Skočit na obsah

Fotka

Co vás na NETU pobavilo

• Please log in to reply
3225 odpovědí na toto téma

#961 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2007 17:54

hahahaha totaaaal :wow:

SUPER-MAN

http://www.myubo.sk/...ail.php?id=3711
  • 0

#962 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 19.06.2007 20:32

hahahaha totaaaal  :wow:

SUPER-MAN

http://www.myubo.sk/...ail.php?id=3711

Zobrazit příspěvek

totalni ultimatka!!!! :megarofl:
  • 0

#963 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2007 23:47

Weksii pro tebe :P
  • 0

#964 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 20.06.2007 07:55

Zobrazit příspěvek

:wow: vtipný, narozdíl od černoškýho rapu jim jde i dobře rozumnět :laugh:
  • 0

#965 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 20.06.2007 07:57

Zobrazit příspěvek

mě spíš rozesmála ta reakce, že to uráží luturu černošskýho repu.. ten už dávno žádnou nemá, protože si to zkomercionalizovali sami ,tak ať si teď užijou kritiku :wow:
  • 0

#966 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 20.06.2007 08:00

mě spíš rozesmála ta reakce, že to uráží luturu černošskýho repu.. ten už dávno žádnou nemá, protože si to zkomercionalizovali sami ,tak ať si teď užijou kritiku  :wow:

Zobrazit příspěvek

Všakjo, vždyť tam zesměšňujou, co to jde, ty jejich všudypřítomný "atributy", zlatý tunový přívěšky, zlatý zuby, vycházkový hole... Já nechápu, že jim samotným to nedochází, všechny videa stejný, černošky třepou zadkem u bazénu, zpěvák obloženej kozatýma roštěnkama, kterým strká dolarovky za podprsenky, vedle v záběru zaparkovaná vytuněná kára, hulí trávu a řeší rozchod s holkou, nejlépe pomocí mobilu :laugh: :laugh:
  • 0

#967 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 20.06.2007 08:04

Však, vždyť tam zesměšňujou, co to jde, ty jejich všudypřítomný "atributy", zlatý tunový přívěšky, zlatý zuby, vycházkový hole... Já nechápu, že jim samotným to nedochází, všechny videa stejný, černošky třepou zadkem u bazénu, zpěvák obloženej kozatýma roštěnkama, vedle v záběru zaparkovaná vytuněná kára, hulí trávu a řeší rozchod s holkou, nejlépe pomocí mobiu  :wow:  :laugh:

Zobrazit příspěvek

no to je právě ta komerce, o tom rep a hip-hop vůbec nebyl, bohužel už je, takže si nikdo nemá co stěžovat na kritiku.. myslel sem to tak, že ten člověk by měl právo to napsat, ale leda před řadou let... samozřejmě, že nejsou všichni stejný.. ale oto horší sou ti obdobní běloši a lidi, co se tak stylizujou
  • 0

#968 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 20.06.2007 08:10

no to je právě ta komerce, o tom rep a hip-hop vůbec nebyl, bohužel už je, takže si nikdo nemá co stěžovat na kritiku.. myslel sem to tak, že ten člověk by měl právo to napsat, ale leda před řadou let... samozřejmě, že nejsou všichni stejný.. ale oto horší sou ti obdobní běloši a lidi, co se tak stylizujou

Zobrazit příspěvek

Já nevím, já nejsem typický rap a hip hop fanoušek, líbí se mi takový ti profláklí jako Dr. Dre, Doggy Dog a můj oblíbenec je Eminem, i když je bílej :wow: Ale jeho klipy mají aspoň nápad, sebeironii, vtip, člověk se u toho spolu s tím textem často pobaví...
  • 0

#969 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 20.06.2007 08:52

I Mistr nějak začínal...ale probil se tím úspěšně...úžasné taneční kreace a jiné :wow:

Nicméně tady úplně z jiného soudku:) a to mě dostalo:)

http://www.youtube.c...=active_sharing
  • 0

#970 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 20.06.2007 17:45

Bohužel YouTube, ale pompézní!

Elektronik Supersonik
  • 0

#971 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 20.06.2007 19:29

Elektronik Supersonik

Zobrazit příspěvek

:wow: :laugh: :laugh:
  • 0

#972 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3210 Příspěvků:

Odesláno 20.06.2007 21:53

Elektronik Supersonik

Zobrazit příspěvek

nemám slov :) co to má být?
  • 0

#973 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 21.06.2007 07:22

80leta tipuji. Jinak ta anglictina :wow: to je jak kdybych to "zpival" ja. :laugh:
  • 0

#974 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 21.06.2007 11:40

Zobrazit příspěvek

Mno, kdyz se to veme od ouplnyho zacatku, tak to zaclo tim ze v Bronxu staly skupinky cernochu a davali si battle, vetsinou slo o to kdo nejvtipnejc zesmesni matku toho druhyho, ten kdo vyhral ve skupince postoupil dal na dalsi roh :) potom si grandmaster flash a dalsi uvedomili, ze by se z toho dala delat i hudba, vzali si inspiraci nejvic ze svych korenu - africkych a primichali do toho spetku jazzu i disca (ze 70. let a to hlavne beatovy linky)...postupne se rap dostal z cernoskych ctvrti i do tech zbylych v new yorku a rap se zacal rozsirovat rychle jako pandemie...pro cernochy z geth to byla jista sance pro lepsi zivot...Mcs (masters of ceremony) zacali zaplavovat diskoteky a svymi vtipnymi, satyrickymi texty bavili jak sebe tak i belochy, kteri byli ochotni za to platit...behem par let se rap rozsiril po celym USA a prisli vetsinou bily manazeri, kteri vycitili ze by z toho mohl byt vejvar, zacli s cernochama podepisovat smlouvy atd ti samozrejme nebyli proti (aspon ne nekteri) - dam priklad, prijede do somalska, nabidnete nejakymu cernochovi, ze kdyz vam bude ve studiu trikrat do mesice mlatit do bonga, dostane za to penize, myslim ze tyhle lidi nejakej underground a mainstream neresej, stejne jako cernosi z geth ;) tem se mimojine tenhle zivotni styl zalibil...
To ze sou klipy plny polonahejch holek, zlata, aut...tim chtej jenom ukazat ze na to maj, a ze na to maj kvuli tomu ze se vykaslali na prodej drog v gethu a ze zkusili tuhle cestu (samozrejme tohle je zavadejici, ne vsichni ;) )...potom je to i urcita charakteristika rapu...to je jako vycitat Osbournovi ze ma v klipech sami pentagramy nebo co ja vim...jenze vetsinou alergie na klipy cernochu prameni ze zavisti, kdo by Osbournovi zavidel pentagram ze jo :wow:

A k ty komerci...za povedeny veci lidi platej a radi...vzdyt za piccassovi originaly se taky plati miliony, tak proc ne par stovek za cdecko? :laugh:

Jinak nevim proc by i belosi nemohli do rapu fusovat, prijde mi to rasisticky.
  • 0

#975 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 21.06.2007 11:41

tak proc ne par stovek za cdecko?  :wow:

Zobrazit příspěvek

protoze cd-cko stoji 8 korun... :)
  • 0

#976 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 21.06.2007 11:42

protoze cd-cko stoji 8 korun... :)

Zobrazit příspěvek

a prazdny platno 20 :)
  • 0

#977 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 21.06.2007 11:44

a prazdny platno 20 :)

Zobrazit příspěvek

pokud tam naneses za par minut Picassovu Guernicu nerozeznatelnou od originalu, tak se budes topit v penezich . .)
  • 0

#978 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 21.06.2007 14:00

Já dávám rád víc peněz za orig.CDčko s hudbou:) prostě Já mám origoš a ty jsi vypalovací špína:)
  • 0

#979 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 21.06.2007 15:36

Já dávám rád víc peněz za orig.CDčko s hudbou:) prostě Já mám origoš a ty jsi vypalovací špína:)

Zobrazit příspěvek

aa vypalovaci spina,dobra tak nedostanes atlantis :wow:
  • 0

#980 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 21.06.2007 18:11

Mluvím o hudbě:)
  • 0

#981 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 22.06.2007 10:27

To ze sou klipy plny polonahejch holek, zlata, aut...tim chtej jenom ukazat ze na to maj, a ze na to maj kvuli tomu ze se vykaslali na prodej drog v gethu a ze zkusili tuhle cestu (samozrejme tohle je zavadejici, ne vsichni ;) )...potom je to i urcita charakteristika rapu...to je jako vycitat Osbournovi ze ma v klipech sami pentagramy nebo co ja vim...jenze vetsinou alergie na klipy cernochu prameni ze zavisti, kdo by Osbournovi zavidel pentagram ze jo  :wow:

A k ty komerci...za povedeny veci lidi platej a radi...vzdyt za piccassovi originaly se taky plati miliony, tak proc ne par stovek za cdecko?  :ermm:

Jinak nevim proc by i belosi nemohli do rapu fusovat, prijde mi to rasisticky.

Zobrazit příspěvek

Je to tak. Vyčítat rapu komerci ve smyslu "dělají to jenom pro peníze" je zcestné, poněvadž tam o bohatství a dostaní ze z chudinksých poměrů geta jde především.

Mno a holky, zlato, auta, pentagramy... to je přece jasné, že si z toho začnou dělat lidi srandu, co je charakteristické stává se předmětem parodie.

• 0

#982 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 22.06.2007 11:02

..

Přiložené soubory

• 0

#983 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 22.06.2007 11:22

Rap teda nemusim poslouchat dokola, mozna si sem tam nejakou tu textovku pustim. Co sem chtel rict je to, ze rap ma svoje urcity kouzlo (ano, to rikam ja :) ale musi ten text byt o NECEM, prskam smichy kdyz se do toho vlozi "borec" Marpo, kterej podle me musel vyrustat mezi dlazdici, nejen ze v tech jeho "peckach" neni ani naznak nejaky vyssi myslenky, nebo metafory. Ale polovina tech textu se ani dobre nerymuje a co mu schazi v rymech nahrazuje jadernymi vyrazy jako.... vsak vime.
Takovyhle lidi podle me delaj u "nereperu, nehoperu" tomuhle stylu prave zly jmeno(od toho se odvozuji pak uz nadavky na sicko kolem rapu/hopu, ksilty, volny kalhoty, retezy, atd.), protoze clovek si pousti muziku, at je jaka je a ocekava od toho alespon neco mezi radky, nejaky skryty vyznam, pokud teda neposlouchaji hudbu vylozene pro pobaveni, kde se vsechno rekne v par versich a premyslet se nad tim nemusi vubec.
Napriklad uz asi archaicky "Chaozz", Vodopady. To bylo povedeny. :)
  • 0

#984 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 22.06.2007 11:57

Napriklad uz asi archaicky "Chaozz", Vodopady. To bylo povedeny. :)

Zobrazit příspěvek

Jedině první...kazety:)
  • 0

#985 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 22.06.2007 13:55

To ze sou klipy plny polonahejch holek, zlata, aut...tim chtej jenom ukazat ze na to maj, a ze na to maj kvuli tomu ze se vykaslali na prodej drog v gethu a ze zkusili tuhle cestu (samozrejme tohle je zavadejici, ne vsichni ;) )...potom je to i urcita charakteristika rapu...to je jako vycitat Osbournovi ze ma v klipech sami pentagramy nebo co ja vim...jenze vetsinou alergie na klipy cernochu prameni ze zavisti, kdo by Osbournovi zavidel pentagram ze jo  :wow:

Zobrazit příspěvek

No já osobně jim ty černošky nezávidím, ja to kritizuju pro to, že mně to nebaví a nudí, když to je pořád na jedno brdo :laugh:
  • 0

#986 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2519 Příspěvků:

Odesláno 22.06.2007 17:10

http://www.youtube.c...related&search=

I ta hudba k tomu ...
  • 0

#987 Shahdee&Farroth