Skočit na obsah

Fotka

řešení run

• Please log in to reply
78 odpovědí na toto téma

#61 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 15.01.2006 16:02

takze mas-li podprumernou postavu, nebo postavu s jednim povolanim orientujicim se ne primo na to co to povolani dava, tak to proste nedas?.. jako jo je to jistej navrh prikladu, ale proc takovej hranicar nebo druid musi umet porozumet zviratum?, nebo jakou mas predstavu o tech valecnicich, myslis jako ze neni rozdil mezi 20F a 9F 1B 10RDD? ja si myslim ze je, a dost velkej. sice mas peknou myslenku, ale myslim ze trochu nedomyslenou. proc paladin ma davat zkousku z viry nebo charismy, proc???. jako kouzelnika chapu, zlodeje vice mene taky, ale to uz se da treba dohnat v jistejch ohledech vecma co ma dana postava oblecene/nasazene. todle to co tu rikas mi dava spoustu a spoustu otazek .. vic nez danej system, on ten drop run.. proste je to o haluzi, nekdy jdu do DO, a dropne se mi tam po sobe dvakrat smilstvo a dvakrat zavist.. treba co sem nemohl posledne najit tak bylo lakota (to je lol co?)..
btw vlku jakto ze ti nepadaj runy na 20 lvl?? (krom teda msty), me padali porad, samosebou ze ve zlataku ne, ale v DO.

Zobrazit příspěvek

Kazde to povolani ma nejakou dovednost za volbu povolani navysenou, nemej predstavu ze napriklad u hranicare uvazuji potrebu mit porozumneni zviratum skill 23, nejde my o to aby postava nemohla uspet, jde my o to aby sla cestou pro ni, aby vyuzila sve dovednosti, i takove ktere nerozviji. Aby cesta k ziskani epickeho postupu vedla pro kazde povolani jinou cestou. Pokud se podivam na vypis postav ktere nekteri pod svymi prispevky maji, tak v drtive vetsine je kazda dalsi jineho povolani nez predchazejici.
Takze cely epic by byl az po vez se zrcadlem stejny, misto boje sam se sebou by ze zrcadla vylezla tva duse. Od ni bys dostal dve moznosti pokracovani, bud boj sam se sebou ve vetsi lokaci nez je vrchol te veze, nebo moznost projit dvermi do jineho prostredi.
Tam bys potkal mozkomora, strazce krystalu, v rozhovoru ti objasni co te ceka a kudy se musis vydat.Venuje ti kamen pro navrat zpet, pro pripad kdybys neuspel. Navsteva jedne z sesti mistnosti, zadne urputne souboje, v mistnostech jsou truhlice plne zlata, pri pokusu o jejich sebrani se objevi silejsi souper, presne jak varoval mozkomor, muzes si trochu prilepsit pokud to risknes, na konci potkas NPC stavene na to konkretni povolani, ziskavas predmet jenz doneses mozkomorovi a ten ti da krystal a odebere kamen pro navrat.
Zaver stejny jako po souboji na vezi, preneseni do chramu v morlagu.

Příspěvek upravil Shini: 15.01.2006 16:32

• 0

#62 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 15.01.2006 16:05

No Shini to evidentne premyslene nema a v tom je cely problem  :wink:
Ako podla mna je zbytocne to komplikovat, quest je hotovy , je celkom zaujimavy, len naozaj smrt tam je fatalna zalezitost. Skor by som volil upravy tymto smerom a navrhnem jedno riesenie na WB diskusiu.

Zobrazit příspěvek

Ne, promyslene to nemam a proto to pisu na foru aby kazdy mohl pridat co sam nevidim.
Je celkem zajimavej pokud jdes poprve, pri opakovanem prochazeni je to jen premysleni jak oprcit boj sam se sebou.
Mozna zbytecna snaha, ale porad lepsi nez tvuj pristup.

Příspěvek upravil Shini: 15.01.2006 16:13

• 0

#63 Host_kelascout_*

Host_kelascout_*
  • Host

Odesláno 15.01.2006 16:15

Jen k tomu, že runy padaj těm co vybíraj poklady ..... to zas není uplně prava
Jsem na pokladech často a zas tolik run opravdu nemám :wink:
  • 0

#64 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 15.01.2006 16:44

mantor, pointa toho questu je uplne mimo. nechapem a nevidim jeden dovod, preco to polka postav robi lavou zadnou a druha polka tam chcipne.
  • 0

#65 Host_Jeff Brawo_*

Host_Jeff Brawo_*
  • Host

Odesláno 15.01.2006 18:39

...

no tak tohle je receno zas uplne jinak nez predtim, predtim z toho vyplejvalo uplne neco jineho, proto ta reakce.
  • 0

#66 Host_kelascout_*

Host_kelascout_*
  • Host

Odesláno 15.01.2006 19:54

Ty kvesty o runu msty sou většinou moc pěkné, ale dlouhé a málo kdo na ne má čas
:wink:
  • 0

#67 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 16.01.2006 00:28

Ty kvesty o runu msty sou většinou moc pěkné, ale dlouhé a málo kdo na ne má čas

Zobrazit příspěvek

No když má čas expit, tak může skočit za Madam.
Mně by teda delší quest nevadil.

Jinak jsem tady kdysi kdesi četl, že by to chtělo epic quest zrušit, kvůli tomu, že je to quest "kdy si předem řeknu o odměnu" a "dělám to jen proto, abych dostal tu runu". Což je přinejmenším pouze jedna strana mince.

Ta runa by,pokud jde o quest,měla být/je jenom symbol, takže ne, že si o to řeknu.
Ale to v podstatě není důležité. Hlavně jde o to, že pro spoustu lidí je to jedinečná (a někdy taky jediná) šance dostat se k pořádnému, "soukromému", originálnímu a příjemnému questu (aspoň já jsem takový měl).
A věřte, že je to něco ouplně jiného než: "Městský trubač hlásí...piráti" Spousta lidí, které neznáte a raději znát nechcete, ze hry slideshow, ale kdybyste si toho náhodou nevšimli tak vám to dobrá duše sdělí: //lagy jak pra*e, // to se nedá hrát, apod.

edit: A aby měl tenhle příspěvek i smysl tak napíšu třeba...Ta atmosféra u finálního epic questu je fajn, smrt nepotěší.

Příspěvek upravil Maslostroj: 16.01.2006 00:43

• 0

#68 Host_kelascout_*

Host_kelascout_*
  • Host

Odesláno 16.01.2006 00:40

To si mě špatně pochopil ty kvesty sou opravdu pěkny. To sem ale už říkal.... A sou opravdu jiné než ty, obyčejné
Ale když já sem delal kvest tak byl opravdu pěkny. Človek si na ne ale bohužel musí vyhradit opravdu dosti casu
  • 0

#69 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 16.01.2006 00:48

To si mě špatně pochopil ty kvesty sou opravdu pěkny. To sem ale už říkal.... A sou opravdu jiné než ty, obyčejné
Ale když já sem delal kvest tak byl opravdu pěkny. Človek si na ne ale bohužel musí vyhradit opravdu dosti casu

Zobrazit příspěvek

Jako jasně, ale dá se to rozdělit kdyžtak na více dní real, horší když v tom hraje víc lidí a je třeba, aby byli všichni přítomni.
Na tvůj příspěvek platil hlavně ten první řádek, jakože možností je víc.
To druhé bylo spíš k tomu, že někdo navrhoval zrušit a tenkrát jsem to nějak zaspal, tak jsem využil tohodle topicu :wink:
  • 0

#70 Host_kelascout_*

Host_kelascout_*
  • Host

Odesláno 16.01.2006 01:01

Hi. Janý.....

No myslím, že rušení by byla škoda....Clovek si odnese s radostí runu a eště dobrej požitek ze hry :laugh:
  • 0

#71 Bledule

Bledule

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 738 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 03:32

Nejem si jista, ale myslim, ze neco jako "epic quest" zavedla jen demona. V nekterych vecech to je prijemne spestreni hry (Prijemne pro ty, co maji stesti, nebo um pro pekne RP hrani) a vetsina takovych questu pod taktovkou napriklad Deekina a Alwina jsou opravdu mistrovske, jenze ostatni takove stesti mit nemusi.

Podle me by v postupu na dalsi uroven nemelo NIC branit a zvlaste ne veci, jako jsou runy a epic quest. Prikladem necht je treba Jasienka nebo Dumgar, ktery kvuli runam musel vstat z mrtvych a spousta dalsich, ktere ani neznam...
  • 0

#72 Host_kelascout_*

Host_kelascout_*
  • Host

Odesláno 16.01.2006 09:19

No prava je, že runa msty pro nekteré není problém (viz. Vlk) :wink: ... Některým to ale zababere dlouhé hraní ... podle mého to není až zas tak špatně protože Dungeonů pro 30 level zas tak už moc není a tak je pěkné spestření....Př třeba epic kvest....Pravda je, že run padá v poslední dobe opravdu po skromnu :laugh:
  • 0

#73 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 10:21

Zobrazit příspěvek

Kdyz sem delala quest na mstu pro Quixota, Sgath a (tretiho si uz nevzpomenu :-), asi Grianne ), tak se to protahlo asi na mesic real.
Mel si jeste casove narocnejsi quest :wink:
  • 0

#74 Host_kelascout_*

Host_kelascout_*
  • Host

Odesláno 16.01.2006 10:55

Už mlcím :laugh: :laugh:
Asi sem časově náročnejší a vybíravej :wink:
  • 0

#75 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 11:01

Ja som mal questy na runu msty dva :wink:
  • 0

#76 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 14:13

Kdyz sem delala quest na mstu pro Quixota, Sgath a (tretiho si uz nevzpomenu :-), asi Grianne ), tak se to protahlo asi na mesic real.
Mel si jeste casove narocnejsi quest  :wink:

Zobrazit příspěvek

chuan, bolo to pekne, ale uprimne, este tyzden natahovania a prasknu mi nervy, vynadam vam vsetkym a idem robit nieco ine.

Příspěvek upravil licrydis: 16.01.2006 14:13

• 0

#77 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 14:18

" :laugh: :wink: "

citat z filmu Spammer strikes back
  • 0

#78 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 14:59

chuan, bolo to pekne, ale uprimne, este tyzden natahovania a prasknu mi nervy, vynadam vam vsetkym a idem robit nieco ine.

Zobrazit příspěvek

Pravda ze by se to dalo zvladnout za tri az ctyri dny ale jaksi jste se nemohli dat do kupy a obcas sem i ja nemohla.
  • 0

#79 Host_kelascout_*

Host_kelascout_*
  • Host

Odesláno 16.01.2006 15:06

Hehe tak to mohl byt opravdu dobrej kvest ..... :wink:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních