vem si,že častěji budeš prskat kouzla než mlátit rukama, proto mi příjde zbytečné srážet (když budeš v partě,budeš prskat kouzla),když budeš sám,budeš stejně prskat kouzla,akorát v elektru nebo vodním takže to srážení využiješ fakt minimálně ( nevím jestli jsi tu hrával už dřív se srážením,každopádně z těch x tisíc npc,srazíš možná tak 150 jednoho typu a snejk stejně nemáš takže kromě toho +2AB kdy leží na zemi je ti to skoro k ničemu(opět kouzla)
ono můžeš to udělat 28druid/1monk/1rog , dát začáteční dexu 16 ,roga na 30lvl, a místo I-III Great wisdom vzít 1great wisdom(wis 26) , Epic skill picklock(odemčeš s černýma 90DC což je krypta,kterou bys měl být schopný usólovat s přehledem a co jsem sledoval ty vlkouše,tak i vlkouše poodemykáš a poodpasťuješ,je tam směšně nízké DC)a 1feat ti zbude na ten epic prowess/maximized spell/(still spell=více zhouby,více massFH)/popřípadě mumku,kterou využiješ lépe než greater ruin ,který opět,využiješ minimálně (v případě alternativy rytíře o něco víc)( ikdyž v těch partách 5lidí a úzkých prostorách ti mumku sundají protože bude jen zavazet,přinejhorším si ji sundáš sám FBčkem :D )
Určitě by bylo přinejmenším vhodné zdržet se komentářů typu: směšně nízké DC u vlků. Podle mne je ten dungeon vyvážený a nedílnou součástí oné váhy bude dozajista i nastavení obtížností u pastí a zámků, samozřejmě mimo jiného.
Příspěvek upravil Modrin: 10.03.2016 10:06