aspon dokazu vymyslet neco sveho, nez jen tupe prebirat cizi, ze?hele neuraž se, ale tohle opravdu stačí na neslinější NPC na Demoně?

Navíc jsem neřekl že to stačí na nejsilněší NPC na Demoně, navíc pojem nejsilnější je dost relativní.
Odesláno 24.08.2006 15:11
na tom neni co agrumentovat. porad neco kritizujes, hazis moudra, ale zatim z tebe nic moc nevypadlo. Celkove te dobre vystihl Masloš.neosočuj, argumentuj
Odesláno 24.08.2006 15:17
každe někdy začíná, že ste tu parta "otřílených builderů" kterejm nikdo jinej nemůže konkurovat , na to se těžko zvyká, jak taky asi můžu přijít na něco novýho, když to máte dávno vymyšlený? tuhle sem jeden build navrhl, Rah ten nápad konkretizoval a hned ohlasy, že má Rah pravdu... příliš vysoká konkurencena tom neni co agrumentovat. porad neco kritizujes, hazis moudra, ale zatim z tebe nic moc nevypadlo. Celkove te dobre vystihl Masloš.
Odesláno 24.08.2006 15:20
Ale ne.. klidně si přijd s něčím uplně jiným. Tím líp, ale proč proboha hned kritizujes system, rikas ze tohle je blbe, ze WMka maji hned lezet atd. Než začneš navrhovat změny tak bys je měl mít nějak podložený, a měl bys mít nejakou zkušenost. Tu zatím nemáš, nebo z jiných serverů, ale znáš to... jiný kraj jiný mrav.každe někdy začíná, že ste tu parta "otřílených builderů" kterejm nikdo jinej nemůže konkurovat , na to se těžko zvyká, jak taky asi můžu přijít na něco novýho, když to máte dávno vymyšlený? tuhle sem jeden build navrhl, Rah ten nápad konkretizoval a hned ohlasy, že má Rah pravdu... příliš vysoká konkurence
Odesláno 24.08.2006 15:26
Bez specialitací nic moc dmgShrnuto:
Ranger 13/Weapon master 7/Shadowdancer 10
AB 47 = 24 BAB + 5 verdicit + 1 veapon focus + 2 expic weapon focus + 1 Superior weapon focus + 14 dex bonus
AC max (je to problizna hodnota, a taky tezko udrzitelna na delsi dobu, ale jde to) 74
Epic dodge
Hips
EDIT: Hodnota AB je brána bez "zapnuté" expertízy hodnota AC se "zapnutou" expertízou.
takove malinkate shrnuti
Odesláno 24.08.2006 15:30
Ac jak jsem psal je maximalni, tedy i s shadow evade a haste.Bez specialitací nic moc dmg
AC 74 -to je i s haste a shadow evade?
Co disciplína?
Odesláno 24.08.2006 15:33
myslim to tak, že na to, kolik má WM povolání suprovejch bonusů na zbraň neni nijak omezeno v obraně, každá dobrá věc by měla mít svůj zápor, ale to je prostě nevyvážeností NWN a s tim se budu muset nějak popratAle ne.. klidně si přijd s něčím uplně jiným. Tím líp, ale proč proboha hned kritizujes system, rikas ze tohle je blbe, ze WMka maji hned lezet atd. Než začneš navrhovat změny tak bys je měl mít nějak podložený, a měl bys mít nejakou zkušenost. Tu zatím nemáš, nebo z jiných serverů, ale znáš to... jiný kraj jiný mrav.
Odesláno 24.08.2006 15:40
Odesláno 24.08.2006 15:52
Existuju silnejsie classy ako nejake WMko. To tu uctievas ako nejaku modlumyslim to tak, že na to, kolik má WM povolání suprovejch bonusů na zbraň neni nijak omezeno v obraně, každá dobrá věc by měla mít svůj zápor, ale to je prostě nevyvážeností NWN a s tim se budu muset nějak poprat
Odesláno 24.08.2006 16:17
Jo to si pamatuju ten nemoh trefit myho dragonaKlidně můžeš mít i jednu zbraň. To už je jenom a jenom na tobě. Samozřejmě kama je kama.
Každopádně už se nedivím tomu, jak Mantor naplácal Arghaali![]()
Naboostěný paladin a PvP..to prostě není o čem :)
A v rámci topicu se tu trošku pochválím...jedinou slabinou je málo HP.
Jo..a přiznávám, že je ještě krapet přiboostlý od Kyla![]()
Odesláno 24.08.2006 16:37
Odesláno 24.08.2006 16:41
19pally/1sorc/10RDD ... rozhodně bastard a štít, kdyby se to vzalo přes charismu, dalo by se u věčiny potvor úzpěšně využít Tauntu jako kompenzace ?
jinak přes sílu se mi to líbí taky, divine využívat příležitostně, postaveno na holy swordu a prodlouženejch w.buffech +taunt
?
děkuji
Odesláno 24.08.2006 17:01
díky, pře sílu to potom má málo featů ale weapon buffy na rozdíl od wara- holy sword mi mylsím za to stojí..Pouzivat Taunt pri expeni je celkom uchylne, mozno tak do PvP alebo v parte ked na teba neutocia NPC co chces tauntovat.
Odesláno 24.08.2006 17:46
Odesláno 24.08.2006 17:56
u 19pally/1sorc/10RDD na charismu, jak by ste dali startovní atributy prosím?
Odesláno 24.08.2006 18:17
no tam je ale potřeba dost featů, aby to člověk vytáh na pěknej násobič, ale co se statama?s tou malou sílou mi připadá, že to bude horozně pomalu expit, ale zas s divine to může tankovat...eh. kdyz uz bys jel pala na charismu tak hlavne kvuli great smiting, jinak to proste neni ono. Jen kvuli divine shield a might bych do charismy nesla. build pal sorc rdd je vylozene pro paladina pres silu.
Jinak jak ses ptal na AB moji Ariadny, tak mam sice jenom 40 ( pocitam jen dlouhodobe boosty. to co je na par kol, to nepocitam), ale krasne mi to do PvM staci. vlkodlaky i erynejky trefuji v pohode. a Kdyz se postesti tak vlkous slizne ranu za 380 .
![]()
Jinak AB smitu neni problem vytahnout pres 60. A 3 takove smity slozi skoro kazdeho.
Odesláno 24.08.2006 18:23
no tam je ale potřeba dost featů, aby to člověk vytáh na pěknej násobič, ale co se statama?s tou malou sílou mi připadá, že to bude horozně pomalu expit, ale zas s divine to může tankovat...
tak ale tam je zas potřeba hodně CoT na GW, kolik stupňu GS máš na mysli?
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních