Skočit na obsah

Fotka

Relevel od nuly

• Please log in to reply
106 odpovědí na toto téma

#61 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 12:39

trošku mě mrzí že nekteří jedinci se zatvrzele oháněji zatuchlym RP hrou na serveru ktery neni striktni HCRP, a obzvlášte pozoruji tento fenomen, prostě když nejde něco okecat, nebo mi cohházejí argumenty...šup tam RP...

Zobrazit příspěvek

Pokud se tento tvuj offtopic vztahuje k probiranemu tematu, oznac prosim presne fenomen ktery zminujes, tedy kdo a kde argumentuje ze relevel od 0 neni mozny vyhradne kvuli kvuli RP, protoze mu dosly argumenty.
Pokud se k tematu nevztahuje, neni mi jasne proc se na nej v druhe casti prispevku odkazujes.
Mimochodem, cetls tu diskusi ktera predchazela gGeorgovu rozhodnuti svuj napad nerealizovat?

Opravdu nevim proc sem porad to RP nekdo taha. Psal jsem to ja celkem prehledne, prehledne to psala i Rydiss. Dulezita fakta jsou:
- gG. je WB
- gG. potvrdil, ze vi napad zrealizovat, po scriptovej stranke
- gG. sa opytal na verejnom fore, co si o tom hraci myslia
- gG. uznal, ze to nebude to prave

Co k tomu vic dodat?
  • 0

#62 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 12:45

Me by zajimalo, na kterych serverech je relevel on nuly?
  • 0

#63 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 12:47

Mno a k tomu relevelu, ono znelo to ako pekny napad ale po urcitom case si uvedomujem ze by to bola asi fakt blbost .. hlavne ak by sa to povolilo "neobmedzene" teda by to mohol robit kazdy a podla svojho uvazenia

Pomaly to zacina pripominat nieco ako XP Bank, ktory sa vyskytuje skor na akcnejsich moduloch.
Ti co maju pokazenu postavu od zaciatku sa s tym budu muset zmierit a zalozit si novu ... tiez som si to zazil, zalozil som novu a hral znova pod tym istym menom s malymi zmenami. Este vzdy je tu moznost si postavu vopred vyskusat, a kto si to pred zalozenim neotestoval, tak sa nema na co stazovat .. pak ide len o nedostatky sposobene itemami v hre, ale to uz je skor o prisposobovani si buildu modulu a to asi nikto z WB nebude chciet

Mno a taktiez si treba uvedomit, ze expenie dokaze byt otravne, ale je to jedina vec, ktora vas tu udrzi dlhsie, a chcete byt predsa zavislakmi nie? Je to dobre proti nude a tak ...
  • 0

#64 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 13:24

Opravdu nevim proc sem porad to RP nekdo taha. Psal jsem to ja celkem prehledne, prehledne to psala i Rydiss. Dulezita fakta jsou:
- gG. je WB
- gG. potvrdil, ze vi napad zrealizovat, po scriptovej stranke
- gG. sa opytal na verejnom fore, co si o tom hraci myslia
- gG. uznal, ze to nebude to prave

Co k tomu vic dodat?

Zobrazit příspěvek

Snad jen že gG už dostal relvl od nuly?
  • 0

#65 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 13:34

Mna by zaujimala otazka, je vobec v nejakom NWN svete relevel od nuly? Alebo vo WOW, Lineage atd? Teraz to neberte ako "arogantnu odpoved WB" cisto ma to zaujima  :laugh:

Zobrazit příspěvek

vo wow ano ale musis si zaplatit zlatakama :wink:
1.relevel 1zlatak
2.relevel 5zlatakov
3.revele 10zlatakov
....
  • 0

#66 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 13:37

Mno a k tomu relevelu, ono znelo to ako pekny napad ale po urcitom case si uvedomujem ze by to bola asi fakt blbost .. hlavne ak by sa to povolilo "neobmedzene" teda by to mohol robit kazdy a podla svojho uvazenia

Pomaly to zacina pripominat nieco ako XP Bank, ktory sa vyskytuje skor na akcnejsich moduloch.

Zobrazit příspěvek

Bolo by to obmedzene povedzme 1-2x na postavu.Takze ziadne relevel orgie.
  • 0

#67 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 13:43

vo wow ano ale musis si zaplatit zlatakama  :wink:
1.relevel 1zlatak
2.relevel 5zlatakov
3.revele 10zlatakov
....

Zobrazit příspěvek

Skutecne? Muzes zmenit class z huntera na paladina? A ja myslel ze za prachy jenom prerozdelis talenty.
  • 0

#68 Iome

Iome

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 799 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 13:48

Skutecne? Muzes zmenit class z huntera na paladina? A ja myslel ze za prachy jenom prerozdelis talenty.

Zobrazit příspěvek

nie nemozes si zmenit hunta na palu.len talenty si relevelom menis.
Ale vo wow neexistuje takzvany lvl 0 ako v nwn.

Vo warcrafte si vyberes postavu a dalsi jej vyvoj urcujes talentamy.Takze sa to da brat ako relevel.

V Nwn je to komplikovanejsie.. vyberes si postavu..musis nejake tie bodiky rozdelit ..dat par featov atd..

chapes ?
alebo ti to mam napisat podrobnejsie?

Příspěvek upravil Iome: 16.01.2006 13:53

• 0

#69 Host_gGeorg_*

Host_gGeorg_*
  • Host

Odesláno 16.01.2006 13:57

Valdo:
"Mno a k tomu relevelu, ono znelo to ako pekny napad ale po urcitom case si uvedomujem ze by to bola asi fakt blbost .. "
Tak nejak. Casto tady lide pisi ze neco udela a nikdo se nikoho nepta nebo nekonzultuje. Chtel jsem vedet nazor vice lidi a nebo napady jak by to slo vyuzit/zneuzit. Z toho celeho topick, z toho co vsivchni psali, jsem usoudil ze to nebude to prave pro Demonu. Po vymene cca 3 vet s Nairou jsem toto tema uzavrel s tim ze to neni vhodne.

Snad jen že gG už dostal relvl od nuly?

Zobrazit příspěvek

Ano je to pravda. bylo to cca pred rokem a pul. Od tehdejsiho Leadera Belase. Tehda byl modul plnej sorcek a klerdu. Akorat ja NB si musel vzit plechovku. Pozdeji pribyli dalsi plechovkari. Muhdy a pak Zedul. Doklepal sem cisteho fightera na 17lvl v zeleze. (poznamka pro novacky : ano v te dobe nebyl lepsi matros nez zelezo.) Byl sem dost romrzely. Napsal jsem tedy srdceryvny dopis Belasovi, jemu se szelelo a zachoval si tak jedineho figtera v modulu :)

Byla to jina doba.
muzi byli pravymi muzi
zeny pravymy zenami
a mala chlupata stvoreni z Alfy Centauri malymi chlupatymi stvorenimi s Alfy Centauri.
  • 0

#70 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 14:01

nie nemozes si zmenit hunta na palu.len talenty si relevelom menis.
Ale vo wow neexistuje takzvany lvl 0 ako v nwn.
Vo warcrafte si vyberes postavu a dalsi jej vyvoj urcujes talentamy.Takze sa to da brat ako relevel.
V Nwn je to komplikovanejsie.. vyberes si postavu..musis nejake tie bodiky rozdelit ..dat par featov atd..
chapes ?
alebo ti to mam napisat podrobnejsie?

Zobrazit příspěvek

Takze to neni relevel od nuly.
Je to de facto tak jako je na Demone u Pana s tim rozdilem, ze Pan nechce prachy + dalsi rozdily mezi nwn a wow.
Myslim ze to chapu.
  • 0

#71 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 14:05

...

nevidela som server s relevelom od 0, ale nevidela som ani server s tak po**** death systemom, epic questom ani kuzlami a npc a obtiaznostou jak expenia tak kraftu, este ktomu bez wipe a s takymi starymi a vernymi postavami (hracmi) ... ze by mu bolo treba relevel od nuly.

porovnavat nwn s inymi hrami je scestne, lebo tam nic ako lvl 1 nie je. a vacsinou sa postava neda na zaciatku fatalne pokazit.
  • 0

#72 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 14:16

ked si vsimnete, obcas sa medzi tymi menami dolu pribudnu nejake, ze zacinam vidiet cerveno ... to je asi nejaky bulls reflex ci co ...
  • 0

#73 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 16.01.2006 14:48

...

Zobrazit příspěvek

clovek sa az divi, ze si tu tolko hrala a este viac, preco si stale zdvihas zlc na diskusii najhorsieho NWN sveta na svete :wink:
  • 0

#74 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 15:07

nevidela som server s relevelom od 0, ale nevidela som ani server s tak po**** death systemom, epic questom ani kuzlami a npc a obtiaznostou jak expenia tak kraftu, este ktomu bez wipe a s takymi starymi a vernymi postavami (hracmi) ... ze by mu bolo treba relevel od nuly.

porovnavat nwn s inymi hrami je scestne, lebo tam nic ako lvl 1 nie je. a vacsinou sa postava neda na zaciatku fatalne pokazit.

Zobrazit příspěvek

Jeste jsi zapomela zminit po**** tmu v lokacich a 3 denni vypadek dopravy do Stromoradu v dobe globalniho q s draky. Jak pravi lidove rceni, po seckem h*** enem po vcelach med :wink:
Ale musim ti priznat prvenstvi, nikdo jiny jeste Demona teamu nemlatil o hlavu skutecnosti, ze modul jede delsi dobu bez wipe. To je tedy taky spatne?

Jinak tu prece nikdo nwn s jinymi hrami vazne neporovnava, Mantor to chtel prece vedet nezavazne, jako ze ho to zajima. Mimochodem, jak je to v L2?
  • 0

#75 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 15:11

a chcete byt predsa zavislakmi nie? Je to dobre proti nude a tak ...

Zobrazit příspěvek

:wink:
  • 0

#76 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 15:20

Mantor to chtel prece vedet nezavazne, jako ze ho to zajima?

Zobrazit příspěvek

presne tak, moholi by ste mi tuna alebo na PM napisat nejake svety NWN, pripadne ine online RPG hry co maju moznost relevelu uplne od zaciatku , proste akoby som vytvaral novu postavu?
  • 0

#77 Yucht

Yucht

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 402 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 15:44

BoW.
  • 0

#78 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 20:40

...

Zobrazit příspěvek

Covece jak si vyresil, ze tvoje postava po roce a pul je stale na Demone pouzitelna ?

*prohlizi svou postavu, ktera vznikala bez datadisku ... na dva relevely u pana ... Smith & Wessony ... *
  • 0

#79 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 21:13

Tehda byl modul plnej sorcek a klerdu. Akorat ja NB si musel vzit plechovku. Pozdeji pribyli dalsi plechovkari. Muhdy a pak Zedul. Doklepal sem cisteho fightera  na 17lvl v zeleze. (poznamka pro novacky : ano v te dobe nebyl lepsi matros nez zelezo.) Byl sem dost romrzely. Napsal jsem tedy srdceryvny dopis Belasovi, jemu se szelelo a zachoval si tak jedineho figtera v modulu :)

Zobrazit příspěvek

Ty si ale strasny sklerotik :wink:. Na Zedula tu spominas, ale na dalsie ortodoxne plechovky nie. A vobec si ani nespomenul prvu plechovku po wipe na lvl 20 :laugh:
  • 0

#80 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 16.01.2006 21:15

Ty si ale strasny sklerotik :laugh:. Na Zedula tu spominas, ale na dalsie ortodoxne plechovky nie. A vobec si ani nespomenul prvu plechovku po wipe na lvl 20 :laugh:

Zobrazit příspěvek

Mno nebyla runa ... nebyl Asci ... :wink:
  • 0

#81 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 16.01.2006 21:23

Dekuji za to osvetleni, je to o mnoho lepsi nez predchozi post "je to v rozpore s RP ci co".
Pravdepodobne nejsme co-k-cemu. Nezbyva nez ti poblahoprat, ze hrajes na jinym modulu, kde jsi na 100% spokojena a uzivas si vsech vymozenosti hry tam, kde je relevel od nuly zaveden v systemu, nebo ho v oduvodnenych pripadech udeluji co-k-cemu DM, kterym pak na foru ostatni hraci tleskaji a nepisou stiznosti a flamy na tema "proc ten a ten ano a ja ne."
Jak konkretne na tom pekne ostrouhali?
Neni mi jasne proc chces relevel pro Rydiss. Z tvych pripevku jinde prece jasne vyplyva ze hrajes jinde kde jsi spokojena a sem se pripojujes jen vyjimecne, kdyz mas charitativni naladu, nebo to chapu spatne?

Zobrazit příspěvek

Na datacich mohli ostrouhat hodne, volba dovednosti, volba povolani, zkratka hodne .

Proc tady Rydiss neco pise? Ze by z touhy neco zmenit aby mela chut zde opet hrat? Protoze nektere veci na Demone ma rada a nekolik zasadnich veci ji brani?

Tim nerikam ze s relevelem souhlasim, za sebe jsem naprosto proti.
  • 0

#82 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2006 10:47

Na datacich mohli ostrouhat hodne, volba dovednosti, volba povolani, zkratka hodne .

Zobrazit příspěvek

Zkratka mi nestaci, muzes uvest priklad?
I pred pridanim datadisku byl na demone funkcni system prestige classu pro toho, kdo mel datadisky nainstalovany. Kdo chtel prestige class, mel moznost hrat s dd. Takze by me zajimalo kdo a na cem tak strasne ostrouhal tim, ze se nakonec pro hru oba dd pridaly jako povinna vybava?
  • 0

#83 Host_Dumgar_*

Host_Dumgar_*
  • Host

Odesláno 17.01.2006 11:17

(...) kdo a na cem tak strasne ostrouhal tim, ze se nakonec pro hru oba dd pridaly jako povinna vybava?

Zobrazit příspěvek

Chlapci z Bioware, pac jsem si uz datace nekoupil...
:wink:
  • 0

#84 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 17.01.2006 11:24

Je to proste, pokud hraji s tim ze nemusim mit datadisk, je to moje vedoma volba, ze budu v ledascem omezen.
Pozdeji se datadisky zavedou povinne, stojim pred rozhodnutim. Mam pokracovat na Demone, cili koupit datadisky? Volim ano. Hraji dal, ale zjistuji ze investici jsem provedl ale nemohu nektere veci z datadisku pro svou postavu jiz pouzit. Moznost zacit hrat s novou postavou me nelaka, co ted?
Omlouvam se Deekine ze opet neuvadim konkretni priklad, i tak si myslim ze v obecne rovine je vse podstatne vysvetleno. Nemohu konkretizovat, nejde totiz o muj problem, jen se opet platu do neceho co s eme netyka.
  • 0

#85 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2006 12:49

Ne vysvetlils to dobre.

.... je to moje vedoma volba, ze budu v ledascem omezen...
.... zjistuji ze investici jsem provedl ale nemohu nektere veci z datadisku pro svou postavu jiz pouzit....

Zobrazit příspěvek

Takze shrnuto - vedome se rozhodnu ze budu omezen, pozdeji se znacnym prekvapenim a udivem rozsirenyma ocima zjistuji to same, co jsem vedel uz na zacatku a z toho duvodu mam v ramci spravodlivosti pravo na relevel, nejlepe od nuly?

Ufff. To se mi tak nejak nezda jako seriozni argument :)
Tak nejak bych rek ze nikdo nic neostrouhal, proste pokud se rozhodl pro omezeni, pokracuje s nim presne dle sveho puvodniho rozhodnuti. Neni nijak omezen ani postizen oproti predchozimu stavu.
  • 0

#86 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2006 13:00

No za dva dni sa mi tu objavil len 1 server(akcne PvP) s relevelom od 0(XP bank) a o tom som to uz vedel , kedze tam obcas hram. To vazne ine nie su, alebo len na chudaka trpaslika dychtiveho po poznani kaslete? :wink:
  • 0

#87 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2006 13:37

No za dva dni sa mi tu objavil len 1 server(akcne PvP) s relevelom od 0(XP bank) a o tom som to uz vedel , kedze tam obcas hram. To vazne ine nie su, alebo len na chudaka trpaslika dychtiveho po poznani kaslete?  :wink:

Zobrazit příspěvek

Nie ze by som nejak loboval za ten relevel, ale argumenty "nikde inde som to nevidel" mi pripadaju hodne scestne, by som cakal ze WB budu skor mat zaujem aby bol modul jedinecny a prinasal nove moznost a nie len klonoval ine moduly :laugh:
  • 0

#88 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2006 13:39

Nie ze by som nejak loboval za ten relevel, ale argumenty "nikde inde som to nevidel" mi pripadaju hodne scestne, by som cakal ze WB budu skor mat zaujem aby bol modul jedinecny a prinasal nove moznost a nie len klonoval ine moduly  :wink:

Zobrazit příspěvek

opakujem, ze to nemyslim ironicky, vazne ma to zaujima, to nie je ziaden argument do diskusie ;-)
  • 0

#89 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 17.01.2006 14:20

Ne vysvetlils to dobre.

Takze shrnuto - vedome se rozhodnu ze budu omezen, pozdeji se znacnym prekvapenim a udivem rozsirenyma ocima zjistuji to same, co jsem vedel uz na zacatku a z toho duvodu mam v ramci spravodlivosti pravo na relevel, nejlepe od nuly?

Ufff. To se mi tak nejak nezda jako seriozni argument :)
Tak nejak bych rek ze nikdo nic neostrouhal, proste pokud se rozhodl pro omezeni, pokracuje s nim presne dle sveho puvodniho rozhodnuti. Neni nijak omezen ani postizen oproti predchozimu stavu.

Zobrazit příspěvek

Dovolim si oponovat ze v takovem pripade hrac nevedel od zacatku to same, nevedel ze budou datadisky povine a ze se muze v budoucnu dostat do situace ze mu bude neceho lito.
Nikde nikdo nenapsal za ma nejaky narok, vsichni tu zminuji ze by CHTELI.
Sam za sebe jsem proti relevelu od nuly, sam za sebe jsem i proti panovi, sam za sebe jsem i proti tomu ze je Demona server kde mit prumernou postavu rovna se mit postavu naprd.
Nejsem proti tomu aby napriklad pro postavy, ktere nemaji zadny datadiskovy skill nebo dovednost na prvnich levelech nemohli jednorazove od Dm po zvazeni dostat relevel od nuly.
Snad jsem dostatecne srozumitelne popsal jaky postoj k relevelu mam za svou osobu.
  • 0

#90 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 17.01.2006 14:29

Demona server kde mit prumernou postavu rovna se mit postavu naprd.

Zobrazit příspěvek

Tak sa pomaly dostavame k dovodu, preco je taky zaujem o relevel, a preco sa vacsina hracov snazi budovat osvedcenie buildy. Zial uprava craftu a obmedzeny pristup k paletovym veciam neumoznuje slabsim postavam kompenzovat si svoje nedostatky a tak musi cela "sila" postavy plynut z buildu ...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních