SUPER-MAN
http://www.myubo.sk/...ail.php?id=3711
Odesláno 19.06.2007 20:32
totalni ultimatka!!!! :megarofl:hahahaha totaaaal
![]()
SUPER-MAN
http://www.myubo.sk/...ail.php?id=3711
Odesláno 19.06.2007 23:47
Odesláno 20.06.2007 08:00
Všakjo, vždyť tam zesměšňujou, co to jde, ty jejich všudypřítomný "atributy", zlatý tunový přívěšky, zlatý zuby, vycházkový hole... Já nechápu, že jim samotným to nedochází, všechny videa stejný, černošky třepou zadkem u bazénu, zpěvák obloženej kozatýma roštěnkama, kterým strká dolarovky za podprsenky, vedle v záběru zaparkovaná vytuněná kára, hulí trávu a řeší rozchod s holkou, nejlépe pomocí mobilumě spíš rozesmála ta reakce, že to uráží luturu černošskýho repu.. ten už dávno žádnou nemá, protože si to zkomercionalizovali sami ,tak ať si teď užijou kritiku
Odesláno 20.06.2007 08:04
no to je právě ta komerce, o tom rep a hip-hop vůbec nebyl, bohužel už je, takže si nikdo nemá co stěžovat na kritiku.. myslel sem to tak, že ten člověk by měl právo to napsat, ale leda před řadou let... samozřejmě, že nejsou všichni stejný.. ale oto horší sou ti obdobní běloši a lidi, co se tak stylizujouVšak, vždyť tam zesměšňujou, co to jde, ty jejich všudypřítomný "atributy", zlatý tunový přívěšky, zlatý zuby, vycházkový hole... Já nechápu, že jim samotným to nedochází, všechny videa stejný, černošky třepou zadkem u bazénu, zpěvák obloženej kozatýma roštěnkama, vedle v záběru zaparkovaná vytuněná kára, hulí trávu a řeší rozchod s holkou, nejlépe pomocí mobiu
![]()
Odesláno 20.06.2007 08:10
Já nevím, já nejsem typický rap a hip hop fanoušek, líbí se mi takový ti profláklí jako Dr. Dre, Doggy Dog a můj oblíbenec je Eminem, i když je bílejno to je právě ta komerce, o tom rep a hip-hop vůbec nebyl, bohužel už je, takže si nikdo nemá co stěžovat na kritiku.. myslel sem to tak, že ten člověk by měl právo to napsat, ale leda před řadou let... samozřejmě, že nejsou všichni stejný.. ale oto horší sou ti obdobní běloši a lidi, co se tak stylizujou
Odesláno 20.06.2007 08:52
Odesláno 20.06.2007 21:53
nemám slov :) co to má být?Bohužel YouTube, ale pompézní!
Elektronik Supersonik
Odesláno 21.06.2007 07:22
Odesláno 21.06.2007 11:40
no to je právě ta komerce, o tom rep a hip-hop vůbec nebyl, bohužel už je, takže si nikdo nemá co stěžovat na kritiku.. myslel sem to tak, že ten člověk by měl právo to napsat, ale leda před řadou let... samozřejmě, že nejsou všichni stejný.. ale oto horší sou ti obdobní běloši a lidi, co se tak stylizujou
Odesláno 21.06.2007 14:00
Odesláno 21.06.2007 18:11
Odesláno 22.06.2007 10:27
Je to tak. Vyčítat rapu komerci ve smyslu "dělají to jenom pro peníze" je zcestné, poněvadž tam o bohatství a dostaní ze z chudinksých poměrů geta jde především.To ze sou klipy plny polonahejch holek, zlata, aut...tim chtej jenom ukazat ze na to maj, a ze na to maj kvuli tomu ze se vykaslali na prodej drog v gethu a ze zkusili tuhle cestu (samozrejme tohle je zavadejici, ne vsichni ;) )...potom je to i urcita charakteristika rapu...to je jako vycitat Osbournovi ze ma v klipech sami pentagramy nebo co ja vim...jenze vetsinou alergie na klipy cernochu prameni ze zavisti, kdo by Osbournovi zavidel pentagram ze jo
![]()
A k ty komerci...za povedeny veci lidi platej a radi...vzdyt za piccassovi originaly se taky plati miliony, tak proc ne par stovek za cdecko?
Jinak nevim proc by i belosi nemohli do rapu fusovat, prijde mi to rasisticky.
Odesláno 22.06.2007 11:02
Odesláno 22.06.2007 11:22
Odesláno 22.06.2007 13:55
No já osobně jim ty černošky nezávidím, ja to kritizuju pro to, že mně to nebaví a nudí, když to je pořád na jedno brdoTo ze sou klipy plny polonahejch holek, zlata, aut...tim chtej jenom ukazat ze na to maj, a ze na to maj kvuli tomu ze se vykaslali na prodej drog v gethu a ze zkusili tuhle cestu (samozrejme tohle je zavadejici, ne vsichni ;) )...potom je to i urcita charakteristika rapu...to je jako vycitat Osbournovi ze ma v klipech sami pentagramy nebo co ja vim...jenze vetsinou alergie na klipy cernochu prameni ze zavisti, kdo by Osbournovi zavidel pentagram ze jo
![]()
Odesláno 22.06.2007 17:33
z toho budu mit spatny spanihttp://www.youtube.c...related&search=
I ta hudba k tomu ...
Odesláno 22.06.2007 19:40
pekny...ta hudba predevsim .)http://www.youtube.c...related&search=
I ta hudba k tomu ...
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních