Demona 2
Odesláno 02.01.2011 20:18
Odesláno 02.01.2011 21:00
Odesláno 03.01.2011 16:20
Odesláno 03.01.2011 16:40
To zalezi na beta testu. Pokud vse pude podle planu, bude beta test zacatkem unora. Kdyz beta test nevykaze zadne vyrazne nedostatky tak zacatkem brezna by mohl byt ostry nabeh. Ale vsechno je odvisle od toho beta testu.Kedy asi cisto teoreticky vidite ostry nabeh Demony 2 asi?
Odesláno 03.01.2011 17:30
Odesláno 03.01.2011 21:51

Odesláno 04.01.2011 08:58
Nebo spíš jak poznám že ho tam už mám:).
Odesláno 04.01.2011 18:46
Naše osudy nabírají nový směr?
To si nechám líbit.
No, pokud by mohl starý trpaslík s něčím pomoci, bude jen rád.
Odešle vzkaz s nabídkou po poštovním netopejrovi...
Ale ted, jsi jdu zase lehnout, nějak mě to vyčerpalo
Odesláno 04.01.2011 18:51

skor na Paula, povodne som myslel ze sa vrati na DH2 ale teraz sa chcem spytat ci bude DM len na demone 2 a tu rezignuje alebo bude DM aj tam aj tu
paul tu asi necita tak jedna na teba, dmka ktore tam budu sa budu plne venovat len jednemu servru alebo budu rozlietane kade tade aj po inych servroch
teraz mi tento topic pride ako nieco kde sa daju zistit informacie od hracov, neh sa pytaju a a my odpovieme, zaroven ale zistime co by hraci cca chceli a to tam pripadne este dorobime

dalej sa chcem spytat , neviem ci to tu uz bolo, ze ako to bude z okradanim npc, pripadne ci ak bude niekto afk mu bude mozne vyluxovat inventar
a k tym 14tim oblastiam, no malo, skoda ze si skor nepovedal, som sa mohol zakusnut do toolu v nwn2 a exterierov si mohol mat viac, ale neva

// nechcem nikoho urazit ani odrazit, pisem len co ma napadlo

Odesláno 04.01.2011 20:55
http://www.bgtscc1.com/forum/
hraje se tam v angličtině, ale můžete si tam hrát sami za sebe a NWN2 si hezky osahat, a to nejen kde co jak, kde jsou jaký ikonky, jak funguje vypís hráčů, jak se posílaj telly, jak používat emotikony a pod. Než bude spuštěna Démona2 tak si každý určitě rád osahá, co nabízejí možnosti upravených a nových povolání...Nové možnosti co se týče překopaného barda, nových napadů jako bonus inteligence do ac, dmg apod....Každý kdo ztvrdnul několik let u NWN1 přijde "dvojka" taková těžkopádná a složitá, proto by bylo dobré si všechno vyzkoušet aby na vás Démona2 nezanechala špatný dojem třeba.
Odesláno 04.01.2011 21:55
NWN2 se od prvního NWN vcelku liší, jak upravama pravidel, tak způsobem ovladaní, NWN2 mi osobně přijde vcelku hůře a pomaleji ovladatelné a nepřehledné než "jednička" tudíž, kdo si chce vyzkoušet nějaký PW NWN2 Modul at zkusí
http://www.bgtscc1.com/forum/
hraje se tam v angličtině, ale můžete si tam hrát sami za sebe a NWN2 si hezky osahat, a to nejen kde co jak, kde jsou jaký ikonky, jak funguje vypís hráčů, jak se posílaj telly, jak používat emotikony a pod. Než bude spuštěna Démona2 tak si každý určitě rád osahá, co nabízejí možnosti upravených a nových povolání...Nové možnosti co se týče překopaného barda, nových napadů jako bonus inteligence do ac, dmg apod....Každý kdo ztvrdnul několik let u NWN1 přijde "dvojka" taková těžkopádná a složitá, proto by bylo dobré si všechno vyzkoušet aby na vás Démona2 nezanechala špatný dojem třeba.
jo tam už sem a nechytám se :D
Odesláno 04.01.2011 21:59
No pokud trpaslik umi 2D grafiku ( Obrazky, icony, tlacitka aj. ) Tak jeho pomoc radi prijmeme :)No, pokud by mohl starý trpaslík s něčím pomoci, bude jen rád.
Odešle vzkaz s nabídkou po poštovním netopejrovi...
Paul na D2 DM bude, zaroven uvazuju o nominaci Martiuse na tento post. Kdo dal bude DM se uvidi.paul tu asi necita tak jedna na teba, dmka ktore tam budu sa budu plne venovat len jednemu servru alebo budu rozlietane kade tade aj po inych servroch
dalej sa chcem spytat , neviem ci to tu uz bolo, ze ako to bude z okradanim npc, pripadne ci ak bude niekto afk mu bude mozne vyluxovat inventar
a k tym 14tim oblastiam, no malo, skoda ze si skor nepovedal, som sa mohol zakusnut do toolu v nwn2 a exterierov si mohol mat viac, ale neva
Sleight of Hand ( AKA "PickPocket" z nwn1 ) bude pro pocatek serveru zruseny, a pozdeji bude nahrazen novym skillem na okradani, ktery uz ale bude pod nasi primou kontrolou.
No jednak vsechny lokace nejsou exteriory. Hlavne ale tvorba exterierovych lokaci je neco uplne jineho nez v nwn1. Sam jsem si to zkusil a velice rychle jsem si uvedomil ze to neni prace pro me. Krom toho ze mas nespocet nastroju na skalovani terenu, musis spravovat walkmesh ( idealne tak aby na nem AI neutvorila nekonecny pathfinding (tzn. shodila server ) ). Dale taky to nesmis s tou lokaci moc prehanet protoze nevis co to udela kdyz v ni bude treba 10 hracu. Tim te nechci odrazovat, ale ver ze to neni nic jednoducheho a jenom kdyz se podivam na lokacky z kampane(nektere by mimochodem uspesne usmrcovaly server) tak docela ziram.
Odesláno 04.01.2011 22:33
ale inak, budu povolene vsetky zvieratka-priatelickovia druidov a carodejov ?
Odesláno 05.01.2011 06:25
rucne to de ale je to zdlouhave a patchu je hromada nicmene když ti po např reinstalu blbne o steam nwn vim prd ale jit by to taky mělotaky bych to rád věděl..páč to mám přes steam a to je de přes klienta..možnost update sme nikde nenašel
Patcher
Patche ( bacha na jazyk)
co se me týče pochybuju že demona 2 muže mit uspech nwn cz komunita už tak skomírá přičemž spousta lidi v ní nemá rada nwn 2 nebo se jim vyložene hnusí o vyrovnanosti classu radeji nemluve pac je oproti nim harfenik kler z 1 este vyrovnaný
sparta: opovaž seprejit na 2 hranda ,war,sf,barb sou op
o featech radeji nemluve takové zruseni autofailu na 1 nebo nahrazeni will rollu fort je humus
Odesláno 05.01.2011 07:59
Odesláno 05.01.2011 08:52
dik omrknu to.....
sparta: opovaž seprejit na 2 hranda ,war,sf,barb sou op
...
na barbara už buildík mám.ale hrandu sem zatím nevymyslel..tak nahod něco :D
Pokud sem tomu dobře porozuměl tak přes steam se to aktualizuje samo
já taky..ale když zapnu nwn2..takje tma nějaká verze 1.027 či co a dark tu píše o verzi 1.23 nebo tak něco..
Odesláno 05.01.2011 21:32
dik omrknu to
na barbara už buildík mám.ale hrandu sem zatím nevymyslel..tak nahod něco :D
já taky..ale když zapnu nwn2..takje tma nějaká verze 1.027 či co a dark tu píše o verzi 1.23 nebo tak něco..
Myslim ze bez nejnovejsi verze by ti nebehal ten BG...ja patch neresil ponevadz mam takovej pocit ze na steamu aktualizujou ty hry pred stazenim...pak kdyz uz to mas tak to jenom checkuje updaty vzdy kdyz chces hrat (tady si nejsem jistej :) )
Odesláno 05.01.2011 22:18
Myslim ze bez nejnovejsi verze by ti nebehal ten BG...ja patch neresil ponevadz mam takovej pocit ze na steamu aktualizujou ty hry pred stazenim...pak kdyz uz to mas tak to jenom checkuje updaty vzdy kdyz chces hrat (tady si nejsem jistej :) )
Steam to autorizuje sám od sebe:).
Odesláno 06.01.2011 07:46
Už se mooc těším a držím palce MWN2 už doma čistím od prachu.
Samozřejmně že tam příjdu.
Odesláno 06.01.2011 10:04
Odesláno 06.01.2011 10:53
Odesláno 06.01.2011 15:10
A hosi neodflaknete to. Technicky se to bude ladit donekonecna, to je jasny, ale pokud tomu date nejakou kulturu, smysl, logiku a aspon jakous takous gramatickou bezuhonnost (

Odesláno 06.01.2011 15:41
Ne Containery nebudou vseobecne. Mozna nejaka truhlice ci tak neco bude nalezitelna v urcitych pokladech, ale to spis nebude nez bude. Rozhodne zapomente na inventar tvoreny batohy.a batohy co aspon nieco znizia z vahy ?
EDIT: Jeste doplnim nez se na to nekdo opet zepta -> Zadne veci co ma dama k dispozici nebudou.
Chapes to spravne. Masakr zviratek bude nabizet xp ale ne nic extra. Dalsi moznosti ziskavani zkusenosti ( z hlavy co si vzpomenu ):Jestli spravne chapu, prisun xp nebude zajisten pouze masakrem zviratek. Prosim o uvedeni par prikladu, jakymi jinymi zpusoby to jeste pujde. Zajimaji me zejmena ty zpusoby, u kterych nemusi asistovat Dm. Dik.
A hosi neodflaknete to. Technicky se to bude ladit donekonecna, to je jasny, ale pokud tomu date nejakou kulturu, smysl, logiku a aspon jakous takous gramatickou bezuhonnost (), bude to mit uspech. Drzim palce.
- Seslani kouzla (pouze symbolicke XP ( tady bude zdrejme vyjimka warlock ) )
- Pouziti Skillu jako Bluff, Diplomacie, Intimidate v rozhovorech
- Uziti Search a Spot skillu pri ohledavani mrtvolek (ne dropy, jak jste zvykli nebudou :) )
- Plneni Questu
- (Pouze zlodeji ) Za uspesne odstraneni zamku a pasti
- (Neni jiste) Silaci za uspesne vyrazeni dveri
Mozna budou i jine zpusoby, ale to z hlavy nereknu.
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních