Skočit na obsah

Fotka

Obchodnik - zakazky

• Please log in to reply
168 odpovědí na toto téma

#61 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 14:23

Mno to znamená,že danej kovář měl tavení a kování stříbra cca n půlce skillu stříbra...koval mi 3 různé stříbrné zbraně pro zakázku a každá první byla ex.

Zobrazit příspěvek

Ja uz sem si to zjistil jinde, co si tim myslel.

Primarni skill urcuje, ze dokazu neco vyrobit.
Sekundarni skill urcuje jaka kvalita to bude.

V tom co sem ja napsal vyse byla jedna podstatna vec, ze exc vyrobek budes vyrabet az budes mit primarni i sekundarni skill na max a pak bude nejaka pravdepodobnost X, ze vyrobis exc, jinak neex.

A pokud ted, kdyz mam sekundarni skill na pulce delate veci 50/50 exc/neex, tak to se nedivim ze na maximalnim skillu delas same exc vyrobky :o)

A hlavne pri zachovani soucasne pravdepodobnosti, ze vyrobim exc vyrobek, by se pridanim dalsi licence jejich exclusivita prilis nezvysila.

A nakonec, co lidi co uz maji exc vyrobky z drivejska ?
  • 0

#62 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 14:29

Ja uz sem si to zjistil jinde, co si tim myslel.

Primarni skill urcuje, ze dokazu neco vyrobit.
Sekundarni skill urcuje jaka kvalita to bude.

V tom co sem ja napsal vyse byla jedna podstatna vec, ze exc vyrobek budes vyrabet az budes mit primarni i sekundarni skill na max a pak bude nejaka pravdepodobnost X, ze vyrobis exc, jinak neex.

A pokud ted, kdyz mam sekundarni skill na pulce delate veci 50/50 exc/neex, tak to se nedivim ze na maximalnim skillu delas same exc vyrobky :o)

A hlavne pri zachovani soucasne pravdepodobnosti, ze vyrobim exc vyrobek, by se pridanim dalsi licence jejich exclusivita prilis nezvysila.

Zobrazit příspěvek

Mno brudro z mých zkušeností za ty lepší zaplatily minimálně 2 pokusy:) páč to je přesně klasická NWN kostka,když třeba ex.kove se neex a naopak což by nevadilo u zbraní běžně používaných,ale co ty co nikdo nechce.
  • 0

#63 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 14:35

Btw, to tu neni zadnej kovar co to testoval, jaka je sance po dosazeni max skillu ve vyrobe i taveni na exc vyrobek.
Na takovem naradi se to musi pekne zkouset. :o)
  • 0

#64 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 14:43

Btw, to tu neni zadnej kovar co to testoval, jaka je sance po dosazeni max skillu ve vyrobe i taveni na exc vyrobek.
Na takovem naradi se to musi pekne zkouset. :o)

Zobrazit příspěvek

Jéé o nařádí a skillu mi ani nemluv...hehe mám kovářku na syenu i část rubu naskillovanou jak kování tak tavení a mistr krumpáč dělám 4x z 10 pokusů úspěšných podotýkám.....hehe,když sem měla naskillovaný jen železo ta šance byla 50 na 50. :smile:
  • 0

#65 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 15:09

.......

Zobrazit příspěvek

No exkluzivita by se zvýšila maximálně tím, že by to bylo dražší, ale jak zde bylo již poznamenáno, kdo o ex. stál, ten si připlatil pokusy navíc, i já to parkrát udělal. Dostupnost těchto zbraní by zůstala prakticky totožná s tím rozdílem, že by jsi o tom mohl rozhodnout a vypadl by prvek náhody a prokleté NWN kostky.

Pro lidi co mají ex. výrobky z dřívějška by se nezměnilo nic, zůstali by jim, snad jen kdyby se jich zbavovali formou sešrotování dostali by o nějakou tu zlatku navíc, všichni asi tušíme, že na šrotovadle se nevydělává žádná závratná častka. Pravdou je, že by se za běhu hry změnily jisté parametry a ceny, ale tohle tu Brudro už několikrát bylo ať už formou přímou - změna cen licencí tak nepřímu alias Dědkův všemi milovaný obchodní drobeček Fiškus (skomoleno schválně - pro rejpaly :smile: ).
  • 0

#66 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 15:50

Naopak prvek nahody a NWN kostky musi zustat za kazdou cenu.
Zadne jiste exc vyrobky tady nechceme.

Takze sme to hezky probrali a evidetne vse funguje tak jak ma.

Mno to znamená,že danej kovář měl tavení a kování stříbra cca n půlce skillu stříbra...koval mi 3 různé stříbrné zbraně pro zakázku a každá první byla ex.

Tento stav je naprosto korektni.

Pokud by se mela menit pravdepodobnost na exc vyrobek, tak si nemyslim, ze by z toho kovari meli radost. :o)))
  • 0

#67 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 16:28

Naopak prvek nahody a NWN kostky musi zustat za kazdou cenu.
Zadne jiste exc vyrobky tady nechceme.

Takze sme to hezky probrali a evidetne vse funguje tak jak ma.
Tento stav je naprosto korektni.

Pokud by se mela menit pravdepodobnost na exc vyrobek, tak si nemyslim, ze by z toho kovari meli radost. :o)))

Zobrazit příspěvek

Ehm mno já nevím brudro tys viděl někdy učedníka vykovat skvělou zbraň...ne oprava tovaryše řekněme páč půl skillu to je tak na tovaryše.Ano jistě jsou vyjímeční kováři co to dokážou,ale ehm 50 na 50 ex neex?Ti nevím to ty výrobky fakt nejsou příliš exkluzivní,když je ukove zodpuštěním každej moula.
  • 0

#68 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 16:35

Apropo písečku,když sou ty ex věci tak dobře prodejné pročpak si nekoupíš něco z toho co dal Bart na forum? :smile:

Zobrazit příspěvek

protože jsem chudej jak blecha a to malo co nalootim utratim za jidlo abych mohl naspavat ressy pro kazdeho kdo me otravuje
  • 0

#69 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 16:36

Ehm mno já nevím brudro tys viděl někdy učedníka vykovat skvělou zbraň...ne oprava tovaryše řekněme páč půl skillu to je tak na tovaryše.Ano jistě jsou vyjímeční kováři co to dokážou,ale ehm 50 na 50 ex neex?Ti nevím to ty výrobky fakt nejsou příliš exkluzivní,když je ukove zodpuštěním každej moula.

Zobrazit příspěvek

tak z vodpuštěním teda ti musím říct že všechny výrobky na demoně jsou stejné at je vykove,ušije,uvaří,vytvrdí,opracuje,nakope,vyrobí kdokoliv..už jen z tohohle hlediska to co píšeš je pouhé poslední zvolání padlé dračice :D
  • 0

#70 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 17:08

Zobrazit příspěvek

Kovářům to možná bude fuk.. platit si nechaj stejně, ale jako uživatel bych teda nechtěl příjít o ex shadow díky pár obchodníkům.

Jako kováři mi je fuk že si odemě někdo koupí 8 ex syenit cepů, nebo palcátů, prostě to zacáluje a hotovo, já na sklad nic nechci, bych to za cvhíli neměl kam dávat :smile:
Pukud by se měla snižovat šance na ex zbraň, to ty tisíce uživatelů zbraní těm pár křikounům obchodníkům pěkně poděkuje :wink:
  • 0

#71 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 19:27

Kovářům to možná bude fuk.. platit si nechaj stejně, ale jako uživatel bych teda nechtěl příjít o ex shadow díky pár obchodníkům.

Jako kováři mi je fuk že si odemě někdo koupí 8 ex syenit cepů, nebo palcátů, prostě to zacáluje a hotovo, já na sklad nic nechci, bych to za cvhíli neměl kam dávat  :smile:
Pukud by se měla snižovat šance na ex zbraň, to ty tisíce uživatelů zbraní těm pár křikounům obchodníkům pěkně poděkuje :wink:

Zobrazit příspěvek

Mno zjevně sis nevšim,že návrh na snížení šance na ex přišel od toryela a já ti nevím,ale máš pocit,že to je hráč obchodník?
  • 0

#72 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 19:31

tak z vodpuštěním teda ti musím říct že všechny výrobky na demoně jsou stejné at je vykove,ušije,uvaří,vytvrdí,opracuje,nakope,vyrobí kdokoliv..už jen z tohohle hlediska to co píšeš je pouhé poslední zvolání padlé dračice :D

Zobrazit příspěvek

Ehm pochopil někdo co tím chtěl básník říct....páč mě to teda nedošlo.
  • 0

#73 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 19:36

Mno zjevně sis nevšim,že návrh na snížení šance na ex přišel od toryela a já ti nevím,ale máš pocit,že to je hráč obchodník?

Zobrazit příspěvek

Chapu, ze tobe jako obchodnikovi prijde desny platit za ex vyrobky, ktere nechces. Takze chces snizovat sanci na ex vyrobek.
Na druhou stranu urcite se najde stejne mohutna mnozina zakazniku kovare, kteri by naopak chteli platit min za ex vyrobek, a proto by sanci chteli vetsi.

Ktera je teda ta spravna cesta ?
  • 0

#74 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 20:02

Chapu, ze tobe jako obchodnikovi prijde desny platit za ex vyrobky, ktere nechces. Takze chces snizovat sanci na ex vyrobek.
Na druhou stranu urcite se najde stejne mohutna mnozina zakazniku kovare, kteri by naopak chteli platit min za ex vyrobek, a proto by sanci chteli vetsi.

Ktera je teda ta spravna cesta ?

Zobrazit příspěvek

Ehm brudro opakuju znovu NÁVRH NA SNÍŽENÍ ŠANCE NA EX PŘIŠEL OD TORYELA.
  • 0

#75 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 20:13

Kdyby sis brudroušku přečet vše věděl bys,že mě šlo o jedinou věc a to,aby obchodníci v ST při zakázkách nedělali rozdíl mezi ex a neex.......nic víc nic míň,ale jako vždy,když někdo navrhne něco co by nedejbože pomohle jedný skupině crafterů tak se tu strhla hádka o tom jak by to bylo nefér ...takže prosím zamknout a až mě příště napadne navrhnout něco co by hráčům kapku usnadnilo craft tak prosím pořádně praštit přes čumák.....víte co....nevím proč sem si myslela,že tady dokážou lidi myslet i na ty ostatní...co mě se týká ať obchodník zůstane tak jak je já si způsob vyskillování najdu,ale taky až bude někdo chtít něco koupit tak si bude muset hledat jiného obchodníka páč já hodlám dělat obchodníka výhradně pro ty co mi pomáhají a sou tak hodní,že mi věci pro ST dělají za minimum a ti budou také následně patřičně odměněni....NAZDAR a můžete být na sebe hrdí.Zase ste mi dokázaly,že slovo já je pro vás to nej...vyjímkou jsou ti co popřemýšleli a navrhly něco smysluplného místo neustálého osočování mé osoby,že mi de jen o zisk.Páč na rozdíl o některých co tu vykřikují mě je nějaký zisk úplně u prdele.(omlouvám se za ten výraz,ale čeho je moc toho je příliš)
  • 0

#76 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 20:32

Kdyby sis brudroušku přečet vše věděl bys,že mě šlo o jedinou věc a to,aby obchodníci v ST při zakázkách nedělali rozdíl mezi ex a neex ...

Zobrazit příspěvek

Fajn a dokazes nejak rozume oduvodnit proc by to tak melo byt ?

A navíc hodný kováři jako Bart pak maj nervy páč pro zakázku kovou ex častěji jak pro zákazníky.

Pak se vedla diskuze jestli je obchodnik jako remeslo hratelny nebo ne.
A ze to ty starsi meli lehci, nebot pokladu bylo vic a vseho bylo vic a vsechno bylo lepsi.

Hehe mno tak sem se zase pobavila no....kovářka půl skillu stříbra a ukovala 3 ex a 3 neex zbraně.....tak já nevím,ale v čem je ta ex vlastně vyjímečná a jak má někdo kdo začíná sehnat blbé stříbro pro zakázku,když kovář s půlkou skillu kove ex neex půl napůl.

Pak jste rozebirali, jak upravit remeslo kovare, aby koval na pozadni ex a nex vyrobky.

Pak jsme se opet vratili k pravdepodobnosti s jakou vykoveme ex vyrobek.

Takze:

Proc by obchodnici ve stromoradu nemeli rozlisovat ex a neex vyrobky, kdyz to do ted naprosto normlane fungovalo a bylo tady a je tu spousta obchodniku, kteri urcite nepatri k tem nejchudsim.

Dekuji
  • 0

#77 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 20:48

obchodníka páč  já hodlám dělat obchodníka výhradně pro ty co mi pomáhají a sou tak hodní,že mi věci pro ST dělají za minimum a ti budou také následně patřičně odměněni....

Zobrazit příspěvek

a hle tak nakonec ti došlo vo čem že to ten obchodník je :D
  • 0

#78 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 21:38

a hle tak nakonec ti došlo vo čem že to ten obchodník je :D

Zobrazit příspěvek

Víš co ja zajímavý sparťane,že se ozýváš zrovna,ty kerej hraješ prakticky výhradně koželuhy a co já pamatuju tak na bossech si byl pečený vařený....není to divný?
  • 0

#79 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 21:43

Fajn a dokazes nejak rozume oduvodnit proc by to tak melo byt ?
Pak se vedla diskuze jestli je obchodnik jako remeslo hratelny nebo ne.
A ze to ty starsi meli lehci, nebot pokladu bylo vic a vseho bylo vic a vsechno bylo lepsi.
Pak jste rozebirali, jak upravit remeslo kovare, aby koval na pozadni ex a nex vyrobky.

Pak jsme se opet vratili k pravdepodobnosti s jakou vykoveme ex vyrobek.

Takze:

Proc by obchodnici ve stromoradu nemeli rozlisovat ex a neex vyrobky, kdyz to do ted naprosto normlane fungovalo a bylo tady a je tu spousta obchodniku, kteri urcite nepatri k tem nejchudsim.

Dekuji

Zobrazit příspěvek

Ano bylo je správný výraz brudro....a aby bylo jasno v ST v žádné zakázce nikdy nenajdeš ex věc...kdyby požadovaly ex i neex fajn,ale oni chtěj výhradně neex a ještě něco.....to vám vážně tak vadí,že obcodník si ježděním tam a zpět ...ukecáváním crafterů a rizikem,že když do St přijede tak ta zakázka už tam nebude vydělají časem slušné prachy?Fakt jim to tak děsně závidíte?Pokud ano je mi vás nesmírně líto.
  • 0

#80 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 21:44

PROSÍM,ABY TO NĚKDO ZAMKNUL .
  • 0

#81 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 21:48

Fakt jim to tak děsně závidíte?Pokud ano je mi vás nesmírně líto.

Zobrazit příspěvek

Na to se dá říct snad už jen... OMG, LOL
  • 0

#82 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 21:55

Ano bylo je správný výraz brudro....a aby bylo jasno v ST v žádné zakázce nikdy nenajdeš ex věc...kdyby požadovaly ex i neex fajn,ale oni chtěj výhradně neex a ještě něco.....to vám vážně tak vadí,že obcodník si ježděním tam a zpět ...ukecáváním crafterů a rizikem,že když do St přijede tak ta zakázka už tam nebude vydělají časem slušné prachy?Fakt jim to tak děsně závidíte?Pokud ano je mi vás nesmírně líto.

Zobrazit příspěvek

Ty me asi rozplaces.

Takze na jednu stranu nam tu pises, jak to ma obchodnik desne tezky, ze kdyz neni v zadny "mafii" tak nic nema za licence, na nicem se prakticky neda vydelat.
Na druhou stranu nas tady narknes, ze zavidime, ze si obchodnik vydela hodne, prestoze se tady spousta lidi stale snazila ukazat, ze obchodnik si vydelava dost. A cele to zakoncis tim, ze napises, ze budes prodavat jen kamaradum co ti vyrabi veci za "levny" peniz.

Zaverem snad, ze vim jak funguje stromoradsky obchodnik a jake predmety prijmaji tam za morem.

Bohuzel se uz asi nikdy nedozvim, proc by meli prijmat i predmety jine kvality, krom toho, ze tobe se nelibi, ze kovar, ktery ti vyrabel veci nazakazku, nekoval predmety v kvalite, jakou si ty prave diktujes.

PS: Jakozto autor celeho tematu ho mam dojem muzes jak zamknout tak i dokonce smazat. Pokud ho budes mazat, upozorni, prosim, pred tim. Rad bych si ho schoval.
  • 0

#83 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 22:43

Víš co ja zajímavý sparťane,že se ozýváš zrovna,ty kerej hraješ prakticky výhradně koželuhy a co já pamatuju tak na bossech si byl pečený vařený....není to divný?

Zobrazit příspěvek

1) ano..baví mě to..něco proti??
2) jestli narážíš že neznám jiá řemesla tak se mýlíš
3) ano bossy DAG jednou dnně na večer kupodivu s tvojí postavou..DZ tu a tam když někdo pozval
4)co je na tom divnýho?? co tímchtel básník říci?:D
  • 0

#84 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 22:48

Zobrazit příspěvek

ou ted si mě vážně ranila..ano závidim ti
  • 0

#85 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 23:06

Takže závěrem a ještě jednou pro ty co si zapoměli sundat klapky z očí.....toto téma bylo založeno ze dvou důvodů...první...krom toho,že mám obchodnici takže vím o co de a mám taky pár známých co ten craft dělaj a co maj na rozdíl ode mě smůlu na itemy v gamblingu a druhý důvod je prostý ...kováři ...ti slušní ...jsou poměrně zklamaní,když pro zakázku dělají jednu ex věc za druhou.....nic víc nic míň.
  • 0

#86 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 23:09

ou ted si mě vážně ranila..ano závidim ti

Zobrazit příspěvek

Tebe ranila...to těžko..to ty mě tu neustále napadáš ...víš co se říká jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá.....jo a to s tím Dagem....víš bylo by celkem zajímavé porovnat kolikrát máš ty ve statistice zabití Daga a kolikrát já s Keylou....věřím,že ta čísla se budou celkem lišit.Hehe a ještě jedna poznámka je zajímavý,že týhle věty se chytli jen konkrétní lidé*pobaveně se zasměje*.
  • 0

#87 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 23:16

Tebe ranila...to těžko..to ty mě tu neustále napadáš ...víš co se říká jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá.....jo a to s tím Dagem....víš bylo by celkem zajímavé porovnat kolikrát máš ty ve statistice zabití Daga a kolikrát já s Keylou....věřím,že ta čísla se budou celkem lišit.Hehe a ještě jedna poznámka je zajímavý,že týhle věty se chytli jen konkrétní lidé*pobaveně se zasměje*.

Zobrazit příspěvek

ano lidi který tu s tebou vedly diskuzi...jinak ok požádám Tery o statistiku ..rpotže Spartička nemá proti keyle víc dagu jak 10..a včíl mudruj..

jinka ano si morální vítězka a všechno co píšeš je pravda a nic než pravda..ostatní jen melou hovna :D
  • 0

#88 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 23:19

Ty me asi rozplaces.

Takze na jednu stranu nam tu pises, jak to ma obchodnik desne tezky, ze kdyz neni v zadny "mafii" tak nic nema za licence, na nicem se prakticky neda vydelat.
Na druhou stranu nas tady narknes, ze zavidime, ze si obchodnik vydela hodne, prestoze se tady spousta lidi stale snazila ukazat, ze obchodnik si vydelava dost. A cele to zakoncis tim, ze napises, ze budes prodavat jen kamaradum co ti vyrabi veci za "levny" peniz.

Zaverem snad, ze vim jak funguje stromoradsky obchodnik a jake predmety prijmaji tam za morem.

Bohuzel se uz asi nikdy nedozvim, proc by meli prijmat i predmety jine kvality, krom toho, ze tobe se nelibi, ze kovar, ktery ti vyrabel veci nazakazku, nekoval predmety v kvalite, jakou si ty prave diktujes.

PS: Jakozto autor celeho tematu ho mam dojem muzes jak zamknout tak i dokonce smazat. Pokud ho budes mazat, upozorni, prosim, pred tim. Rad bych si ho schoval.

Zobrazit příspěvek

Jo a brudro nesmažu to páč já měla dobrý úmysl ze který nemám důvod se stydět....ani jedinkrát sem tu nepsala,že by se obchodník měl komplet předělat ..nebo jo...co za tak hroznou věc by bylo kdyby obchodník..nepříliš to lehký craft měl ten craft o něco lehčí.....ono jestli ste si nevšimli nejsem jediná komu tato konkrétní věc přijde poněkud na houby,ale joo já vlastně zapoměla ono se do mě fajn trefuje,když zrovna moje obchodnice pomalu,ale jistě vydělává díky štěstí v gamblingu a taky na craftery co sou ochotný plýtvat materiálem na zcela neprodejnou věc a chtít za to jen malou cenu......holt zase za to můžu já...jak sem řekla nemusíte se bát,že bych se už namáhala něco navrhovat a tím urážet vaše cítění.... z toho už sem nadobro vyléčená....popravdě i z pár jiných věcí,ale to poznáte možná časem a možná ne.
  • 0

#89 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 23:24

ano lidi který tu s tebou vedly diskuzi...jinak ok požádám Tery o statistiku ..rpotže Spartička nemá proti keyle víc dagu jak 10..a včíl mudruj..

jinka ano si morální vítězka a všechno co píšeš je pravda a nic než pravda..ostatní jen melou hovna :D

Zobrazit příspěvek

Copak naštval ses?Je to nepříjemné,že sparťánku a myslíš,že já si musím nechat vše líbit?Mno mám pro tebe novinku ne nemusím a ty sprostý slova si prosím odpusť.
  • 0

#90 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 17.02.2009 23:34

Mno pobavily sme se hehe zanadávaly si ....padlo tu dle mě i pár dobrých návrhů od lidí,kteří nemyslí jen na sebe a je čas tu šou ukončit...závěrem...omlouvám se všem,kteří museli číst vše i to co se netýkalo přímo tématu ba právě naopak se to pak odklonilo a ubíralo naprosto jiným směrem....moje chyba zapoměla jsem,že i když se to jmenuje návrhy někdo si to plete s řečnickou arénou a vyřizuje si účty........sice nemám tušení co sem provedla altharianovi a sparťanovi,že se tak do mě pustily...mno brudra to je případ sám o sobě....ten si prostě musí rýpnout...hehe asi bude lépe zakládat takovéto topici s cedulkou brudrovi vstup zakázán,protože místo,aby použil ten svůj intelekt pro návrh jak by se to dalo vyřešit,když už sem mermomocí musel napsat tak udělal to co vždy...no co už topic zamykám ať si z toho vybere kdo chce co chce......budiž pro ostatní poučením,že snaha o pomoc ostatním se nevyplácí.Škoda.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních