Jo existuje... Třeba ta co podal Deek.
Chua: Jo asi máš pravdu, myslím, že kdybych té hře rozmuměl trošku více, tak by se mi asi taky časem začala líbit.
Mne jen kazí dojem na tuto hru fakt, že když se jdu za kámošem podívat po Internetový herny (dělá tam admina) o víkendech, tak se tam podívám na ty lidi a hrajou jen toto nebo CS. My se tam opijeme jak prasátka, potom vystřízlívíme u W3, jdeme si odkopat zápas, pak se tam za ním vrátím a ty lidi jsou tam pořád až do něděle do 15hod, chápeš to... Já ne.. Tohle kazí dojem u mne. 2,5dne sezení u Pc a paření jedný hry bezespánku, totální vymývárna mozku. Ty lidi co jdou pak do školy tak nemůžou ani vědět kolik je 2+2 a celý den se těší až si to zas zapnou...
Asi mám na hraní jinčí názory než ostatní.n 

vis ale ono to same by slo rict i o nekterych hracichtveho W3, NWN nebo jakekoliv jine hry (nekdy nemusi byt dokonce ani onlinova)
rika se tomu zavislost, ale myslim ze tvrzeni, ze kazdy hrac WoW je zavisly je rozohdne nepravdive
neuražse ale připominaš mi lidi, kteři vychvaluji guildwars s oduvodněnim, že je narozdil od WoW neplacena
tito lide použivají jen tento a jediný argument, a ja jakožto hrač obou her se divim že nepouživaji padnejsiargumenty, napriklad ty aspekty gw ve kterych nad wowkem jasne vede(napriklad buildovani, pvp, tanecky :) ) ale stale si melou jen to svoje o placeni, az mam pocit, ze z nich nemluvi nic nez zavist, ze se ti druzi odhodlali a za svou hru si plati
ale jinak souhlasim s tim, ze neni nutne aby se tu do tebe chu s tomem navazeli, kazdy si zaslouzi slusnou odpoved