Skočit na obsah

Fotka

Skupina tri hracu -> buildy

• Please log in to reply
76 odpovědí na toto téma

#61 DASH

DASH

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 89 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2011 11:15

mno za prve to otvirac jaksi neni, za druhe jde o originaltu a alternativu a za treti na to co to je ma skillpointu vic nez dostatek......co tomu opravdu chybi je UMD. Takze jedine ozeleni v pripade tohoto konkretniho buildu je epicke specky az na 29.lvl, coz uz je o pohodlnosti a prioritach hrace.
A navic...tenhle topic je o skupine tri hracu, ne o solo buildech, ktere x denne vylooti DZ s paskem na smrt, imploze a mysl.....tudiz se pocita s variantou ze otvirac je nekdo jiny  :wink: .

Zobrazit příspěvek

Takže to má jakou funkci v partě? Mizet a mlátit? No to bych asi radši, když už originálně tak 10 bojovník 19 WM 1 mnich :)
  • 0

#62 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• Cech Obsidiánových holí
  • PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2011 17:04

Takže to má jakou funkci v partě? Mizet a mlátit? No to bych asi radši, když už originálně tak 10 bojovník 19 WM 1 mnich :)

Zobrazit příspěvek

co treba role tanka? mas v parte zen strelce, barda a kdo ti podrzi potvory? 10f19WM1m? Mam pocit ze jsi porad nepochopil, ze se tu bavime o skupine tri hracu.

Navic 10/19/1 silovej WM s monkem je originalni jak moje vcerejsi trenky. A prijde mi praktictejsi verze 12fighter16WM2rogue, uz jen kvuli zminemu UMD. Nehlede na, stavet to preepic jako 9f1m10WM mi prijde dost nedomyslene, stejne jako 10f/10WM.
  • 0

#63 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2011 19:09

To asi nemá smysl reagovat Majky, když to prostě nechápou tak budou mlet kraviny okolo.
  • 0

#64 Alviara

Alviara

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 124 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2011 19:26

Za to VY tomu evidentně rozumíte :devil:

jestli to nebude proto, že to samo nic neustojí a ne pokaždý se sleze parta co se jí to +1ac hodí  :wink:

:devil:
  • 0

#65 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2011 19:38

Za to VY tomu evidentně rozumíte  :devil:

Tohle je argument hodnej ditete na zakladni skole chlapce :wink: .
Pro mne za mne si hrajte vsichni 13/10/7, nebo monky 20/5/5, nebo sorcky s palachama, hipsujici wizny a myslete si ze jste borci....to je mi celkem putna. Nikdo te nenuti hrat neco jineho, nicmene trvam na nazoru 13/10/7 s rogunou neni zadnej uchvatnej build. A hazet tady nedomysleny veci typu 19WM/10fighter/1monk mi prijde jeste vetsi kravina nez bard s +6 songem.
  • 0

#66 Host_Osliarcha_*

Host_Osliarcha_*
  • Host

Odesláno 14.06.2011 19:48

Hodne zalezi kdo ty postavicky ovlada a jak je dost zrucnej s jejich vyuzitim. Moje parta by klidne mohla byt asi takova:
Zed+klicnik: / 13 zlodej 5 carodej 12 pan smrti/
Booster+ lecitel: / 29 klerik 1mnich/
Damager: /20 bojovnik 7 pan zbrane 3 zlodej/ - nejspis kosa, halapartna

Oslik
  • 0

#67 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2011 19:53

Za to VY tomu evidentně rozumíte  :devil:
:wink:

Zobrazit příspěvek

Reakce od někoho, komu byla 13/7/10 nalinkována...a krom otevření bosse...v čem tohle dexové wmko vyniká oproti mému wmku sdčku? Řekl bych, že v ničem, ab, ac, sejvy, hp, featů...všeho má méně. To že ty jsi naučený, že Sára byla prdák a její kopije tvoje ashe je prďák neznamená, že nejsou lepší buildy. Nehledě, že Ashe dostala naprdku i od dexovýho palacha. Nikdo netvrdí, že to je špatnej build, ale jako bojovník a tank je 13f7wm10sd prostě lepší. Jelikož je tohle topic o kooperaci tří! buildů, je nasnadě, že dalším buildem by mohl být bard a když už máme tanka, tak proč by bard nemohl zastávat úlohu otvíráka a když už otvírat, tak proč ne rovnou zvedat AC o šest bodů nevyjímaje 14-15 skillpointů. A to že nic neustojí...na střelce to AC není tak mizerné. Třetím do party samozřejmě klerik, ale za kleriky ja moc nerad hraju, takže jsem zminil klerika zenko s divine might, kterého postavil Majky. Zmíněním těhle postav nebylo myšleno, že jsou ty jediné pravé postavy, ale, že jsou to hratelné alternativy ke všem již zmíněným buildům a v některých směrech je dokonce překonávají. Ale stejnak si budete mlet to svoje, páč nic jinýho neznáte.
  • 0

#68 Alviara

Alviara

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 124 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2011 20:52

Kámo srovnáváš mé znalosti z roku 2009 se znalostmi roku 2011 :) A že bych řekl, že se toho hodně změnilo :)

Mě v tý vaší skupince prostě chybí wizna :) Dneska si už bez ní nedokážu nic představit :wink: Na bosse stejně budou muset někoho přibrat. Nehledě na to, že je wizna od nějakýho toho 13 lvlu ne-li dřív vyexpí v morlagu a hradu do ále luja :)

Ashe se rozhodně nedá srovnávat se Sárou už vzhledem k rozdílů equipů těch dvou a zkušeností hráčů za nima sedícíma :P Mě se jen nelíbilo to tvoje slovíčko, že je to "slabé". Dokázalo to a zažilo to spoustu věcí a mám na to pěkný noobský vzpomínky :devil:
  • 0

#69 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2011 23:19

bard s +6 songem.

Zobrazit příspěvek

Docela by me zajimalo jak vytahneš perform 75 na song +6ac... at počitam jak počitam tak se nějak nemůžu dopočitat
  • 0

#70 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 14.06.2011 23:28

Docela by me zajimalo jak vytahneš perform 75 na song +6ac... at počitam jak počitam tak se nějak nemůžu dopočitat

Zobrazit příspěvek

33zaklad + 2 artist feat + 3zamereni + 10epicke + 12char + 15amulet = ??
  • 0

#71 Salwer

Salwer

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 349 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2011 06:50

33zaklad + 2 artist feat + 3zamereni + 10epicke + 12char + 15amulet = ??

Zobrazit příspěvek

aha amulet to jsem netušil že je takova pěkná věc na perform... diky
  • 0

#72 xxxMajkyxxx

xxxMajkyxxx

Starší učeň

• PipPipPip
  • 291 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2011 13:20

Kámo srovnáváš mé znalosti z roku 2009 se znalostmi roku 2011 :) A že bych řekl, že se toho hodně změnilo :)

Mě v tý vaší skupince prostě chybí wizna :) Dneska si už bez ní nedokážu nic představit  :wink: Na bosse stejně budou muset někoho přibrat. Nehledě na to, že je wizna od nějakýho toho 13 lvlu ne-li dřív vyexpí v morlagu a hradu do ále luja :)

Ashe se rozhodně nedá srovnávat se Sárou už vzhledem k rozdílů equipů těch dvou a zkušeností hráčů za nima sedícíma :P Mě se jen nelíbilo to tvoje slovíčko, že je to "slabé". Dokázalo to a zažilo to spoustu věcí a mám na to pěkný noobský vzpomínky  :devil:

Zobrazit příspěvek

Myslim, ze wizna v parte uz je jen otazkou vkusu......ano na vetsinu bossu budou muset nekoho prizvat, protoze Gm bez ctvrteho nedas ani kdyby ses na hlavu postavil a u Gaga se wizna opravdu hodi, pokud jde o expeni na 30, tak si tahle parta vystaci celkem v klidu, na koleckovani DZ to taky staci. Naposled ..... je to alternativa, ktera neni super cupracka nabusena parta, likvidujici vse co se ji postavi do cesty, ale hratelna alternativa, pro nekoho kdo uz je znudenej buildama tisikrat a jednou stejnejma.

A urcite nebylo planem dotknout se tveho ega tvrzenim ze 13/10/7 je slabej build....... vsak treba s Murdochem se lita dobre a ze mu to mlati :devil: .
  • 0

#73 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 15.06.2011 13:33

silovej hranda
dexovej hranda
hranda střelec
  • 0