...dáváte něco o tom že my nesneseme prohru a tak?
Já nic takovýho nepsal

Odesláno 04.09.2005 10:26
...dáváte něco o tom že my nesneseme prohru a tak?
Odesláno 04.09.2005 10:39
Oprav me prosim jestli se mylim, ale nevyhlasil jsi ty sam tuhle anketu jestli mate skoncit nebo zustat?Ja kdyz jsem prohral ve zlatým - tak jsem napsal, ze nas napadli zakerne, ale rozhodne jsem se na foru nesnizoval k tomu co tu pisete vy - dejte jim ban, vypadnete a atd.
Odesláno 04.09.2005 10:41
Jeden týden s obránci, druhý týden s Muhdym, třetí týden třeba s démony V "RP" je vše možné...Já nic takovýho nepsal
. Já se jen musim smát co tu někteří píšou prostě nemůžu si pomoct. Co vidim. "RP rebelové" jak se paktujou s Alicií (příměří neznamená spojenectví podle mě
) žádný ICčka nic (Gobbo je světlá vyjímka
)
Odesláno 04.09.2005 10:50
Me se libi Sywe, ze porad mluvis o porusovani pravidel sam si porad prebihal lokace kdyz te Kano nahanel a Liitih zase mluvila kdyz byla tuha.
Odesláno 04.09.2005 10:50
Já nic takovýho nepsal
. Já se jen musim smát co tu někteří píšou prostě nemůžu si pomoct. Co vidim. "RP rebelové" jak se paktujou s Alicií (příměří neznamená spojenectví podle mě
) žádný ICčka nic (Gobbo je světlá vyjímka
) A za to Muhdy, kterej by podle vás měl dostat BAN a já nevim co všechno skoro každej den háže novej příspěvek do ICčka. Někteří si možná řeknou že jeho ICčka stojí za prd. To si ale já nemyslim. Jelikož je to jediný ICčko co čtu
a je vidět, že se snaží a o to tady de. Každej má prostě svůj styl hraní a starýho psa naučíš těžko novejm kouskům nebo jak to je
. Každopádně za tu snahu si Muhdy získal mé sympatie a obdiv. Narozdíl od "RP rebelů s plnou hubou keců a skutek utek"
Odesláno 04.09.2005 12:04
No jaksi jsem mel v planu taky neco psat kazdej den o nasich akcich a tak ale po tvrde kriticke jednoho nejmenovaneho hrace jsem se na to vykaslal
Odesláno 04.09.2005 12:27
Hra na Demone a tedy i PvP pravidla ma a mit bude. I pres to ze jsi jineho nazoru.
Odesláno 04.09.2005 13:39
Odesláno 04.09.2005 14:51
Pokud vím,tak Muhdy uplatnuje taktiku přechodů lokací už od našeho prvního setkání na planině demonů kde sem ho potkala s Kerganem a Ilidionem,za učelem se boostování a výhody prvního uderu proti postavě která se za ním jde vydat.
Problém Muhdyho je že jeho EGO nesnese prohru,takže prostě raději poruší pravidla,obejde je a podobně aby vyhrál.A když se nahodou stane že přesto prohraje,vymlouvá se že ho někdo zakeřně přepad,že mu došel boost a podobně.
PROHRU SI NIKDY NEPŘIPUSTÍ!!!!!U NĚHO SE NESTANE ŽE KDYŽ POTKÁ 3-4 PROTIHRÁČE ŽE BY SE SNAŽIL VYMLUVIT,ZACHRÁNIL SI KŮŽI NEBO NĚCO PODOBNÝ!!!!!!!NEŘEKNE ŽE MÁ SMŮLU PRÁVĚ TED A NESNAŽÍ SE VYMLUVIT.VIDÍ JEN BOJ,NIC JINÝ.
ZAPLAT NEBO ZEMŘI,NIC JINÉHO NEUMÍ
ŽE SE NEUMÍ VYROVNAT S MOUŽNOU PORÁŽKOU PŘEDVED PRÁVĚ TED,KDYŽ PO NĚM ŠLO ASI 10 LIDÍ A TAK SE CALION HONEM RELOGL ZA KANA,PRO JISTOTU!!!!!!
Odesláno 04.09.2005 15:58
Příspěvek upravil Muhdy de Mordney: 04.09.2005 15:59
Odesláno 04.09.2005 16:03
Odesláno 04.09.2005 16:08
Co se týce behani pres lokaci tak to jsem videl jen nase nepratele porad pobyhat pres lokace - co tam nekteri probehli lokaci nebudu jmenovat jsem se jen jednou kdyz me Calion zvedl proplizil bez boje do druhe lokace kde jsem si hodil GS pak se vratil zpet a teprve pak se zacal v klidu bostovat v GS takze jsem neprebehl lokaci za ucelem bostovani ja se bostoval jen v te kde se prave bojovalo. Syw rikal, ze nechtene prebehl lokaci ja to beru ja jsem taky bez boje prebehl lokaci hodil si jen GS a hned se vratil bez bostu.
Takze lzi, lzi a jen same lzi jinak to rici nelze.
Odesláno 04.09.2005 16:10
Příspěvek upravil Muhdy de Mordney: 04.09.2005 16:11
Odesláno 04.09.2005 16:20
Odesláno 04.09.2005 16:56
Odesláno 04.09.2005 17:35
Damo zamysli se driv nez napises takovyto zblechty .-) kdyz nas nahaneli Alicijsky neradi tak byla presila trojnasobna a to jeste musel deekin dokazovat jaky on je bohatyr Dmko a taky sme z boje neutekli .. sam sem napadl skupinku alicijskych smradu. Reseni je jednoduchy tak ho nepronasleduj nebo to mas takovou obscesivni potrebu jak nekteryho rebela uvidis hned po nem jit? Me to pripada ze ty nedokazes prekousnout to ze kdyz ses RDDcko ze muzes taky nekdy umrit
holt smir se s tim budes zit dyl tak ho proste nech utyc a nepronasleduj je a mas klid no ne?
![]()
![]()
Odesláno 04.09.2005 17:56
Kazda strana ma svoje subjektivni hodnoceni a podle toho co se tu pise bylo v neporadku vice veci na obou stranach, tezko to kdokoliv objektivne posoudi kdyz tam nebyl a nebyl zapojenej do boje.
Muj post na tebe Muhdy, se tykal jen toho co v nem bylo napsano, tj. tematu tohto topicu. Za sebe muzu rict ze kdyz budu pritomen PvP, stale a porad stejne budu prosazovat fer hru, ktera v sobe nezahrnuje prebihani prechodu lokaci za ucelem bostovani a doleceni a v dobe kdy se pronasledovatelum lokace teprve nacita, to je podle me zneuzivani mechaniky hry a uctovat budu vsem stranam stejne a bez rozdilu.
Totez se tyka i kolegy Godzilly, proste je dobre se smirit se skutecnosti, ze ve fantasy svete mobilni telefony neexistuji a tudiz nepretrzite, kontinualni zpravodajstvi o poctu, bostech a aktualnim pohybu nepritele pres party kanal muzu poskytovat jen s nebezpecim, ze me magicky vir odnese nekam daleko od mista deni. At je to pepa nebo franta.
Nejak se mi v tomhle topicu ztraci ten duvod proc jste frakce delali, nebylo to pro pobaveni, oziveni a radost ze hry? Tu jste vsichni nekde zapomeli. Zkuste se odpoutat od Demony a jit se treba probehnout do lesa. Nic vam neutece.
Odesláno 04.09.2005 17:57
Já rozhodně nemám potřebu ho honit a proto sem taky po tom boji odešla pryč.Já umírám skoro pořád a nevadí mi to.Vadí mi že on prostě když mě potká neumí nic jinýho než zaplat nebo umřeš.A navíc když vidím že se něco děje,že už 2 party lidí mezi sebou něco řeší,tak prostě nevtrhnu do něčeho rozjetýho a nezačnu prudit do někoho,kdo už něco řeší.Todle je věc kterou on absolutně neuznává a kterou se asi nikdy ani nenaučí.
POKUD SE NEZAČNE CHOVAT ASPON TROCHU SLUŠNĚ K OSTATNÍM HRÁČŮM A NEBUDE AKCEPTOVAT HRU OSTATNÍCH SEM PRO JEJICH ZRUŠENÍ POŘÁD A CO NEJDŘÍV.
Odesláno 04.09.2005 17:59
Odesláno 04.09.2005 18:07
Odesláno 04.09.2005 18:17
Odesláno 04.09.2005 18:29
Odesláno 04.09.2005 18:48
Chapu Godzilaka ze se jich zastava. Taky u nich nejakou dobu byl a nikdo prece nebude pomlouvat svoje "kolegy" ze? Jsem rada ze mi jednou pomohl k meci za to jsem mu vdecna (pry to bylo za to ze jsem mu pomohla tak kde by se na nej ostatni vykaslali ale me to tak fakt neprijde Godzi
) Ale nechapu ze hrac jako on nedokaze uznat ze by vubec nevadilo kdyby se jejich styl hrani zmenil nebo uplne zrusil protoze co je moc to je moc.
Mozna takhle mluvi protoze ma jistou averzi vuci jednomu z DM a timhle zpusobem dava najevo sovou zlobu mozna ne a mozna ze hraci kteri tady pisi ospravedlnujici prispevky na stranu Muhdyho a jeho povedene bandy to delaji proto protoze sami nezazili jaka "zabava" to je s nim nejakym zpusobem "jednat" (jednat --> bojovat protoze jakakoli konverzace se vylucuje)
No jednoduse clovek muze tezko neco posoudit kdyz ma jen zkresleny obrazek o vecech ktere se deji za jeho zady. Tim nechci rict ze vim vse aaale ze slov ostatnich vim ze vim ze oni vedi to co vim ja takze to vime vsichni
Příspěvek upravil Godzilla1: 04.09.2005 18:51
Odesláno 04.09.2005 18:51
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních