Skočit na obsah

Fotka

Zabava při hraní

• Please log in to reply
155 odpovědí na toto téma

Anketa: Taky se vám líbí vrazdeni nic netusicich lidicek? (60 členů volilo)

Taky se vám líbí vrazdeni nic netusicich lidicek?

1. Jasne, cim min vi tim lip a pokud jsou to low lvl tim lip. (7 hlasů [11.67%])

Procento volících: 11.67%

2. Patri to ke hre. (16 hlasů [26.67%])

Procento volících: 26.67%

3. Zaslouzili si to. (0 hlasů [0.00%])

Procento volících: 0.00%

4. Neni to spravne. (10 hlasů [16.67%])

Procento volících: 16.67%

5. Kdyz si to okecaji rp a daji mi moznost prezit , tak pro me za me. (27 hlasů [45.00%])

Procento volících: 45.00%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#91 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 08:52

Co si zabudol na flame ohladom Vlkovho zlodeja?

Zobrazit příspěvek

no asi si to prostě udělám podle svého
  • 0

#92 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 26.07.2006 08:54

Stoupnu nekde na past, kde obvykle neni a, prominte velmistre a mistri, nastane iknvizice, inkvizice za ucelem vymiceni vsech s moznosti set trap skillu. tak.
  • 0

#93 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 26.07.2006 08:55

Zobrazit příspěvek

Pockaj, vlk ma predsa dogmu o "zábava jednoho by měla končit tam, kde končí zábava druhého", pre neho je nemyslitelne aby zabijal a prepadaval so sorc/bg/monk ci kladol pasce na seba ako zlodej. To nemohol byt on :angry:
  • 0

#94 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 09:09

Tak já přísahám,že až budu zabíjet lidi pastmi, tak v tom není má zlomyslnost a zvrácená touha vidět postavičky jiného hráče padat s mrtvolným heknutím k zemi....to jen ten zloděj *ukazuje na postavu*
  • 0

#95 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 09:12

Tak já přísahám,že až budu zabíjet lidi pastmi, tak v tom není má zlomyslnost a zvrácená touha vidět postavičky jiného hráče padat s mrtvolným heknutím k zemi....to jen ten zloděj *ukazuje na postavu*

Zobrazit příspěvek

*sleduje Tomiho jak pokládá pasti kolem skupinky nic netušících dobrodruhů* :angry:
  • 0

#96 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 26.07.2006 10:00

*sleduje Tomiho jak pokládá pasti kolem skupinky nic netušících dobrodruhů* :angry:

Zobrazit příspěvek

skoda ze po kazde polozene pasti se zrusi hide ...
  • 0

#97 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 26.07.2006 10:03

Zobrazit příspěvek

Tak...a teď už máme všechny aspekty tohoto topiku probrané :angry:
  • 0

#98 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 10:04

Zobrazit příspěvek

škodaže to vím....neměj strach
  • 0

#99 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 10:08

Zobrazit příspěvek

jo to já nevěděl..:)
  • 0

#100 Host_Josifek_*

Host_Josifek_*
  • Host

Odesláno 26.07.2006 10:11

Tak...a teď už máme všechny aspekty tohoto topiku probrané  :angry:

Zobrazit příspěvek

škodaže to vím....neměj strach

Zobrazit příspěvek

jo to já nevěděl..:)

Zobrazit příspěvek

Heeeej jsem 5 minut vzhuru ... :angry:
  • 0

#101 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 10:13

Heeeej jsem 5 minut vzhuru ...  :angry:

Zobrazit příspěvek

Parchant... :angry:
  • 0

#102 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 26.07.2006 10:18

Heeeej jsem 5 minut vzhuru ...  :angry:

Zobrazit příspěvek

A jaký to dělá rozruch. Měl bys založit nějaké kriticky-smýšlející sdružení a vyrazit po světě na demonstrace :)
  • 0

#103 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 10:20

A jaký to dělá rozruch. Měl bys založit nějaké kriticky-smýšlející sdružení a vyrazit po světě na demonstrace :)

Zobrazit příspěvek

To az ked bude hore 10 minut...
  • 0

#104 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 12:24

cetl sem jen par prvnich prispevku a pak par poslednich ale je fakt ze topiky tipu zabil me a nemel zadnej duvod sou uz ohrane a porad je to horsi a horsi melo by se to zakazat takhle "fnukat" na foru. Kdyz me nekdo sejme treba vlk :angry: :yes: tak sem docela nastvanej ale zlost si vyliju jinak vetsinou do tellu primo hraci ale pak uz je to v pohode ,) takze az vas nekdo priste bezduvodne zabije...bezte treba sportovat :angry:
  • 0

#105 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 12:38

cetl sem jen par prvnich prispevku a pak par poslednich ale je fakt ze topiky tipu zabil me a nemel zadnej duvod sou uz ohrane a porad je to horsi a horsi melo by se to zakazat takhle "fnukat" na foru. Kdyz me nekdo sejme treba vlk  :angry:  :yes: tak sem docela nastvanej ale zlost si vyliju jinak vetsinou do tellu primo hraci ale pak uz je to v pohode ,) takze az vas nekdo priste bezduvodne zabije...bezte treba sportovat  :angry:

Zobrazit příspěvek

Přesně tak. Tyhle topicy už jsou ohraný.
To bylo pořád, že se zavedou nude skiny, tak jsem se těšil jak budou pro změnu topicy "Znásilnil mě, teď nezavolá, nenapíše..."

A nic.

Tyhle smutky prameněj hlavně z toho, že se moc honíte za expama. Jojo. Já sem si nejvíš švandy užíval na low levelech, kde jsem ani neměl o co přijít. A nebylo to jen o vopruzování na trhu, jak by si někdo moh myslet. Asi napíšu nějakej guide jak se bavit na nízkejch levelech a nebát se, že mě někdo sejme a vezme mi mé milované milášky expíky...
  • 0

#106 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 12:40

Zobrazit příspěvek

1) nekradl
2) bavilo mě se pak vykrucovat když zbytek party přišel
3) no joo, bavilo mě pokládat pasti a hrozně jsem se smál jak se v nich někdo uškvařil (když šel jak blbec stále dál po koberci a ani ho nenapadlo zastavit :D)
4) a vůůbec to bylo před wipe :angry:
  • 0

#107 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 12:44

cetl sem jen par prvnich prispevku a pak par poslednich ale je fakt ze topiky tipu zabil me a nemel zadnej duvod sou uz ohrane a porad je to horsi a horsi melo by se to zakazat takhle "fnukat" na foru. Kdyz me nekdo sejme treba vlk  :angry:  :yes: tak sem docela nastvanej ale zlost si vyliju jinak vetsinou do tellu primo hraci ale pak uz je to v pohode ,) takze az vas nekdo priste bezduvodne zabije...bezte treba sportovat  :angry:

Zobrazit příspěvek

oncemore 4u: nešlo o to zabití, to je mi putna, jde mi o postoj DM k tomu viz výše a vubec to co jsem řekl nebudu 100x opakovat a pokud nečteš všechno tak si jdi zasportovat radši ty a nepřidávej se jako ovečka do stáda "blablabla, on fnuká, bla bla bla, páč mu zabili, blablabla.." savvy? :yes:
  • 0

#108 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 13:05

tak sem docela nastvanej ale zlost si vyliju jinak vetsinou do tellu primo hraci ale pak uz je to v pohode

Zobrazit příspěvek

fakt jo? :angry:
  • 0

#109 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 13:17

oncemore 4u: nešlo o to zabití, to je mi putna, jde mi o postoj DM k tomu viz výše a vubec to co jsem řekl nebudu 100x opakovat a pokud nečteš všechno tak si jdi zasportovat radši ty a nepřidávej se jako ovečka do stáda "blablabla, on fnuká, bla bla bla, páč mu zabili, blablabla.." savvy? :angry:

Zobrazit příspěvek

ale jo budes, porad to delas vubec to nebylo mireny na tebe ani na nikoho jinyho proste me tyhle topicy stvou ... ty me uz taky stves :angry:
  • 0

#110 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 13:23

ale jo budes, porad to delas vubec to nebylo mireny na tebe ani na nikoho jinyho proste me tyhle topicy stvou ... ty me uz taky stves  :angry:

Zobrazit příspěvek

nebudu a neštvi jinak si tě zase najdu a zahraju si Lintra/dedek styl hluboké RP a bude :angry:
  • 0

#111 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 16:56

Já tomu pořád nerozumím, proč by někdo nemohl zabíjet aniž by druhej věděl proč to dotyčnej udělal?
Nerozumím tomu, na co si stěžujete, když jediný o co jste přišli bylo zhruba 5 minut čekání na klerika.
Jde vám o princip? Jakej princip?
Možná už na to odpověd někde padla, ale ne každej má čas a chuť prolejzat zaspamovanej topic. :angry:
  • 0

#112 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 17:35

Já tomu pořád nerozumím, proč by někdo nemohl zabíjet aniž by druhej věděl proč to dotyčnej udělal?
Nerozumím tomu, na co si stěžujete, když jediný o co jste přišli bylo zhruba 5 minut čekání na klerika.
Možná už na to odpověd někde padla, ale ne každej má čas a chuť prolejzat zaspamovanej topic. :angry:

Zobrazit příspěvek

Mno ja vidim problem v tom, ze keby to niekto robil bez podpory DM, tak ho neminie trest, minimalne teda nejaky pokec s DM alebo strpcovanie "hry" DMkami - to bude asi ten princip :angry:

Mno a inac suhlasim s tym ze sa viacmenej nic nestalo, kedze ani len neokradaju mrtvolky o mesce .. takze je to len taky mensi prejav neochoty prehravat: niekto krici v klientovi, niekto bonzuje u DM, niekto to hodi na forum a niekto len vynada do tellu - a tych par co je ich menej ako mam prstov na rukach nespravia nic :yes:
  • 0

#113 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 17:48

Mno ja vidim problem v tom, ze keby to niekto robil bez podpory DM, tak ho neminie trest, minimalne teda nejaky pokec s DM alebo strpcovanie "hry" DMkami - to bude asi ten princip  :angry:

Mno a inac suhlasim s tym ze sa viacmenej nic nestalo, kedze ani len neokradaju mrtvolky o mesce .. takze je to len taky mensi prejav neochoty prehravat: niekto krici v klientovi, niekto bonzuje u DM, niekto to hodi na forum a niekto len vynada do tellu - a tych par co je ich menej ako mam prstov na rukach nespravia nic  :yes:

Zobrazit příspěvek

Počkej, ale kolikrát to Lintra udělala, aby si na to lidi hned stěžovali? Samozřejmě, kdyby systematicky den co den vraždila lidi na HB tak by to bylo kontroverzní a žádající si vysvětlení hráče nebo domluvu ze strany DM, ale takhle...
Podle mě sou tady lidi zhejčkaný, pokud něčemu nerozumí, nevidí na první pohled důvod něčího chování ihned křičej na fóru.
Vlkova vlastnost na základě nedostatečnejch informací, vyvozovat zkreslený závěry a rozvíjet ještě zkreslenější teorie jeho pohledu na věc opět zaúřadovala. :angry:
  • 0

#114 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 17:53

Podle mě sou tady lidi zhejčkaný, pokud něčemu nerozumí, nevidí na první pohled důvod něčího chování ihned křičej na fóru. 
Vlkova vlastnost na základě nedostatečnejch informací, vyvozovat nesprávný závěry a rozvíjet teorie opět zaúřadovala. :angry:

Zobrazit příspěvek

Mno na fore to vidi najviac hracov = najviac sa ich pri tom zabaví tak proti tomu nic nemam, ved ako pisal, tak tellom sa toho vela nedozvedel :yes:

Mno a kolko bolo mrtvol neviem, ale mam taky pocit ze nie len tie na HB, resp. na rudej ci kde to bolo .. ale ziadne som nevidel, tak som radsej ticho aby som nerozvijal nejaku teoriu :angry:
  • 0

#115 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 17:55

no a kolko bolo mrtvol neviem, ale mam taky pocit ze nie len tie na HB, resp. na rudej ci kde to bolo .. ale ziadne som nevidel, tak som radsej ticho aby som nerozvijal nejaku teoriu  :angry:

Zobrazit příspěvek

no lintra se rozsoupla, na me nezbylo nic, takze se ptejte primo ji:-)
  • 0

#116 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 18:43

Zobrazit příspěvek

Mozna proto, ze smrt je pro vas jako by nic. Tak ho zabiju a co, vsak zase ozije. A ze nevi o co jde? No a co, ja to vim, ja se bavim, to je hlavni. Mozna to neni na stiznosti na foru, ale na zamysleni by to byt mohlo.
  • 0

#117 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 18:56

Mozna proto, ze smrt je pro vas jako by nic. Tak ho zabiju a co, vsak zase ozije. A ze nevi o co jde? No a co, ja to vim, ja se bavim, to je hlavni. Mozna to neni na stiznosti na foru, ale na zamysleni by to byt mohlo.

Zobrazit příspěvek

Tak tu uz nepomoze nic ine ako nopvp vo vsetkych lokaciach
  • 0

#118 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 19:21

Tak tu uz nepomoze nic ine ako nopvp vo vsetkych lokaciach

Zobrazit příspěvek

...alebo permanentna smrt. (nie, ze by som ju chcel a na demone uz vobec nie)

Hovoril som to uz davno, ludom chyba strach a respekt pred smrtou. Pokial ho nebudu mat, tak budu smrt bezhlavo rozdavat aj prijimat.
  • 0

#119 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 19:43

...alebo permanentna smrt. (nie, ze by som ju chcel a na demone uz vobec nie)

Hovoril som to uz davno, ludom chyba strach a respekt pred smrtou. Pokial ho nebudu mat, tak budu smrt bezhlavo rozdavat aj prijimat.

Zobrazit příspěvek

A nebo něco jako Humanity ve Vampire: the Masquerade - zabiješ nevinnýho, bod humanity dolu až se z tebe stane prase :)

Cože? Přesvědčení? Abajo ...
  • 0

#120 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 26.07.2006 20:27

Možná už na to odpověd někde padla, ale ne každej má čas a chuť prolejzat zaspamovanej topic. :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

takže ještě jednou....jak víte že Viconie, ti z GW atd neměli důvod zabíjet? proč ste je banovali? a další otázka, proč ste se oháněly etickým pravidlem?
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních