Skočit na obsah

Fotka

WoW

• Please log in to reply
1617 odpovědí na toto téma

#871 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 19:51

No přeinstalovat nevim, pač nejdřív mi to šlo pak jsem dal to jiny rozlišení a to se seklo ale dneska jsem to skoušel znovu a už se to načetlo až na mojí postavu na 1. lvl :devil: ale než jsem stačil dát opion se to seklo :wink:

Zobrazit příspěvek

a co zkusit upravit INI soubor na původní rozlišení?

Hmm krása, běží to po battlegroudu s vlajkou, po cestě na něho naskáče celý druhý team a on má tu drzost, že ne aby utíkal ale ještě je klidně všechny zmlátí na hromadu aniž by mu ubrali aspoň půl HP. Svinstvo  :wink:  :devil:

Zobrazit příspěvek

s twinky se, bohužel, nedá nic udělat
  • 0

#872 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 19:58

a co zkusit upravit INI soubor na původní rozlišení?

Zobrazit příspěvek

moch bys říct jak se přesně jmenuje celej ten soubor ? já to právě u Gomeze hledal ( když jsem mu instaloval to WoWko ) a nenašel já hledal hlavně různý textový a nebo ty setup.ini , system.ini atp.. a nic nenašel :wink:
  • 0

#873 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 21:00

moch bys říct jak se přesně jmenuje celej ten soubor ? já to právě u Gomeze hledal ( když jsem mu instaloval to WoWko ) a nenašel já hledal hlavně různý textový a nebo ty setup.ini , system.ini atp.. a nic nenašel  :wink:

Zobrazit příspěvek

záleží, kde máš nainstalované WoW, takže asi ...

X:\Program Files\World of Warcraft\WTF\Config.wtf

a na začátku je "SET gxResolution" a za tím číslo. Takže si zkus pohrát s tím.

Jinak mám dotaz. Vyplatí se postavit mága se zaměřením na školu Arcane? Většina bodů v této škole.
  • 0

#874 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 01.11.2007 22:07

Tak schválně, copak to je za místo ?
  • 0

#875 Host_Singhatorri_*

Host_Singhatorri_*
  • Host

Odesláno 02.11.2007 05:39

Tak schválně, copak to je za místo ?

Zobrazit příspěvek

Ze by Nagrand pohled na Telaar.
  • 0

#876 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 07:47

Depaak to je Haala :)
  • 0

#877 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 10:01

Většinou maji ten nejlepší equip na daný lvl, s drahými enchanty za které by normální hráč neutrácel, protože na vyšších lvl najde equip lepší a znovu enchantovat by byla velká ztráta peněz.
Tito hráči pak chodí battlegroundem, a doslova popravují jiné hráče jen s průměrným equipem, jsou schopní vyhrát i 5 vs 1.
Většinou jde o hráče mdlého rozumu, kteří sice vedou tabulku v počtu zabití, ale že jejich team dostal v CTF 3:0 je moc nebere.
tady je profil jednoho twinka.
BTW Basilisk Hide Pants mám na skladě, kdyby někdo měl zájem (klidně i z aliance)  :devil:

Zobrazit příspěvek

Jestli sjem to dobře pochopil, tak ten člověk Knockout má lvl 39.
Tento člov+k s lvl 39, zabije klidně 3vs1, jak říkáte, i 3 lidi kteří budou mít 70lvl?
Máím pocit že tato "vyjímečná hra" je t¨do 70 lvl (kdyžtak mne opravte)
  • 0

#878 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 10:10

Ne, mysleno je lidi na stejnym nebo podobnym levelu. Sedmdesatka posvaci na posezeni takovejch twinku kolik chce, tady se mluvi o BG a ty se poradaj vzdy pro lvl +/-5.
  • 0

#879 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 10:10

To Jarin : Ty ses fakt znalec :devil:
  • 0

#880 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 10:12

BTW Basilisk Hide Pants mám na skladě, kdyby někdo měl zájem (klidně i z aliance)  :devil:

Zobrazit příspěvek

No me by se vcelku libili :devil:
  • 0

#881 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 10:16

Chua:

No mám jiný starosti než se aktivně zajímat o tuto výprodejovou hru. :devil: Takto už mne dost zaměstnává NWN. Nemám moc času si hrát hry v práci.
Proto jsem se ptal, jak to je, abyste mi řekli. A se zlou jsem se potkal. :devil:
  • 0

#882 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 10:18

Deekin: Dik.. Tohle jsme chtěl slyšet... (rozumnou, normální odpověď)
  • 0

#883 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 10:25

Deekin: Dik.. Tohle jsme chtěl slyšet... (rozumnou, normální odpověď)

Zobrazit příspěvek

pro tebe? Rozumnou, normální odpověď? Existuje?
  • 0

#884 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 10:29

Chua:

No mám jiný starosti než se aktivně zajímat o tuto výprodejovou hru.  :devil: Takto už mne dost zaměstnává NWN. Nemám moc času si hrát hry v práci.
Proto jsem se ptal, jak to je, abyste mi řekli. A se zlou jsem se potkal.  :devil:

Zobrazit příspěvek

No ja bych ti to vysvetlil, avsak Deeken me predbehl.
Nevim jak jsi prisel na to, ze to je vyprodejova hra. Ono asi tech cca 10mil platicich zakazniku to plati jen tak, aby Blizard mel na odmeny :devil:
Popravde me se take nelibila grafika. Ale uz jsem si zvykl a dokonce se mi uz libi.
Svet a historii maji promakanou.
System hry je velmi dynamicky a atraktivni.
  • 0

#885 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:
  • Interests:Víno, ženy zpěv :)

Odesláno 02.11.2007 10:35

Popravde me se take nelibila grafika. Ale uz jsem si zvykl a dokonce se mi uz libi.

Zobrazit příspěvek

Mno NwN už taky není zázrakem, a jak je fajne a jaku toho sedíme celý dny :devil:
  • 0

#886 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 10:41

Jo existuje... Třeba ta co podal Deek.

Chua: Jo asi máš pravdu, myslím, že kdybych té hře rozmuměl trošku více, tak by se mi asi taky časem začala líbit.

Mne jen kazí dojem na tuto hru fakt, že když se jdu za kámošem podívat po Internetový herny (dělá tam admina) o víkendech, tak se tam podívám na ty lidi a hrajou jen toto nebo CS. My se tam opijeme jak prasátka, potom vystřízlívíme u W3, jdeme si odkopat zápas, pak se tam za ním vrátím a ty lidi jsou tam pořád až do něděle do 15hod, chápeš to... Já ne.. Tohle kazí dojem u mne. 2,5dne sezení u Pc a paření jedný hry bezespánku, totální vymývárna mozku. Ty lidi co jdou pak do školy tak nemůžou ani vědět kolik je 2+2 a celý den se těší až si to zas zapnou...

Asi mám na hraní jinčí názory než ostatní.n :devil:
  • 0

#887 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 10:47

Kdyz uz jsi takovy anti-wowista (zni to dost prastene:), tak si zaloz nejaky topic o tomhle problemu, vylej si tam sve srdicko a doufej, ze to nekdo rychle smaze.
Ne vsichni jsou takove trosky jako ti lidi v hernach. Uz jen to, ze nekdo chodi do herny je dost divny, to ano. Ale nehazej vsechny do jednoho pytle. Je vice zpusobu jak hru hrat a co delat, kdyz ji zrovna nehrajes. WoW je delany prave tak, aby byl co nejotevrenejsi masam lidi. Kdyz to prijmes, tak si hru uzijes. Kdyz ne, tak ji hrat nebudes, ale nemusis se snizovat k osocovani tech co ji hraji.
Jde o to, aby si clovek uvedomil ze to je jen hra ... v tom je cele tajemstvi.
  • 0

#888 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 11:00

No me by se vcelku libili  :devil:

Zobrazit příspěvek

100G +Rugged Armor Kit na to zdarma co ty na to?
  • 0

#889 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 11:06

Zobrazit příspěvek

No fuj :) I kdyz je fakt, ze ty kalhoty se pocitaji do twink itemu, takze ceny za ne jsou nekdy i premrstenejsi. No nic uz mlcim.
  • 0

#890 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 11:40

No fuj :) I kdyz je fakt, ze ty kalhoty se pocitaji do twink itemu, takze ceny za ne jsou nekdy i premrstenejsi. No nic uz mlcim.

Zobrazit příspěvek

Malá cena za to, že se staneš hvězdou battlegroundu :devil:
Jinak podle statistik na wow.allakhazam.com je to nejběžnější cena, medián je 98G, průměr 113G, nejvyšší cena 600G, nejnižší 5.5G.
  • 0

#891 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 11:40

Zobrazit příspěvek

Tak na to fakt nemam :devil:
Ale diky za nabidku. Pravda jejich cena je velka prave diky twink users :devil:
  • 0

#892 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 11:44

Chua: Jo asi máš pravdu, myslím, že kdybych té hře rozmuměl trošku více, tak by se mi asi taky časem začala líbit.

Mne jen kazí dojem na tuto hru fakt, že když se jdu za kámošem podívat po Internetový herny (dělá tam admina) o víkendech, tak se tam podívám na ty lidi a hrajou jen toto nebo CS. My se tam opijeme jak prasátka, potom vystřízlívíme u W3, jdeme si odkopat zápas, pak se tam za ním vrátím a ty lidi jsou tam pořád až do něděle do 15hod, chápeš to... Já ne.. Tohle kazí dojem u mne. 2,5dne sezení u Pc a paření jedný hry bezespánku, totální vymývárna mozku. Ty lidi co jdou pak do školy tak nemůžou ani vědět kolik je 2+2 a celý den se těší až si to zas zapnou...

Asi mám na hraní jinčí názory než ostatní.n  :devil:

Zobrazit příspěvek

vis ale ono to same by slo rict i o nekterych hracichtveho W3, NWN nebo jakekoliv jine hry (nekdy nemusi byt dokonce ani onlinova)

rika se tomu zavislost, ale myslim ze tvrzeni, ze kazdy hrac WoW je zavisly je rozohdne nepravdive

neuražse ale připominaš mi lidi, kteři vychvaluji guildwars s oduvodněnim, že je narozdil od WoW neplacena

tito lide použivají jen tento a jediný argument, a ja jakožto hrač obou her se divim že nepouživaji padnejsiargumenty, napriklad ty aspekty gw ve kterych nad wowkem jasne vede(napriklad buildovani, pvp, tanecky :) ) ale stale si melou jen to svoje o placeni, az mam pocit, ze z nich nemluvi nic nez zavist, ze se ti druzi odhodlali a za svou hru si plati

ale jinak souhlasim s tim, ze neni nutne aby se tu do tebe chu s tomem navazeli, kazdy si zaslouzi slusnou odpoved
  • 0

#893 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 11:44

Asi mám na hraní jinčí názory než ostatní.n  :devil:

Zobrazit příspěvek

No ver, ze jsou lide, kteri hrajou hru pro zabavu.
Ja pri ni stiham chodit do prace.
Venuji se pritelkyni (denne).
Sportuji.
Chodim s kamarady na pivko.
A po vecerech prez vsedni dny si obcas zahraju 3-4 hodinky.
Mesicne tak 50-80 hodin. Coz mi prijde cca na 5-6 Kc za hodinu zabavy.
Opravdu u toho nesedim 12+ hodin denne.
Popravde u toho sedim mene nez u NWN a to mi vyhovuje.
  • 0

#894 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 11:45

Zobrazit příspěvek

snad 90 ne? vsak jste navzajem exalted nebo ne? :)
  • 0

#895 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 02.11.2007 11:47

Inak v poslednom case sa rozmohlo, ze sa enchantuju biele veci, ktore potom nie su soulbound a daju sa dalej predat, ale to je skor na podporu levelovania a nie twink BG ;-)
  • 0

#896 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 02.11.2007 11:56

Tak děcka... Berte to s nadhledem, ne? Každá hra má svoje závisláky, svoje příznivce, kteří budou obhajovat jen tu a žádnou jinou, tak ať si každý vybere, co ho baví a tím to končí. Souhlasím s Chuan, že umírněnost je základ a je to potřeba, ale ono se to asi trochu jinak zvládá v pubertě a jinak, když je vám např. 31 jako mně a máte kromě zábavy i své povinnosti :devil: V patnácti člověk moc starostí nemá, flákne tašku do kouta, zasedne a valí do zblbnutí. A u masové WOW je jich prostě asi jen víc. (Zlaté časy mého dětství, kdy PC byla vzdálená utopie a po škole jsme lítali po venku a lezli po stromech).
Já myslím, že NWN i WOW mají své pro a proti, baví mně oboje, stejně jako dobré ne-online adventury a třeba deskové hry.

Jo a taky bych ráda něco zadarmo, když už jste v tom rozdávání :devil:
  • 0

#897 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 02.11.2007 11:59

Zadarmo?
Me gate za 100G zadarmo neprijdou :devil:
To je veskera ma hotovost.