Co se PK tyka, jak Pee spravne podotknul je zvlastni ze nejsilnejsi reci tu vedou ti co kdysi desne breceli jak je silnejsi sorcka obrala o penize, dokonce tolik ze kvuli svymu pocitu ublizenosti nevahali porusit pravidla modulu :) Buhehe Mate :)
Tohle je nejvetsi nebezpeci pro kterejkoliv modul, jelikoz proti prasackemu hrani se da z pozice hrace branit pouze stejne nebo vice prasackym hranim.

na foru o okradeni me prvni postavicky jsem nikdy nebrečel., brečel jsem uplne kvuli jine veci a sice kvuli neprimerenemu trestu za prasackou odvetu proti prasackemu okradeni.
abych to uvedl na pravou míru. pro ty co to nepamatují, nebo si to chtějí oživit.
před několika lety se jednalo o to že moje mrtvola obchodnika ležela v morlagu a na tu dobu tučným obnosem peněz. čekala na ress.
přišel Tarsem( hráčská postava jednoho DM ), a okradl ji. jen tak. jak to zlé postavy dělaj.
problém byl že vázla z jeho komunikace jakkoliv dát šanci rp nebo nerp stylem na zskání těch peněz zpět.
mno a pak za cca 2 real dny nato moje druhá postava-klerik lítala po morlagu, a našla toho Tarsema, sejmula ho bez řečí implozí a nad jeho tělem pronesla něco ve smyslu a to máš za to.
no a pak si mě odchytli DMka za oplácení silnější postavou a já blbec jsem se k tomu ještě přiznal, no a tehdy mi za to strhli 110k xpu.
tak mě to dost nastvalo a dost jsem tehdy prudil na foru. ani tak mic mi nevadilo že jsem dostal trest, jako že jsem se citil ukřivděnej že jsem ho dostal tak vysokej, než když bych tarsema zabil s RP omáčkou. - byl to tehdy hledaný vrah a lupič, mohl jsem to okecat jak bych chtěl, ale neudělal jsem to, misto toho jsem se prasackemu stylu hrani branil taktež prasečinou - killem se silnější postavou ........a byl jsem potrestán.
tolik asi k historii.
nicmene s tim vsim souhlasim, at uz jsem to zahral jak jsem zahral, pravidla jsem porusil a trest byl tam kde mel byt.
docela mi to prijde od tebe deekine ubohe ze se dokážeš i po tak dlouhé době posmívat jak krásně jste mi to tehdy se sephou napařili, a sám pak píšeš že ...proti prasackemu se da branit jen prasackym ... blablabla....
a pro tvou informaci, každej udělá někdy nějakou chybu, já mám dojem že jsem se dost poučil a změnil ale o promin ze to vubec pisu ty jsi asi neomylný a nikdy jsi zadnou chybu neudelal.