Co si zabudol na flame ohladom Vlkovho zlodeja?
no asi si to prostě udělám podle svého
Odesláno 26.07.2006 08:54
Odesláno 26.07.2006 09:09
Odesláno 26.07.2006 09:12
Tak já přísahám,že až budu zabíjet lidi pastmi, tak v tom není má zlomyslnost a zvrácená touha vidět postavičky jiného hráče padat s mrtvolným heknutím k zemi....to jen ten zloděj *ukazuje na postavu*
Odesláno 26.07.2006 12:24
Odesláno 26.07.2006 12:38
Přesně tak. Tyhle topicy už jsou ohraný.cetl sem jen par prvnich prispevku a pak par poslednich ale je fakt ze topiky tipu zabil me a nemel zadnej duvod sou uz ohrane a porad je to horsi a horsi melo by se to zakazat takhle "fnukat" na foru. Kdyz me nekdo sejme treba vlk
![]()
tak sem docela nastvanej ale zlost si vyliju jinak vetsinou do tellu primo hraci ale pak uz je to v pohode ,) takze az vas nekdo priste bezduvodne zabije...bezte treba sportovat
Odesláno 26.07.2006 12:40
1) nekradlCo si zabudol na flame ohladom Vlkovho zlodeja?
Odesláno 26.07.2006 12:44
oncemore 4u: nešlo o to zabití, to je mi putna, jde mi o postoj DM k tomu viz výše a vubec to co jsem řekl nebudu 100x opakovat a pokud nečteš všechno tak si jdi zasportovat radši ty a nepřidávej se jako ovečka do stáda "blablabla, on fnuká, bla bla bla, páč mu zabili, blablabla.." savvy?cetl sem jen par prvnich prispevku a pak par poslednich ale je fakt ze topiky tipu zabil me a nemel zadnej duvod sou uz ohrane a porad je to horsi a horsi melo by se to zakazat takhle "fnukat" na foru. Kdyz me nekdo sejme treba vlk
![]()
tak sem docela nastvanej ale zlost si vyliju jinak vetsinou do tellu primo hraci ale pak uz je to v pohode ,) takze az vas nekdo priste bezduvodne zabije...bezte treba sportovat
Odesláno 26.07.2006 13:17
oncemore 4u: nešlo o to zabití, to je mi putna, jde mi o postoj DM k tomu viz výše a vubec to co jsem řekl nebudu 100x opakovat a pokud nečteš všechno tak si jdi zasportovat radši ty a nepřidávej se jako ovečka do stáda "blablabla, on fnuká, bla bla bla, páč mu zabili, blablabla.." savvy?
Odesláno 26.07.2006 16:56
Odesláno 26.07.2006 17:35
Já tomu pořád nerozumím, proč by někdo nemohl zabíjet aniž by druhej věděl proč to dotyčnej udělal?
Nerozumím tomu, na co si stěžujete, když jediný o co jste přišli bylo zhruba 5 minut čekání na klerika.
Jde vám o princip? Jakej princip?
Možná už na to odpověd někde padla, ale ne každej má čas a chuť prolejzat zaspamovanej topic.
Odesláno 26.07.2006 17:48
Počkej, ale kolikrát to Lintra udělala, aby si na to lidi hned stěžovali? Samozřejmě, kdyby systematicky den co den vraždila lidi na HB tak by to bylo kontroverzní a žádající si vysvětlení hráče nebo domluvu ze strany DM, ale takhle...Mno ja vidim problem v tom, ze keby to niekto robil bez podpory DM, tak ho neminie trest, minimalne teda nejaky pokec s DM alebo strpcovanie "hry" DMkami - to bude asi ten princip
![]()
Mno a inac suhlasim s tym ze sa viacmenej nic nestalo, kedze ani len neokradaju mrtvolky o mesce .. takze je to len taky mensi prejav neochoty prehravat: niekto krici v klientovi, niekto bonzuje u DM, niekto to hodi na forum a niekto len vynada do tellu - a tych par co je ich menej ako mam prstov na rukach nespravia nic
Odesláno 26.07.2006 17:53
Mno na fore to vidi najviac hracov = najviac sa ich pri tom zabaví tak proti tomu nic nemam, ved ako pisal, tak tellom sa toho vela nedozvedelPodle mě sou tady lidi zhejčkaný, pokud něčemu nerozumí, nevidí na první pohled důvod něčího chování ihned křičej na fóru.
Vlkova vlastnost na základě nedostatečnejch informací, vyvozovat nesprávný závěry a rozvíjet teorie opět zaúřadovala.
Odesláno 26.07.2006 18:43
Já tomu pořád nerozumím, proč by někdo nemohl zabíjet aniž by druhej věděl proč to dotyčnej udělal?
Nerozumím tomu, na co si stěžujete, když jediný o co jste přišli bylo zhruba 5 minut čekání na klerika.
Možná už na to odpověd někde padla, ale ne každej má čas a chuť prolejzat zaspamovanej topic.
Odesláno 26.07.2006 18:56
Tak tu uz nepomoze nic ine ako nopvp vo vsetkych lokaciachMozna proto, ze smrt je pro vas jako by nic. Tak ho zabiju a co, vsak zase ozije. A ze nevi o co jde? No a co, ja to vim, ja se bavim, to je hlavni. Mozna to neni na stiznosti na foru, ale na zamysleni by to byt mohlo.
Odesláno 26.07.2006 19:43
A nebo něco jako Humanity ve Vampire: the Masquerade - zabiješ nevinnýho, bod humanity dolu až se z tebe stane prase :)...alebo permanentna smrt. (nie, ze by som ju chcel a na demone uz vobec nie)
Hovoril som to uz davno, ludom chyba strach a respekt pred smrtou. Pokial ho nebudu mat, tak budu smrt bezhlavo rozdavat aj prijimat.
Odesláno 26.07.2006 20:27
takže ještě jednou....jak víte že Viconie, ti z GW atd neměli důvod zabíjet? proč ste je banovali? a další otázka, proč ste se oháněly etickým pravidlem?Já tomu pořád nerozumím, proč by někdo nemohl zabíjet aniž by druhej věděl proč to dotyčnej udělal?
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních