Semnou na zadny turnaje rozhodne nepocitejte.
Spartane ty to ocividne porad nechapes. Vysvetlimi, racionalne.......proc bych mel byt urazenej za prohru, prosim. O body mi neslo, v turnaji jsem uz prohral, mohlo mi to byt naprosto, uplne sumafuk.
To si ted na turanj bude kazdej sebou tahat svoji kapesni sorcku. Parada. Gratuluju. Vymysleli jste to paradne!
WOAH a co treba takovej 20/5/5 bard se sorckou za prdeli, to by bylo neco! Nebo priste pujdu rovnou se sorckou na turnaj sam!

jenže od začátku byl turnaj stavěněj tak že tě může potkat cokoliv stejně jako po celém ostrově..takže ano i sorcka atd. jde o to jak se s tím vypořádáš a vám se to nepovedlo stejně jako já neměl třeba šanci proti tobě ....vaše urážlivé chování tomu dalo ale korunu...
..škoda že ste nezůstali déle..přál bych ti vidět následný ukázkový souboj kde to vodnesla isadora
Kdy pochopite ze nejde o tu prohru?

ale my víme ..de o to že si tu novej a nemáš RDDklera v topu :)
udělejte vlastní turnaj..sestavte si pravidla ..nic vůbec nic vám v tom nebrání
pokud vám de čistě a jen pouze o relog paula za jinou postavu kterou si vybral jako spolubojovníka účastník turnaje..měli ste to řešit hned a ne až po odehrání zápasu...případně to řešit na místě ale ne stylem //já vám na to seru //logout