vypsání obsahu pokladu
Odesláno 12.02.2010 20:14
Odesláno 12.02.2010 20:35
Odesláno 12.02.2010 20:50
Protoze to bychom museli pozmenit system aby negeneroval standartni nwn zlatky, ale nejaky druh mesce. Nicmene to se taky casem muze zmenit.No počkej, a jaktože ten, co tu truhlu otevřel, to narozdíl od tebe všechno takhle ví :)
To Drax: To zas tak pravda neni. Preber si to co jsem napsal predtim. Kdyz je v truhle narvanych 50k, tak musi byt temer kazdemu v okoli videt, ze v ni neco je, jenze kdyz v truhle, ktera je trebas vetsi nez pulcik (a takove truhly tu jsou) a bude v ni jen par mescu, tak videt nic nemusi. Dale si taky vem ze hraje roli i to, jak vysoko je postava dal od truhly, protoze pokud je podstava zeme o pul metru niz nez podstava truhly tak male rasy proste neuvidi.
#65 Host_Ariadna_*
Odesláno 12.02.2010 21:44
... jenze kdyz v truhle, ktera je trebas vetsi nez pulcik (a takove truhly tu jsou) a bude v ni jen par mescu, tak videt nic nemusi. Dale si taky vem ze hraje roli i to, jak vysoko je postava dal od truhly, protoze pokud je podstava zeme o pul metru niz nez podstava truhly tak male rasy proste neuvidi.
Sem si ale temer jista, ze i trpaslik s wisdom 6 a spotem -50 uvidi, ze pulcik, ktery tu obri truhlu otevrel do ni skoci a zacne v ni neco hledat po dne.

Kdyz dodam script na vypisovani septem obsahu truhly pri otevreni, implementuje se, nebo to bude jen prace nanic ?... prosim, najdete si wbcko a prijdete s konkretnim resenim a prosadte si ho.
#66 Host_Shini_*
Odesláno 12.02.2010 22:14
Proc ti to vadi? Kdyby se u truhly objevily tri postavy a jedna nadzvedla viko, muze nepozorovane sebrat treba prsten, ale s velkou snaci na prozrazeni, pokud pred otevrenim ty dva naivky rozpytli necim, uz se ji to muze podarit, ale brneni stejne neslohne. Timto slozitym popisem chci rict jen toto, vypis prinese dve pozitiva pro ty kteri jeste nejake RP uznavaji. Nutnost jit k truhle pokud chci videt co v ni je, tedy proklickovat mezi pastickama u mnoha truhel, mnohde zvazit zda to nebude smrtelne. Druhe plus je pro zlodeje, pokud si to herne u dobrych hracu zkusi muze to rozvijet dej.No ale ja sem rozhodne proti presnymu vypisovani obsahu pokladu. Proste mi to prijde uplne chory a nadbytecny. To jakoze pri otevreni bedna zasepta a v chatu se objevi kilometrovej vypis kdejaky ptakoviny co tam byla? Nasledne budou hraci pet minut studyrovat a scrollovat ze co tam vlastne bylo? Nedej boze, kdyz do toho zacne nekdo kecat?
A co pak, co kdyz to aj tak ten zlodej stopi? Killnete ho? Zavedeme luxovani inventare? Nebylo by rovnou vhodnejsi, aby se to automaticky rozdelilo mezi vsechny pritomny???
Mne je zkratka vypis vseho, co je v pokladu, absolutne proti srsti a meju si nad tim ruce. Toto je to, co v modulu proste nechci. Jestli se toho ujme nekdo z ostatnich wb a nasledne me vsichni prehlasujou prosim, ale pouziju vsechny svoje hlasy, abych to zvratil :) Takovyhle systemovy jistoty proste z duse nesnasim a nebudu se podilet na jejich realizaci. Me se nejistota proste ve hre libi a dela podle me hru hrou.
A k tve touze po nejistote, vypis hodu na utok, na savy, kouzel a podobne info ti nevadi?
Odesláno 13.02.2010 02:46
a ten flame na klientu který vždycky bude no jéje, to bude legrace :D (tedy pro nezúčastněné)
a že je přivlastnění si nějakého kamene nebo trochu více zlata okrádání hráčů a né postav? měli by jste se jít projít na vzduch s takovým tvrzením, ono vám totiž fyzicky neubyde vůbec nic, jen vaše postava dostane o 10 zlatek míň
nepokrytě přiznávám, že občas jsem lidem kteří mě z party velmi vytáčeli, celou výpravu se chovali jak telata a dávali mě a mým přátelům najevo jak jsme vlastně v partě zbyteční, stopil nějaký ten střední či velký šutr od daga
svědomí mě vůbec netíží a klidně to udělám znova a fakt, že o tom dotyční budou díky výpisu vědět jen prohloubí mou satisfakci

Odesláno 13.02.2010 06:52
tk v nwn neni žadna ktera by byla vyšší než pulčík:P to ho zase podcenujesktera je trebas vetsi nez pulcik (a takove truhly tu jsou)

hmm darku chceš jako říct že když třeba vynašiš odpadky tak nepoznáš jestli je v popelnici ( do ktere se klidně vejdeš) něco málo na dně /pulka volná / nebo narvana až po strop ? by se dalo přirovnat třeba 10/20 /40k + proste kdokoliv stojici u bedny by mel videt to same co ten otvirajici aspon z rp hlediska
dedkvovo řešení poklad je /neni je srovnatelne s smetenim navrhu ze stolu jelikož když přijde zlodej k bedně parta vi že neco je je tam 60 k on řekne že 20 a 40 schová tak pořád krade a pořad se s tim ned anic dělat a ani přesná hodnota žadnemu rpokradani nebrani ta informace je ooc takže pokud se parta chce nechat rp okrast proč ne ale nejde jim vnucovat rp krádež
shadee:
jo sandiku parkrat to udelej :) problem je že lidi ktere okradeš neerp a oni o tom víc už s tebou nepudou a za chvili mužeš chodit tak leda sám :) a možná se na tebe budou dělat i lovy :)
Odesláno 13.02.2010 10:18
tymto chcem podakovat WB za zrusenie rezania hlav, fakt ze teraz mozem srat ludi kolko chcem a nehrozi mi pritom postich na xp. Olios nech vam to vynahradi na detoch

Odesláno 13.02.2010 10:31
když odlognes porusujes pravidla už mas jasno ?
leda že by te sundali u dz bossu ty sel ocistec nakopl koně a sestřelil je před dz a mel to komplet:) jedinej problem by byl kdyby nes pracy ten co te sundal
Odesláno 13.02.2010 11:01
Odesláno 13.02.2010 12:03
Odesláno 13.02.2010 12:26
Mně osobně se zatím nestalo, že by mě někdo ošidil, takže taková motivace, jak naznačuješ, u mě neexistuje. Prostě mi to přijde jako dobrý nápad.A mě se zdá že tu poslední dobou řešíte fakt kraviny:). Demona jela několik let bez výpisů z pokladů a bylo dobře. Teď se asi našli nějací hráči co vám to vzali nějaký prachy z pokladů a už je tu zbytečnej topik. Tak si na ty hráče počkejte ve hře a udělejte na ně hon. Jako tehdá udělal Jetr na The Moghty, když sli s cenama za kováře dolů. Musíte snad všechno řešit systémově??
Poslední dobou se tu rozrustá trend, že kdokoli založí topic o čemkoli ve hře, z výsledku takovéto diskuze většinou vyplývá: běž se vybrečet jinam.
Nevím, jestli je to lidmi, kteří dokáží z diskuze učinit poměrně rychle absurdní frašku nebo prohnilou komunitou, pro kterou je dnešní hra jen odlesk něčeho, co hráli před třemi lety. Nevím, jestli se s takovýmhle přístupem někdy někam dostanem.
Odesláno 13.02.2010 12:40
Zkratka podle me je tu velkej prostor na ovlivnovani modulu hraci, vetsi nez kdy predtim. Stejne tak maj smysl i temata, kde se pere spinavy pradlo a probiraj naprosty hovadiny - mozna byste se divili ze i na takovy se najde na dm/wb foru reakce.
Odesláno 13.02.2010 15:06
čeče doome když slohnes 80 k a des ocistec zustane v mrtvole 10k 70k zmizi kdyuž zustanes ležet vemou si z tebe 80k
když odlognes porusujes pravidla už mas jasno ?
leda že by te sundali u dz bossu ty sel ocistec nakopl koně a sestřelil je před dz a mel to komplet:) jedinej problem by byl kdyby nes pracy ten co te sundal
ty si dobry,keby bola postava co sestreli 2-3 highlvl tak to potom tie 2-3highlvl ani nepotrebuje a cele si to prejde sama ne? okrem toho ja na takych lvl nechodim, ja si vazim kazdeho xp co ziskam takze ja osobne ocistec nepouzivam, len dule som potreboval prerobit dva lvl tak som sa tam zopar krat ukazal.
Odesláno 13.02.2010 16:06
k tomu 1v3 da se to umlatit ale pokud nemaš nejakou uber postavu staci par epic zvukovek u vchodu (ne hned na prechodu viz pravidla)
Odesláno 13.02.2010 17:50
Odesláno 13.02.2010 20:19
Odesláno 14.02.2010 09:32
Podle me jen zapominate, ze se na demone da vyuzit k hrani RP ;]
Odesláno 14.02.2010 10:01
#81 Host_Shini_*
Odesláno 14.02.2010 12:14
Odesláno 14.02.2010 12:19
Jedinej rozumnej důvod co mě napadá, proč to dědek nechce v modulu je, .....................
Nicméně tu žádnej pádnej argument proč ne, nevidím.
ps.: radši to tam nenapíšu, hraju tu rád
Odesláno 14.02.2010 12:54
Odesláno 14.02.2010 13:04
Odesláno 14.02.2010 13:15
Odesláno 14.02.2010 13:25
jaky jsou zpusoby jak tomu předejit?Přijde mi, že zde argumentujete pořád stejně, akorát obměňujete slova. Doteď to tu nebylo potřeba, sou způsoby jak tomu předejít et cetera... Nicméně odhlasováno je víc jak o polovinu pro, takže bych to tu zamkl a šel s tím za důchodcem :]
#87 Host_Ariadna_*
Odesláno 14.02.2010 13:26
Bych to vyděl že výpis by se ukázal jen tem co sotjí v nějakým rádiusu u truhle v rámci RP aby to vyděli jen ti co stojí u té truhle.
Cece, ted si to rozlousk. Jak tohle nak systemove osetrit, nic me nenapada... Pockej. Existuje vlastne sepot. Co ten vypis udelat septem. Ha, prisli jsme na to. Tak diky za cennou radu.

A tohle souvisi s topikem jak ? Pokud vezmes v potaz erpeee (jakoze ty jim musis bejt asi uplne prorostlej skrz na skrz), tak Erpevil systemove informace ignoruje a hraje bez nichAk vezmeme v podtaz RP, tak zakladnou ulohou evil postavi je obtiahnut svojich partakov pokazde ked je to mozne.

Ja souhlasím s draxem. Tenhle system by zabránil occ krást a musel by ten zloděj krást RP.
Jedinej rozumnej důvod co mě napadá, proč to dědek nechce v modulu je, .....................
Nicméně tu žádnej pádnej argument proč ne, nevidím.
ps.: radši to tam nenapíšu, hraju tu rád
Misto ted tecek byla urcite hromada sprostejch slov. On ten proces budovani neni jednoduchej, neni. Dedek vi, ze komunita se neschodne ani na tom ,jakou barvu ma ruzova, ze vzdy se najde nekdo, kdo bude tvrdit, ze je to erpeee brcalove zelena.
Odesláno 14.02.2010 14:25
Jestli jo, tak specialne ja pak s vama pudu na vypravu, jeden sutrik (hadejte kterej) z toho ukradnu a jsem zvedavej na to vase slavny RP, jak me nechate abych si to nechal ;) Jo a vlastne taky me bez obav naberete do party, i kdyz jsem vcelku neznamej zlodej, zejo?
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních