Skočit na obsah

Fotka

Divine Fighter

• Please log in to reply
150 odpovědí na toto téma

#91 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 15:07

hele neuraž se, ale tohle opravdu stačí na neslinější NPC na Demoně? :angry:

aspon dokazu vymyslet neco sveho, nez jen tupe prebirat cizi, ze? :rolleyes:
Navíc jsem neřekl že to stačí na nejsilněší NPC na Demoně, navíc pojem nejsilnější je dost relativní.
  • 0

#92 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 15:09

aspon dokazu vymyslet neco sveho, nez jen tupe prebirat cizi, ze? :angry:

neosočuj, argumentuj, nenavážim se do tvýho buildu, navážim se do NPC na demoně, jestli i tohle na ně stačí, tak se nedivim, že nikdo nechce do party draka, kterej by se tam dloubal v nose :rolleyes:
  • 0

#93 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 15:10

Cisla niekedy hrozne pletu :-)
Napriklad  tento moj vyzera hodne dobre, akurat, ze mu to vydrzi naozaj len chvilku  :rolleyes:

+2 Bludgeoning dmg to je se songem?
  • 0

#94 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 15:11

neosočuj, argumentuj

na tom neni co agrumentovat. porad neco kritizujes, hazis moudra, ale zatim z tebe nic moc nevypadlo. Celkove te dobre vystihl Masloš.
  • 0

#95 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 15:17

na tom neni co agrumentovat. porad neco kritizujes, hazis moudra, ale zatim z tebe nic moc nevypadlo. Celkove te dobre vystihl Masloš.

každe někdy začíná, že ste tu parta "otřílených builderů" kterejm nikdo jinej nemůže konkurovat , na to se těžko zvyká, jak taky asi můžu přijít na něco novýho, když to máte dávno vymyšlený? tuhle sem jeden build navrhl, Rah ten nápad konkretizoval a hned ohlasy, že má Rah pravdu... příliš vysoká konkurence :rolleyes:
  • 0

#96 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 24.08.2006 15:19

+2 Bludgeoning dmg to je se songem?

to bude asi war domena, pod songom urcite nie je
  • 0

#97 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 15:20

každe někdy začíná, že ste tu parta "otřílených builderů" kterejm nikdo jinej nemůže konkurovat , na to se těžko zvyká, jak taky asi můžu přijít na něco novýho, když to máte dávno vymyšlený? tuhle sem jeden build navrhl, Rah ten nápad konkretizoval a hned ohlasy, že má Rah pravdu... příliš vysoká konkurence  :rolleyes:

Ale ne.. klidně si přijd s něčím uplně jiným. Tím líp, ale proč proboha hned kritizujes system, rikas ze tohle je blbe, ze WMka maji hned lezet atd. Než začneš navrhovat změny tak bys je měl mít nějak podložený, a měl bys mít nejakou zkušenost. Tu zatím nemáš, nebo z jiných serverů, ale znáš to... jiný kraj jiný mrav.
  • 0

#98 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 15:26

Shrnuto:

Ranger 13/Weapon master 7/Shadowdancer 10

AB 47 = 24 BAB + 5 verdicit + 1 veapon focus + 2 expic weapon focus + 1 Superior weapon focus + 14 dex bonus
AC max (je to problizna hodnota, a taky tezko udrzitelna na delsi dobu, ale jde to) 74
Epic dodge
Hips

EDIT: Hodnota AB je brána bez "zapnuté" expertízy hodnota AC se "zapnutou" expertízou.
takove malinkate shrnuti

Bez specialitací nic moc dmg
AC 74 -to je i s haste a shadow evade?
Co disciplína?
  • 0

#99 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 15:30

Bez specialitací nic moc dmg
AC 74 -to je i s haste a shadow evade?
Co disciplína?

Ac jak jsem psal je maximalni, tedy i s shadow evade a haste.
Damage zas tak hrozny neni. Neni to fighter, ale myslim ze to taky umi trosku pocuchat. Pocita se s maximalnim boostem sily coz dela bonus 8 nebo 9.
  • 0

#100 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 15:33

Ale ne.. klidně si přijd s něčím uplně jiným. Tím líp, ale proč proboha hned kritizujes system, rikas ze tohle je blbe, ze WMka maji hned lezet atd. Než začneš navrhovat změny tak bys je měl mít nějak podložený, a měl bys mít nejakou zkušenost. Tu zatím nemáš, nebo z jiných serverů, ale znáš to... jiný kraj jiný mrav.

myslim to tak, že na to, kolik má WM povolání suprovejch bonusů na zbraň neni nijak omezeno v obraně, každá dobrá věc by měla mít svůj zápor, ale to je prostě nevyvážeností NWN a s tim se budu muset nějak poprat
....
PS:když jsou zrošený kamy, tak jakto že jěště existujou kosy?Toje to totálně nesmyslná zbraň která nemá absolutně žádný logickýopodstatnění :rolleyes:
  • 0

#101 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 15:34

PS:když jsou zrošený kamy, tak jakto že jěště existujou kosy?Toje to totálně nesmyslná zbraň která nemá absolutně žádný logickýopodstatnění  :rolleyes:

No tak s tím jediným zatím u tebe souhlasím.
  • 0

#102 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 15:36

No tak s tím jediným zatím u tebe souhlasím.

jo, tady je přesně to, co na českejch serverech nesnášim, ty důlžitý věci, co by se měli udělat se zametou pod koberec, ačkolik obecné mínění hlásá jejich zrušení :rolleyes:
njn, češi jsou holt češi
  • 0

#103 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 24.08.2006 15:40

Kosa sa nepaci ani mne, tiez si myslim , ze ten multiplikator im proste usiel. Ale urcite to nie je taka katastrofa ako kamy :rolleyes:
  • 0

#104 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 15:43

Kosa sa nepaci ani mne, tiez si myslim , ze ten multiplikator im proste usiel. Ale urcite to nie je taka katastrofa ako kamy  :angry:

tak šup vyhledat lidi zaměřený na kosu, domluvid přechod, vyměnit zbraň za zbraň a předělat modul :rolleyes:
  • 0

#105 JETR

JETR

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 436 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 15:45

tak šup vyhledat lidi zaměřený na kosu, domluvid přechod, vyměnit zbraň za zbraň a předělat modul :yes:

:angry: :rolleyes: ty si to predstavujes jako hurvinek válku.
  • 0

#106 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 15:49

:angry:  :rolleyes: ty si to predstavujes jako hurvinek válku.

tak nějak, to užmělo bějt dávno udělaný, současně s kamama,mylsel sem to taky ironicky, že teď asi těžko můžam začít něco dělat...
  • 0

#107 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 15:52

myslim to tak, že na to, kolik má WM povolání suprovejch bonusů na zbraň neni nijak omezeno v obraně, každá dobrá věc by měla mít svůj zápor, ale to je prostě nevyvážeností NWN a s tim se budu muset nějak poprat

Existuju silnejsie classy ako nejake WMko. To tu uctievas ako nejaku modlu :rolleyes:
  • 0

#108 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 16:01

Existuju silnejsie classy ako nejake WMko. To tu uctievas ako nejaku modlu :rolleyes:

ne ne, jenom vidim ten rozdíl, když expim s WM s totálně pomotanym buildem co přesto dává šlupy 2x větší jak já i s o dost nižší silou ...
  • 0

#109 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 24.08.2006 16:02

ne ne, jenom vidim ten rozdíl, když expim s WM s totálně pomotanym buildem co přesto  dává šlupy 2x větší jak já i  s o dost nižší silou ...

tak ho vytahni nekam kde jsou imuni na kritik, a uvidis co je to zac :)
  • 0

#110 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 16:06

tak ho vytahni nekam kde jsou imuni na kritik, a uvidis co je to zac :)

to jo, ale na immuních nebudu dávat o moc víc díky minimálnímu rozdílu dmgu jednoručky/obouručky, ale to už je taky zabitý, takže sem zticha :rolleyes:
  • 0

#111 Calvin

Calvin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 247 Příspěvků:
  • Interests:NWN :-)

Odesláno 24.08.2006 16:17

Klidně můžeš mít i jednu zbraň. To už je jenom a jenom na tobě. Samozřejmě kama je kama.

Každopádně už se nedivím tomu, jak Mantor naplácal Arghaali  :rolleyes:
Naboostěný paladin a PvP..to prostě není o čem :)

A v rámci topicu se tu trošku pochválím...jedinou slabinou je málo HP.
Jo..a přiznávám, že je ještě krapet přiboostlý od Kyla  :yes:

Jo to si pamatuju ten nemoh trefit myho dragona :yes:
Tech slabin budes mít víc :angry:
  • 0

#112 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 16:37

19pally/1sorc/10RDD ... rozhodně bastard a štít, kdyby se to vzalo přes charismu, dalo by se u věčiny potvor úzpěšně využít Tauntu jako kompenzace ?
jinak přes sílu se mi to líbí taky, divine využívat příležitostně, postaveno na holy swordu a prodlouženejch w.buffech +taunt
?
děkuji :rolleyes:
  • 0

#113 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 24.08.2006 16:41

Jo to si pamatuju ten nemoh trefit myho dragona  :yes:
Tech slabin budes mít víc  :angry:

Myslíš Rexxara, co jsem ho občas trefil, ale nějak to přes tu dmg redukci nezabíralo? A když teda konečně prošel HA a srazil jsem ho, tak ti to padlo? :rolleyes:
  • 0

#114 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 16:41

19pally/1sorc/10RDD ... rozhodně bastard a štít, kdyby se to vzalo přes charismu, dalo by se u věčiny potvor úzpěšně využít Tauntu jako kompenzace ?
jinak přes sílu se mi to líbí taky, divine využívat příležitostně, postaveno na holy swordu a prodlouženejch w.buffech +taunt
?
děkuji  :rolleyes:

Pouzivat Taunt pri expeni je celkom uchylne, mozno tak do PvP alebo v parte ked na teba neutocia NPC co chces tauntovat.
  • 0

#115 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 17:01

Pouzivat Taunt pri expeni je celkom uchylne, mozno tak do PvP alebo v parte ked na teba neutocia NPC co chces tauntovat.

díky, pře sílu to potom má málo featů ale weapon buffy na rozdíl od wara- holy sword mi mylsím za to stojí..
a přes charismu?Ariadno nemáš potíže s AB?
str 22 a cha 26 -fullbufed to bude znát... +14dmg/AC na 14kol, 20 krát denně (cca 28minut)
str 32 a cha 16 -fullbufed o 5 víc AB a dmg, divine jenom +9dmg/AC na 9 kol, 9x denně (8 minut)

no jak sem to dopsal, tak se mi ta cha varianta náramně líbí, akorát unuffed to nebude zpočátku nějaký terno...

Jake jsou prosímtě tvoje zkušenosti Ariadno?
  • 0

#116 Calvin

Calvin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 247 Příspěvků:
  • Interests:NWN :-)

Odesláno 24.08.2006 17:17

Myslíš Rexxara, co jsem ho občas trefil, ale nějak to přes tu dmg redukci nezabíralo? A když teda konečně prošel HA a srazil jsem ho, tak ti to padlo?  :rolleyes:

No pada mi to často ale pokud mi to nepadlo tak jsem te sundal :angry:
  • 0

#117 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 17:46

u 19pally/1sorc/10RDD na charismu, jak by ste dali startovní atributy prosím?
  • 0

#118 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 24.08.2006 17:56

u 19pally/1sorc/10RDD na charismu, jak by ste dali startovní atributy prosím?

eh. kdyz uz bys jel pala na charismu tak hlavne kvuli great smiting, jinak to proste neni ono. Jen kvuli divine shield a might bych do charismy nesla. build pal sorc rdd je vylozene pro paladina pres silu.

Jinak jak ses ptal na AB moji Ariadny, tak mam sice jenom 40 ( pocitam jen dlouhodobe boosty. to co je na par kol, to nepocitam :angry: ), ale krasne mi to do PvM staci. vlkodlaky i erynejky trefuji v pohode. a Kdyz se postesti tak vlkous slizne ranu za 380 . :yes:
Jinak AB smitu neni problem vytahnout pres 60. A 3 takove smity slozi skoro kazdeho. :rolleyes:
  • 0

#119 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 18:17

eh. kdyz uz bys jel pala na charismu tak hlavne kvuli great smiting, jinak to proste neni ono. Jen kvuli divine shield a might bych do charismy nesla. build pal sorc rdd je vylozene pro paladina pres silu.

Jinak jak ses ptal na AB moji Ariadny, tak mam sice jenom 40 ( pocitam jen dlouhodobe boosty. to co je na par kol, to nepocitam :angry: ), ale krasne mi to do PvM staci. vlkodlaky i erynejky trefuji v pohode. a Kdyz se postesti tak vlkous slizne ranu za 380 . :yes:
Jinak AB smitu neni problem vytahnout pres 60. A 3 takove smity slozi skoro kazdeho. :rolleyes:

no tam je ale potřeba dost featů, aby to člověk vytáh na pěknej násobič, ale co se statama?s tou malou sílou mi připadá, že to bude horozně pomalu expit, ale zas s divine to může tankovat...
tak ale tam je zas potřeba hodně CoT na GW, kolik stupňu GS máš na mysli?
  • 0

#120 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2006 18:23

no tam je ale potřeba dost featů, aby to člověk vytáh na pěknej násobič, ale co se statama?s tou malou sílou mi připadá, že to bude horozně pomalu expit, ale zas s divine to může tankovat...
tak ale tam je zas potřeba hodně CoT na GW, kolik stupňu GS máš na mysli?

Mno neviem kolko si vyexpil postav na Demone, ale je to skor o AC a lieceniach. AB nie je az tak podstatne, a paladin ma este celkom slusne BAB takze to nebude nic hrozne, pravdaze ale na triafanie silnych/boss npc to moc neni.
Horsie je asi ze tych featov je treba vela, asi az tak vela, ze sa to moc do lvl30 neoplati
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních