Skočit na obsah

Fotka

Tresty

• Please log in to reply
108 odpovědí na toto téma

Anketa: Jak to vidite vy? (49 členů volilo)

Jak to vidite vy?

1. Melo by to zustat tak jak to je. (17 hlasů [34.69%])

Procento volících: 34.69%

2. Prisneji by se melo trestat prehazovani veci. (7 hlasů [14.29%])

Procento volících: 14.29%

3. Prisneji by se melo trestat PK, zabiti bez odporu, a tomu podobne veci. (25 hlasů [51.02%])

Procento volících: 51.02%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#61 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 24.08.2009 12:39

Kdyz se chcete vyhnout PvP, staci si na uctu vytvorit sorcku a PvP se vam vyhne. :wink:

Já chtěl pouze poukázat na nesmyslnost fráze "trest za zabití bez RP" s tím, že pokud by se to doopravdy zavedlo, tak takovou větu ze sebe vyplodí kdokoliv, i dement, a v podstatě by se vůbec nic nezměnilo.

Zobrazit příspěvek

Ono "bez erpe" pripadne minimalne metagame je to uz ve chvili, kdyz chces nekoho zabit a obet varujes a sve umysly avizujes dopredu. Neco jako: "Koukej, ted te zabiju. Uz, uuuuz vytahuju zbran, priprav se, ted se rozprahnu. Bachaaaaa. Utociiiim."
  • 0

#62 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2009 12:50

hmm ariadno být tebou se moc neozývam ty mas craftera
+ sorcku ciste na pk:)
a nejake msteni ti nedela problemy co sem slyšel:)
  • 0

#63 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2009 13:00

Zobrazit příspěvek

a o tom je to co řekla .)
  • 0

#64 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2009 13:24

a za druhé není tu slabší 30ky, než je ta moje :wink:

Zobrazit příspěvek

protestuju madam
*pokračuje v promazávání svých kolen*
  • 0

#65 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 24.08.2009 13:28

hmm ariadno být tebou se moc neozývam ty mas craftera
a nejake msteni ti nedela problemy co sem slyšel:)

Zobrazit příspěvek

Ja jsem snad nekdy nekde tvrdila neco jineho ? :bye: Sorcku mam ciste proto, aby si kdejaky tulpas nehonil p*** pri zabijeni moji hlavni postavicky - Ariadny. A funguje to. :wink:
  • 0

#66 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2009 13:58

Já chtěl pouze poukázat na nesmyslnost fráze "trest za zabití bez RP" s tím, že pokud by se to doopravdy zavedlo, tak takovou větu ze sebe vyplodí kdokoliv, i dement, a v podstatě by se vůbec nic nezměnilo.

Zobrazit příspěvek

Presne.
  • 0

#67 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2009 14:25

Ja jsem snad nekdy nekde tvrdila neco jineho ?  :bye: Sorcku mam ciste proto, aby si kdejaky tulpas nehonil p*** pri zabijeni moji hlavni postavicky - Ariadny. A funguje to.  :wink:

Zobrazit příspěvek

co na to říct
*expi wiza a teši se až zas zacne masit sorcky *
  • 0

#68 PUX5

PUX5

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 594 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2009 15:14

zdá se, že kritický bod už je dávno za námi ... :wink:

Zobrazit příspěvek

Bohužel musím souhlasit a je to škoda :bye:
  • 0

#69 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2009 15:48

Bohužel musím souhlasit a je to škoda  :wink:

Zobrazit příspěvek

estli to nebude tím že každej má moc velkej kritickej rozsah :P ,ale na mě nedejte já se v mechanice nevyznám
  • 0

#70 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2009 16:16

mas to v hlave v poradku?

Zobrazit příspěvek

mno pro ty co to nepochopili, tak to bylo k přirovnání ...citace z jednoho poměrně kultovního filmu
  • 0

#71 jmeno

jmeno

Znalec

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1253 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2009 16:22

mno pro ty co to nepochopili, tak to bylo k přirovnání ...citace z jednoho poměrně kultovního filmu

Zobrazit příspěvek

Asi to bude tim ze sem Pulp Fiction videl jen jednou :wink:
  • 0

#72 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2009 16:30

Co se PK tyka, jak Pee spravne podotknul je zvlastni ze nejsilnejsi reci tu vedou ti co kdysi desne breceli jak je silnejsi sorcka obrala o penize, dokonce tolik ze kvuli svymu pocitu ublizenosti nevahali porusit pravidla modulu :) Buhehe Mate :)

Tohle je nejvetsi nebezpeci pro kterejkoliv modul, jelikoz proti prasackemu hrani se da z pozice hrace branit pouze stejne nebo vice prasackym hranim.

Zobrazit příspěvek

na foru o okradeni me prvni postavicky jsem nikdy nebrečel., brečel jsem uplne kvuli jine veci a sice kvuli neprimerenemu trestu za prasackou odvetu proti prasackemu okradeni.

abych to uvedl na pravou míru. pro ty co to nepamatují, nebo si to chtějí oživit.
před několika lety se jednalo o to že moje mrtvola obchodnika ležela v morlagu a na tu dobu tučným obnosem peněz. čekala na ress.
přišel Tarsem( hráčská postava jednoho DM ), a okradl ji. jen tak. jak to zlé postavy dělaj.
problém byl že vázla z jeho komunikace jakkoliv dát šanci rp nebo nerp stylem na zskání těch peněz zpět.
mno a pak za cca 2 real dny nato moje druhá postava-klerik lítala po morlagu, a našla toho Tarsema, sejmula ho bez řečí implozí a nad jeho tělem pronesla něco ve smyslu a to máš za to.
no a pak si mě odchytli DMka za oplácení silnější postavou a já blbec jsem se k tomu ještě přiznal, no a tehdy mi za to strhli 110k xpu.
tak mě to dost nastvalo a dost jsem tehdy prudil na foru. ani tak mic mi nevadilo že jsem dostal trest, jako že jsem se citil ukřivděnej že jsem ho dostal tak vysokej, než když bych tarsema zabil s RP omáčkou. - byl to tehdy hledaný vrah a lupič, mohl jsem to okecat jak bych chtěl, ale neudělal jsem to, misto toho jsem se prasackemu stylu hrani branil taktež prasečinou - killem se silnější postavou ........a byl jsem potrestán.
tolik asi k historii.

nicmene s tim vsim souhlasim, at uz jsem to zahral jak jsem zahral, pravidla jsem porusil a trest byl tam kde mel byt.
docela mi to prijde od tebe deekine ubohe ze se dokážeš i po tak dlouhé době posmívat jak krásně jste mi to tehdy se sephou napařili, a sám pak píšeš že ...proti prasackemu se da branit jen prasackym ... blablabla....

a pro tvou informaci, každej udělá někdy nějakou chybu, já mám dojem že jsem se dost poučil a změnil ale o promin ze to vubec pisu ty jsi asi neomylný a nikdy jsi zadnou chybu neudelal.
  • 0

#73 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2009 16:36

Asi to bude tim ze sem Pulp Fiction videl jen jednou :wink:

Zobrazit příspěvek

nj jako nechci tim omlouvat nici praseci hru, sam jsem to ( viz vyse ) kdysi davno udelal.
nicmene chci tim jen poukazat ze spousta lidi breci na foru vlastni vinou. a to jen diky tomu ze proste nemaji respakt pred jinymi postavami. at uz silnejsimi nebo slabsimi, proste pred jinymi.
jako ja kdyz jsem se potkal u cerne kytky s mafianskou tlupou , tak na me zarvali slabi hraci nebudou diktovat , a holt jsem dostal na budku protoze jsem prudil silenjsi mafiany.
tak jsem tim jen chtel poukazat proste to ze kdyz si nekdo koleduje pro stretu se silnejsi postavou, a pak ho ten silnejsi zabije, tak ze by nemel byt nejak extra navic trestany.
  • 0

#74 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2009 16:57

Lepší než zabíjení beze slova.

Zobrazit příspěvek

Já bych řekl že je to fuk co otřepaného sorcka pronese před tím než mě usmaží, jestli něco jako "peníze nebo život" nebo mě usmaží beze slova. :wink:
  • 0

#75 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2009 16:59

ja bych rekl ze ti da na vybranou,
a pokud ucuknes se svoji hrdosti a das mu prachy, tak pak mas moznost sehnat ve meste tlupu lidi a jit se pomstit., vetsinou.
a to je uz alespon o necem. kdyz te usmazi jen tak, tak to podle me naprasí. a dělá to jen třeba z nudy.
  • 0

#76 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2009 17:24

Když postava chcípne v PvP, tak bude pět minut ležet a pak se začne zotavovat (1HP za kolo, dejme tomu). Případně by se dala nadobro zabít přes hůlku - prostě dorazit.

Zobrazit příspěvek

to je velmi dobrej napad . to zni dobre...
  • 0

#77 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 24.08.2009 18:43

Spis pokud chcete PvP bez nenavisti mezi hraci, tak uplne zrusit kradeni penez (osobne bych zrusila i skill kradeni - postavy s jednim bodem a vice v tomto skillu vykopnout ze serveru po prihlaseni) a postava zabita jinou postavu by za 3-5 minut sama obzivla. Skoncila by era prasicich postav, otravovani jinych hracu apod, protoze i kdyby se uz nekdo takovy nasel, obeti by o nic neslo. Proste by si jen par minut polezela.
  • 0

#78 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 24.08.2009 23:21

...a pro tvou informaci, každej udělá někdy nějakou chybu, já mám dojem že jsem se dost poučil a změnil ale o promin ze to vubec pisu ty jsi asi neomylný a nikdy jsi zadnou chybu neudelal.

Zobrazit příspěvek

Jen pro tvou informaci, po te co jsme te odchytili jsem samozrejme registroval ze mas o hromadu expu vic nad 30 lvl a ze zacatku jsem byl hotov te pred exekuci portnout k Dame, aby sis prebytecne exp ulozil. Ovsem v okamziku kdy sis zacal honit triko s tim, ze oba se Sephou uz zitra nebudeme DM, jelikoz je Nairen tvuj pribuznej, necitil jsem potrebu ti jakkoliv vychazet vstric a cokoliv pro tebe delat a tudiz sem si radostne strhnul pozadovane levely bez nejakych vycitek svedomi .)
Pro lidi nachytany pri levarne, ktery levarnu uznaj mam pochopeni, pro takovy co potom jeste vyhrozuji vlivnejma strejckama holt pochopeni nemam, nic vic v tom nebylo.

Ale kvituji s uznanim ze tu situaci popisujes v souladu s realitou a ne jako driv a tedy ze jsi se zmenil a to smekam. Skutecne.
  • 0

#79 Lord Mate

Lord Mate

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 390 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2009 14:38

Jen pro tvou informaci, po te co jsme te odchytili jsem samozrejme registroval ze mas o hromadu expu vic nad 30 lvl a ze zacatku jsem byl hotov te pred exekuci portnout k Dame, aby sis prebytecne exp ulozil.

Zobrazit příspěvek

no jo tehdy to dopředu vedět, tak by možná celá situace dopadla uplně jinak. ale číst myšlenky jsem se nenaučil , sice pravda tehdy poté co jste mi to strhli jste mi řekli že bych o to býval byl nemusel přijít že jste takový plán měli, ale až pak...

a vono pak když se citíš ukřivděnej a celej svět vidíš rudýma očima, tak pak vytahuješ spoustu slov které padly a padnout nemusely nebo neměly...

p.s. toho rýpnutí o neomylnosti ...v mém předchozím postu si nevšímej, mám dojem že jsi se taky částečně změnil. *peace*
  • 0

#80 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2009 18:05

Takže pokud někdo chcípne při RP přepadení a bude žalovat toho, kdo ho zabil, tak prostě potřebuje dostat po držce ještě víc, ale v reálu.

Zobrazit příspěvek

:wink:
  • 0

#81 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.08.2009 22:11

hele vy uplakaní prykonožci, udělejte všechny lokace non-pvp a naopak nechte pár full-pvp lokací, ať se nikdo nediví, že "mě někdo zabil beeee"
  • 0

#82 A7S8X-MX

A7S8X-MX

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 378 Příspěvků:

Odesláno 26.08.2009 21:28

:wink:

Zobrazit příspěvek

Jestli se ti něco nelíbí, tak to napiš přímo a neschovávej to za jednoho smajlíka.
  • 0

#83 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 27.08.2009 14:25

Jestli se ti něco nelíbí, tak to napiš přímo a neschovávej to za jednoho smajlíka.

Zobrazit příspěvek

Dát někomu po čuni jen proto, že tě naštve v nějaké hře, to se mi nelíbí :-)
  • 0

#84 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 29.08.2009 00:15

Dát někomu po čuni jen proto, že tě naštve v nějaké hře, to se mi nelíbí :-)

Zobrazit příspěvek

Ale je to cool :) No ne? Neco se mi na druhym nelibi, tak mu flaknu po rypaku. A hotove. Dobre mu tak, hajzlovi, kdyz neni podle mejch predstav.
  • 0

#85 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 29.08.2009 00:19

Ale je to cool :) No ne? Neco se mi na druhym nelibi, tak mu flaknu po rypaku. A hotove. Dobre mu tak, hajzlovi, kdyz neni podle mejch predstav.

Zobrazit příspěvek

jo pamatuju si kdyz ti tohle chtel udelat freez :) a vubec co sem lezes tyy! *hrozi pestickama a snazi se vypadat cool*
a vubec nemluvte sproste nebo dostnate ban :O)
  • 0

#86 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.08.2009 08:11

koukám dřívější mravokárci se po dlouhých časech mimo vrací úplně vyměnění, klasika:)
  • 0

#87 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 31.08.2009 08:04

koukám dřívější mravokárci se po dlouhých časech mimo vrací úplně vyměnění, klasika:)

Zobrazit příspěvek

Jsem prejicny a proto ti poradim :) Kdyz si proctes nize uvedeny odkaz, rozsiris si vzdelani i slovni zasobu :)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Ironie
  • 0

#88 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 01.09.2009 14:35

Jsem prejicny a proto ti poradim :) Kdyz si proctes nize uvedeny odkaz, rozsiris si vzdelani i slovni zasobu :)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Ironie

Zobrazit příspěvek

jsem tebou naplněn :smile:
  • 0

#89 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 01.09.2009 14:47

jsem tebou naplněn :smile:

Zobrazit příspěvek

Tak teď mi má bujná fantazie naservírovala nehezké věci.
  • 0

#90 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 01.09.2009 15:01

Tak teď mi má bujná fantazie naservírovala nehezké věci.

Zobrazit příspěvek

jenže to není fantazií to je tím že si dobytek:D
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních