Skočit na obsah

Fotka

Elfí sněm

• Zamčené téma Téma je zamčeno
65 odpovědí na toto téma

#61 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2009 17:59

ztráty jsou přípustné :D

mě to zas tak v pořádku nepřijde

ted sis ale nas*al do bot :D

stejně nosim sandále, se vyklepe
  • 0

#62 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.10.2009 18:37

mě to zas tak v pořádku nepřijde
stejně nosim sandále, se vyklepe

Zobrazit příspěvek

proč ne pokud se 20 hráčů baví a jedna to nezvládá je to dobrá akce pokud se tím neporušují pravidla

v nejhoršim uschne a vopadá to samo :)
  • 0

#63 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2009 13:28

V plánu další sněm je! Ovšem rozdávat se budou pozvánky!
Další informace sdělím...
  • 0

#64 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2009 18:40

proč ne pokud se 20 hráčů baví a jedna to nezvládá je to dobrá akce pokud se tím neporušují pravidla

Zobrazit příspěvek

když se dvacet baví? bylo to pěkné fiasko a polovina zůčastněných se hádala spíš než bavila, takže o tvrzení že se "20" baví bych byl sakra vopatrnej
  • 0

#65 Shantee

Shantee

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 32 Příspěvků:

Odesláno 13.10.2009 19:00

byla chyba Faith, že tam nebyla a že dělá úsudky, když nezná všechny fakta

Zobrazit příspěvek

Mno.. na forum moc nepřispívám a mám k tomu své důvody, ale když už jsi zmínil jméno mé postavičky..
Co se mi nelíbí jsem ti vysvětlila.. přímo tobě.. myslím že je to přínosnější než vyřvávání na fóru.
Hraní role(neboli RP) je jediný důvod, proč jsem tu kdy hrála. Líbí se mi svět NWN a jeho návaznost na D&D(a myslím že nebudu daleko od pravdy, když si myslím že mnozí by mi teď začali odporovat).
Zvykla jsem si svět NWN(Demony) brát jako svět D&D.
Měl jsi pravdu, když jsi narážel na to, že co se týče hráčů elfů, málokdo o nich něco ví. A upřímně, je to škoda.
A že si všechno cucáš z prstu? V tom případě se nesnaž hrát ty "nejlepší, nejsilnější, nejkrásnější a nejinteligentnější postavy" Občas to vypadá spíš jako parodie.
  • 0

#66 Inulthor

Inulthor

Starší tovaryš

• Rod Agrach Dyrr
  • PipPipPipPipPip
  • 976 Příspěvků:

Odesláno 14.10.2009 06:53

Mno.. na forum moc nepřispívám a mám k tomu své důvody, ale když už jsi zmínil jméno mé postavičky..
Co se mi nelíbí jsem ti vysvětlila.. přímo tobě.. myslím že je to přínosnější než vyřvávání na fóru.
Hraní role(neboli RP) je jediný důvod, proč jsem tu kdy hrála. Líbí se mi svět NWN a jeho návaznost na D&D(a myslím že nebudu daleko od pravdy, když si myslím že mnozí by mi teď začali odporovat).
Zvykla jsem si svět NWN(Demony) brát jako svět D&D.
Měl jsi pravdu, když jsi narážel na to, že co se týče hráčů elfů, málokdo o nich něco ví. A upřímně, je to škoda.
A že si všechno cucáš z prstu? V tom případě se nesnaž hrát ty "nejlepší, nejsilnější, nejkrásnější a nejinteligentnější postavy" Občas to vypadá spíš jako parodie.

Zobrazit příspěvek

Mluvil jsem o tobě jako o Faith, páč jsem tě jako Faith poznal a zná tě tak dost lidí. Jak jsem řekl, když se ti to nelíbí hraj si se Sandou a mé hře se vyhýbej nebo ji ignoruj, byt by mi to bylo líto, páč tě mám docela rád a moc hezky se mi s tebou vždycky povídalo...
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních