Skočit na obsah

Fotka

Jak se vám líbí nové DM

• Please log in to reply
147 odpovědí na toto téma

Anketa: Jak se vám líbí nové DM MRI (70 členů volilo)

Jak se vám líbí nové DM MRI

1. Moc se mi líbí, je velkým přínosem pro Démonu. (14 hlasů [20.00%])

Procento volících: 20.00%

2. Jo, celkem mu to jde. (8 hlasů [11.43%])

Procento volících: 11.43%

3. Nevím, neznám ho. (20 hlasů [28.57%])

Procento volících: 28.57%

4. Moc se mu to nedaří. (2 hlasů [2.86%])

Procento volících: 2.86%

5. Jeho přístup je neprofesionální, měl by být sesazen. (26 hlasů [37.14%])

Procento volících: 37.14%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#61 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 16:43

aaha.. ty vubec nevis o co slo ale hlavne se pripletes...
Mriho se zastava Amelie kterou mri ozivil i kdyz ju vubecn ezabil on...
Draxe MRi portnul za zavreny dvere a zabil ho...  a me nechal v chodbe ... cely to jeho slavny eRPe melo tri slova.... a to ,,cha cha chaaa,,

Zobrazit příspěvek

Draxe MRi portnul za zavreny dvere
zabil ho
me nechal v chodbe
usmaženi imgs
bez RP

... je to jako flašinet

Ano, se svým náhledem na hru i neschopností vidět dál než jen za špičku vlastního nosu jste pro mě ztracení a ani nemusím být očitým svědkem vaší epické výpravy na poklad, abych si představil, že ten ošklivý DM zas tak strašlivou nepravost neudělal. Ohánět se nějakým RP je ve vašem případě poněkud směšné.

A Xerxes by mohl přestat psát za každý příspěvek toho smajlíka :)
  • 0

#62 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 16:43

3 ale zaroven bych rad vedel ktere DM hralo za toho nemrtvaka na HB a pak i ve meste ze dne 24. a 25.ledna 2010

Zobrazit příspěvek

to sem byl urcite ja :wink:
  • 0

#63 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 16:44

Já jsem s ním pár questů odehrál tedy myslím si že to byl on, proti jeho hře a questům nic nemám není to nejlepší zatím ale snaží se a doufám že se to v některých případech zlepší. A u Daga jsem lehnul taky a nic to na tom nemění. Jediné co mě osobně mrzí je jeho chování na klientu ono se bezdůvodně neříká mlčeti zlato
  • 0

#64 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 16:46

Já jsem s ním pár questů odehrál tedy myslím si že to byl on, proti jeho hře a questům nic nemám není to nejlepší zatím ale snaží se a doufám že se to v některých případech zlepší. A u Daga jsem lehnul taky a nic to na tom nemění. Jediné co mě osobně mrzí je jeho chování na klientu ono se bezdůvodně neříká mlčeti zlato

Zobrazit příspěvek

to mas recht diky tomuhle postu sem si precet tvuj podpis, tak si ho prosimte zmen
:wink:
  • 0

#65 Xerxes

Xerxes

Tovaryš

• DM
  • PipPipPipPip
  • 651 Příspěvků:
  • Interests:Role-playing

Odesláno 25.01.2010 16:50

A Xerxes by mohl přestat psát za každý příspěvek toho smajlíka :)

Zobrazit příspěvek

Poslední pro Tebe a končím debatu v tomto topiku.
Takže. Tumáš! :wink:
  • 0

#66 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 16:51

to mas recht diky tomuhle postu sem si precet tvuj podpis, tak si ho prosimte zmen
:wink:

Zobrazit příspěvek

Tak že jsi to ty :grin:
  • 0

#67 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 17:30

silasko, dm questy nejsou vždy o tom že dm spawne potvoru, hráč potvoru zabije a dostnae odměnu :)

naopak, pokud hráč prohraje a dostane se do nějakého maléru, zajetí či něčeho podobného, to je materál na q dlouhodobější a jestli ti to vadí, já se nabídnu rád, jestli se někdy dostanu do hry

ano, umlaťte mi Vala potvorou, uneste ho, mučte nebo cokoliv, aspoň se pak budu moct chechtat Faith až ho půjde zachraňovat

Zobrazit příspěvek

Písečku zase se vyjadřuješ k něčemu o čem víš houby.:P
  • 0

#68 @Eggdrop

@Eggdrop

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 61 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 17:40

Safra ja musim nekdy na sraz, podat ruku tak uvedomelym lidem jako ste tady VY :wink:
  • 0

#69 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 17:41

Vůbec bych se jako DMko nebál udělat seznam, na kterém by byly hráči, který by si na Demoně už ani neuprdli :)
  • 0

#70 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 19:21

PS: a stále mi nějak chybí vysvětleni, kdo je to ten prase hráč.

Zobrazit příspěvek

A kdo to je? ja to nevim

Zobrazit příspěvek

znáte to přísloví o potrefených housatech?
  • 0

#71 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 19:22

Písečku zase se vyjadřuješ k něčemu o čem víš houby.:P

Zobrazit příspěvek

tak to abych ti podal ruku, ty to děláš neustále
  • 0

#72 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 20:38

znáte to přísloví o potrefených housatech?

Zobrazit příspěvek

Co člověk to jiný názor, jiná definice, jiný pohled na danou věc.
Já jsem se ptal na jeho názor, definici, pohled (říkej si tomu jak chceš), ale ne ten tvůj.
  • 0

#73 Forsaken

Forsaken

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 20:49

Shahdee&Farroth opět nesklamal, jako vždy, nevi o co jde, ale přihodit si to své neodpustí.. :wink:

No a já tady samozdřejmě brečím proto, že jsem neměl tu možnost tam snimi umřít........když už tady chcete plácat nějaké zbytečné kraviny, tak si alespoň pozorně přečtěte předchozí příspěvky.
  • 0

#74 Franta Patnik

Franta Patnik

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 172 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 20:51

Víte, mě tady pořád nesedí jedna věc a to ohledně toho, jak MRI měl zabít Spira s Draxem v té kryptě. Protože si myslim, že zrovna v ten čas, kdy vás měl zabít, byl se mnou na trolech, promiň esli tě to uráží, ale nemyslim si, že si Super DMko, co by se mnou šlo troly a zároveň eště někoho vraždilo DM killem. A jelikož nevěřim tomu, že bys vraždil Spira s Draxem v kryptě (i když bys to možná rád udělal), nevěřim ani tomu, že bys někoho nasíral u Daga, viz. ty komentáře mi to jen dokazujou.

22:54:56 MRI: jj kleslo, hodte to na me ;-) potrebuju udrzet reputaci
22:56:03 MRI: az se blbe vozenite nebo vam nejaka da kopacky, hodte to na DM :) zacinam z toho mit prijemny pocit, byt zly je krasne a jednoduche
22:59:01 MRI: me proste vzdy pobavi jak vlastni blbost svedete na ostatni :)

A na závěr bys konečně moch říct jak to teda bylo? :wink: Byls to ty, nebo ne?

PS: Asi dávám trojku, né, že bych tě uplně neznal, jakýs takýs obrázek sem si z útržků chatu udělal :grin: , ale na žádnym q od tebe sem nebyl.
  • 0

#75 Pustovník

Pustovník

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 24 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 21:03

ja stále nevidím tu druhú polovicu pravdy o tom uväznení za to že som mŕtvy ležal na trhu
  • 0

#76 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 21:05

Stejně nevím, k čemu vám je to neustálé mlení si svého, když z toho stejně budete mít prd ;)
  • 0

#77 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 21:09

Ale tak to já říkal už i na klientu, že nějaká anketa je o ničem. To je jasný, že tohle ani jiný DM číst nebudou, osobně mě překvapilo, že je tolik lidí proti němu, nic víc.
  • 0

#78 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 22:18

ja stále nevidím tu druhú polovicu pravdy o tom uväznení za to že som mŕtvy ležal na trhu

Zobrazit příspěvek

Kdyz vodis na trh bandity tak se nediv.
Tys je tam privedl aby je zabila straz, protoze v ic bys je nezabil, taks je tam ooc dovedl. Jenze ne kazdy se na to diva z ooc hlediska a proto si skoncil Ic v base.
Proc? Nejakej nouma co privede bandity na trh? Vejlupek jeden, sup s nim do basy.
  • 0

#79 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 25.01.2010 23:03

Nebudu ti dělat veřejně ostudu. Ale těší mne, že to slovo umíš napsat alespoň tady na fóru, ve hře jsem ho z Tebe nedostal ani 40 min. dialogem, ve kterém jsem se od Tebe dočkal jen "*mlčí*" a "já opravdu nevím". Usoudil jsem proto, že pro hráče Tvého druhu bude nejlepší jen pár potvůrek, co moc mluvit nebudou a pokud jedna mluvit bude, musí být poměrně odolná, aby si ji nestihl overmegakillnout než něco vůbec stihne říct.

Se snazi tajne ziskat vzhled postavicky jako katapult ze zlataku, a proto hraje jako katapult, a ty mu to takhle kazis. :wink:

Zobrazit příspěvek

A nemel si v ruce zbran ? Vis, co se rika: Dura lex et lex. :grin:
  • 0

#80 M4rSX

M4rSX

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1259 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 23:27

Kdyz vodis na trh bandity tak se nediv.
Tys je tam privedl aby je zabila straz, protoze v ic bys je nezabil, taks je tam ooc dovedl. Jenze ne kazdy se na to diva z ooc hlediska a proto si skoncil Ic v base.
Proc? Nejakej nouma co privede bandity na trh? Vejlupek jeden, sup s nim do basy.

Zobrazit příspěvek

hh tak to se ti povedlo :wink:

takže bandyti přepadnou obybatele Alicie ten stěží unike až k hradbám města kde hledá pomoc místních stráží ty se na n2j vyprdnou a hodí ho za tu opovážlivost do vězení tam ho jestě začnou mučit a nakonec ho oběsí

jo to je to pravý RP :-)
  • 0

#81 Forsaken

Forsaken

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 191 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 23:50

Je celkem veselé, jak jedna a táž věc, je vysvětlit, 2 úplně odlišnými způsoby....ale mám pocit že verze M4rSX je daleko prostší a logičtější.

Ale umění některých, věci totálně překroutit tak, jak se to zrovna hodí, je opravdu hodno obdivu. :wink:
  • 0

#82 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 25.01.2010 23:52

Já ti říkal že to tu nemáš psat. Se dalo čekat, že tu budou psat nejvíc kecálci co ví o situaci uplný lejno ty svoje moudra :)
  • 0

#83 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2010 00:19

*pise naky moudro ale asi neni tak "moudry" tak se na to vykasle* drzte pec a bezte hrat...tim myslim HRAT a ne lootit do zblazneni (pripadne naprosto uzasne neprekonatelny RP pri looteni, ale to umi jen malokdo) :wink:
  • 0

#84 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2010 05:20

Víte, mě tady pořád nesedí jedna věc a to ohledně toho, jak MRI měl zabít Spira s Draxem v té kryptě. Protože si myslim, že zrovna v ten čas, kdy vás měl zabít, byl se mnou na trolech, promiň esli tě to uráží, ale nemyslim si, že si Super DMko, co by se mnou šlo troly a zároveň eště někoho vraždilo DM killem. A jelikož nevěřim tomu, že bys vraždil Spira s Draxem v kryptě (i když bys to možná rád udělal), nevěřim ani tomu, že bys někoho nasíral u Daga,

no jakjiste vis mri ma dva ucty merianra a mri jedine využiti je že by logoval 2 nwn z jednoho kompu popr z 2 ci 1 + notas cili j eto vesele možné a jelikož ten dm se nam dotoho cpal my mu řekli že o to nestojime on dal tak 5 min pokoj a pak postavil pana a golemka ke dverim pozdej v okamžiku kdysem nalakal jen pana do chodby tak portl me i pana ke golemovi takže asi 50% casu afk

od sandy se to dalo čekat dávno tu nehraje ale kecat bude furt hold je to on žeje proti vsemu
  • 0

#85 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2010 07:58

no jakjiste vis mri ma dva ucty  merianra a mri jedine využiti je že by logoval  2 nwn z jednoho kompu popr z  2 ci  1 + notas cili j eto vesele možné a jelikož ten dm se nam dotoho cpal my mu řekli že o to nestojime on dal tak 5 min pokoj a pak postavil pana a golemka ke dverim  pozdej v okamžiku kdysem nalakal jen pana do chodby tak portl me i pana ke golemovi takže asi 50% casu afk

od sandy se to dalo čekat dávno tu nehraje ale kecat bude furt  hold je to on žeje proti vsemu

Zobrazit příspěvek

Do takovejch volů jako seš třeba ty může rejpat bez viny každej.
  • 0

#86 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2010 08:19

no jakjiste vis mri ma dva ucty  merianra a mri jedine využiti je že by logoval  2 nwn z jednoho kompu popr z  2 ci  1 + notas cili j eto vesele možné a jelikož ten dm se nam dotoho cpal my mu řekli že o to nestojime on dal tak 5 min pokoj a pak postavil pana a golemka ke dverim  pozdej v okamžiku kdysem nalakal jen pana do chodby tak portl me i pana ke golemovi takže asi 50% casu afk

Zobrazit příspěvek

Tak to je v haji. Bohuzel uz se to teda provalilo. Vsechny DMka na Demone jsou jestirci. A vam, nevinnym obetem nezbejva, nez cekat az prileti Astar a Ptah s flotilou a vsechny vas previbrujou do vyssich dimenzi.
  • 0

#87 BloodySaW

BloodySaW

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 195 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2010 08:24

Do takovejch volů jako seš třeba ty může rejpat bez viny každej.

Zobrazit příspěvek

no hlavne ze ty ses kral a vsemu rozumis a vse umis a do kazdyho rejpat muzes ty...
kdyz nevis tak pomlc... nemusis nos strkat do vseho
  • 0

#88 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2010 08:30

no hlavne ze ty ses kral a vsemu rozumis a vse umis a do kazdyho rejpat muzes ty...
kdyz nevis tak pomlc... nemusis nos strkat do vseho

Zobrazit příspěvek

Jenže já sem skutečně král, který všemu rozumí a vše umí a mohu rýpat do každého. Tak mi neříkej ať mlčím leníku ! :wink:
  • 0

#89 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2010 08:43

hh tak to se ti povedlo  :grin:

takže bandyti přepadnou obybatele Alicie ten stěží unike až k hradbám města kde hledá pomoc místních stráží ty se na n2j vyprdnou a hodí ho za tu opovážlivost do vězení tam ho jestě začnou mučit a nakonec ho oběsí

jo to je to pravý RP :-)

Zobrazit příspěvek

A jak si ses jist touhle verzi? Ja nerikam, ze ma verze je spravna, ale je tu urcite procento, ze to ono Dm se na to divalo stejne jako ja ted.

Tamhle za lesikem potkal bandity, ty mu dali nejakou tu zlatku aby je dostal do mesta, von se s nima domluvil, ze aby to nebylo okate, tak ze bude pred nima utikat a oni ho budou pronasledovat. Nikdo netusil ze tam bude zrovna straz a pri te bojove mele se onemu cloveku neco prihodilo a upadl do bezvedomi.
Tot celé, jak proste. :wink:
  • 0

#90 gravianus

gravianus

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1046 Příspěvků:

Odesláno 26.01.2010 09:24

Zobrazit příspěvek

:wink: :grin: :grin:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních