Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#991 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2007 11:12

Buhehe k tomu jsem se zatim nepropracoval, ale muzu zodpovedne prohlasit pote co jsem ted vaznejc zkusil tankovani s protec paladinem, ze warr je u blizardu fakt chudej pribuznej. Uz jsem musel vyslechnout i stiznosti ze se prej priest vzadu nudi :)
  • 0

#992 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 06.12.2007 11:20

No ja som u nas zazil 2 def paladinov, jeden bol skutocne velmi slaby, druhy bol slusny ale nas wari je predsa len lepsi. Momentalne nemame ziadneho paladina na tie nase 10 raidy, tankujeme bud v zostave warrior + faeral druid alebo 2x faeral :blushing:
  • 0

#993 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2007 11:25

Mě teda to tankování moc nebere. Já sem spokojenej s obouručkou, ale nevím jestli nebudu mít nějaký problémy třeba na raidech, jakože jestli se berou i pořádní waři a nej en tankové :) Třeba potkat trolla s v plate s daggerem a štítem je možná užitečný, ale vypadá to děsně. Tak teda doufám že warr s 2h není úplně odepsanej, páč na štít nešáhnu ani třímetrovou tyčí (aspon se priesti nebudou nudit)
  • 0

#994 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2007 11:29

No ja som u nas zazil 2 def paladinov, jeden bol skutocne velmi slaby, druhy bol slusny...

Zobrazit příspěvek

Zatim mam s palou zkusenosti jenom do 30 lvl instanci, na 70 budu schopnej porovnat lip :)
  • 0

#995 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2007 12:04

Buhehe k tomu jsem se zatim nepropracoval, ale muzu zodpovedne prohlasit pote co jsem ted vaznejc zkusil tankovani s protec paladinem, ze warr je u blizardu fakt chudej pribuznej. Uz jsem musel vyslechnout i stiznosti ze se prej priest vzadu nudi :)

Zobrazit příspěvek

dyk si mi jeden cas vehementne tvrdil ze paladin tank neni, ja uz ani nevim kdy co myslis vazne a kdy si delas srandu,btw palda nemuze kudly pouzivat (mozna tu stahovaci)

jinak jsem koukal ze pres retri talenty ma ted nove moznost snizovat si agro(dokud si nezapne righteous fury)
  • 0

#996 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2007 12:55

No tankovacia teoria vravi, ze kazdy s tankov ma svoje vyhody aj nevyhody. Warior je nejlepsi vo vyhybani sa uderom a znizenia damage z nich, zase je slabsi v threate a HP, druid exceluje v HP a threate ale zase ma poslabsi mitigation damage, paladin najlahsie tankuje viac cielov naraz, ale ta mitigation a hp su poslabsie.
Posledny patch poskodil tankovacich wariorov, pretoze niektore boss fighty boli takmer vyhradne zvladnutelne s wariorom, napriklad Nightbane v Karazhane, ale teraz uz vo feare sa nestraca aggro, takze uz aj tam su nahraditelni.
  • 0

#997 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2007 13:00

Mě teda to tankování moc nebere. Já sem spokojenej s obouručkou, ale nevím jestli nebudu mít nějaký problémy třeba na raidech, jakože jestli se berou i pořádní waři a nej en tankové :) Třeba potkat trolla s v plate s daggerem a štítem je možná užitečný, ale vypadá to děsně. Tak teda doufám že warr s 2h není úplně odepsanej, páč na štít nešáhnu ani třímetrovou tyčí (aspon se priesti nebudou nudit)

Zobrazit příspěvek

No warrior na obojrucku je proste PvP warrior, od posledenho patchu to maju warriori jednoduche arms = PVP , fury raid dps, prot tank.
V raide sa furry warior oplati, v 5 man instanciach si ho mozu dovolit vacsinou len silne skupiny , kedze nema ziadne cc. Samozrejme zalezi od vybavy, ked uz si povedzme Karazhan+ vybaveny tak do heroicu vacsinou mozes v hocijakej zostave :blushing:
  • 0

#998 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2007 13:22

Me se moc libi protection Paladin. Jenze mam prave strach, ze nakonec nic neutankuje :blushing:
Navic se mi libi jeho AoE utoky.

Jen takova poznamka. Maina mam huntera BM. V PvP pokud me nekdo vylozene neprepadne, kdyz mlatim moba, tak nemivam s nikym problemy. Ale vcera sem potkal shamana a rozdrtil me dost snadno. Pravda jeden heal potion vypil, ja uz bohuzel nestihl, ale i tak mi prislo, ze mi dava opravdu dost velkou sodu a to ani nejak nerozhazoval totemy. Opravdu jsou samani v PvP takove hovada?
  • 0

#999 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2007 14:25

Momentalne su vdetky classy co sa dokazu healovat v healovacom builde uplni zabijaci v 1na1, s arena equipom ich len malokedy dokazes natolko prerusovat v lieceni aby si ich zabil. Zaroven dostali damage bonus na heal equip, cize na teba ako nehealovaciu classu hodia nejaky damage, a potom sa liecia a liecia a liecia a na tebe tikaju doty ci dostavas shocky/blasty a postupne umries.
  • 0

#1000 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2007 14:25

No tankovacia teoria vravi, ze kazdy s tankov ma svoje vyhody aj nevyhody. Warior je nejlepsi vo vyhybani sa uderom a znizenia damage z nich, zase je slabsi v threate a HP, druid exceluje v HP a threate ale zase ma poslabsi mitigation damage, paladin najlahsie tankuje viac cielov naraz, ale ta mitigation a hp su poslabsie.
Posledny patch poskodil tankovacich wariorov,  pretoze niektore boss fighty boli takmer vyhradne zvladnutelne s wariorom, napriklad Nightbane v Karazhane, ale teraz uz vo feare sa nestraca aggro, takze uz aj tam su nahraditelni.

Zobrazit příspěvek

já vim, že ty máš zkušenosti "ve velkém", u mě s druidem sem feral, ale třeba naposledy, když jsem šli Hellfire Ramparts, abych si opatřil svojí první druidí hůl
http://www.wowhead.com/?item=24155
a pásek jako bonus
http://www.wowhead.c...ained-in-object
tak jsem musel zase léčit, ikdyž nemam na equipu ani bod do intelectu a spiritu :clover: ... musim říct, že to byla prvně opravdu profesionální práce, moby sme měli pěkně označený, jeden sap, druhý ovce, třetí kill, tankoval nám paladin, protože zatim mam starej equip a opět, nebyl nikdo jiný, kdo by léčil :clover:
-hodně záleží na sestavení party, jestli si můžete vybírat, pak prostě tankuje zrovna ten nejlepší, jedno, jestli war nebo paladin, a druid obvykle musí léčit... neřikám, že by mě to tolik štvalo, ale když už mám imp. leader of the pack, tak to celkem zamrzí... a navíc neléčim špatně, clearcasting, to je alfa a omega, pokud máte manu na 4 healing touche :blushing:
  • 0

#1001 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2007 14:31

No ja mam aj faeral druida ako druhu postavu, a o tankovani ako druid nieco malo viem ;-)
Druid je vyborny healer , ale skor do vacsieho raidu ako do obycajnej instancie. Ked uz tam ale ides ako healer tak si zabezpec aby aspon jeden tank / dps class bol paladin/ shaman/priest, lebo nejaka ta smrt sa prihodi vzdy a ty ako jediny healer nemas ress (resp. jeden za polhodinu) a to behanie je neskutocna otrava.
  • 0

#1002 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2007 14:41

No ja mam aj faeral druida ako druhu postavu, a o tankovani ako druid nieco malo viem ;-)
Druid je vyborny healer , ale skor do vacsieho raidu ako do obycajnej instancie. Ked uz tam ale ides ako healer tak si zabezpec aby aspon jeden tank / dps class bol paladin/ shaman/priest, lebo nejaka ta smrt sa prihodi vzdy a ty ako jediny healer nemas ress (resp. jeden za polhodinu) a to behanie je neskutocna otrava.

Zobrazit příspěvek

právě, jenom sem chtěl upozornit, že ne vždy je parta poskládaná tak, že healer je specializovanej, že tank je zrovna ten ideální.. určitě na oficiálu je halda lidí, tak že tohle neni problém, mluvim spíš o neoficálech a tak, nebo když je parta tak nějak posbíraná a neni to prostě "build" sedící na dung, kam se de...
docela mi chybí ty časy, když jsem jako čerstvá 40ka težil z vylepšeného medvěda a tankoval Razorfen Down, to byl pěkný pocit, teď v OL jsou moby silnější a chodíme obvykle 1vs1, ostatní nějak vyřadit a hezky po jednom...
  • 0

#1003 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2007 14:52

Jo ohledně těch šamanů, tak se tuhle potkal jednoho, kterej mě samozřejmě hned napadl protože sem byl PvP flaged a běhal sem si po džungli. On mi teda nic moc nedělal, zoufale házel frostshoky, což mě sice zpomalilo, ale moc mě to nebolelo. Pak sem se k němu dostal, schytal harmstring, heroic strike a najednou měl tak 7%hp. Začal se léčit, na mě zablikalo execute, vítězoslavně kliknu a...... *Miss* :clover: Takže dohealoval, earthbind totem, další frostshock a byl sem jasnej :( Takže morální poučení je že healovací classy mají výhodu jen když nevyjde execute :blushing:
  • 0

#1004 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 06.12.2007 21:36

... tak jsem musel zase léčit, ikdyž nemam na equipu ani bod do intelectu a spiritu  :blushing:

Zobrazit příspěvek

Proto ma spousta druidu equipovy sady dve a do instance se dle potreby prevlika :) Pokud teda nejsi balance, jelikoz v i dmg ekvipu se da celkem slusne lecit .)
  • 0

#1005 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2007 10:49

Proto ma spousta druidu equipovy sady dve a do instance se dle potreby prevlika :) Pokud teda nejsi balance, jelikoz v i dmg ekvipu se da celkem slusne lecit .)

Zobrazit příspěvek

Mozno je teraz efektivnejsie pouzivat na damage heal equip. Staci jedna sada na obidve ulohy. Aspon teda taky lepsi healer ma 2000+ bonus healing, co je teraz "pouze" 660 bonus damage ;-)
  • 0

#1006 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2007 11:37

To je od natury, co kdo preferuje zejo :) Je fakt ze jako balance druid sem sel do instance coby moonkin a coby moonkin z ni na konci vylez, ale jen proto abych mel dobrej pocit, jelikoz mezitim sem fungoval jako main healer party :) Holt nase shadow priestka mela pri diskusi kdo teda bude lecit vzdycky vyssi rage nez ja :)
  • 0

#1007 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2007 14:28

Holt nase shadow priestka mela pri diskusi kdo teda bude lecit vzdycky vyssi rage nez ja :)

Zobrazit příspěvek

Na to je lahka pomoc http://www.wowhead.com/?item=13442
  • 0

#1008 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2007 16:03

Zobrazit příspěvek

jistě, ale já mam asi 3 věci pro lvl 60+, zbytek mam tak rozmezí 30-40, takže o dvou sadách zatim nemůže být ani řeč :blushing:
  • 0

#1009 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2007 21:38

Na to je lahka pomoc http://www.wowhead.com/?item=13442

Zobrazit příspěvek

V zadnym pripade v rage nesoutez s zenskou :blushing:
  • 0

#1010 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 07.12.2007 21:55

V zadnym pripade v rage nesoutez s zenskou  :blushing:

Zobrazit příspěvek

Ano ano deek ma pravdu...pan boh nam pomahaj pred zenskou s full rage. :clover:
  • 0

#1011 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2007 10:49

mohl bych poprosit o makro, krerý mi sudná zbraň a následně nahodí? je to kvůli bugu u AP do shigftu druida, musim jí sundavat a nasahovat po odshiftování :clover:
díky
edit:
už to asi mám, fajn fajn :clover:
edit2: no tak nějak nemůžu rozchodit unequip makro ,asi to budu msuet řešit přes /equip Skinning Knife :haha:
edut3: safra /equip Skinning Knife stávkuje, holt to museim vyřešit přes dva quick sloty a swapovat :blushing:
  • 0

#1012 Garthyl

Garthyl

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 25 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2007 19:22

četl jsem že na drakthulu hraje za alianci hoodně děcek... zajímaly by mě vaše názory kde je lepší hrát jestli za hordu nebo za aliky ?
  • 0

#1013 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2007 20:16

četl jsem že na drakthulu hraje za alianci hoodně děcek... zajímaly by mě vaše názory kde je lepší hrát jestli za hordu nebo za aliky ?

Zobrazit příspěvek

to by mě taky zajímalo, spíš ta první čast, protože na free je to ceklem hrůza, samý omg, kua a pododobně.. na officu budou zas děti, kterým platí rodiče...? :blushing:
PS: Mantore co říkáš na můj nápad pokračovat po 60ce v trendu zelených věcí, s tím že místo "of the tiger" budu brát "of the beast" ?
díky :clover:
  • 0

#1014 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2007 22:41

to by mě taky zajímalo, spíš ta první čast, protože na free je to ceklem hrůza, samý omg, kua a pododobně.. na officu budou zas děti, kterým platí rodiče...?  :blushing:
PS: Mantore co říkáš na můj nápad pokračovat po 60ce v trendu zelených věcí, s tím že místo "of the tiger" budu brát "of the beast" ?
díky  :clover:

Zobrazit příspěvek

kdepak je to uplne stejny, jen v mnohonasobne vetsim meritku

vyhoda je ze se stestim mas sanci zapadnout do spravne guildy kde se tomu vyhnes...kdyz mas stesti
  • 0

#1015 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 08.12.2007 22:45

to by mě taky zajímalo, spíš ta první čast, protože na free je to ceklem hrůza, samý omg, kua a pododobně.. na officu budou zas děti, kterým platí rodiče...?  :blushing:
díky  :clover:

Zobrazit příspěvek

Napad je to dobry, zelene veci su sexi ;-)
  • 0

#1016 Gamus

Gamus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 09.12.2007 11:49

Zobrazit příspěvek

Heh no Drak'thul ten je slavnej, tam bych nepáchl nikdy. Nadruhou stranu tam člověk nemá problém v komunikaci, pokud není jazykově nadaný, páč se tam mluví česky, ale já osobně si radši budu chvíli namáhat mozek luštěním trpasličího a trollího angl. dialektu než hrát s ČESKOU (na tom dost záleží) školkou.
Jinak jsem hodně slýchával názor že za Alianci hrajou děti a za Hordu dospělí a rozumní lidé, ovšem jak se tu tak koukám na forum, kde hrajou za Alianci snad všichni, tak to nebude pravidlo ;) (Já osobně ale preferuju hordu :blushing: )
  • 0

#1017 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 09.12.2007 14:05

Napad je to dobry, zelene veci su sexi ;-)

Zobrazit příspěvek

fuj zelenou nemam rád, myslim jako uncommon, rare a podobně :blushing:
  • 0

#1018 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2007 11:37

Myslim, ze aliance ci horda na Drak'Thulu je uplne fuk. Dobre hrace a magory najdes na obou stranach. Je to opravdu o guilde a lidech s kteryma hrajes. Ja jeste nemel stesti najit dobrou guildu - aby tam bylo dost lidi a guild chanel nebyl na chatovani. Aby se chodily dungy. Aby lowlevely porad neotravovaly 70ky na prutah apodobne. Dobre guildy vetsinou neberou jen tak nekoho, bohuzel.
  • 0

#1019 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2007 12:32

No ja som na Drakthule kedysi zacinal, to nie je nic pre mna, koncentracia [kvitek medový]ov bola az prilis velka a zaroven svet bol prilis daleko, vybral som si radsej svet ktory zacinal a 90% casu unudenych ludi cakajucich na raid netvorilo gankovanie :blushing:
  • 0

#1020 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 10.12.2007 16:48

Myslim, ze aliance ci horda na Drak'Thulu je uplne fuk. Dobre hrace a magory najdes na obou stranach. Je to opravdu o guilde a lidech s kteryma hrajes. Ja jeste nemel stesti najit dobrou guildu - aby tam bylo dost lidi a guild chanel nebyl na chatovani. Aby se chodily dungy. Aby lowlevely porad neotravovaly 70ky na prutah apodobne. Dobre guildy vetsinou neberou jen tak nekoho, bohuzel.

Zobrazit příspěvek

jj to je pravda ...do dobrej guildy je tazke sa dostat..dobra guilda=stable guilda...co ma uz tradiciu a dobre meno...napriklad ked niekdo spini dobre meno guildy tak s tym mizerou v guilde zatocia alebo ho kicknu :-D

Takze kreteni sa potom koncentruju inde ... :blushing: blueeee ale toho pisem nato ze uz nehram wow.. :D
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních