Skočit na obsah

Fotka

vypsání obsahu pokladu

• Please log in to reply
132 odpovědí na toto téma

Anketa: chtěli byste v družině vidět co ste našli? (83 členů volilo)

chtěli byste v družině vidět co ste našli?

1. ANO (54 hlasů [65.06%])

Procento volících: 65.06%

2. NE (23 hlasů [27.71%])

Procento volících: 27.71%

3. mám nalootíno je mi to jedno (6 hlasů [7.23%])

Procento volících: 7.23%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#61 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 20:14

Zrušte, poklady a všechny pozůstatky :)
  • 0

#62 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 20:29

Zrušte, poklady a všechny pozůstatky :)

Zobrazit příspěvek

závislost některých je hrozná
  • 0

#63 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 20:35

s tim spotem je to kravina i poloslepý trpoš stojici 20 cm od truhly musi videt jestli tam neco je a i približnwe množství a to nakukovani do bedny je velmi neprakticke težke na nacasovani a zavani to bugnutim bedny :)
  • 0

#64 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 12.02.2010 20:50

No počkej, a jaktože ten, co tu truhlu otevřel, to narozdíl od tebe všechno takhle ví :)

Zobrazit příspěvek

Protoze to bychom museli pozmenit system aby negeneroval standartni nwn zlatky, ale nejaky druh mesce. Nicmene to se taky casem muze zmenit.

To Drax: To zas tak pravda neni. Preber si to co jsem napsal predtim. Kdyz je v truhle narvanych 50k, tak musi byt temer kazdemu v okoli videt, ze v ni neco je, jenze kdyz v truhle, ktera je trebas vetsi nez pulcik (a takove truhly tu jsou) a bude v ni jen par mescu, tak videt nic nemusi. Dale si taky vem ze hraje roli i to, jak vysoko je postava dal od truhly, protoze pokud je podstava zeme o pul metru niz nez podstava truhly tak male rasy proste neuvidi.
  • 0

#65 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.02.2010 21:44

... jenze kdyz v truhle, ktera je trebas vetsi nez pulcik (a takove truhly tu jsou) a bude v ni jen par mescu, tak videt nic nemusi. Dale si taky vem ze hraje roli i to, jak vysoko je postava dal od truhly, protoze pokud je podstava zeme o pul metru niz nez podstava truhly tak male rasy proste neuvidi.

Zobrazit příspěvek

Sem si ale temer jista, ze i trpaslik s wisdom 6 a spotem -50 uvidi, ze pulcik, ktery tu obri truhlu otevrel do ni skoci a zacne v ni neco hledat po dne. :wink:

... prosim, najdete si wbcko a prijdete s konkretnim resenim a prosadte si ho.

Kdyz dodam script na vypisovani septem obsahu truhly pri otevreni, implementuje se, nebo to bude jen prace nanic ?
  • 0

#66 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 12.02.2010 22:14

No ale ja sem rozhodne proti presnymu vypisovani obsahu pokladu. Proste mi to prijde uplne chory a nadbytecny. To jakoze pri otevreni bedna zasepta a v chatu se objevi kilometrovej vypis kdejaky ptakoviny co tam byla? Nasledne budou hraci pet minut studyrovat a scrollovat ze co tam vlastne bylo? Nedej boze, kdyz do toho zacne nekdo kecat?

A co pak, co kdyz to aj tak ten zlodej stopi? Killnete ho? Zavedeme luxovani inventare? Nebylo by rovnou vhodnejsi, aby se to automaticky rozdelilo mezi vsechny pritomny???

Mne je zkratka vypis vseho, co je v pokladu, absolutne proti srsti a meju si nad tim ruce. Toto je to, co v modulu proste nechci. Jestli se toho ujme nekdo z ostatnich wb a nasledne me vsichni prehlasujou prosim, ale pouziju vsechny svoje hlasy, abych to zvratil :)  Takovyhle systemovy jistoty proste z duse nesnasim a nebudu se podilet na jejich realizaci. Me se nejistota proste ve hre libi a dela podle me hru hrou.

Zobrazit příspěvek

Proc ti to vadi? Kdyby se u truhly objevily tri postavy a jedna nadzvedla viko, muze nepozorovane sebrat treba prsten, ale s velkou snaci na prozrazeni, pokud pred otevrenim ty dva naivky rozpytli necim, uz se ji to muze podarit, ale brneni stejne neslohne. Timto slozitym popisem chci rict jen toto, vypis prinese dve pozitiva pro ty kteri jeste nejake RP uznavaji. Nutnost jit k truhle pokud chci videt co v ni je, tedy proklickovat mezi pastickama u mnoha truhel, mnohde zvazit zda to nebude smrtelne. Druhe plus je pro zlodeje, pokud si to herne u dobrych hracu zkusi muze to rozvijet dej.
A k tve touze po nejistote, vypis hodu na utok, na savy, kouzel a podobne info ti nevadi?
  • 0

#67 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2010 02:46

a co se teda stane zlodeji, ktery stopi vsechny kameny, ačkoliv to protivníci(doteď to byli parťáci ale vzhledem k urovni hraní na demoně to znamená okamžitý hostile) o tom ví? zabijou ho a to je jediné co mohou, dostanou prachy a on bude mít u sebe všechny ostatní věci, projde si očistcem a tradá, celá parta nas*aná vyjma onoho zloděje, který nejenže má všechno z pokladu vyjma zlatek, ale zároveň zaručeně uspokojené trolí ego z vědomí, že okradl a nas*al hráče které okrást a nas*at chtěl a oni to moc dobře vědí a nemůžou s tím vůbec nic dělat

a ten flame na klientu který vždycky bude no jéje, to bude legrace :D (tedy pro nezúčastněné)

a že je přivlastnění si nějakého kamene nebo trochu více zlata okrádání hráčů a né postav? měli by jste se jít projít na vzduch s takovým tvrzením, ono vám totiž fyzicky neubyde vůbec nic, jen vaše postava dostane o 10 zlatek míň

nepokrytě přiznávám, že občas jsem lidem kteří mě z party velmi vytáčeli, celou výpravu se chovali jak telata a dávali mě a mým přátelům najevo jak jsme vlastně v partě zbyteční, stopil nějaký ten střední či velký šutr od daga

svědomí mě vůbec netíží a klidně to udělám znova a fakt, že o tom dotyční budou díky výpisu vědět jen prohloubí mou satisfakci :wink: enjoy
  • 0

#68 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2010 06:52

ktera je trebas vetsi nez pulcik (a takove truhly tu jsou)

tk v nwn neni žadna ktera by byla vyšší než pulčík:P to ho zase podcenujes :wink: a podcenovat pulčika je vo hubu

hmm darku chceš jako říct že když třeba vynašiš odpadky tak nepoznáš jestli je v popelnici ( do ktere se klidně vejdeš) něco málo na dně /pulka volná / nebo narvana až po strop ? by se dalo přirovnat třeba 10/20 /40k + proste kdokoliv stojici u bedny by mel videt to same co ten otvirajici aspon z rp hlediska

dedkvovo řešení poklad je /neni je srovnatelne s smetenim navrhu ze stolu jelikož když přijde zlodej k bedně parta vi že neco je je tam 60 k on řekne že 20 a 40 schová tak pořád krade a pořad se s tim ned anic dělat a ani přesná hodnota žadnemu rpokradani nebrani ta informace je ooc takže pokud se parta chce nechat rp okrast proč ne ale nejde jim vnucovat rp krádež

shadee:
jo sandiku parkrat to udelej :) problem je že lidi ktere okradeš neerp a oni o tom víc už s tebou nepudou a za chvili mužeš chodit tak leda sám :) a možná se na tebe budou dělat i lovy :)
  • 0

#69 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2010 10:18

to Shadee: preco by mal ist cez ocistec? ved odkedy je zrusene rezanie hlav tak tade chodim len s malym lvl, a teraz uz ani ten nie. ved tu mame klerikov nad hlavu a staci si len pockat. Takze jedine co postava strati su peniaze a reputacia.

tymto chcem podakovat WB za zrusenie rezania hlav, fakt ze teraz mozem srat ludi kolko chcem a nehrozi mi pritom postich na xp. Olios nech vam to vynahradi na detoch :wink:
  • 0

#70 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2010 10:31

čeče doome když slohnes 80 k a des ocistec zustane v mrtvole 10k 70k zmizi kdyuž zustanes ležet vemou si z tebe 80k
když odlognes porusujes pravidla už mas jasno ?

leda že by te sundali u dz bossu ty sel ocistec nakopl koně a sestřelil je před dz a mel to komplet:) jedinej problem by byl kdyby nes pracy ten co te sundal
  • 0

#71 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 13.02.2010 11:01

A mě se zdá že tu poslední dobou řešíte fakt kraviny:). Demona jela několik let bez výpisů z pokladů a bylo dobře. Teď se asi našli nějací hráči co vám to vzali nějaký prachy z pokladů a už je tu zbytečnej topik. Tak si na ty hráče počkejte ve hře a udělejte na ně hon. Jako tehdá udělal Jetr na The Moghty, když sli s cenama za kováře dolů. Musíte snad všechno řešit systémově??
  • 0

#72 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2010 12:03

hejku hejku to na tom demona nebyla tak špatně dneska nekomu naklikneš odpor a on už zaklada tema na vybrečeni v prohrescich par doplni screeny at už prave nebo upravene a pak je týdenní flame
  • 0

#73 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2010 12:26

A mě se zdá že tu poslední dobou řešíte fakt kraviny:). Demona jela několik let bez výpisů z pokladů a bylo dobře. Teď se asi našli nějací hráči co vám to vzali nějaký prachy z pokladů a už je tu zbytečnej topik. Tak si na ty hráče počkejte ve hře a udělejte na ně hon. Jako tehdá udělal Jetr na The Moghty, když sli s cenama za kováře dolů. Musíte snad všechno řešit systémově??

Zobrazit příspěvek

Mně osobně se zatím nestalo, že by mě někdo ošidil, takže taková motivace, jak naznačuješ, u mě neexistuje. Prostě mi to přijde jako dobrý nápad.

Poslední dobou se tu rozrustá trend, že kdokoli založí topic o čemkoli ve hře, z výsledku takovéto diskuze většinou vyplývá: běž se vybrečet jinam.
Nevím, jestli je to lidmi, kteří dokáží z diskuze učinit poměrně rychle absurdní frašku nebo prohnilou komunitou, pro kterou je dnešní hra jen odlesk něčeho, co hráli před třemi lety. Nevím, jestli se s takovýmhle přístupem někdy někam dostanem.
  • 0

#74 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2010 12:40

No to bych rozhodne nechtel. Prave na tomhle pro me na nic tematu bych chtel demonstrovat, ze pokud se komunita hracu na necem shodne, je mozny to dostat do modulu aj pres nesouhlas jeho "sefa" :) Myslim si, ze v dnesnich casech, kdy se nas pocet pomalu zmensuje, bysme se meli stat vice "rodinnou" komunitou kde se vesmes rozhoduje spolecne. Driv, kdyz tu bylo tolik hracu ze se ani nevesli do hry, na to nebyl prostor, ale ted...

Zkratka podle me je tu velkej prostor na ovlivnovani modulu hraci, vetsi nez kdy predtim. Stejne tak maj smysl i temata, kde se pere spinavy pradlo a probiraj naprosty hovadiny - mozna byste se divili ze i na takovy se najde na dm/wb foru reakce.
  • 0

#75 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2010 15:06

čeče doome když slohnes  80 k a des ocistec zustane v mrtvole  10k  70k zmizi  kdyuž zustanes ležet vemou si z tebe  80k
když odlognes porusujes pravidla už mas jasno ?

leda že by te sundali u dz bossu ty sel ocistec nakopl koně a sestřelil je před dz a mel to komplet:) jedinej problem by byl kdyby nes pracy ten co te sundal

Zobrazit příspěvek

ty si dobry,keby bola postava co sestreli 2-3 highlvl tak to potom tie 2-3highlvl ani nepotrebuje a cele si to prejde sama ne? okrem toho ja na takych lvl nechodim, ja si vazim kazdeho xp co ziskam takze ja osobne ocistec nepouzivam, len dule som potreboval prerobit dva lvl tak som sa tam zopar krat ukazal.
  • 0

#76 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2010 16:06

čeče takove dz si tu solne každej druhej chodi se v parte spis proto že solo je to nuda a padá prd
k tomu 1v3 da se to umlatit ale pokud nemaš nejakou uber postavu staci par epic zvukovek u vchodu (ne hned na prechodu viz pravidla)
  • 0

#77 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2010 17:50

no neviem, ja chodim v parte skor expit ako na poklady lebo viem ze ked som bol sam bolo v DO1 4k, ked sme boli dvaja tak 3k. cize na jedneho 1,5K. Pokial teda nebudu poklady fixne, ale variabilne. tak aspon tieto mensie sa oplati skor solnut.
  • 0

#78 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 13.02.2010 20:19

nevim jstli vsecky ale ty co znam se meni podle poctu lidi v part e např dz mas solo okolo 4k na bednu a ve 3 už i 10k
  • 0

#79 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2010 09:32

Co takle napsat tesne pred otevrenim truhly "hej zamecniku, neverim ti, tak zadny blbosti *stoupne si za zamecnika a za horkeho dechu na jeho rameno peclive pozoruje proces otvirani truhly*" ?

Podle me jen zapominate, ze se na demone da vyuzit k hrani RP ;]
  • 0

#80 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2010 10:01

jenže tak 90% zlodeju ti to težce ignoruje a pobere sis tejně co che
  • 0

#81 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 14.02.2010 12:14

Proc tak casto mluvite o vyuziti RP, kdyz jeho pouzit ve hre je presne opakem cetnosti?
  • 0

#82 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2010 12:19

Ja souhlasím s draxem. Tenhle system by zabránil occ krást a musel by ten zloděj krást RP.
Jedinej rozumnej důvod co mě napadá, proč to dědek nechce v modulu je, .....................

Nicméně tu žádnej pádnej argument proč ne, nevidím.

ps.: radši to tam nenapíšu, hraju tu rád
  • 0

#83 DoomHemer

DoomHemer

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1283 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2010 12:54

Ak vezmeme v podtaz RP, tak zakladnou ulohou evil postavi je obtiahnut svojich partakov pokazde ked je to mozne.
  • 0

#84 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2010 13:04

Přijde mi, že zde argumentujete pořád stejně, akorát obměňujete slova. Doteď to tu nebylo potřeba, sou způsoby jak tomu předejít et cetera... Nicméně odhlasováno je víc jak o polovinu pro, takže bych to tu zamkl a šel s tím za důchodcem :]
  • 0

#85 Wertin

Wertin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 358 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2010 13:15

Bych to vyděl že výpis by se ukázal jen tem co sotjí v nějakým rádiusu u truhle v rámci RP aby to vyděli jen ti co stojí u té truhle.
  • 0

#86 miking

miking

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 356 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2010 13:25

Přijde mi, že zde argumentujete pořád stejně, akorát obměňujete slova. Doteď to tu nebylo potřeba, sou způsoby jak tomu předejít et cetera... Nicméně odhlasováno je víc jak o polovinu pro, takže bych to tu zamkl a šel s tím za důchodcem :]

Zobrazit příspěvek

jaky jsou zpusoby jak tomu předejit?
  • 0

#87 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 14.02.2010 13:26

Bych to vyděl že výpis by se ukázal jen tem co sotjí v nějakým rádiusu u truhle v rámci RP aby to vyděli jen ti co stojí u té truhle.

Zobrazit příspěvek

Cece, ted si to rozlousk. Jak tohle nak systemove osetrit, nic me nenapada... Pockej. Existuje vlastne sepot. Co ten vypis udelat septem. Ha, prisli jsme na to. Tak diky za cennou radu. :wink:

Ak vezmeme v podtaz RP, tak zakladnou ulohou evil postavi je obtiahnut svojich partakov pokazde ked je to mozne.

Zobrazit příspěvek

A tohle souvisi s topikem jak ? Pokud vezmes v potaz erpeee (jakoze ty jim musis bejt asi uplne prorostlej skrz na skrz), tak Erpevil systemove informace ignoruje a hraje bez nich :grin: Doufam, ze hrajes i se skrytyma jmenama nad postavama. :grin:

Ja souhlasím s draxem. Tenhle system by zabránil occ krást a musel by ten zloděj krást RP.
Jedinej rozumnej důvod co mě napadá, proč to dědek nechce v modulu je, .....................

Nicméně tu žádnej pádnej argument proč ne, nevidím.
ps.: radši to tam nenapíšu, hraju tu rád

Zobrazit příspěvek

Misto ted tecek byla urcite hromada sprostejch slov. On ten proces budovani neni jednoduchej, neni. Dedek vi, ze komunita se neschodne ani na tom ,jakou barvu ma ruzova, ze vzdy se najde nekdo, kdo bude tvrdit, ze je to erpeee brcalove zelena.
  • 0

#88 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2010 13:44

jaky jsou zpusoby jak tomu předejit?

Zobrazit příspěvek

Může to vybírat důvěryhodný člověk, nemusíš s "evil zloději" nikam chodit, pak sem zahlédl klikání na bednu ve stejný moment..
  • 0

#89 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2010 13:48

Zobrazit příspěvek

Zahrádka ze čtyřlístků a ho*vno v hlavě, ano i tak se dá charakterizovat Ariadna.
Jsi takový nepovedený Freppi.
(pardon, že to tak musím napsat)

Edit: Jsi hráč, co máš komu co děkovat ze cennou radu. Napadáš části textů ostatních lidí, rýpeš kde můžeš.. je mi z tebe na :wink:
  • 0

#90 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 14.02.2010 14:25

Tak jak, dohodli jste se na necem? Chcete teda do modulu zrudnost typu septani "v truhle si zahlidnul 14564gp, 7 fluoritu, 4 achaty a 1 velkej cerenj sutr"?

Jestli jo, tak specialne ja pak s vama pudu na vypravu, jeden sutrik (hadejte kterej) z toho ukradnu a jsem zvedavej na to vase slavny RP, jak me nechate abych si to nechal ;) Jo a vlastne taky me bez obav naberete do party, i kdyz jsem vcelku neznamej zlodej, zejo?
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních