Skočit na obsah

Fotka

hudba

• Please log in to reply
1792 odpovědí na toto téma

#61 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2006 13:09

jojo bylo to na okruhu, a myslim ze je to tak nejak 4 roky.

edit: kdo taky mluvil o tvych slipech?

Zobrazit příspěvek

Tady?
  • 0

#62 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2006 13:38

[quote name='Chuanetta' date='16.03.2006, 13:09 ']
Tady?

Zobrazit příspěvek

[/quote
kdo taky mluvil o TVYCH slipech. :innocent2:
  • 0

#63 bigbythewise

bigbythewise

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 304 Příspěvků:

Odesláno 16.03.2006 20:28

better v Brne

Zobrazit příspěvek

V Praze nebo Brne - to je jedno, hlavne v zapadly CR. :innocent2:
  • 0

#64 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 17.03.2006 14:41

timto bych si moc jistej nebyl, teda uz je to rok co nesleduju veci okolo freda, ale co vim tak po prvnim tvrdem albu, kdy prislo signification others se neco zmenilo, toto album jeste bylo super, chytlo strasne moc lidi, ale od toho dalsiho, ktere uz smerovalo zase nekam jinam, se objevilo rusults may vary a to bylo uz jen o fredovi, takze mam trochu strach z toho co bude dal..
/teda zalezi kerej vyvoj se ti libi vic ;)

Zobrazit příspěvek

V tom s tebou souhlasim. Three Dollar Bill Yall, Significant Other a jeste taky Chocolate Starfish byli super. Ale pak odesel Wes Borland a vypadalo to bidne. Results May Vary taky nebyl spatny, ale uz to nebylo ono a me tam chybeli Wesovi kytarove rifty, pac ten novej sice nehral zle, ale Wes to nebyl :)

No jenze Wes Borland se k Limp Bizkit vratil a to si myslim je celkem dobra vizitka. Mam to nove album objednane a cekam az dorazi. ale nede se to vydrzet, takze se zamirilo na DC no a ... a Zkuste si stahnout The Propaganda a The Truth. To jsou totiz dve pisnicky, ktere se mi nejakym nedopatrenim stahli na harddisk:). Jde v tom poznat jakysi odraz alba Three Dollar Bill, Yall a neceho, co nedokazu nikam zaradit. Asi Rage against the Machine :)
Shrnuto a podtrzeno : Je to narez a uz ted se nemuzu dockat dilu druheho
:innocent2:
  • 0

#65 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 17.03.2006 14:53

dodatok: Hudba posloucha mna nie naopak.Jakou hudbu poslouchate paneboze to je nesmysel.
  • 0

#66 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 17.03.2006 15:08

.... No jenze Wes Borland se k Limp Bizkit vratil ...Jde v tom poznat jakysi odraz alba Three Dollar Bill, Yall a neceho, co nedokazu nikam zaradit. Asi Rage against the Machine :) ...

Zobrazit příspěvek

to velice rad slysim, zas neco noveho do ucha priletlo, a uz se na to tim padem tesim :)

EDIT: tak me tak napada ono je to uz trochu dyl nez jen rok co nesleduju bizkitaky, protoze preci jen od čoklyd stárfiš end hotdog flejvored votr je to nejakej patek (jezis to byly tehda casy - jeste ze jsem v ty dobe objevil linkiny :P), pak ta dlouha odmlka na result.. z cehoz se mi libi tak zedva songy, no kazdopadne potesila me tva zprava bledule.
  • 0

#67 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 17.03.2006 15:09

dodatok: Hudba posloucha mna nie naopak.Jakou hudbu poslouchate paneboze to je nesmysel.

Zobrazit příspěvek

to uz zalezi jen na tobe co s ni delas :innocent2:
  • 0

#68 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 18.03.2006 01:12

A coze je na Wesovi Borlandovi take uzasne, ze by dokazal Limp Bizkit vytrhnut z biedy? Teda okrem toho, ze sa dokaze pred koncertom namalovat za jedinecnych 20 minut?

Uplne vazne, co na nich vidite? Aj ked vam to spociatku pripadne ako prilis komplexna uloha, tak skuste nevnimat celkovy dojem, ale najprv len hudbu a potom len "spev". Zistite ze instrumentalna zdatnost a invencia je dokonca aj na pomery numetalu priemerna (a to uz je co povedat) a navyse, ze Fred doslova nespieva, ale bliaka ako znasilnena koza. Dokopy to nakoniec vyznie ako nepodareny paskvil numetalu a looserskeho rapu. Pri tvorbe, ak sa to da tak nazvat, pouzivaju take cliche, ze oproti nim vam musia pripadat Linkin park ako alternativna hudba a SoaD dokonca ako elitny zbor viedenskej opery.

Skuste mi tuto ideu vyvratit, nech mame o com pisat ked je na tomto fore uz taka strasna nuda :innocent2:
  • 0

#69 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 18.03.2006 01:30

A coze je na Wesovi Borlandovi take uzasne, ze by dokazal Limp Bizkit vytrhnut z biedy? Teda okrem toho, ze sa dokaze pred koncertom namalovat za jedinecnych 20 minut?

Uplne vazne, co na nich vidite? Aj ked vam to spociatku pripadne ako prilis komplexna uloha, tak skuste nevnimat celkovy dojem, ale najprv len hudbu a potom len "spev". Zistite ze instrumentalna zdatnost a invencia je dokonca aj na pomery numetalu priemerna (a to uz je co povedat) a navyse, ze Fred doslova nespieva, ale bliaka ako znasilnena koza. Dokopy to nakoniec vyznie ako nepodareny paskvil numetalu a looserskeho  rapu. Pri tvorbe, ak sa to da tak nazvat, pouzivaju take cliche, ze oproti nim vam musia pripadat Linkin park ako alternativna hudba a SoaD dokonca ako elitny zbor viedenskej opery.

Skuste mi tuto ideu vyvratit, nech mame o com pisat ked je na tomto fore uz taka strasna nuda :innocent2:

Zobrazit příspěvek

hej no todle je presne reakce cloveka co posloucha to co ty :P, nic proti, ale --- mohl bych dlouhosahle nereagovat, ale ja nebudu :P... tak za prvak (boze aky to hnus slovo) kdyz se on se tak pekne zmalovane kukne na foto a ja ho tam takeho uvidim, tak co me nenapadne, no hej ten clovej neco pro me znamena... ne fakt me okouzlil, a to uz jen proto ze nevypada zmalovane treba jak kissaci, ale proste jinak a v ty mjuzic co hrajou to proste vynika tak, no unikatne.. a fred, hej, no zas se jen ohanis tim co poslouchas ty, ale zkus chapat jine, jine zamereni, fred je good, nerikam ze god, ale good je, a ze rikas numetal a luzrovskej rap, asi ti strasne moc rika co to je nehranice v hudbe, ze kazdemu se libi neco a nadavat na neco nekomu ze todle je proste noooooobed? heh kejmo ber to tak ze nekomu se to proste libit bude at na to rikas co chces, a i presto ze stejnej nazor jako ty muze mit dalsich par tisic lidi tak stejne se najde o jednoho cloveka vic kterej to poklada za dobre..
  • 0

#70 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 18.03.2006 09:44

hej no todle je presne reakce cloveka co posloucha to co ty :P, nic proti, ale --- mohl bych dlouhosahle nereagovat, ale ja nebudu :P... tak za prvak (boze aky to hnus slovo) kdyz se on se tak pekne zmalovane kukne na foto a ja ho tam takeho uvidim, tak co me nenapadne, no hej ten clovej neco pro me znamena... ne fakt me okouzlil, a to uz jen proto ze nevypada zmalovane treba jak kissaci, ale proste jinak a v ty mjuzic co hrajou to proste vynika tak, no unikatne.. a fred, hej, no zas se jen ohanis tim co poslouchas ty, ale zkus chapat jine, jine zamereni, fred je good, nerikam ze god, ale good je, a ze rikas numetal a luzrovskej rap, asi ti strasne moc rika co to je nehranice v hudbe, ze kazdemu se libi neco a nadavat na neco nekomu ze todle je proste noooooobed? heh kejmo ber to tak ze nekomu se to proste libit bude at na to rikas co chces, a i presto ze stejnej nazor jako ty muze mit dalsich par tisic lidi tak stejne se najde o jednoho cloveka vic kterej to poklada za dobre..

Zobrazit příspěvek

Ale Jeffiku, toto vobec nie je o tom co pocuvam alebo nie. A uz vobec nie o tom ci sa Borland maluje, alebo nie. Naopak, vypada to celkom dobre, ale to nie je hudba. Otazka teda znie: Preco sa ti zda, ze prave on je tou zarukou kvality, ze to bude za nieco stat?

Ake nehranice v hudbe? V mojom playliste je kopa poriadnych hybridov, znacne vystrednejsich ako numetal & rap. Dokonca som ani nepovedal, ze tato kombinacia musi byt zla (aj ked mne nesedi). Ja ale hovorim, ze v podani limp bizkit je to katastrofa. To ze Fred je vylozene neschopny nieco zaspievat lahko zistit napriklad porovnanim s inym spevakom z oboru - Chesterom Beningtonom. Musis uznat, ze to je ako nebe a dudy, pretoze Chester to naozaj vie. O Durstovom rape plati nieco podobne.

Pri takom Luneticu sa urcite nenajde o jedneho cloveka viac co to bude pokladat dobre, ako tych co ich neznasaju :blink:
Naozaj nie je dovod sa nejak extremne excitovat, povedz mi nejake dovody preco su podla teba dobri, nech tu mame o com debatovat :innocent2:
  • 0

#71 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 18.03.2006 10:00

jeee uz zacina hadka o to kto pocuva lepsiu hudbu :innocent2:
  • 0

#72 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 18.03.2006 10:37

Ale Jeffiku, toto vobec nie je o tom co pocuvam alebo nie. A uz vobec nie o tom ci sa Borland maluje, alebo nie. Naopak, vypada to celkom dobre, ale to nie je hudba. Otazka teda znie: Preco sa ti zda, ze prave on je tou zarukou kvality, ze to bude za nieco stat?

Ake nehranice v hudbe? V mojom playliste je kopa poriadnych hybridov, znacne vystrednejsich ako numetal & rap. Dokonca som ani nepovedal, ze tato kombinacia musi byt zla (aj ked mne nesedi). Ja ale hovorim, ze v podani limp bizkit je to katastrofa. To ze Fred je vylozene neschopny nieco zaspievat lahko zistit napriklad porovnanim s inym spevakom z oboru - Chesterom Beningtonom. Musis uznat, ze to je ako nebe a dudy, pretoze Chester to naozaj vie. O Durstovom rape plati nieco podobne.

Pri takom Luneticu sa urcite nenajde o jedneho cloveka viac co to bude pokladat dobre, ako tych co ich neznasaju :blink:
Naozaj nie je dovod sa nejak extremne excitovat, povedz mi nejake dovody preco su podla teba dobri, nech tu mame o com debatovat :innocent2:

Zobrazit příspěvek

proste nema cenu pomlouvat nejakou kapelu, to se proste neda, at tam ten zpevak zpiva jak chce falesne, nebo to jen odrikava stejne je to cele dobre, nerikam ze primo u tech LB je wes zarukou kvality, ale rozhodne to pritahlo moji pozornost, jakozto ze ten clovek se mi v tej kapele zdal proste jinej. a dal ke konkretnimu pripadu, on chestr v hybrid theory taky nezpiva moc dobre, vzdyt oni ho pak kvuli tomu zahnali na uceni zpevu, coz dopadlo jedine dobre to co predvedl pak na poslednim nahravanem konciku (Live in Texas) tak to je proste v porovnani primo s tim hybrid teory uplne jak rikas nebe a dudy, tim zas nechci nejak spinit chestra nebo snad LP, boze to ne, to je moje top skupinka at je to tak nebo tak, a kdyz mi na ni nekdo sahne tak toho cloveka akorat tak, tak neminim poslouchat, to je proc tu treba reaguju na to co tu pises o LB, protoze to byla kapelka meho teenage veku (mozna proto ze v tej dobe to byl taky ChaozZ, a pak i Eminem, ale zas ze bych byl primo vysazenej na rap ci hip hop to ne, to me proste nelakalo), no a to me prave lakalo ta mjuzik, me se libila takova jaka byla, a to ze to neni ci je hudba to zalezi na kazdem own cloveku kde si da hranici hudby, protoze to pak muzes rict ze hudba je jen to co se hraje orchestralne pod taktovkou dirigenta, a v podstate to postrada zpev, kterej je jen zridka doplnovan k ty "hudbe". proste fakt nema cenu pomlouvat/urazet/nadavat nekomu na kapelu co posloucha, vzdy to je prece jeho vec cim si kazi sluchove kanalky. no a tak nejak to i kontextove vystihuje proc je ta ci ta kapela dobra.
  • 0

#73 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 18.03.2006 11:43

jeee uz zacina hadka o to kto pocuva lepsiu hudbu  :innocent2:

Zobrazit příspěvek

smula, asi ne :P, teda muj zamer to neni v zadnem pripade, a podle toho co pise ascy tak jeho taky ne :P
  • 0

#74 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 18.03.2006 11:53

Beries to trochu moc osobne. Ja tu nekritizujem tvoj hudobny vkus. Ja kritizujem LB. Jednoducho si myslim, ze nemaju nic z toho co by mala mat dobra a uspesna skupina. Existuje kopa ovela talentovanejsich hudobnikov, urcite aj z ich oboru, a nikto im nevenuje pozornost. Cim to bude?
  • 0

#75 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 18.03.2006 13:12

Tyhle debaty o tom co je komerce a srajda mě vždycky braly. Ačkoli hudbě prd rozumím co se technické stránky věci týče. Zatím jediný názor co se mi libí je, že komerční hudba se rychle oposlouchá...

A jinak Asci, ať můžeš taky obhajovat: Within Temptation za něco stojí? Nebo to jenom teď ke konci tak klesli a zezačátku to bylo dobrý?
  • 0

#76 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 18.03.2006 13:13

Beries to trochu moc osobne. Ja tu nekritizujem tvoj hudobny vkus. Ja kritizujem LB. Jednoducho si myslim, ze nemaju nic z toho co by mala mat dobra a uspesna skupina. Existuje kopa ovela talentovanejsich hudobnikov, urcite aj z ich oboru, a nikto im nevenuje pozornost. Cim to bude?

Zobrazit příspěvek

jo, vzal sem si to prilis osobne, to je chybka, ale to se proste stava, jen sem v afektu nepobral jinou moznost jen toho ze se snazis zesmesnit ty co poslouchaj LB..
no a k ty druhy casti, nevim co ti na to rict, vedet odpoved, tak ted jsem na draze svych koncertu ;)
  • 0

#77 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 18.03.2006 13:39

A jinak Asci, ať můžeš taky obhajovat: Within Temptation za něco stojí? Nebo to jenom teď ke konci tak klesli a zezačátku to bylo dobrý?

Zobrazit příspěvek

Pravdupovediac, ten posledny album ani nemam, takze nemozem posudit ci nejak upadaju alebo nie. Stiahnem, vypocujem a analyzujem :innocent2: Veci ako Within Temptation, Lacuna Coil, pripadne Nightwish pocuvam hlavne ked mam nieco na praci, alebo pri uceni. Pripada mi to take neutralne, hra mi to na pozadi a nerozptyluje ma to. Navyse Sharon ma fantasticky hlas a na oboch albumoch co mam na disku ho aj nalezite predvadza.
  • 0

#78 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 18.03.2006 13:39

Na nejake sahodlouhe odpovedi se ted asi nezmuzu, takze to jen tak trochu shrnu: Mozna je vic skupin, ktere jsou lepsi nez LB. Mozna jak po strance technicke, nebo zpevu, nebo v cemkoli jinem, ale kdyz ti ta kapela sedne, tak ti sedne. Poslouchas ji a je ti sumafuk, jaky ma frontman hlasovy rozsah, nebo jak jsou kytary podladene, aby vydavali co nejlepsi drncak. Proste tu hudbu poslouchas rada. End of story
  • 0

#79 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 18.03.2006 13:52

Pravdupovediac, ten posledny album ani nemam, takze nemozem posudit ci nejak upadaju alebo nie. Stiahnem, vypocujem a analyzujem :innocent2: Veci ako Within Temptation, Lacuna Coil, pripadne Nightwish pocuvam hlavne ked mam nieco na praci, alebo pri uceni. Pripada mi to take neutralne, hra mi to na pozadi a nerozptyluje ma to. Navyse Sharon ma fantasticky hlas a na oboch albumoch co mam na disku ho aj nalezite predvadza.

Zobrazit příspěvek

Já z toho viděl akorát nějak Memories nebo tak něco a..je to slaďoučký no :)
Ale na Ice Queen mám nostalgické vzpomínky, takže si to pouštím, ale úsměv mi u toho hraje na tváři.
(a pak ještě jednu písničku na nějakým tom mega koncertu..ve žlutých šatech...jejich výkon nazval fotřík od kámoše hudební prostitucí :))

Jinak já bych ty ženské doom metaly celkem měl rád, ale nemůžu najít to pravé. Nigthwish je moc...moc doom metalový.

Od Theatres of Tragedy se mi "zatím" (no moc šancí sem tomu nedal to je fakt) líbí akorát Sweet Art Thou

Ador Dorath má dobrou kombinaci doom operní zpěv, a death kopáky a black muziku.

No ale jestli můžeš něco doporučit :blink:
  • 0

#80 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 18.03.2006 14:14

Já z toho viděl akorát nějak Memories nebo tak něco a..je to slaďoučký no :)
Ale na Ice Queen mám nostalgické vzpomínky, takže si to pouštím, ale úsměv mi u toho hraje na tváři.
(a pak ještě jednu písničku na nějakým tom mega koncertu..ve žlutých šatech...jejich výkon nazval fotřík od kámoše hudební prostitucí :))

Jinak já bych ty ženské doom metaly celkem měl rád, ale nemůžu najít to pravé. Nigthwish je moc...moc doom metalový.

Od Theatres of Tragedy se mi "zatím" (no moc šancí sem tomu nedal to je fakt) líbí akorát Sweet Art Thou

Ador Dorath má dobrou kombinaci doom operní zpěv, a death kopáky a black muziku.

No ale jestli můžeš něco doporučit  :innocent2:

Zobrazit příspěvek

nevim jak Asc, ale z tohohle zanru bych ja doporucil Tristanii (doufam ze je to dobre vysklonovany :blink: )
  • 0

#81 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 18.03.2006 15:22

nevim jak Asc, ale z tohohle zanru bych ja doporucil Tristanii (doufam ze je to dobre vysklonovany :blink: )

Zobrazit příspěvek

Dobře, díky, stahuji :innocent2:
  • 0

#82 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 18.03.2006 16:19

nejlepsi jsou proste Emperori...no i kdyz uz zanikli :innocent2: ....a takovy Vaderi ci Panzer division od Marduku..tomu rikam rizna hudba :blink: ,to ma clovek hned lepsi naladu....nekoho zabit :blink:
  • 0

#83 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 08.04.2006 16:21

No jenze Wes Borland se k Limp Bizkit vratil a to si myslim je celkem dobra vizitka. Mam to nove album objednane a cekam az dorazi.
:innocent2:

Zobrazit příspěvek

tak vcera sem se o tom bavil s jednim kamosem v hospode, no a rikal ze hned po tom zas wes odesel, takze uz si asi moc iluze na to album nedelam ;)

btw prej LP maj zas neco vydat.. to me teda zajima :)
  • 0

#84 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2006 16:34

Nevite jestli nekdo nema kapelku Ador Dorath? Maj jen dve alba,ale na dc sem zatim nikoho nenasel ,kdo by je mel :innocent2:
  • 0

#85 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 08.04.2006 17:11

Nevite jestli nekdo nema kapelku Ador Dorath? Maj jen dve alba,ale na dc sem zatim nikoho nenasel ,kdo by je mel :innocent2:

Zobrazit příspěvek

heh to mam ;)
  • 0

#86 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2006 17:36

Nevite jestli nekdo nema kapelku Ador Dorath? Maj jen dve alba,ale na dc sem zatim nikoho nenasel ,kdo by je mel :blink:

Zobrazit příspěvek

Má no, je to super jak sem říkal death/black/doom :wink: Mám sice jenom první, Adon Nin Edeleth Ador Dorath, ale slyšel jsem, že to druhé je o něco slabší.

btw. vony ty český písničky jdou celkově špatně sehnat.

btw. Ador Dorath je z Českého Těšína, viva la Severomoravksý kraj :innocent2:
  • 0

#87 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2006 19:06

a mate to ve sdileni? potazmo na jakym hubu :innocent2:
  • 0

#88 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2006 19:29

a mate to ve sdileni? potazmo na jakym hubu :innocent2:

Zobrazit příspěvek

Ja DC nepoužívám, přijde mi to složité...tož hodně štěstí no. Ale dá se koupit orginálka za pár šupů hehe a je na ní dokonce video (koncert v Třinci v klubu Harenda:) ještě se starou basistkou, která už tam bohužel nehraje.
  • 0

#89 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 08.04.2006 23:53

Ja DC nepoužívám, přijde mi to složité...tož hodně štěstí no. Ale dá se koupit orginálka za pár šupů hehe a je na ní dokonce video (koncert v Třinci v klubu Harenda:) ještě se starou basistkou, která už tam bohužel nehraje.

Zobrazit příspěvek

Jasne,ja vim ze originalky techto kapel jsou dosti levny,ale za prve jsme linej to shanet a za druhe ted setrim kazdou korunu :wink: .
Jo apro priznivce kapely Ancient Rites,jsme cetl na strankach Trolech,ze maj na svych strankach odkaz na stranku,kde je skladba z novyho alba a prej ja fakt dobra :innocent2:
  • 0

#90 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 22.04.2006 21:35

co je s tim last fm?? je nejaky pokakany, jak se zda..
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních