Skočit na obsah

prohresek, acc: *lizatko*

• Zamčené téma Téma je zamčeno
112 odpovědí na toto téma

#61 Hollmanek

Hollmanek

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 186 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 18:06

Další mamlas co se ohání paladinem? :closedeyes:

Hele když muselas jit afk jak říkáš.... proč jsi neodlogla ale šla afk v pvp zoně při probíhajícím CvC konfliktu?

Zobrazit příspěvek

Potom už to bylo čistokrevný PvP :)
  • 0

#62 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 18:07

cos čekal od půl orka, přece si nenechá ujít boj
Nemachruj měls aspoň o 5 lvl víc :)
Čimž jsi naprosto zabil ten zbytek rp co v tom zbyl.
a nedá si pokoj  :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

Asi takle to že je tvůj ork horká hlava není můj problém a to že mám o 5 levelů víc taky ne protože si se na mě rozběhl ty sám :) Napsal sem tu vše dál se k tomu vyjadřovat nepotřebuju stejně už je to zas jen spam. A mimochodem Ariadno neříkej mi pořád že brečím protože já se ti celou dobu směju a já s tím brečet na fórum nešel.
  • 0

#63 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 03.03.2009 18:11

Další mamlas co se ohání paladinem? :closedeyes:

Hele když muselas jit afk jak říkáš.... proč jsi neodlogla ale šla afk v pvp zoně při probíhajícím CvC konfliktu?

Zobrazit příspěvek

Mam presvedceni lawfull good, tak ani toho paladina nepotrebuju, abych ospravedlnila zabijeni vraha. Hlavne mohu mit JAKEKOLI presvedceni, aby postava ospravedlnila zabijeni SVEHO vraha.

Protoze kdyz jdu na 3 minuty afk a stojim u odpocivadla tak neodlogovavam. Ty urcite taky ne. Zadny CvC NEPROBIHAL. Faktem zustava, ze me Galeth u toho odpocivadla zabil, aniz bych na nej JAKKOLI zautocila a zabil me jako spravny srab v afk, navic sem mela invis a on me zabil ciste kvuli nedokonalosti NWN enginu, kdy je postava v invisce videt, kdyz k ni nepritel prijde na dohled.
  • 0

#64 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 18:16

Teď mi pověz kdo tu brečí ty se prostě jen nedokážeš vzpamatovat z toho že tě někdo zabil.... Mimochodem když už narážíš na mé IQ a nazýváš mě troubou tak se nejdřív nauč číst. psal jsem že moje postava tě zabila protože si byl očitý svědek a to že deš afk a zůstaneš ve hře je jen TVUJ problém. A nedokonalost NWN nech stramnou ta platí pro všechny bez rozdílu.

Prosím zavřít stejně mě tu akorát uráží....
  • 0

#65 Tom

Tom

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 200 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 18:17

Ták škola zkončila tak si udělám chvíli čas a napíšu jak to doopravdy bylo. Pro toho kdo psal že jsem nervově labilní tak to je nesmysl jsem klidný a včera jsem radši odešel než abych se s Ariadnou hádal dál... Zadalší nenechám si tu nic vyčítat od Ariadny která v době zmíněného konfliktu porušila minimálně 2 pravidla. Další věc první incident byl v rámci Rp pokračovalo to po zabití lidí u krys na planině kde jsem to ukončil tím že nehodlám hrát s někým kdo mě obviňuje na základě svědectví Lentona, který byl celou dobu mrtvý a klidně sem si šel po svých. Vysvětlení proč sem zabil Ariadnu? Viděla mě? Byla svědek? A jinak nejsem vrah jsem narušenej magor kterého hraju přesně podle IC které jsem napsal. Kouzlo je v tom že se před lidmi přetvařuje a získá si jejich důvěru aniž by věděl ico je zač. Další věc ohledně Ariadniných odporů. Věc už jsem řešil dříve s Toryelem celý problém je v tom, že když dáte někomu odpor a pak ho zrušíte tak jemu zůstanete v disliku kdežto vy ho máte modrého a to se podle mě včera stalo na Ari jsem zaůtočil jen pro to že se její minion vrh na člena mojí party. Jinak když byl Ari afk měl opustit hru v kombatu nebyl má to jasně dané v pravidlech další věc je, že mu prý otec killnul hru ale zajímavé je že to bylo přesně ve chvíli kdy padl mrtvý k zemi a chystal sem se ho obrat.... Za mě odlog v případě hrozby. Jinak a´t si mě Ari nebere prosím do úst jak už tu červ psal jeho první slova na klientu byly že sme neměli naštvat exatku a začal tam slibovat nějaký ooc pomsty...

Přesné vylíčení situace:
Takže šel jsem s Al(červ) ke krysám s úmyslem někoho přepadnout a obrat. Došli jsme až dolů kde jsme se poklidně probíjely než nás předběhla parta Lenton,Ariadna,gabriel,gyros stáli sme s červíkem opodál a sledovali je načeš koukám jak lentona sežrali krysy. Zahlásil jsem ,,Á první mrtvola bez práce. tak vážení....." Pokračoval jsem v rozhovoru tím, že chci od každého peníze a nechám je žít (podotýkám, že měli spoustu možností jak to řešit) místo toho mě gyros začal urážet a Ari ihned nakouzlil inv. Pokračoval jsem a viděl jsem že z nich nic kloudnýho nevypadne. Řekl jsem že napočítám do 3 a do tý doby chci vidět prachy na zemi jinak se neznám. Na 2 mě napadl Gyros který ýumřel na jeden krit. Věděl jsem, že je tam v invisu svědek kterýho sme začli hledat. Našli jsme ho na odpočívadle jelikož sem na Ari měl odpor a nešlo mi tam spát bylo jasné že je někde v invu dokonce okolo mě i proběhla. Našli sme jí,upozornily že je svědkyně a zabily. Jak dopadla ihned odlog. Vrátily sme se na krysy a pokračovali jsme v expení. Dole už sme těla nenašli takže nám bylo jasné, že je někdo pozvedal. Vylezli jsme ven a tam stál Don,Anria,Lenton,Gyros,Gabriela ana češ hned jak nás Lenton uviděl začal spamovat stále dokola že sme je zabily a že sme to mi (podotýkám umřel před incidentem a po jeho dobu byl celou dobu mrtvý) Já jsem hrál prostě tupýho,jak uráží mou čest a tak dále. Zkončilo to tak že mi Gyros vyzval na pěstní souboj bez equipu pochopitelně pač mojí kosy se bál. Souhlasil jsem 2x sem ho porazil a chtěl sem pokračovat v erpení ale neustávající lavina Lentonového spamu mě přiměla se slušně omluvit a oznámit že mě obviňujou na základě ooc a že to hrál nebudu. Sebral jsem červa a šel expit. ---------normální hra------Vrátila se Ariadna------ Začal spamovat klient výhružkama a záplavou ooc ve stylu že se nám pomstí,že bude na kom zkoušet prst a tak dále. Když nás potkala se svojí novou družinou dole u krys plánoval jsem jako vždy hrát neviňátko když v tom vidím jak se její kostlivec rozeběhl na Al(červa) Takže sem do ní šel.... Utíkal mi v invu pak mi dal 2 magický střely a zabil sem se o mestila. Zvedl mě Corf myslím. Jelikož mi červ psal že na něj útočí bez odporu a ten sem musel nastavit během souboje až já i on pustil jsem se do ní a utekla. Doběhla se vyspat mezi tím co já sem hrál se zbytkem hráčů na planině a vysvětloval jsem jim že sem pouze bránil přítelkyni. Vylezl jsem na cestu za planinou když v tom se vedle mě oběvila naboostovaná Ari s odporem nebudu čekat až mě další mág zabije a pustil sem se do ní dostala dvě rány a utíkala pryč. Nehodlal jsem opět 30 minut hledat srabáckou prskavku (tu její "exaltku") v invisu a tak sem odběhl zpět na planinu apokračoval ve hře s ostatními na čež Ari odlogla.
Tohel byl celý incident od počátku až do konce. Podotýkám, že já jsem byl první kdo je ohrozil slovně ale silou se na mě vrhnul první Gyros. Kdyby zkusily něco hrát nezabíjel bych je nejsem PK ale RP hra která se zkládá z urážek postavy co vás chce okrást a nakouzlení invu mě opravdu neokouzlila. Žádné pravidlo sem neporušil kdežto Ariadna hned 2.

1) 4.1. Hráč nesmí zůstávat ve hře, pokud jeho nepřítomnost u počítače bude delší než 7 minut. Na získávání expů nebo bodů víry po dobu nepřítomnosti je nahlíženo výrazně přísněji.
2)4.3. Opustit hru bez použití magického pera lze pouze v případě smrti. A to jen v případě, že hráč tím neutíká před okrádáním nebo uříznutím hlavy.

Toť za mě vše.

Edit: Jinak moje postavy jsou zlé tady hraje dobro každý a proto jsem se já rozhodl hrát zlo.. Úmyslně jsem si nevybral sorcku ale radši se snažím hrát s červem něco pořádně. Jinak zajímavé že když někdo zabil mě cca 15x během 3 dnů smáli ste se mi a když já zabiju dva lidi můžete se..... Pravidla sme neporušily, RP hru sme hráli a s červem jsme se dobře bavily kdyby si tu každý nehrál na hrdinu nemuselo takle dopadnout. Když už si chci hrát na hrdinu musím počítat že to nemusí dopadnout dobře. A ještě těm co mě nazývají PKčkama, PK je Ashe já těm lidem dal šanci hrát a oni jí nevyužily.

Zobrazit příspěvek

Se ti to trosicku pomotalo v makovicce. Zrejme uraz.
Tohle je JEN A POUZE TVUJ problem. Me to vubec nezajima, jak ty si preklikavas odpor sem tam. Ja na vas odpor mela, takze tvuj brek, jak sem na vas utocila bez odporu byl bezpredmetny.
Ja na sobe mela invisku, tys nemel ani true seeing ani see invis, cili si me nevidel. Jak moc si myslis, ze je pracny vyhnout se boji, kdyz sem u klavesnice ? Cloveku staci mit iq o neco malo vetsi nez ma houpaci kun, aby mu doslo, ze sem v tu dobu u pocitace nebyla, jinak bys me asi tezko zabil troubo.
Ja sem tam napsala jasne, ze od tebe byl blby napad nastavt budouci exaltku a ze se muzes tesit. Videla sem, jak si zabil Gyrose,  sem lawfull good paladinka a toto mi staci k tomu, abys ryl drztickou v zemi pokazdy, kdyz te potkam. Tys tam pak zas zacal brecet jak je to nefer, ze te zabijet nesmim, ze si nic nepamatuju a ze vsechny zabiti tve osoby jsou OOC, ze jen ty zabijis erpe a podobne zvasty.
Ano, toto je ukazkove erpe jednani tve osoby. Ma na me odpor - nejde mi tu spat ->  je pobliz.
Viz vyse. Kdybych byla u pocitace, tezko by si me zabil, erpee inteligente. Okno sem nezavirala ja, ale otec.
Pokud sis jeste nevsiml, na klientu se nehraje erpe, nybrz je tam volna diskuse. Na klientu si muzu rikat co chci, pokud tim neporusuji pravidla gameparku.
Hahaha. Tak tuhle pohadku ti nepotvrdi ani ten Cerviik. Za 1. Chcipnul si jednou. Po ressnuti si do mel znovu -> je jasne, ze hrajes na pravidlo, ze po smrti pri ressu si pamatujes vse - nic proti, ja na to hraju taky, jen pak nebrec, ze si lidi pamatujou, zes je zabil. Ihned po svem oziveni si na me zautocil znova (to se ti z tve verze nejak vyparilo - Cerviik to potvrdi a vubec vsichni kdo tam byli). Zabil si me a zabil si tak znova i sam sebe. Cili si chcipnul podruhy.
Za druhe zapomnl si nejak zminit, ze si po tomto porad behal jako blbec sem tam chodbou a branil si mi dojit k vychodu a znova a znova do me sekal.
Za treti nikam sem se vyspat nedobehla. Stala sem na proklete planine v invu a s kamenkou ( screen to jasne dokazuje) a prohledavala log a porizovala screeny. V tu chvili si ke me pribeh a zacal si do me zase mlatit jak vylizany idiot. ( oba sme dole zemreli, tak na me NESMIS znova utocit, minimalne nez uplyne hodina)
Cili nekolikanasobne poruseni pravidla, ze po smrti se postava nesmi poustet znovu do toho sameho konfliktu.
Si chybel na hodine matematiky, kdyz se probirala logika co ? Kdyz sem podle tebe byla afk dyl jak 7 minut, coz je kravina ( postava ,co tam byla se mnou, nevzpomenu si na jmeno, zacinala na S..., mi potvrdi, ze sme tam nejdrive v invisce behali tak, abyste nas nenasli a vyhybali se tak konfliktu), jak sem pak mohla odlognout tesne pred okradenim, kdyz sem nebyla ve hre ?

Zobrazit příspěvek

doporucuji si vyjasnit, kdo jakeho pohlavi jste. Stridat tam jeho/ji je divne (hlavne u Lizatka, Ariadna si na to dava pozor)

Tak milí vážení, napíšu vám to upřímně jak se mi to zdá  :closedeyes:

Celé mi to připomíná díl Simpsnů kdy mr. Burns srazil Barta autem a u soudu bylo....

"Jeli jsme si tak poklidně se Smithersem na piknik do parčíku, když v tom ten škaredý Bartoloměj s rudýma očima nám vjel na svém skejtu pod kola auta" pověděl se svatoří nad hlavou mr. Burns.

"Skotačil jsem si na svém skejtu a pomáhal starým babičkám přes přechod, když v tom vidím auto mr. Burnse jak se na mě řítí, snažil jsem se uhnout, ale najel přímo na mě" poví plačící Bart.

Takže asi tak  :tongue:

Zobrazit příspěvek

toto to vystihuje nejlepe
  • 0

#66 Alviara

Alviara

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 124 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 18:26

Zákoně dobrý paladin co bude používat prst smrti není zákoně dobrý paladin to´t vše za mě :D mimochodem to o tom že sem tě napadl víckrát o tom nic v pravidlech není pokud vím resskyli mi dával jak Aren tak Ashe a nevadilo to.

Zobrazit příspěvek

Seš uplně vypatlanej? Jaký resskilly? Ashe umí ressovat? Myslíš že budu kupovat svitek za 9k abych ressl takový ubožáka jako seš ty a pak ho zase zabil? To že tě Esu ressla a ihned ste se začli boostit -> což je utočná akce a tim jste započali další boj. Todle tedy jako resskill nevidím..

Ps: Přestan se furt ohánět pravidly a RP sám je porušuješ až až..
  • 0

#67 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 18:38

Šmarjapano, necitujte už ty jejich referáty. :-)
  • 0

#68 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 18:40

Seš uplně vypatlanej? Jaký resskilly? Ashe umí ressovat? Myslíš že budu kupovat svitek za 9k abych ressl takový ubožáka jako seš ty a pak ho zase zabil? To že tě Esu ressla a ihned ste se začli boostit -> což je utočná akce a tim jste započali další boj. Todle tedy jako resskill nevidím..

Ps: Přestan se furt ohánět pravidly a RP sám je porušuješ až až..

Zobrazit příspěvek

Prosím ty mlč a nelži jak máš ve zvyku já neboostl nic chtěl sem jít do města a zabil si mě... Jinak tu vypatlanost si nech pro sebe máš s ní dost společného. Boostila Lucina a Esu protože zřejmě vědí co si za PK
  • 0

#69 Alviara

Alviara

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 124 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 18:45

Ehm, ehm... A ta ii + self buf vlastností? hm? Myslíš že si to napamatuju? Když si tak chtěl jít do toho města.. Proč si vlastně nešel a znova semnou začal bojovat? Proč si nešel? zavolal sis po tellu či na GP posily a pak ses cejtil silnej co? Nemluvě o tom že sis vše po smrti pamatoval :o)) a ještě jedna věc, zabili sme tě 3krat a ne 15krat a jestli chceš ležet držkou v bahně 15krat tak ti mile rád pomohu
  • 0

#70 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 18:47

Jak opakuji nauč se číst nepsal že si mě zabil 15x jen ty 2. žádný ii + vlastnosti sem neměl takže ano opravdu si pamatuješ špatně a do města sem nešel protože si mi stál v cestě. A poslední věc Lucka šla náhodou okolo a Esu sem si volal jen na ress zbytek dělali sami takže prosím jako vždy víš prd a cpeš se všude. od te´d tě prosím nereaguj na moje příspěvky děkuji.
  • 0

#71 Alviara

Alviara

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 124 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 18:49

Promin ale tu ii nevokecáš ;) a ty vlastnosti taky ne.. Zajímavý že mi Lucka tellovala že bych se měl uklidnit a pak se tma najednou vynořila.. Jaká náhoda co?
  • 0

#72 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 18:52

Když si tak chytrej nenapadlo tě že sme minutu před tím než sme šli na rudou cestu psali na klientu že tam jdeme? věděl to každá kdo byl na klientu... A tebe o ničem přesvědčovat nepotřebuju svůj názor na tebe mám a schoduje se s hodně lidma to mi stačí
  • 0

#73 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 18:53

...ihned ste se začli boostit -> což je utočná akce ...

Zobrazit příspěvek

Boost == Utocna akce??? :closedeyes:
Odkdy?
  • 0

#74 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 18:54

Off zavřít :closedeyes:
  • 0

#75 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 03.03.2009 18:56

Off zavřít  :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

Zavirej si svoje topiky. To ze nejaky topic zadelas neni duvod pro jeho zavreni, maximalne tak pro nekolika denni ban pro tebe na forum.
  • 0

#76 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 18:58

Ano pač sem tam stál celou dobu v ii frajere... Myslím že by ses měl uklidnit taháš sem věc, za kterou sis mohl sám a jasně viditelné z toho bylo že ti ses nespokojil s jeho smrtí jednou a tvuje kecy "NECHÁTE HO LEŽET NEBO CHCÍPNETE VŠICHNI" a "JESTLI PUDEŠ DO MĚSTA ZABIJU TĚ". Tak tady zavři pusu a běž si hrát na server nápisem "HCakce pro PBčka" tak.

EDIT: Ano, psal sem ti to protože jak sem psal, celou dobu (od začátku konfliktu) sem tam stál v invisu od Esu o kterej sem jí poprosil a sledoval to. To je celý kouzlo mého vynoření z ničehonic pač jak jistě nevíš, v té době kdy konflikt probíhal sme měli s lízátkem a jeho postavou (jak RP tak OOC) veliký spory a šli sme spolu na nože. Taaaaaaakže smůla, opět jak řeklo Lízátko víš prd.

EDIT2: víc se odmítám vyjadřovat nebo zas sprdnete mě :closedeyes:

DFDark Boost == Utocna akce???
Odkdy?

Od tý doby co hraje na HCRP serverech né?

• 0

#77 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:04

Boost == Utocna akce???  :closedeyes:
Odkdy?

Zobrazit příspěvek

odevždy... boostovani je brano jako utocna akce. Nebo chceš nechat naboostit čaroděje a pak se na něj teprve vrhnout? to bys toho moc nevybojoval.
  • 0

#78 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:06

3) Boost v průběhu rozhovoru se považuje za útočnou akci.

třetí pravidlo PvP pravidel tohoto serveru

a pro chytráky, opravdu to neznamená, že když mlčíte a mluví jen ten druhý, že vy můžete boostovat
  • 0

#79 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:08

odevždy... boostovani je brano jako utocna akce. Nebo chceš nechat naboostit čaroděje a pak se na něj teprve vrhnout? to bys toho moc nevybojoval.

Zobrazit příspěvek

mno ale tak zas zalezi jaky boosty ne?
prece kdyz jdu nekoho zvednout tak mu taky dam Freedom of Movement a to mi moc utocny neprijde

Edit: Jdu si precist pravidla PvP(CvC), znovu ...
  • 0

#80 Foisil

Foisil

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:08

Kousek debaty jen k dokresleni atmosfery :closedeyes:

Přiložené soubory

• 0

#81 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:11

Hehe tady vidím to tvoje náhodný zaútočení kostry první věta do party ,,Sejměte je!" a následuje ,,Co ta kostra blázní?" :D

Edit: Pokud berete tedy boostění jako začátek boje napadla mě už u krys poprvé když si dala inv a gyrosovi haste...
  • 0

#82 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:14

Lidi vy ste fakt paka, dejte si hlavu tak na 5min do mrazáka mezi zmzlý maso (ryby nebo špenát) a přitom si zpívejte naší krásnou hymnu. Mě to po sporu se Sparhawkem pomohlo :closedeyes:
  • 0

#83 Alviara

Alviara

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 124 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:18

mno ale tak zas zalezi jaky boosty ne?
prece kdyz jdu nekoho zvednout tak mu taky dam Freedom of Movement a to mi moc utocny neprijde

Edit: Jdu si precist pravidla PvP(CvC), znovu ...

Zobrazit příspěvek

Freedom of Movement, něco jinýho je ale ii a další vlastosti že jo ;)

To Krump: celou dobu ne protože sem za tu doby vychlemtal 2lektvary vidění a ty nějakou chvilku vydržej
  • 0

#84 Alviara

Alviara

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 124 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:20

Ano pač sem tam stál celou dobu v ii frajere... Myslím že by ses měl uklidnit taháš sem věc, za kterou sis mohl sám a jasně viditelné z toho bylo že ti ses nespokojil s jeho smrtí jednou a tvuje kecy "NECHÁTE HO LEŽET NEBO CHCÍPNETE VŠICHNI" a "JESTLI PUDEŠ DO MĚSTA ZABIJU TĚ". Tak tady zavři pusu a běž si hrát na server nápisem "HCakce pro PBčka" tak.

EDIT: Ano, psal sem ti to protože jak sem psal, celou dobu (od začátku konfliktu) sem tam stál v invisu od Esu o kterej sem jí poprosil a sledoval to. To je celý kouzlo mého vynoření z ničehonic pač jak jistě nevíš, v té době kdy konflikt probíhal sme měli s lízátkem a jeho postavou (jak RP tak OOC) veliký spory a šli sme spolu na nože. Taaaaaaakže smůla, opět jak řeklo Lízátko víš prd.

EDIT2: víc se odmítám vyjadřovat nebo zas sprdnete mě  :closedeyes:

Zobrazit příspěvek

v té době kdy konflikt probíhal sme měli s lízátkem a jeho postavou (jak RP tak OOC) veliký spory a šli sme spolu na nože. ------- Proč pomáháš někomu s kým jsi na nože?
  • 0

#85 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:22

Evidentně jí tvoje hra přiměla spřátelit se semnou protože se na tu tvojí hru opravdu koukat nedá :)
  • 0

#86 Alviara

Alviara

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 124 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:23

Evidentně jí tvoje hra přiměla spřátelit se semnou protože se na tu tvojí hru opravdu koukat nedá :)

Zobrazit příspěvek

Ptal sem se tě na něco?
  • 0

#87 Sir Cervic

Sir Cervic

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 143 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:24

To Ariadna:

Plácat nesmysli na klientu klidně můžeš já to dělám dnes a denně :) jde o to jestli to pak uděláš ve hře to co plácáš na klientu :-D asi jako já furt vyhrožuju že budu prodávat kůže za hrozně levnou ale snažim se cenu držet vysoko ve hře..

Co tam máme dál....

Jo že mu to nepotvrdim, jo nepotvrdim! protože nemůžu jestli sis nevšimla:) Tak potom co mě několikrát praštil tvuj modrej bufflej kostrák sem utek a dál sem tam nebyl. K tomu odporu se dál vyjadřovat nebudu jen řeknu že sem jí viděl modře v player listu bylo Like a ksichtík vedle ména byl usměvnej .. jo a abych nezapoměl screeny nemám. Důvod si může každej domyslet.

K tomu odlogu :) jo tak si sice neodlogla ty ale tvuj otčín, sice to třeba nehraje a jen to zavřel...ale musíš uznat že odlognout sekundu potom co umřeš je dost podezřelý samo o sobě ;) Ber to tak kdyby si někoho zabila vynecháme afk a on pak odlogl a přišel by za hodku a řekl že mu to spadlo a ptal by se proč je mrtvej?
Je natobě jestli mu budeš věřit nebo ne a jelikož tu hrajem online tak... tu důvery v takovjdlech věcech moc hledat nemůžeš tot vše.
Inač nač se hned vztekat mě by třeba vůbec nevadilo to zahrát znova klidně vyspaný natom odpočívadle. ale to je Kdyby, kdyby si se hned nevztekala a jednala trošku normálně aspon slušně ikdyž mě nebo lízítka nemusíš.
Nojo jo je to tak sme jenom lidi zato někdo nemůže někdo se vzteká někdo ne no. Já ti to zazlý nemám
  • 0

#88 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:26

Ano pač sem tam stál celou dobu v ii frajere..

Zobrazit příspěvek

tohle sem zatáh lízatko..čti pořádně
  • 0

#89 *lízátko*

*lízátko*

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 145 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:28

Ptal sem se tě na něco?

Zobrazit příspěvek

Opakuju to naposledy nereaguj na mě.
  • 0

#90 Krump

Krump

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 519 Příspěvků:

Odesláno 03.03.2009 19:31

To Sparta:
Naopak zatáhl to sem Alviara, jak je jasně vidět, já tam nešel s umyslem Lízátku pomoc

Ehm, ehm... A ta ii + self buf vlastností? hm? Myslíš že si to napamatuju? Když si tak chtěl jít do toho města.. Proč si vlastně nešel a znova semnou začal bojovat? Proč si nešel? zavolal sis po tellu či na GP posily a pak ses cejtil silnej co? Nemluvě o tom že sis vše po smrti pamatoval :o)) a ještě jedna věc, zabili sme tě 3krat a ne 15krat a jestli chceš ležet držkou v bahně 15krat tak ti mile rád pomohu

Zobrazit příspěvek

To Alviara: Jenže Lízátko má pravdu, promin ale opravdu tvoje hra je odporná a Lucka nemá Ashe dvakrát v lásce už kvůli jejím minulým výstřelkům
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních