Kdo dá nwnko kampaň? Jela by se Hotu od začátku, předpokládané dohrání kampaně vidím do večera
Padani servru
Odesláno 26.09.2009 13:58
Kdo dá nwnko kampaň? Jela by se Hotu od začátku, předpokládané dohrání kampaně vidím do večera
Odesláno 26.09.2009 18:25
Ty kuličky už mě nebaví, už jsem všechny obehrál.
Odesláno 27.09.2009 10:16
Dá se to i koupit za pár kaček!
Odesláno 27.09.2009 10:38
z BG2 úplně na větvy, páč jedna celá kapitola tam o nic
vydá víc jak celá ta kampan z nwn. Nehledě, že je BG prostě
celkově promakanější a z dnešního hlediska, když se
v tý izometrický grafice rozkoukáte, tak i vlastně
docela pěkná
Odesláno 27.09.2009 12:38
Údajně má snad vyběhnout od podzimu Baldurs na zpusob Nwn - online, tak jsem zvědavý.
Odesláno 27.09.2009 13:03
Odesláno 27.09.2009 13:32
ámen
Odesláno 27.09.2009 18:08
nespočet, ale žádná sláva a co se týče grafiky BG..řekl bych,
že se na to dá zvyknout, pořád je to takový hezky malovaný
a ten příběh a mechanika prostě nemá chybu, už jen kvůli
tomu by si to měla většina hráčů z démony zahrát, myslim
že by docela koukaly...nehledě na to, že by to určitě mělo
pozitivní vliv na jejich hru...samozřejmě nejde nedoporučit
F1 a 2, případně i ten Tactis...
Odesláno 27.09.2009 18:56
Odesláno 27.09.2009 19:23
Odesláno 27.09.2009 20:10
Odesláno 27.09.2009 21:49
a víš o tom že k erpení nepotřebuješ lootit ani expit a bohatě ti stačí postava na první levelu?WIPE je jen krok dozadu. Hráči, kteří už si nalootili a dostal se jim tedy konečně prostor rozvíjet charakter postavy a RP, by s tímto museli zase lootit a expit od začátku. Ne všichni mají žaludek na to běhat zase celé týdny a měsíce dokolečka po pokladech, takže nemálo by jich s Demonou seklo. Jsou zde i takoví, kteří tady hrajou už jen proto, aby si pokecali se starými přáteli či na chvíli pro pocit nostalgie provětrali své staré postavičky - tito by rovněž odešli. Důsledek: Po WIPE by na Demoně zůstali jen hardcore roleplayeři, kteří by se svou postavičkou level 1 seděli na trhu a klábosili, dále hráči typu ,,OMG vi ste tak low xD", kterým se NWN dostalo do ruky ze Scorečka a pak asi Drakonek, který by tady dělal já nevím co :)
Toť můj názor
A já osobně bych se na Demonu už taky vytento
líbí se mi jak každý nostradamus předpokládá jaký by případný wipe měl dopad hehehe
sami by jste se po měsíci vrátili a začli nanovo a né že ne looseři, jediné čeho se bojíte je, že přijdete o to co jste si nahrabali, nikoliv nového začátku který by vás nebavil
šašci... a naletíte na to kdykoliv někdo zapne caps lock a napíše W I P E
Odesláno 27.09.2009 22:09
baldursgate je namakanej dej a na tu dobu super grafika...
nova hra se jmenuje dragon age... 3d engine namakana story...
Odesláno 28.09.2009 00:00
tak NWN bylo staveno jako multiplayer proto dej stoji za [sedmikráska]...
baldursgate je namakanej dej a na tu dobu super grafika...
nova hra se jmenuje dragon age... 3d engine namakana story...
ale nemá to nic společnýho s Forgotten Realms natož s ADD
Prostě Baldurs Gate vede, co se týče hloubky a propracovanosti
příběhu a jeho prezentace (nemyslim grafiku) tak dnešní hry stojej za prd.
To neplatí teda pro většinu asijské produkce, japonský příběhy jsou pošahaný
pořád
ovšem neobstojej ve srovnání s BG, prostě doby BG1,2. F1,2 Deus Ex,
Planescape Torment, Anachronox jsou nenávratně pryč
Odesláno 28.09.2009 01:24
...
To neplatí teda pro většinu asijské produkce, japonský příběhy jsou pošahaný
pořád ...
Vytka No.1 - I v Asijske produkci najdes za houby stojici a ze jich najdes dost. Ono to ale moc nejde videt, protoze 95% japonskeho herniho prumyslu vytvari pro konzole.
Vytka No. 2 - Posahany, ale naprosto supr
Odesláno 28.09.2009 03:56
Tak nějaka víš o tom že k erpení nepotřebuješ lootit ani expit a bohatě ti stačí postava na první levelu?
líbí se mi jak každý nostradamus předpokládá jaký by případný wipe měl dopad hehehe
sami by jste se po měsíci vrátili a začli nanovo a né že ne looseři, jediné čeho se bojíte je, že přijdete o to co jste si nahrabali, nikoliv nového začátku který by vás nebavil
Odesláno 28.09.2009 06:02
Vytka No.1 - I v Asijske produkci najdes za houby stojici a ze jich najdes dost. Ono to ale moc nejde videt, protoze 95% japonskeho herniho prumyslu vytvari pro konzole.
Vytka No. 2 - Posahany, ale naprosto supr![]()
![]()
Tak jasný, že hnis najdeš všude...ale kdo řiká, že jsou pošahaný japonský hry špatný?
Já rozhodně ne
Odesláno 28.09.2009 10:40
Odesláno 28.09.2009 11:00
a víš o tom že k erpení nepotřebuješ lootit ani expit a bohatě ti stačí postava na první levelu?
V tom, co jsem psal, bych se moc rád mýlil, ale fakt si myslíš, že by s wipikem nikdo neodešel? Přecejen v současné době už jsou na trhu lepší onlineovky, než jakou je NWN :) Apropo sám seš šašek :P
Odesláno 29.09.2009 07:28
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních