Nevysvetluj si moje slova po svym, to sem uvedl jenom v tomto konkretnim prikladu, kdy sem byl ochoten ustoupit ze svyho nazoru, pokud se vsichni hraci shodnou na tom, ze nemam pravdu.hm.
jen doufám že se budeš i nadále držet " existuje-li na serveru i byť jen jedna postava, která je pro nějaký účel vytvořena, nepřipadá systemová změna které by se jakkoliv dané postavy dotýkala vůbec v úvahu, neboť by to mohlo danou postavu nějak ovlivnit či poškodit. "![]()

Obchodničina
Odesláno 26.07.2010 19:34
Odesláno 27.07.2010 09:42
se nemuž stát páč sou tu takoví kteří ti odkývou třeti světovou jen aby ti lezli do prd...Nevysvetluj si moje slova po svym, to sem uvedl jenom v tomto konkretnim prikladu, kdy sem byl ochoten ustoupit ze svyho nazoru, pokud se vsichni hraci shodnou na tom, ze nemam pravdu.
Odesláno 27.07.2010 15:40
zásah !
hezký pokus se z toho vykroutit, páč ví že nikdy nenastane situace že se shodnou všichni.
ale hlavně že mu stačí jeden hráč pro argument aby se to nezměnilo.
Odesláno 27.07.2010 16:03
Obchodničina se měnit nebude, protože je dobře udělana.
Odesláno 27.07.2010 17:33
Vubec nechapu o čem píšete, proto navrhuju ukončit mač. Co myšlíš Mate?
Obchodničina se měnit nebude, protože je dobře udělana.
Neni dobre udelana.Byla akorad znevyhodnena vuci ostatnimu craftu.Dedek zde porad poukazuje ze Obchodnicina byla vynosna.Ja dodavam A kovarina ne?!Vzyd boty z ST vojenske pres 1 milion brali kovari...tak co tady porad dokola omyvate? A navic kdyz jsem obchodoval tak jsem se snazil pokryvat zakazky pro nove hrace ..tudiz zacinal jsem treba s plastem Klerika pri skillu 40 za 480 tisic zlatych..ano mel jsem na konte dost...ale proc? Snizil jsem i ceny veci vozenych z ST..ted to proc...protoze krom Verdicitu..pozdeji Mithralu a bile kytky nic nebylo..takze jak se melo utracet a za co?.Kdyz uz jste vedeli,ze se vydelavalo na sipek stacilo bonus srazit pri vylodeni v ST a podotykam ze to nekdy bylo jen 5k nekdy 110k.Dalsi vec relog v ST pred vylodenim...jeden to provadel dost casto...nebudu jmenovat,on jiste vi kdo to je..ostatne ma i zde prispevky.Takze bonus i na 0.A jeste jedno maly pripomenuti..pamatujete si jak Carmen jela do ST a naskocil restart serveru a skoncila kde? U piratu.Jenze uz to nestihla se probit k truhle a prisla o mnoho veci a temer o 2 miliony,neco sveho neco za zakazky ktere musela hradit
A kdyz jak tvrdite,ze je dobre udelana tak zavedte plneni zakazek u veskereho craftu...zruste licence a jeden bude potrebovat druheho...tudis nejenze dle Vas je obchodnicina dobre udelana ale pak snad i dokonala,protoze bude podporeny craft vsemy smery:Nebo co odstranit cas pro dodavku zakazky NPC pri dnesnim stavu a craftua aby to nemuselo byt jen neex u kovariny
Odesláno 27.07.2010 17:46
Odesláno 27.07.2010 17:48
Odesláno 27.07.2010 18:02
Já nechápu, na co si furt stěžujete... Dědek a celej team tu dělá první poslední, má snahu vylepšovat server a vy si stěžujete... Já obdivuju Dědka, že se na vás nevyse*e. Ano, navrhnout změnu, ale vy sem příjdete a začnete řvát, že to to a to je špatně... Dědkovi přeju pevné nervy...
To ze nechapes,me neprekvapuje.Tady se bavime o obchodnicine a o craftu s ni spojenou.Precti si to prosim od zacatku znovu a pomalu.Tvuj prispevek spis do rubriky Budoucnost Dedka
#939 Host_Shini_*
Odesláno 27.07.2010 18:20
O provazanosti craftu si nechte zdat, znemoznujeme provazanost vlastnim chovanim a o obchodnici jmenem Carmen, ... no, nic dobreho me nenapadlo.

Odesláno 27.07.2010 18:27
Ja taky nechapu co resite, obchodnicina je dobra. Pamatuji vsechny zpusoby obhodovani. Tento je sice nejobtiznejsi ale je i tak nejlepsi.
O provazanosti craftu si nechte zdat, znemoznujeme provazanost vlastnim chovanim a o obchodnici jmenem Carmen, ... no, nic dobreho me nenapadlo.
.No o Tvem chovani jako obchodnici a relogach vsichni vime sve.Tve umyslne zamery a skodolibost a znehodnocovani bonusu pri vylodeni v ST i na lodi aby jsi nahodou s postavou neskoncil na Prizracnem nebo u piratu... a mozna diky takovym je dnes obchodnicina tam kde je.
#941 Host_Shini_*
Odesláno 27.07.2010 18:34
Ze jsem byl casti mnoziny kvuli ktere se delaly upravy, no byl ano. Ale dobre upravy a jsem za ne rad.
Odesláno 27.07.2010 18:38
¨Jasne a proto Ti vzdy kazdy z obchodniku daval ODPOR vid? :-)Uh, dockal jsem se te stare pisnicky. Jooo tenkrat, to byly slagry co? Znehodnoceny bonus, ze i Dmka ti vysvetlovali ze cekánim na koupi predmetu bez jezdeni tvuj bonus nemohu poskodit proto, ze je urcen pro konkretni postavu.
Ze jsem byl casti mnoziny kvuli ktere se delaly upravy, no byl ano. Ale dobre upravy a jsem za ne rad.
Odesláno 27.07.2010 18:58
Prosimte, muzes se zamyslet jakej je rozdil ve vydelku kovare a ve vydelku obchodnika? Kdyz kovar vydela milion na prodeji savlicky a obchodnik vydela milion za prodej sipu za kredit v ST? Az ti ten rozdil v objemu penez v obehu dojde, tak se zamysli, co se stane, kdyz si tutaj kazdej udela takovyhleho obchodnika, kterej bude mit ve ST garantovanej vykup tech jeho sipu. A uplne nakonec to porovnej se soucasnym stavem, kdy je pevne danej pocet zakazek za cas a tedy i mnozstvi penez. Kdyz vsechny tri uvahy zvladnes, prisels na nejdulezitejsi impulz, proc byl craft obchodnika zmenen. Ostatni veci jsou uz jen serepeticky pro zvyseni zabavnosti craftu (nemusim jak sasek cekat az se mi spawne obchodnik, po tom, co se konecne spawne nemusim bejt nastvanej, ze ma na prodej jen jeden jedinej vyrobek a musim zase cekat jestli priste nebude mit to, co potrebuju, nemusim imrvere cestovat tam a zpatky (snizuju si tim i riziko ze ztroskotam), muzu recyklovat podepsany veci, skill se mi zvysuje i prodejem sutriku, atd. atd.).Neni dobre udelana.Byla akorad znevyhodnena vuci ostatnimu craftu.Dedek zde porad poukazuje ze Obchodnicina byla vynosna.Ja dodavam A kovarina ne?!Vzyd boty z ST vojenske pres 1 milion brali kovari...tak co tady porad dokola omyvate
Odesláno 27.07.2010 18:59
nekolikrat setkani s nim bylo na nože a kouzla.
#945 Host_Shini_*
Odesláno 27.07.2010 19:02
Odesláno 27.07.2010 19:04
Jinak ja kdyz si vzpomenu na tu dilemu tenkrat - jit na vypravu na poklad, riskovat smrt a donyst domu par tisicovek a nebo si radsi odskocit do ST pro svejch cca 15k jistejch a jeste si tim navysit skill a priste mit 16k...? :) Jojo, to byly paradni casy, pravda.
Odesláno 27.07.2010 19:06
jednoduchá matematika poté ti dá že loď jede 1x za den, + kredit ve stromořadu narůstá každou hodinu o cca 200gp. a máš výsledé číslo přílivu peněz do modulu.
v současném stavu , pokud bude fungovat síť crafterů navázaných na obchodníka, tak ten chytrý obchodník si může napakovat inventář každým předmětem cca 1-3x, otočit několik desítek zakázek i během pár minut, a poté si nechat doplnit stávající inventář.
já sice matematiku nestudoval, ale kde prosímtě, je ta regulace lepší v případu číslo jedna, nebo dva ?
Odesláno 27.07.2010 19:10
Jinak ja kdyz si vzpomenu na tu dilemu tenkrat - jit na vypravu na poklad, riskovat smrt a donyst domu par tisicovek a nebo si radsi odskocit do ST pro svejch cca 15k jistejch a jeste si tim navysit skill a priste mit 16k...? :) Jojo, to byly paradni casy, pravda.
asi jsi chodil s špatnejma lidma ve špatným čase na špatný místa.
v té době se vyplatilo udělat si .... např kolečko v DZ ( ale i jinde ) , čistého času cca 40 minut , a pokud jsi tam nenatrefil na Yashu / Melissu / Kano / Muhdy... apod .. ) , tak sis domů odnesl 80-100k + kameny.
Odesláno 27.07.2010 19:40
Odesláno 27.07.2010 20:22
Akorat sem nemohl nic sehnat od krafteru. Ale jinak je to genialni. Kam se hrabe krejčí s jeho nudnou jedničkou.
... mikingu, todle je perla! zapsat do kroniky volám já ! ...
ale taky by to chtělo, že by si taky někdo jinej než hráči uvědomili že systém je fajn nastavenej na situace kdy je ve hře 40+ lidí, z toho plno crafterů, tak to fungovat bude, ale když jich je tam 10, tak kromě řešení "v klan stylu-hele kámo logni já potřebuju dlouhej dub do zakázky", bude obchodničina jedině opruz ?
kalkulačka je mije věčná kamarádka. já počítím do deseti na prstech. a víc už zvládá ona
mimochodem, když už jsme u toho. to slibované složení kerkopa mělo být tak ...noo... už. půl roku ?
když teda tak počítám počítám...., kerkopi jsou v modulu zhruba dva roky ? , avizo že to nejde složit je tak rok a něco, sliby že to je hotový už jsou přes půl roku, teď do toho zakalkulovat nejrůznější stařecké vrtochy, .....moment, prsty mi na to nestačí, ...aale tak dle kalkulačky mi vychází že to budeš mít hotový alathariane tak někdy kolem roku 2027, v březnu a do moudlu to nahrajou 2028 ,červenec ?
škoda, a já se tešil že do roku 2012 všecko podstatný stihnu. snad se staří Mayové sekli !
Odesláno 27.07.2010 22:21
Jinak toto me fakt neba se dohadovat jak nekdy v praveku byla obchodnicina super a dneska je naprd. To je trosku s krizkem po funuse. Ano, Mikes byl uzasnej obchodnik, prodaval pod cenou jen aby byly vyrobky dostupny sirokejm masam, sipy neprodaval, ale nakupoval u zacinajich crafteru bronzovou vybavu, atd. atd. No, skoda ze vsichni nebyli tak uvedomneli a systemu krute vyuzivali k nekrestanskymu obohacovani - nemuselo by se to pak menit a mohli sme to tu mit porad.
Sipy jsem prodaval..protoze nic jineho prodat za bonus neslo..i sutry jsem prodaval..a bronzovou vybavu? Sel jsem z vybavou dle lvl od Strigiho..tehda nebyla ani recyklace tak co bych se tahal z haraburdim..A neminim to tahat ani dnes.Jedine co jsem vozil bylo veci na obarveni
ja se taky nechci hadat,ale dle soucasnemu stavu by se to melo upravit..aspon ty zakazky aby nebyli casove omezene a s tim neex a exc neco udelat.Nerikam,ze by to nebylo dobry,ale fakt je to asi na hodne lidi ve hre.
Odesláno 28.07.2010 18:15
No víš, já to mám hotový už nějakej ten měsíc, ale do modulu se mi to dávat nechce. A víš proč? Kvůli lidem jako jsi ty a Drax a vám podobní. Budete to mít, až si to zasloužíte......
když teda tak počítám počítám...., kerkopi jsou v modulu zhruba dva roky ? , avizo že to nejde složit je tak rok a něco, sliby že to je hotový už jsou přes půl roku, teď do toho zakalkulovat nejrůznější stařecké vrtochy, .....moment, prsty mi na to nestačí, ...aale tak dle kalkulačky mi vychází že to budeš mít hotový alathariane tak někdy kolem roku 2027, v březnu a do moudlu to nahrajou 2028 ,červenec ?
škoda, a já se tešil že do roku 2012 všecko podstatný stihnu. snad se staří Mayové sekli !
Odesláno 28.07.2010 18:56

I šmirgl by čuměl jak je pán drsný.
Odesláno 28.07.2010 19:47
No víš, já to mám hotový už nějakej ten měsíc, ale do modulu se mi to dávat nechce. A víš proč? Kvůli lidem jako jsi ty a Drax a vám podobní. Budete to mít, až si to zasloužíte.

To jsem rád, že jsem tu tak dlouho nehrál a nečekal na kekropa... Pěkný paka tady z hráčů děláte...
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních