Kazde to povolani ma nejakou dovednost za volbu povolani navysenou, nemej predstavu ze napriklad u hranicare uvazuji potrebu mit porozumneni zviratum skill 23, nejde my o to aby postava nemohla uspet, jde my o to aby sla cestou pro ni, aby vyuzila sve dovednosti, i takove ktere nerozviji. Aby cesta k ziskani epickeho postupu vedla pro kazde povolani jinou cestou. Pokud se podivam na vypis postav ktere nekteri pod svymi prispevky maji, tak v drtive vetsine je kazda dalsi jineho povolani nez predchazejici.takze mas-li podprumernou postavu, nebo postavu s jednim povolanim orientujicim se ne primo na to co to povolani dava, tak to proste nedas?.. jako jo je to jistej navrh prikladu, ale proc takovej hranicar nebo druid musi umet porozumet zviratum?, nebo jakou mas predstavu o tech valecnicich, myslis jako ze neni rozdil mezi 20F a 9F 1B 10RDD? ja si myslim ze je, a dost velkej. sice mas peknou myslenku, ale myslim ze trochu nedomyslenou. proc paladin ma davat zkousku z viry nebo charismy, proc???. jako kouzelnika chapu, zlodeje vice mene taky, ale to uz se da treba dohnat v jistejch ohledech vecma co ma dana postava oblecene/nasazene. todle to co tu rikas mi dava spoustu a spoustu otazek .. vic nez danej system, on ten drop run.. proste je to o haluzi, nekdy jdu do DO, a dropne se mi tam po sobe dvakrat smilstvo a dvakrat zavist.. treba co sem nemohl posledne najit tak bylo lakota (to je lol co?)..
btw vlku jakto ze ti nepadaj runy na 20 lvl?? (krom teda msty), me padali porad, samosebou ze ve zlataku ne, ale v DO.
Takze cely epic by byl az po vez se zrcadlem stejny, misto boje sam se sebou by ze zrcadla vylezla tva duse. Od ni bys dostal dve moznosti pokracovani, bud boj sam se sebou ve vetsi lokaci nez je vrchol te veze, nebo moznost projit dvermi do jineho prostredi.
Tam bys potkal mozkomora, strazce krystalu, v rozhovoru ti objasni co te ceka a kudy se musis vydat.Venuje ti kamen pro navrat zpet, pro pripad kdybys neuspel. Navsteva jedne z sesti mistnosti, zadne urputne souboje, v mistnostech jsou truhlice plne zlata, pri pokusu o jejich sebrani se objevi silejsi souper, presne jak varoval mozkomor, muzes si trochu prilepsit pokud to risknes, na konci potkas NPC stavene na to konkretni povolani, ziskavas predmet jenz doneses mozkomorovi a ten ti da krystal a odebere kamen pro navrat.
Zaver stejny jako po souboji na vezi, preneseni do chramu v morlagu.
Příspěvek upravil Shini: 15.01.2006 16:32