Skočit na obsah

ZLATA kytka

• Please log in to reply
103 odpovědí na toto téma

#61 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 07.01.2006 11:25

Jen, když mi po takovýhle šichtě krejčí řekne, že mi za pět hnědejch kůží dá jen 12 měšců, radši si je nechám. Opravdu neslevím a radši je budu křečkovat v bance. Spíš vážně uvažuju o zdražení, ale to už je spíš na nějaký IC v tržnici.

Zobrazit příspěvek

Tak to si pis, ze ti dam len 12 mescov ... mne totiz kazdy druhy zakaznik povie, ze 20k za bronzovu robu je vela. :wink:
  • 0

#62 Host_Corriel_*

Host_Corriel_*
  • Host

Odesláno 07.01.2006 16:53

Tak to si pis, ze ti dam len 12 mescov ... mne totiz kazdy druhy zakaznik povie, ze 20k za bronzovu robu je vela.  :wink:

Zobrazit příspěvek

Tak to je v tom případě začarovanej kruh a docela tě chápu :laugh:

Nemám přehled v licencích a nákladech na ušití čehokoliv a ani si už nevzpomínám, za kolik jsem bronzovou kupoval, ale bylo to už za licencí, tak se cena asi nemohla moc lišit a měl jsem jí poměrně dlouho i s botkama. Abysme se tak potažmo nedostali k Oliosovu nadržování věřícím = Chceš výbavu? Crafti!
Ostatně; při dnešní ceně bylinek se na to dá našatřit v pohodě, jen nebejt moc línej. A to nemluvím o mnou výše zmiňovanejch místech, kam se čerstvá postavička nedostane. Když se tu a tam v mrtvolce objeví malinkej šutýrek, je taky hnedka líp.

Neměj mi to za zlý, ale stejnak neslevím :laugh:
  • 0

#63 Twisterko

Twisterko

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 498 Příspěvků:

Odesláno 07.01.2006 17:07

Tak to je v tom případě začarovanej kruh a docela tě chápu :laugh:

Neměj mi to za zlý, ale stejnak neslevím  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Nevadi, budem si tie koze musiet vziat ... z tvojej mrtvolky :wink: :laugh:
  • 0

#64 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 07.01.2006 17:36

Robil som aj kozeluha, to asi vacsina za vas vie. Teraz robim krajcira.

Cena 3-3.5k za velku kozu je primerana, za menej by som koze ani v minulosti nepredaval. Na demone su tri spawnovacie miesta s hnedymi/grizzly medvedmi. Uspesnost vytvrdenia kozi, ked som bol kozeluhom viacmenej na max.skille, bola okolo 70%, neviem ako to je teraz.

Zoberte si pocet spawnovacich miest, pocet kozeluhov, uspesnost tvrdenia, casovu narocnost lovu a potrebu vyskillovania kozeluha. Ako krajcir mozem prehlasit, ze cena je v poriadku. A krajciri chudobu netru, co si budeme klamat.
  • 0

#65 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 07.01.2006 20:20

no, vidím to ted z druhé strany....dobře tedy....přijmu jednoho osobního koželuha...tomu budu platit 4 měšce za velkou kůži...v tom případě se nemusíš moc hnát, budu šít málo a dráže....30k za bronz robu nastavím...protože nemůže být problem pro nováčky si našetřit právě z bylin.....já kdysi s Ninwe sbíral takové hromady....za týden TENKRAT jsem měl 150k (Sphinx potvrdí) a to byly ceny 10gp / kus...pokud se někomu cena mých krejčovských výrobků nelíbí at nekupuje....na druhou stranu drahé věci dám o něco levněji...
  • 0

#66 Host_Corriel_*

Host_Corriel_*
  • Host

Odesláno 07.01.2006 22:08

no, vidím to ted z druhé strany....dobře tedy....přijmu jednoho osobního koželuha...tomu budu platit 4 měšce za velkou kůži...v tom případě se nemusíš moc hnát, budu šít málo a dráže....30k za bronz robu nastavím...protože nemůže být problem pro nováčky si našetřit právě z bylin.....já kdysi s Ninwe sbíral takové hromady....za týden TENKRAT jsem měl 150k (Sphinx potvrdí) a to byly ceny 10gp / kus...pokud se někomu cena mých krejčovských výrobků nelíbí at nekupuje....na druhou stranu drahé věci dám o něco levněji...

Zobrazit příspěvek

Jasná páka. Beru :wink:
  • 0

#67 CanisLupus

CanisLupus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 207 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2006 03:58

ZDRAVIM vsetkych.Vsimol som si ze sa tu bavite aj o love a kozeluhoch.No moje poznatky su takoveto.Za neceli tyzden hrania asi od 22:00 do 07:00 som nazbieral asi 150 malych 300 strednych a 150 velkych hnedych a 30 velkych ciernych kozi ( a to som sa sustredil na lov hnedych medvedov). Travil som svoj cas vyhradne lovom a nicim inym.Ziadnym zbieranim skusenosti ani behanim po mrtvolkach a dungeonch... Medzi prestavkami som napiekol asi 1000 porcii jedla.Je pravda ze to leze na mozok a este viac to stoji vela casu... Do tyzdna som splnil zakazku 120 VELKYCH HNEDYCH, 160 MALYCH HNEDYCH, 160 STREDNYCH HNEDYCH kozi (nalovene,vytvrdene a pripravene). Cakam uz len na odbercou ktory si zakazku podali. Cele dni som nic ine nerobil iba sedel za PC (to sa zmeni ked mi teraz skonci dovolenka). Je to narocne s tak malo miestami kde nalovit medvede.Ak nechcete stravit vetsinu zivita sedenim za PC skoro nemozne... Na zaver jedine: JE TO PORIADNA FUSKA!!!
  • 0

#68 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2006 11:45

...

Zobrazit příspěvek

No, ale zober si, ze tym zarobis pri aktualnych cenach (120*3000+160*250+160*400+15*1000) = 479000gp.
  • 0

#69 CanisLupus

CanisLupus

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 207 Příspěvků:

Odesláno 08.01.2006 18:23

Zdravim vsetkych.No ved keby som nemal pred ocami to kolko na tom zarobim ani to nerobim.Je pravda aj to ze to je remeslo a na remesle treba tvrdo makat.Ale stymi miestami kde sa medvede daju lovit by sa mohlo nieco urobit ved staci aby boli v hre 2-3 kozeluhovia a su vsetky obsadene... A to je este plno kozeluhov ktory maju ludi ktory pre nich iba lovia... To sa mi potom zda viac ako zdrava konkurencia...
  • 0

#70 Host_Shadow Masak_*

Host_Shadow Masak_*
  • Host

Odesláno 08.01.2006 20:28

Jeste malá rada. Kdyz budes delat jen velky hnedy a velky cerny vydelas jeste vic. :wink: Sice to stoji cas ale vem si ze udelas jednu takovou zakazku za mesic a mas vystarano s penezma. Kdyz uz jsme u tech poctu za mych mladych let kdyz jsem delal jeste krejciho jsem za 2 dny neustaleho hrani nasbiral asi 250 surovych hnedych kuzi.A bylo s toho kolem 200 tvrznych.

Příspěvek upravil Shadow Masak: 08.01.2006 20:32

• 0

#71 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2006 01:25

no vidíte že to jde :wink: ...chce to systém, zábavný podnět apod
  • 0

#72 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2006 18:52

Jasne, hlavne ze je to RP :laugh: :wink:
  • 0

#73 Host_Corriel_*

Host_Corriel_*
  • Host

Odesláno 09.01.2006 19:22

ZDRAVIM vsetkych.Vsimol som si ze sa tu bavite aj o love a kozeluhoch.No moje poznatky su takoveto.Za neceli tyzden hrania asi od 22:00 do 07:00 som nazbieral asi 150 malych 300 strednych a 150 velkych hnedych a 30 velkych ciernych kozi ( a to som sa sustredil na lov hnedych medvedov). Travil som svoj cas vyhradne lovom a nicim inym.Ziadnym zbieranim skusenosti ani behanim po mrtvolkach a dungeonch... Medzi prestavkami som napiekol asi 1000 porcii jedla.Je pravda ze to leze na mozok a este viac to stoji vela casu... Do tyzdna som splnil zakazku 120 VELKYCH HNEDYCH, 160 MALYCH HNEDYCH, 160 STREDNYCH HNEDYCH kozi (nalovene,vytvrdene a pripravene). Cakam uz len na odbercou ktory si zakazku podali. Cele dni som nic ine nerobil iba sedel za PC (to sa zmeni ked mi teraz skonci dovolenka). Je to narocne s tak malo miestami kde nalovit medvede.Ak nechcete stravit vetsinu zivita sedenim za PC skoro nemozne... Na zaver jedine: JE TO PORIADNA FUSKA!!!

Zobrazit příspěvek

Gratuluju. Tos měl opravdu super dovolenou :wink:

Devět hodin u compu a každej den. Nemáš vypálený sítnice?
  • 0

#74 Rah bin Salam.

Rah bin Salam.

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 775 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2006 21:29

Gratuluju. Tos měl opravdu super dovolenou :wink:

Devět hodin u compu a každej den. Nemáš vypálený sítnice?

Zobrazit příspěvek

neboj na to si zvyknes :laugh:
  • 0

#75 Strinx

Strinx

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 904 Příspěvků:

Odesláno 09.01.2006 22:42

To že zlatá kytka je těžká na získaní docela souhlasím, ale to by jste byli radši, kdyby ty kytky rostli hned vedle krejčovskýho stolku? Je nejlepší požádat kamarády o doprovod. Kdykoli se mě nějaký krejčí zeptal na doprovod, tak jsem souhlail, pokud jsem zrovna neměl v plánu něco jinýho... Myslím, že se o mojí pomoc zatím zajímali asi 3, když jim nevadilo počkat, tak se doprovodu dočkali. (Huba nikomu neupadne, když se zeptá, jak říká maminka :wink: )
  • 0

#76 Host_Arsen Lupin_*

Host_Arsen Lupin_*
  • Host

Odesláno 10.01.2006 17:07

já sem koželuh........a rozhodně velkou kůži nedám za 3k,ani náhodou.

nejmín je 5k,a to ještě jak komu,páč krejčí mají spousty peněz a kováři taky
  • 0

#77 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 17:32

tak sem si to přečetl.........

já zlatou kytku craftil 2x a nebyl to problém,kytky sem měl vždycky dost

kupoval sem i 100 velkých kůží za cenu 5k a taky to nebyl problém,měl sem je obědnané u 3-4 koželuhů,abych měl pořád dostatek
za malý kůže sem dával i 1k když sem je nutně potřeboval,protože starší koželuhové dělali jen velký kvůli zisku a nováčků bylo málo
trošku od věci sou střední kůže protože se z nich defacto dělá jen batoh(tenký opask,ale ten nikdo většinou nechce)

dále je pravda že sem se od stolu nehnul celej den real,jen sem šil(i několik dní v kuse,taky sem 30 lv dosáhl po roce hraní)
a proto sem měl na to abych dával za kůže víc,ostatní krejčí neměli a všichni museli kupovat ode mě,sice dráž,ale ihned na počkání

takže neremcejte a makejte,krejčí si vydělá relativně snadno hodně HODNĚ peněz
a koželuh který bude přednostně dělat pro něj tak si taky rychle vydělá

velmistr krejčí Lord Sid de Angelis v.r.
  • 0

#78 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 10.01.2006 17:49

Ale, Side, Side... co to ma znamenat s tym Arsenom? :laugh: Zase, na druhu stranu, bolo to vidiet aj na tvojich cenach a to vtedy este neboli licencie :wink:
  • 0

#79 Host_sapro_*

Host_sapro_*
  • Host

Odesláno 06.06.2006 13:05

já sem koželuh........a rozhodně velkou kůži nedám za 3k,ani náhodou.

nejmín je 5k,a to ještě jak komu,páč krejčí mají spousty peněz a kováři taky

Zobrazit příspěvek

No jenže zdražení jednoho polotovaru zapříčiňuje zdražení celkovýho finálního výrobku... To, že jekrejčí nebo kovář bohatej neni dáno tím, že by škudlil na kůžích... :cool:
  • 0

#80 Černý Vlk

Černý Vlk

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 812 Příspěvků:

Odesláno 06.06.2006 15:19

No jenže zdražení jednoho polotovaru zapříčiňuje zdražení celkovýho finálního výrobku... To, že jekrejčí nebo kovář bohatej neni dáno tím, že by škudlil na kůžích... :cool:

Zobrazit příspěvek

reaguješ na situaci před wipe :wink:
  • 0

#81 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 22.12.2007 18:09

Co dodat no.

Zlatá kytka patří do zlatýho dolu. Jsou tam dvě. To ľe se tam nedostaneą ... ti nebrání v tom abys někomu řekla kdo ti ji tam natrhá.

Sem zvědavej co bys říkala nebejt zlodějka na to ľe bílá kytka je jedna jediná ve 4.patře krypty kam se dostane jen dobrej zloděj.  (je jeątě někde jinde ale o tom moc lidí neví) A co budeą říkat aľ se dostaneą na černou která je neznámo kde.

Víc klidu by to chtělo. Trochu přemejąlet...

Jinak jsou tady krejčíci kteří jsou dokonce na tmavěmodrý a dokonce i na stříbrný barvě. Takľe ľe by byl problém ve zlatý to ne.

Zobrazit příspěvek

Neni tam jen jedna?
  • 0

#82 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 22.12.2007 18:18

Neni tam jen jedna?

Zobrazit příspěvek

ten Beeboowuv příspěvek byl napsanej 21.01. 2005 , dneska máš 22.12. 2007 za to dobu se to mohlo změnit , nemyslíš ?
  • 0

#83 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 22.12.2007 18:29

Neni tam jen jedna?

Zobrazit příspěvek

je ci nieje , da sa vyskilovat :wow:
  • 0

#84 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 22.12.2007 20:52

Noo zlatá kytka je jen jedna a problém je,že se k ní dostane jen a pouze zloděj..jistě dá se vyskillovat,ale to chce zloděje,který je ochotný na tu kytku lítat anebo prachy,které většinou začínající krejčí nemá :wow:
  • 0

#85 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 23.12.2007 09:30

Noo zlatá kytka je jen jedna a problém je,že se k ní dostane jen a pouze zloděj..jistě dá se vyskillovat,ale to chce zloděje,který je ochotný na tu kytku lítat anebo prachy,které většinou začínající krejčí nemá  :wow:

Zobrazit příspěvek

no nemusis tam behat se zlodejem...zlodej ti to muze "pouze" odpastit a pak si to odemknes sam....teda aspon ja sem to takhle delal....jinak zlata kytka jde este dobre Lime jde o nico hur..pak bila tu mas taky jen jednu a pekne zakopanou...cernou na ty sem radsi ani nebyl ale vim kde se "vyskytuje"...jo jinak zlata kytka je skutecne jen jedna a pekne zamknuta coz nechapu proc
  • 0

#86 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 24.12.2007 22:03

no nemusis tam behat se zlodejem...zlodej ti to muze "pouze" odpastit a pak si to odemknes sam....teda aspon ja sem to takhle delal

myslim, ze DC dveri je 49, takze bez 1 lvl zlodeje to neodemknes. Byvalo snad 35, takze to slo, ale nyni jiz ne.
  • 0

#87 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 24.12.2007 22:26

myslim, ze DC dveri je 49, takze bez 1 lvl zlodeje to neodemknes. Byvalo snad 35, takze to slo, ale nyni jiz ne.

Zobrazit příspěvek

no odemkneš , ale vcelku to za to nestojí 16 body , 18 rukavice , takovejch 8 dex , 20 hod = 64 ,)
  • 0

#88 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 01:19

no odemkneš , ale vcelku to za to nestojí 16 body , 18 rukavice , takovejch 8 dex , 20 hod =  64 ,)

Zobrazit příspěvek

No pokud vím tak jestli se to nezměnilo tak víc jak TO 35 dá pouze zloděj...táákže sme zase u nutnosti požádat nějakého zloděje o doprovod a otevření. :wow:
  • 0

#89 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 01:25

Zobrazit příspěvek

ja se svim mnichem nemam ani level zlodeje a dam TO 50(s bossama na dexku...Mozna dam i vic ale vim ze kolem ty 50 se to pohybuje) a nejaky ty rukavice myslim ze rudy mi stacili..a to sem daval jen apr bodu do odemikani myslim ze jen 5

No pokud vím tak jestli se to nezměnilo tak víc jak TO 35 dá pouze zloděj...táákže sme zase u nutnosti požádat nějakého zloděje o doprovod a otevření.  :wow:

Zobrazit příspěvek

TO 35 pouze u pasti, zamek si muzes odemknout takovej na kterej se danna postava citi
  • 0

#90 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 25.12.2007 21:17

jo este vetsi TO nez 35 dokaze odpastit este vrah...Ale stim si nejsem uplne jestej.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních