Skočit na obsah

Fotka

Rp a Démona

• Please log in to reply
75 odpovědí na toto téma

#61 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2010 12:54

Kouzlo fora je v tom:
- ze co se ti nelibi cisti nemusis, neni ani nakazano reagovat na neco co se ti nelibi ba ani neni treba podotykat na fakt, ktery se tyka tebe sama, jelikoz pokud by se ten vzil do kuze ostatnich, pochopil by, ze co je jasne nebo bylo receno jemu nemusi byt hned jasne nebo receno ostatnim
- konkretne neni ani treba delat pred ostatnimi ramena, ze tobe uz to bylo z roucha tajemna poodkryto drive, protoze ostatni se jednoduse nad takovym ramenovanim pousmeji a jejich duse zaplesa, ze si nemusi nic dokazovat

Jednoduse, nebylo to psano konkretne tobe, ale tem, kteri obeznameni jeste nebyli - to ze jsem vazan informacnim embargem neznamena, ze jim alespon nemuzu dodat viru, no ne? To, ze ty uz si ji ztratil, je tva vec bezverce.  :devil:

A pokud je to snad prosta zvedavost, ktera v tobe hnipe pak nezoufej, brzy se dozvis a bude to kurevsky dobry :P

Zobrazit příspěvek

:wink:

když tě příště pošlu tam kam slunce nesvítí nikoliv jednou, ale dvěma větami, odpovíš na to románem?

opět jen zvědavost :P
  • 0

#62 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2010 13:07

nemůžeme vám říci co, kde, kdy, jak a proč, ale bude to kurevsky dobrý, proto vám to musím připomínat 10x denně, i když vám stejně neřeknu co to je...

jdi už s tim někam :P

Zobrazit příspěvek

seš CSko tak něco dělej nebo di někam :P
  • 0

#63 kakadu77

kakadu77

Tovaryš

• Rebel
  • PipPipPipPip
  • 400 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2010 13:38

A nefungoval náhodou chvíli českej server Mystake??? pro Nwn2
  • 0

#64 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2010 16:14

...

A až ten blahořečený čas přijde...... Dozví se o tom i obyčejní smrtelníci jako třeba my?
  • 0

#65 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 09.09.2010 18:34

ako inak
  • 0

#66 Hastrman

Hastrman

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 282 Příspěvků:
  • Interests:Necromancy and death magic

Odesláno 09.09.2010 20:10

Zobrazit příspěvek

Mystake byl jednu dobu zrušenej tuším kvůli sekání serveru při chůzi klávesama ale někdy od března tohoto roku už je opět v provozu. Jestli tam někdo ale hraje vám neřeknu páč musim sehnat origo hru a datadisky abych si ty dvojky zahrál :wink:

A až ten blahořečený čas přijde...... Dozví se o tom i obyčejní smrtelníci jako třeba my?

Rozhodně to sem na fórum někdo postne jakmile to bude možný, teda vroucně doufám...
  • 0

#67 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 10.09.2010 11:39

:wink:

když tě příště pošlu tam kam slunce nesvítí nikoliv jednou, ale dvěma větami, odpovíš na to románem?

opět jen zvědavost :P

Zobrazit příspěvek

Pokud opet usoudim, ze to bude treba - doufajic, ze nad sebou se zamyslis pak samozrejme ano - jako napriklad ted:

Pisu rad a do detailu, rad vysvetluji a je to muj zpusob vyjadrovani - koukam, ze je to dalsi vec co ti na nekom vadi a peskujes ho za to. Me osobne treba vadi konkretne tohle tve chovani a take tva vybusnost, ale takovy proste jsi a to te dela unikatem. Respektuji to a pokud by jsi mi setsakra vadil, tak te hold nevyhledavam => pokud ti vadi co tu pisu, tak to nevyhledavej nebo necti ja te rozhodne nenutim a jestli snad nekdo ano hranici to s sikanou, ktera se samozrejme da resit :devil:
Prosim nenut nikoho, aby se kvuli tobe menil - kdybys byl buh, tak se za tebou tahnu jak ovecka, ale jak doufam sam dobre vis nejsi.

Znam te dost dlouho na to, abych ti odvetil jen jednoduchou uzemnujici hlaskou - je to nezdvorile, neinteligentni, mnohdy az usmevne a i kdyz v jednoduchosti je sila u tebe by obavam se postradala ten kyzeny efekt, jelikoz jsem si za cil nedal flame nybrz uhaseni ohne, ktery zivi ten papinak, ktery mas obcas misto hlavy :P

A nezapomen, jiz zanedlouho to bude a bude to bohemsky. :drinks:
  • 0

#68 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 10.09.2010 11:40

Zobrazit příspěvek

Mystake je dle myho velky mistake :)
  • 0

#69 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 10.09.2010 14:03

a bude to bohemsky.  :wink:

Zobrazit příspěvek

a nebyla by pro začátek nějaká ochutnávka?..třeba božkovský :P

EDIT
  • 0

#70 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 10.09.2010 14:28

a nebyl byla by pro začátek nějaká ochutnávka?..třeba božkovský :P

Zobrazit příspěvek

Už je to v provozu, všude mezi vámi, to jste si toho ještě nevšimli? :wink:
  • 0

#71 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 10.09.2010 14:33

Už je to v provozu, všude mezi vámi, to jste si toho ještě nevšimli?  :wink:

Zobrazit příspěvek

RUM
  • 0

#72 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 10.09.2010 14:52

...A nezapomen, jiz zanedlouho to bude a bude to bohemsky.  :devil:

Zobrazit příspěvek

Já bych se na tvém místě začal modlit, aby se to opravdu rozjelo. Páč ti nedočkavci z nás kteří zaberou na udičku, co poslední dobou nahazuješ a hru si hnedle koupí, by pak taky mohli číhat za dveřmi a ty placky ti nedočkavě zasunout víš kam. :wink:
  • 0

#73 kom10

kom10

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 353 Příspěvků:

Odesláno 10.09.2010 17:40

Já bych se na tvém místě začal modlit, aby se to opravdu rozjelo. Páč ti nedočkavci z nás kteří zaberou na udičku, co poslední dobou nahazuješ a hru si hnedle koupí, by pak taky mohli číhat za dveřmi a ty placky ti nedočkavě zasunout víš kam.  :wink:

Zobrazit příspěvek

A to já si to budu kupovat přes ten internet. Prej to je moderní a šetří to lesy....

a weksla by za ty slohy zasloužil metál!
  • 0

#74 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 10.09.2010 22:15

A to já si to budu kupovat přes ten internet. Prej to je moderní a šetří to lesy....

Zobrazit příspěvek

Sak mu to tam pak muzes zasunout na flesce .)
  • 0

#75 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 10.09.2010 22:37

Pokud opet usoudim, ze to bude treba - doufajic, ze nad sebou se zamyslis pak samozrejme ano - jako napriklad ted:

Pisu rad a do detailu, rad vysvetluji a je to muj zpusob vyjadrovani - koukam, ze je to dalsi vec co ti na nekom vadi a peskujes ho za to. Me osobne treba vadi konkretne tohle tve chovani a take tva vybusnost, ale takovy proste jsi a to te dela unikatem. Respektuji to a pokud by jsi mi setsakra vadil, tak te hold nevyhledavam => pokud ti vadi co tu pisu, tak to nevyhledavej nebo necti ja te rozhodne nenutim a jestli snad nekdo ano hranici to s sikanou, ktera se samozrejme da resit  :devil:
Prosim nenut nikoho, aby se kvuli tobe menil - kdybys byl buh, tak se za tebou tahnu jak ovecka, ale jak doufam sam dobre vis nejsi.

Znam te dost dlouho na to, abych ti odvetil jen jednoduchou uzemnujici hlaskou - je to nezdvorile, neinteligentni, mnohdy az usmevne a i kdyz v jednoduchosti je sila u tebe by obavam se postradala ten kyzeny efekt, jelikoz jsem si za cil nedal flame nybrz uhaseni ohne, ktery zivi ten papinak, ktery mas obcas misto hlavy :P

A nezapomen, jiz zanedlouho to bude a bude to bohemsky.  :wink:

Zobrazit příspěvek

nečíst příspěvky od tebe by bylo ochuzování sebe sama

otázka, já někoho nutím aby se kvůli mě měnil?

když o tom nesmíš mluvit tak o tom nemluv namísto vykládání o tom, že o tom nesmíš mluvit... jasný jak facka ne? ale chápu, máš potřebu se svěřit, zřejmě to bude dáno faktem, jak moc se na záhadný server těšíš

můj názor je ale ten, že rp nedělá server ale komunita která na něm hraje, ano hraje, tedy nikoliv ta která ten server vytoří, nikoliv hra, nikoliv "rp podpora" ale hráči, tedy, navalí -li se tam stádo brblalů demony, stane se pouze to, že stížnosti na nedostatek rp ve hře se budou probírat na jiném foru, promiň jestli jsem ti sebral iluze
  • 0

#76 zyvox

zyvox

Neznalý

• Hráč
  • 6 Příspěvků:

Odesláno 11.09.2010 07:36

Zobrazit příspěvek

server Mystake fungoval do přelomu měsíců Květen/Červen ... pak se fyzicky poškodil hardware serveru a údajně od tý doby do teď sháněj novej HW kde by to zas rozběhli. Jinak v době od novýho roku do toho začátku léta tam ve špičce hrálo 5-6 lidí a z toho jsem byl snad jedinej čech jinak to bylo samý Polsko,Belgie a Německo. Je ale pravda že těch stejnejch 5-6 lidí tam bylo skoro každej den takže se tam nehrálo až tak špatně :), nedokonalosti serveru zmiňovat nebudu byl stále ještě ve vývoji.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních