Skočit na obsah

Fotka

Dračí doupě

• Please log in to reply
151 odpovědí na toto téma

#61 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 21:09

takže máme tu

1. válečník(člověk) Vladimír (Gobouš) + (- vzor)
2. barbar(horal) Ulmo (Superheadhunter) +
3. mág(elf) Grywald (Krasoň) +
4. rogue(půlčík) Qvik Cafrík (Jerry) +
5. válečník(horal) Olmu (béďa) +
6. šermířka(půlčice) Miriam (Miriam) +
7. rogue/hranda(půlčík) ??? (Casperka) 2!!
8. magička(??) ?? (Neon-na zkoušku) 2!!

no a Terezz bohužel padl ještě dřív než jsem ho stihl sadisticky zabít in game, nu kdyby sis to rozmyslel, určitě jsi vítán ;)

jinak ti kteří mají pluska mi už zaslaly pěkný popis postavy, obsahující stručně a výstižně vše potřebné, tedy jméno, vzhled a povahu, ti ostatní, pomalu to začněte napravovat(a můžete hádat co znamená to číslo za vaším jménem)

ps. a kdo je sakra Miriam? :D
  • 0

#62 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 21:12

ted me napadlo...jestli se dozvim ze miriam = casperka a takle mate dmko tak si na ni ve hře smlsnu
  • 0

#63 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 21:22

Odesláno PM.
  • 0

#64 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 22:04

protože chyba :D upravím

jinak terezz nejdou ti posílat pms ode mě, nevím proč takže tady co jsem ti psal

Zobrazit příspěvek

Hele tak uz by ti melo jiti moje PM, ale za to mne nejde zas tobe ;).. no jinak jsem si musel promaznout zpravy.. Co se tyce skoly, kdyby to slo a skola polevila po tydnu ci 14ti dnech tak bych se treba pridal.. To necham uz na tobe a kdyztak se muzeme domluvit jeste..
  • 0

#65 Mirian

Mirian

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 22 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 22:07

No ... na demoně mám acc danny pokud ti to napoví ... :yes:
  • 0

#66 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 22:36

takže máme tu

7. rogue/hranda(půlčík) ??? (Casperka) 0:25
8. magička(temná elfka) Vanessa (Neon-na zkoušku) +/-
  • 0

#67 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 22:55

Muzes nam nezasvecenym poslat link kde se doctem o schopnostech barbara? Tohle povolani jaksi v dracaku neni kdyz je tam jako rasa :)
  • 0

#68 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 23:04

Jo ! ! ! Protože nechci aby se náhodou ten muj barbar na někoho špatě nepodíval a ten dotyčej neumřel strachy při pohledu na jeho zastrašující výraz ve tváři že ano..... :yes:
  • 0

#69 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 23:07

Já sem třeba našel kdysi tohle když sem hrával dračáka, tak sem dle toho i hrál postavu a dost se mi to líbilo, akorát teda mi to přišlo trochu silný no...
Při tvorbě postavy sem se zde i trochu inspiroval...

http://www.dracidoup...t=ano&skin=dark
  • 0

#70 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 23:12

Já psal všechno podle sebe,podle mě je zbytečný se ohraničovat nějakejma pravidlama ,nebo to dělat podle toho jak to přednámy napsal někdo a okopčilo několik lidí ,)
  • 0

#71 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 04.11.2008 23:15

že bych se přidal teda ? :) člověk - kouzelník popis vymyslim zítra až a pošlu ti to co nejrychlejc
  • 0

#72 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2008 03:18

takže k pravidlům barbara se vyjadřovat nebudu, představte si klasického z nwn a máte jasno

dále, máme kompletní tým, budu tedy počítat ještě s drakonem a jakmiile sesmolí historii, zkusím promyslet pořádný příběh, ať můžu v pátek večer vypustit oficiální úvod

pokud to nikomu vyrazně nevadí, z pravidel si vezmeme pouze inspiraci a hra bude převážně storytelling a házení(pokd nějaké vůbec bude a bude k němu vůbec důvod) si vezmu na starost já

takže bandička hrdinů, kterou svedou cesty dohromady prapodivnými stezkami a steztičkami (které všechny budu muset vykoumat -.-) je

takže máme tu

7. hraničářka(půlčice) Růženka (Casperka) -
8. magička(temná elfka) Vanessa (Neon-na zkoušku) +/-
9. mág(člověk) ?? (Drakonek) -
10. alchymista(půlčík) Vlahoš (Hastroš) -

růža a drakonek mají mínus za nedodržení termínu (ano pro ty co tušili že číslo udávalo počet hodin do uzavěrky, tušili správně), Neon má něco mezi, jednak se bojím jeho munchkinismu, jednak nevím jak mu pujde hrat drowku ale uvidime, uvidime třeba nas mile překvapi no a když ne, spadne na něho(Vanessu) boží kámen

tak a dále co se týká magiků, zvolíte si jedno (slovy jedno) zaměření z těchto: oheň, voda, vzduch, země, iluze, nebo nekromancie

mágy všeuměly nevedeme

pak co se týče dotazu na meč bastard a barbara (připadně horala jakožo rasu) tak ne, dle mého názoru k nim patří obouruční meč ale samozřejmě vám v bastardu bránit nebudu, ono je to jedno, mějte si třeba palici, chci tím říct že pokud jste někde četli že ta a ta rasa má jako rodovou tu a tu zbran, neznamená to že si ji musite nutně narvat, dejte si co chcete a pokud chcete aby na vas bylo dm milé, naopak nedělejte stereotypy ale co nejoriginalnější, nejméně otřelé a vůbec podivínské charaktery a exoty s uchylkama, čím víc tím líp
v této kategorii u mě bodují růža, miriam a vladimír a to v tomto pořadí (takže čekejte božské výhody, myšleno výhody z nebes)

tolik k organizaci, ještě dodám, že pokud se bude chtít kdokoliv přidat později, nebudu se tomu (snad) bránit ale počítejte s tím že už vám nedám takovou svobodu při výběru postavy, spíš doplníte nějaký charakter který by mi bodl aby ho hrál někdo jiný a ne furt jenom já

no a to by pro ted stačilo, další info zase zítra (dneska)
  • 0

#73 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2008 10:42

Skrčku, ty mazej za IC ohradu, takdy nemáš co dělat.

Bulire, nemáš toho průvodce v čitelnější formě?

Kdybych věděl co ta čísla znamenají, tak počkám ještě alespoň den ;-P Já rád když jsou mé postavy terčem různých šprýmů, záludností apod. :-)
  • 0

#74 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2008 11:07

Toho Průvodce lepšího nemam, sem to jen tak rychle vygoogloval na netu.....
  • 0

#75 Hastrman

Hastrman

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 282 Příspěvků:
  • Interests:Necromancy and death magic

Odesláno 05.11.2008 13:52

No kdyby nebyl nikdo proti tak já bych se ještě přihlásil...teda pokud by už nebylo moc lidí
Tak případně
Hobit alchymista Vlahoš,popisek mam takže ho kdyžtak pošlu.
Můžu si klidně vybrat něco jinýho jestli bude DM chtít,ale tahle postavička mě docela bavila.
  • 0

#76 Mirian

Mirian

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 22 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2008 14:44

Otázka na PJ... jmenuju se mirian nebo miriam??? :yes:
  • 0

#77 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2008 14:59

Šavlozubá Veverka vše co je třeba vědět o DrD :o) Někde sem měl link i přímo na pravidla, ale nemůžu najít
  • 0

#78 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2008 16:11

miriam se jmenuje mirian

hastrman, pošli mi ten popis

caspere, ty si mě nepřej

dalamar, díky pročtu a inspiruju se
  • 0

#79 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2008 18:38

8. magička(temná elfka) Vanessa  (Neon-na zkoušku)  +/-

Co znamená to +/-? jako že mam hnusnej popis? :yes:
  • 0

#80 Mirian

Mirian

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 22 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2008 18:45

Měla se taky posílat historie :yes:
  • 0

#81 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 05.11.2008 20:38

Co znamená to +/-? jako že mam hnusnej popis?  :yes:

Zobrazit příspěvek

Že si na tebe bude dávat pozor, protože tě evidentně nemá moc v lásce, takže bejt tebou sekam latinu:)
  • 0

#82 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 05:50

Že si na tebe bude dávat pozor, protože tě evidentně nemá moc v lásce, takže bejt tebou sekam latinu:)

Zobrazit příspěvek

tos vystihl dokonale ;) :yes:
  • 0

#83 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 16:09

Hele dostal se do mě nějakej goauld, takže mi něni dvakrát dobře, ale budu se snažit se uzdravit a dostat se sem. Jinak můj mág - iluze - eště otázka, kouzla si budeš tvořit sám? nebo to bude podle drd, nechci tlačit natebe, ale když si tlačil na nás mohl by si prosim přihodit nějaký info.
  • 0

#84 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 16:21

Hele dostal se do mě nějakej goauld, takže mi něni dvakrát dobře, ale budu se snažit se uzdravit a dostat se sem. Jinak můj mág - iluze - eště otázka, kouzla si budeš tvořit sám? nebo to bude podle drd, nechci tlačit natebe, ale když si tlačil na nás mohl by si prosim přihodit nějaký info.

Zobrazit příspěvek

kouzla jeste presne nevim jak budu resit ale rozhodne ne tak aby si je vymysleli sami hraci, preci jen to by byla podpora munchkinismu, nejspise to vyresim systemem takovym, ze pokud mag bude chtit v nejake situaci pouzit kouzlo, napise mi jakym zpusobem ho chce uzit (jestli destruktivne (tedy znicit toho trola) nebo tvorive (tedy pouzit na partu levitaci a preletet ho)) no a ja mu dam (vymyslim) moznosti, jaka kouzla by mohl momentalne mit k dispozici, jak je ktere tezke, jake jsou pripadne sance na selhani nebo spatnou funkci kouzla a tak podobne, zalezi na situaci no a dany mag si pak vybere co(nebo jestli vůbec neco) sešle

ps. pozdravuj Tyelka
  • 0

#85 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 17:16

tyelk byl jaffa ja sem určo tok'ra :-)

Zobrazit příspěvek

Jo to mi příde jako moc dobrej nápad :grin: Eště dovymyslet magenergii, meditaci (obnovu magů) a fatální neuspěch :grin: Eště jednu malou otázečku - už víš kdea jak budem hrát? ^^ snad to nevypadá jako rejpání to bych nechtěl :yes:
  • 0

#86 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 17:57

Jo to mi příde jako moc dobrej nápad  :grin:  Eště dovymyslet magenergii, meditaci (obnovu magů) a fatální neuspěch  :grin: Eště jednu malou otázečku - už víš kdea jak budem hrát? ^^ snad to nevypadá jako rejpání to bych nechtěl  :yes:

Zobrazit příspěvek

naopak, správnými dotazy mi často usnadníte práci protože nemusím vymýšlet všechno sám takže se klidně ptej dál

hrát se bude na foru a to systémem kol, přičemž každé kolo bude ovšem dlouhodoba zaležitost naplněná pmkama a jinými komunikačními způsoby, aby výsledkem byl pěkný příběh shrnuty do jednoho příspěvku od každého hráče a jedním závěrečným shrnutím mým po kterém nastíním situaci dalšího kola

kola neberte jako časovou konstantu, bude záležet na situaci jestli jedno kolo trvá třeba celou noc (hlídka u ohně př které se nic nestalo) nebo naopak půlhodinka která zabere několik kol (bitka s tlupou zombáků/skřetů/jakakoliv potvora)
  • 0

#87 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 17:59

jinak vážení je mi líto ale uzávěrka je už dávno po termínu, takže hastrmánek je poslední kdo se přidal, další zájemci pište klidně ale už ne historii postavy, jen to že máte zájem si zarát no a po víkendu (to už by mělo být něco dohráno) vás možná zapojím do nějaké postavy která se mi bude dějově hodit
  • 0

#88 SuperHeadHunter

SuperHeadHunter

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 20:11

už chcem začít ! ! !

už chcem začít ! ! !

už chcem začít ! ! !

*skanduje*
  • 0

#89 Princ Krasoň

Princ Krasoň

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 367 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 20:52

jo jo taky mam mrazení v zádech, už se těšim, ale nech PJe vymyslet příběh, čim víc času mu necháme tim lepší to (možná) bude. Už mam plnou hlavu nápadů :-)
  • 0

#90 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 06.11.2008 21:09

ohledne kouzel...nebylo by lepsi aby se mag naucil par novych kouzel na kazdym levlu ktery sou presne a pevne dany (cili ucinek a magenergie na spotrebu) tak jak je to skoro ve vsech fantasy rpg systemech co zname ?:)
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních