Skočit na obsah

Fotka
* * * * * 2 Hlasy

Diskuze

ooc

• Please log in to reply
106 odpovědí na toto téma

#61 Xelis

Xelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 302 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 13:26

Aukce zachovat ... prodloužit event :wink:
  • 0

#62 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 13:47

Tuna jasne vidno ako sa moze znicit ekonomika pridanim noveho platidla. zo zaciatku su vsetci stastni ale na konci ked uz tych par velikanov ma potrebne mnozstvo uz ich cena ide dole. znova si neodpustim paralelu s dnesnou situaciou na financnych trhoch. je to podobna bublina, ktora na zaciatku rastie, ved si spomenme ze povodne sa chcelo vykupovat za 300zl, potom 1000, a ja osobne som predal aj za 1100 zlatych za jednu perlicku. uz zajtra, aj keby vsetko fungovalo by cena isla prudko dole lebo z modulu (NPC) vypadlo niekolko tisic perliciek. a kedze cela ich cena sa odvija od jedinej aukcie tak je jasne ze jej akteri uz nebudu skupovat, teda ani obchodnik nebude davat svoj tovar za perlicky ked vie ze tamten ich od neho neodkupi.

To ze teraz nefunguje server iba urychlilo cely kolaps, ktory mozeme umelo predlzit presne ako euroval, ktory tiez len oddiali nevyhnutelny pad.

takze potrzeno secteno, su tu hraci co vyuzili moznosti platit perlickami a ziskali tak veci velmi lacno, a su tu ti co sa tomu az tak nevenovali, alebo skudlili na nieco vetsie a teraz zistili ze akcia skoncila skor ako si mysleli a citia sa ukrivdeni, ale to je vlastne kazdy kdo bezi do Lidlu na akciu a tam zisti ze sa vypredala behom hodiny a uz nieje.
  • 0

#63 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 14:01

jaký potřebný množství? nikdo neví kolik má ten druhej..... to že si hráči mohli nenažraně napakovat je jen a čistě blahosklonost těch co vykupujou..kdyby sme chtěli dávno sedíme u stolu v hospodě a uděláme takovou dohodu že by se perla nedostala nad stovku za kus...tak tu nevař z vody a bud rád že sis moh vubec neco pořídit uplně zadarmo jen svou aktivitou....

prodloužení kvestu mi nevadí....změna konce aukcí mi silně vadí a budu proti ní protestovat
  • 0

#64 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 14:13

...

Kolapsu se blizi akorat tak tvoje pochopeni ekonomiky. :) Samozrejme, ze cena s mnozstvim klesa, to se hadam uci uz na prvni hodine, takze nechapu, proc tuto skutecnost vytahujes jako apokalyptickou vizi? To je proste normalni fakt. Ani to, ze se vi, kdy prestanou perlicky platit nijak nesnizuje jejich cenu, ta je dana samozrejme tim, co se za ne da smenit. Perlicky by ted byly k nicemu jedine v pripade, ze by uz nevznikla zadna nova aukce, ze by nebyla zadna aukce otevrena, ze by nikdo jinej nemohl prehodit spartana na aukci existujici, ci ze by se po skonceni eventu perlicky byli naprosto nepouzitelny. Nic z toho neni pravda, teda perlicky maj stale svoji cenu, ktera se bude dokonce jeste zvysovat podle toho, kolik lidi vstoupi do drazby o nejcennejsi predmety (jiste si dovedes predstavit, ze kdyz bude dve minuty pred koncem aukce mit spartan nejvyssi prihoz treba 1100 perlicek a ja budu mit na konte 1099 perlicek, tak budu ochotnej za ty dve perlicky co mi tu aukci muzou vyhrat nabidnout vskutku kralovskou castku).

A o tom, ze euroval jen neco oddaluje se taky muzeme bavit hodiny ;]
  • 0

#65 Víl Amál

Víl Amál

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 14:18

Ja myslim, ze ten kdo mel cas a chut si na perlickach vydelat si na nich vydelal uz do ted. At uz financne nebo vybavou. Ja napriklad prisel k vybave ktera by stala cca 1.5 mega a na tu bych setril sakra dlouho. V yasade je to jako u prispevku ktery psal Havran o kousek vys. Pokud to zkonci v planovanem terminu tak to zkonci stejne pro vsechny. jak pro ty co si vydelali tak pro ty co prodelali. Pokud se to prodlouzi, vzniknou pravdepodobne nejake dalsi lukrativni drazby, a navic jak zde bylo obchodniky uvedeno, v posledni den se pravdepodobne obevi nekolik novych, velmi lukrativnich drazeb, ktere davaji prostor k burzovnim spekulacim, zdali si perly ponechat, ci je ted prodat. Podle meho nazoru je to celkem dobre osetreno. Jen budoucnost ukaze, zdali na tom vydelaji ti, kteri sve perly prodali hned ze zacatku, nebo ti kteri je prodaji na posledni chvili a nebo ti kteri si je budou syslit a "za pet dvanact" je vrazi vabank do jedne Terno aukce kde bude treba Kekrop za 10Perel. Obchodnici jak jiz ukazali jsou nevyzpytatelni a neni jiste zdali je lepsi holub na strese nebo vrabec v hrsti...
  • 1

#66 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 16:52

staci si pozriet priebeh tohto eventu. cena perliciek stupla v tedy ked sa do aukcie zaradil kekropov item. Vtedy najbohatsi hraci bez problemov zacali skupovat perlicky za mesec. ked sa ukonci aukcia kerkropa, alebo bude jasny vitaz tak sa cena prepadne.

tiez sa cudujem ze tie aukcie o XP niesu castejsie, mohli byt kludne kazdy den.

Ak event bude pokracovat tak super, ale raz skonci. preto ma privlastok "novorocny". perlicky tu nebudu na furt a ten koniec pride. a snim aj velky vypredaj.

Ak chcete aby mali perlicky stale hodnotu az do zaveru tak musite robit viac aukcii. ovela viac, aby hraci mohli svoje zasoby minut co najviac.

mimo to vezmime si poslednu aukciu (ta co este len bude), bude to tiez nieco velke. budu 3 megalomani co skupia najaviac perliciek. jeden vyhra a dvom ostane fura perliciek. co s nimi?
uz teraz je jasne ze budu pozadovat od DM/WB aby za ne nieco dostali.

Ja osobne by som radsej videl perlicky len ako bonus. teda hromada malych aukcii, kazdy den nova. kludne len o seplety. Ale uz je neskoro a rad sa pozriem ako zlvadnete zaver tohto eventu.
  • 0

#67 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 17:02

mimo to vezmime si poslednu aukciu (ta co este len bude), bude to tiez nieco velke. budu 3 megalomani co skupia najaviac perliciek. jeden vyhra a dvom ostane fura perliciek. co s nimi?
uz teraz je jasne ze budu pozadovat od DM/WB aby za ne nieco dostali.

S tím přece každý, kdo se pustil do výkupu perliček ve velkém musel počítat. Vzhledem k tomu, že se tu objevily pouze 2 aukce s vyvolávačkou 1k perel do toho jdou všichni s tím, že nemusí uspět. Navíc nikdo neví kolik mají ostatní perliček a tak budou vykupovat i nadále velké množství za velké ceny.
A pokud vím tak Dědek psal, že po konci eventu půjdou perličky prodat za nějakou cenu, ikdyž asi symbolickou.
S větší četností malých aukcí by se asi dalo souhlasit
  • 0

#68 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 17:24

ide o ludsku povahu, kazdemu nezainteresovanemu je jasne ze Oni podstupili riziko a prehrali, nikdo im nic nedlzi atd.. ale Oni budu chciet nahradu. proste je to v ludskej povahe chciet zvalit vinu na ineho, a aby ich stratu znasal niekdo iny. vid flame okolo +1 u plastiku a teraz si predstav ze ide o milion lebo naozaj pojde o vyse miliona.

Inak ak by im DM nic nepreplatilo alebo len naozaj symbolicku ciastku, tak by to bol perfekty vycuc zlata z modulu. :devil:
  • 0

#69 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 17:50

Však chtít můžou, ale divil bych se, kdyby nějak extra uspěli. Dědek předem psal, že po eventu už to bude za symbolickou cenu. Jediné, kde to budou moci udat, jsou ty aukce na poslední chvíli, které eventoví obchodníci zmiňovali.

Na druhou stranu ta nefunkčnost serveru tohle celé nabourává, protože můj předpoklad je, že ty aukce na poslední chvíli by se spustily třeba v neděli (a končily by stejně jako kekrop a černé šutry) a pak bude dilema pro ty co maj perličky nakoupené, zda dál přihazovat na tu hlavní věc nebo raděj rozmělnit perličky do těch jiných aukcí. Tohle je ale jen moje myšlenka jak to mohlo být plánované, kdoví jak to Děda chtěl :smile:

Příspěvek upravil Paldy: 20.01.2012 17:53

• 0

#70 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 18:01

nevím o nikom kdo by požadoval nějaou náhradu kdyby neuspěl v aukcích...co to meleš za hovadiny...ty musíš bejt silně retardovanej,zaostalej a zakomplexovanej . Až někoho takovýho najdeš můžeš mu tyto své tituly směle předat.

Příspěvek upravil bratrXana: 20.01.2012 18:06

• 0

#71 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 20:04

...asi popisuji, jak by to udelali oni ...

osobne za sebe muzu rict ze jsem si od zacatku vedom rizika ktere nese neuspech v aukci a vlozene investice do perlicek a ze nejsem natolik chamtivy abych po nekom neco pozadoval...

... by me zajimalo kam na ty napady chodi
  • 0

#72 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 20.01.2012 20:20

zrejme cerpa inspiraciu z roznych sranok fora.
  • 0

#73 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 21.01.2012 19:48

Takze dobra sprava, perlicky sa daju najst uz aj v loote. teda pokial som niekomu nevybral mrtvu schranku, to by ma fakt mrzelo :devil:
  • 0

#74 Grayson

Grayson

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 375 Příspěvků:
  • Interests:Timir, Padrill, Tulipán, Buppi, Briin, Haribald Velkolepý, Perrudo, Thea..

Odesláno 22.01.2012 21:04

Mno pánové, přečetl jsem si příspěvky a myslím že by se pár lidí mělo drobátek chytit za nos. Koukám že nám sem taháte móresy naší neslavný doby "jak přechytračit chudáka aneb vlk se nažral, koza zustala celá". Netroufám si tvrdit a nechci nikomu sahat do svědomí (DMs), že v tom jede. Z průběhu celého eventu je to celkem jasny. Top věci(kekrop,černý kameny) se dostali do rukou do kterých již od začátku směřovali. Vazby mezi hráči jsou jasné každému kdo tu hraje minimálně tak dlouho jako já. Utvrdili mě v tom právě ti dva, kteří skupovali perly jak diví a ejhle... ono jich hafo zbylo!(díky kolegovy která mě upozornil na konec eventu málem přechytračili i mne).
Z toho vyplynulo, kdo neměl zlato na výměnu za perly, za boha nasbírat tolik perel nemohl. Možná to byla dobrá myšlenka... možná. Možná stačilo zůstat více při zemi u flakónů a ostatních cetek, možná...
A prpopó, za kolik se dá objednat sada černejch kamenů? Třeba se obejdeme bez perliček a půjde to rovnou za zlaťáky? Nač se zdržovat perlama...
Je to jen můj nezaujatý názor a je mi jedno jestli jsem se někoho dotkl nebo ne, tak to prostě je.
  • 0

#75 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2012 21:59

Novorocni event, stejne jako ostatni predchozi eventy, prinesl do modulu mezi hrace novy zdroje. Tak to proste je. Na foru se da spocitat, co presne se drazilo, secist se to a zjistit, ze se tak rozdalo mezi hrace trebars 10 milionu zlatejch a 1 milion expu. Ale to je preci v poradku, pokud sme se rozhodli ze event bude, tak sme se aj rozhodli, ze hracum neco dame. A je uplne jedno, jestli to dostali v tom, ze by si rozbalovali nekde naky darecky, ve kterejch by dostavali 10 tisic zlataku nebo dostavali XP nebo ja nevim co. Stejne tak sme se mohli rozhodnout, ze dame na trh vanocni stromek a nic vic. A nebo ze nebude vubec nic (coz bylo puvodne vzhledem na nedosatek casu planovano). Teda nerozumim moc tomu, ze namitas to, ze se nekdo dostal k nejakejm statkum. Ano, to uz tak pri eventech byva.

A jestli 'reklamujes' to, ze ty dve nejlepci veci vyhrali nejaci dva hraci. No a? Vsichni kdo na to meli chut ci prostredky se do toho taky oprit mohli. To, ze ti dva museli aj sahnout do vlastnich kapes, aby ty veci ziskali je jedine dobre. Preci nerozhodim do modulu ty veci 'jen tak'? Jestli reklamujes, ze nemeli vsichni stejny sance na jejich zisk, tak mas samozrejme pravdu, ale ja nevidim smyslu v tom, aby level 1 mel mit sanci ziskat jeden z nejlepsich itemu ve hre. Jde o to ale, ze i ten level 1 mohl ziskat aspon neco (mensi drazby) a nebo si to proste po skonceni eventu vyzvedne v penezech. Jiste ho drobna financni injekce potesi. A tot vse, nevim, co bych k tomu dodal, nevim z ceho prameni tvuj nazor, ze je neco nedobre?

A jestli si myslis, ze event se usporadal proto, aby se nekomu dostal do rukou konkretni item, tak to musis bejt hodne naivni a nebo znechucenej 'moresama dnesni doby' jak pises.To mi prijde skutecne dost absurdni predstava.
  • 0

#76 Víl Amál

Víl Amál

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2012 22:21

Ja tento event velmi vychvaluju. Sam jsem nafarmil kolem 2000 perel. Tudiz jsem mohl asi dost zamichat poradim, jenze dal jsem prednost sehnani si vybavy a ty perly jsem prodal jednomu ze dvou uspesnych drazitelu, a musim rict, ze jsem si velmi polepsil a vubec mi nevadi, ze on ziskal nejakou ultimatni vec, o ktere se mi muze jen nechat zdat. Ja jsem spokojenej ze jsem si vlastnim pricinenim pomohl k lepsimu vybaveni.
  • 3

#77 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2012 22:43

..

Sakra vědět, že ten klacek mám jistej od začátku tak se tolik nesnažim a možná by Jetimu v kapse zůstalo 1 mega, 1 obr černej, 1 velkej černej a dva kusy kekropa ( tedy majetek, který měl před započetím aukcí a který už teď nemá)...škoda že pod sebou nemá dost rebelů který by mu ve sběru perel pomáhali...je vlastně i to má a měl....škoda že se ve hře nedá kdokoliv podplatit,nabídnout protišlužbu...sakra ono de i tohle...

takže neboj mě ses nedotkl ...vlastně si nic neřekl jen sis pobrečel ..ale nic proti tobě..prostě to tak je
  • -1

#78 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2012 23:03

Já jsem teda akorát nepobral jak jedno skončilo na 1001 a jedno na 1000, sem myslel že to bude aspon trochu souboj a ona taková nuda :D
  • 0

#79 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2012 23:16

Jerry, jsi trošku naivní, veliký souboj, jak diplomatický tak finanční se odehrával celý týden předtím až do poslední hodiny...tak jak píše Sparta,... jen se o tom v kuloarech moc nemluvilo, ale veř mi , bylo to docela vyhrocene ze všech stran a ty diplomatická jednání o tom to koho mu můžeš veřit že slovo dodrží a komu nemůžeš veřit, kdo te podrazí proti komu a s kým......bych ti nepřál vidět.
  • 0

#80 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2012 23:18

a pro všechny rejpaly... ten obrovskej černej a kekrop,... , by v normální aukci ( tzn kdyby to někdo vytáhnul a dal na forum k prodeji) vyšel všechny strany pravděpodobněji levněji...
nebudu uvádět přesná čísla o kolik a o co Havran přišel, ale jestli budou aktualizované statistiky, tak každý kdo má kalkulačku si to může nastínit...moc se to od jetiho investic neliší.
  • 0

#81 Mirra

Mirra

Neznalý

• Hráč
  • 14 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2012 23:23

Mě akorát mrzí, že aukce skončily dříve, než drop perel. Myslím, že to mohlo být naopak a ještě s tak 2-5 denním přesahem, aby se perel dalo opravdu nějak smysluplně zbavit.
  • 0

#82 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2012 23:28

Mě akorát mrzí, že aukce skončily dříve, než drop perel. Myslím, že to mohlo být naopak a ještě s tak 2-5 denním přesahem, aby se perel dalo opravdu nějak smysluplně zbavit.

Hmmm, dobrej napad. Priste se zlepsime :)
  • 0

#83 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2012 23:31

Zvysne perly bude vykupovat NPC za zlataky (fixna cena o ktorej sa rozhodne dedek), potom uz padat nebudu.

Příspěvek upravil licrydis: 22.01.2012 23:31

• 0

#84 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 22.01.2012 23:45

Jerry, jsi trošku naivní, veliký souboj, jak diplomatický tak finanční se odehrával celý týden předtím až do poslední hodiny...tak jak píše Sparta,... jen se o tom v kuloarech moc nemluvilo, ale veř mi , bylo to docela vyhrocene ze všech stran a ty diplomatická jednání o tom to koho mu můžeš veřit že slovo dodrží a komu nemůžeš veřit, kdo te podrazí proti komu a s kým......bych ti nepřál vidět.

Ale tak, to určitě, to ti věřím, jen jsem prostě myslel že i na tom forum se budete přehazovat, resp. že určitě máte víc jak to 1k perel :)

Vilamal - Tohle už je o tom co preferuješ, pokud jedeš na top, tak věř, že bossů můžeš nalootit tolik, že výbavu bys nakoupil třeba 3 x :), věřím že ten obr a velkej mají větší cenu jak 1,5-2mega :)

Mě by přišlo zajímavý je nechat delší dobu ty perly, větší rozmanitost, ale chápu, že to nebylo plánovaný a není to chtěný no :)
  • 0

#85 Havran

Havran

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 430 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2012 08:47

Je trošku škoda, že se tu vždycky všechno kritizuje. Hlavní 2 itemy dražby mi taky připadly jako přemrštěné, ale je to věc názoru. Proč ale píši - celkově koncept eventu ekonomicky na jedničku s hvězdičkou, do penězi štědře sycené ekonomiky serveru se nalilo jen pár set tisíc, ostatní šlo z kapes těch, kteří perličky vykupovali - a právě díky těm dvěma itemům to byly kapsy "movitých" postav. Kdo chtěl, mohl si přijít na pěkný balík, jiný získal za pár dní výbavu, kterou by jinak střádal velice dlouho. Ať nepíši román - kdo jen trochu chtěl, mohl na tom pěkně vydělat. Účel to splnilo a bylo to originální.

Jerry, naprosto chápu Tvé udivení, jak ale už z jiných postů vyplývá a z přehození jednou perličkou také, nějaké domluvy tam byly :) nicméně 1001 perel je jen menší část toho, co jsme měli do aukce připraveno. Ale abych byl upřímný, také jsem čekal, že se najde někdo, kdo se bude minimálně v jedné z těch dvou větších aukcí hádat.
  • 0

#86 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2012 09:56

mozem aj ja skritizovat?

Osobne davam prednost vianocnym stromcekom z minulosti. su skromnejsie a pre hracov vyrovnanejsie. nezvyhodnuju nikoho a je to len taky malicky bonus co nemoze nikdo kritizovat.

ta nedela doobeda to bola pohroma. ste si vedomi toho ze ten co si prispal alebo mal ine povinnosti bol vlastne odsudeny ktomu ze bude musiet perlicky predat za par drobnych? niezeby som to nevravel uz pred troma dnami, ze presne toto sa udeje. ale ze to VY este takto zmrvite som fakt necakal. Hodinove drazby kde vidno ze prve drazby vyhrali ti co o nich vedeli jasne ukazali ze to bolo ako s privatizaciou.

A ja sa nehnevam na to ze som nic nevyhral, ze mi ostalo hromada perel ktore uz len z principu hodim do kosa. Ale fakt ze takto spraveny event ktory jednoznacne zvyhodnoval hracov ktori mali cas a diskreditoval prilezitostnych hracov sa tu len tak nevidi.

A fakt ma sere ze mam furt pravdu.
  • -3

#87 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2012 10:09

ty musíš mít hodně smutnej život...
1) nikdy se nezavděčíš všem
2) datum konce aukcí byl každému znám
3) pokud si něco chtěl a neměl si čas měl si do toho vrazit všechny perličky rovnou nebo se domluvit s nějakou postavou ve hře která aktivní byla
4) jeslti máš jako ještě 2500 perliček který vyhodíš a dal si za ně minimálně mega tak se můžem o něčem bavit
5) hráči který měli čas??tak to už si fakt děláš prdel....proč by měl někdo kdo přijde jednou za měsíc získat něco místo hráčů kteří sou aktivní a díky který demona ještě pořád žije??
  • 0

#88 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2012 10:27

mozem aj ja skritizovat?

Ano, souhlasim s tim, ze stromecek v minulosti byl vic 'spravedlivej'. Na druhou stranu aj to melo podle me negativa. Kazdej 'vyparkoval' vsechny svoje postavicky a stromecky a odmeny si s nima obehal. Proto sme sli letos trosku jinou cestou - zmena je zivot - a nastavili jsme event tak, aby byl kazdej motivovanej obihat jen s jednou svoji postavickou a kumulovat perlicky jen u svoji nejpouzivanejsi/nejoblibenejsi.

Aj pokud ses na drazbu vyprd a jen si syslil - OK, tak pro tebe se oproti lonsku prakticky nic nemeni - nasbiral sis nejaky specialni itemy, ktery nakonec u NPC vymenis za prasule. Jestli je z nakyho pochybnyho principu hodis do kose, tak to je tvoje volba, ale prijde mi to teda dost ujety (nevidim rozdil ziskat kliknutim na stromecek 5000gp anebo ziskat 50 itemu, ktery kliknutim na NPC prodam za 5000gp).
  • 0

#89 Víl Amál

Víl Amál

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2012 10:27

Doom hemmere ty jsi fakt zoufalec... nevim co na tvoje argumenty rict... A neni to tim, ze

A fakt ma sere ze mam furt pravdu.

• 0

#90 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 23.01.2012 12:14

doome doome....
chápu to správně , že podle tebe to má být tak , že hráči co makají nemají mít něco víc nez ti co se na to vy*rali ?
asi bys měl začít namísto jen vyžvaňování a kritizování třeba i v skutečném životě pracovat abys zjistil že pečení holuby do huby nelítaj a koláče se samy neupečou

a pokud budeš doome oponovat že někteří hráči, ti pracovitější, mají jinou odměnu než ti příležitostní, tak prosím, zavzpomínej na event před rokem(dvěma?) , kdy byly po cele demoně rozsety NPC a taky to bylo uplně stejné....že ten kdo chtěl byl líný, tak si obešel jen ty co byli blízko alicie a měl menší odměnu za baňky ...a ten kdo byl pracovitější, tak oběhal celou demonu a dostal vyšší odměnu za více baněk...

teď to bylo uplně stejné. kdo nechtěl, neexpil, jen náhodně sbíral, a mohl soutěžit o malou odměnu ( měšec zlata, flakonek...) ...kdo byl pracovitý a tvrdě makal, sbíral perličky dnem i nocí, obchodoval, kupoval je za docela drahé peníze...., obětoval tomu osobní čas...tak mohl pomýšlet ( s rizikem že taky nic nevyhraje ) na odměnu lepší.

a to že máš pořád pravdu..na to jsi přišel jak ? to ti někdo řekl nebo jako jak se na to příjde ? :-)) :blink:

Dědo...mohl bys prosím do modulu dát hned vedle toho NPC co to bude měnit ...taky jeden stromeček pro dooma , aby si mohl vybrat na co klikne aby... možná... se mu rozsvítilo ?

Příspěvek upravil Lord Mate: 23.01.2012 12:17

• -1

Also tagged with one or more of these keywords: ooc

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních