Dračí doupě
Odesláno 04.11.2008 21:09
1. válečník(člověk) Vladimír (Gobouš) + (- vzor)
2. barbar(horal) Ulmo (Superheadhunter) +
3. mág(elf) Grywald (Krasoň) +
4. rogue(půlčík) Qvik Cafrík (Jerry) +
5. válečník(horal) Olmu (béďa) +
6. šermířka(půlčice) Miriam (Miriam) +
7. rogue/hranda(půlčík) ??? (Casperka) 2!!
8. magička(??) ?? (Neon-na zkoušku) 2!!
no a Terezz bohužel padl ještě dřív než jsem ho stihl sadisticky zabít in game, nu kdyby sis to rozmyslel, určitě jsi vítán ;)
jinak ti kteří mají pluska mi už zaslaly pěkný popis postavy, obsahující stručně a výstižně vše potřebné, tedy jméno, vzhled a povahu, ti ostatní, pomalu to začněte napravovat(a můžete hádat co znamená to číslo za vaším jménem)
ps. a kdo je sakra Miriam? :D
Odesláno 04.11.2008 21:12
Odesláno 04.11.2008 21:22
Odesláno 04.11.2008 22:04
protože chyba :D upravím
jinak terezz nejdou ti posílat pms ode mě, nevím proč takže tady co jsem ti psal
Hele tak uz by ti melo jiti moje PM, ale za to mne nejde zas tobe ;).. no jinak jsem si musel promaznout zpravy.. Co se tyce skoly, kdyby to slo a skola polevila po tydnu ci 14ti dnech tak bych se treba pridal.. To necham uz na tobe a kdyztak se muzeme domluvit jeste..
Odesláno 04.11.2008 22:07

Odesláno 04.11.2008 22:36
7. rogue/hranda(půlčík) ??? (Casperka) 0:25
8. magička(temná elfka) Vanessa (Neon-na zkoušku) +/-
Odesláno 04.11.2008 22:55
Odesláno 04.11.2008 23:04

Odesláno 04.11.2008 23:07
Při tvorbě postavy sem se zde i trochu inspiroval...
http://www.dracidoup...t=ano&skin=dark
Odesláno 04.11.2008 23:12
Odesláno 04.11.2008 23:15
Odesláno 05.11.2008 03:18
dále, máme kompletní tým, budu tedy počítat ještě s drakonem a jakmiile sesmolí historii, zkusím promyslet pořádný příběh, ať můžu v pátek večer vypustit oficiální úvod
pokud to nikomu vyrazně nevadí, z pravidel si vezmeme pouze inspiraci a hra bude převážně storytelling a házení(pokd nějaké vůbec bude a bude k němu vůbec důvod) si vezmu na starost já
takže bandička hrdinů, kterou svedou cesty dohromady prapodivnými stezkami a steztičkami (které všechny budu muset vykoumat -.-) je
takže máme tu
7. hraničářka(půlčice) Růženka (Casperka) -
9. mág(člověk) ?? (Drakonek) -
10. alchymista(půlčík) Vlahoš (Hastroš) -
růža a drakonek mají mínus za nedodržení termínu (ano pro ty co tušili že číslo udávalo počet hodin do uzavěrky, tušili správně), Neon má něco mezi, jednak se bojím jeho munchkinismu, jednak nevím jak mu pujde hrat drowku ale uvidime, uvidime třeba nas mile překvapi no a když ne, spadne na něho(Vanessu) boží kámen
tak a dále co se týká magiků, zvolíte si jedno (slovy jedno) zaměření z těchto: oheň, voda, vzduch, země, iluze, nebo nekromancie
mágy všeuměly nevedeme
pak co se týče dotazu na meč bastard a barbara (připadně horala jakožo rasu) tak ne, dle mého názoru k nim patří obouruční meč ale samozřejmě vám v bastardu bránit nebudu, ono je to jedno, mějte si třeba palici, chci tím říct že pokud jste někde četli že ta a ta rasa má jako rodovou tu a tu zbran, neznamená to že si ji musite nutně narvat, dejte si co chcete a pokud chcete aby na vas bylo dm milé, naopak nedělejte stereotypy ale co nejoriginalnější, nejméně otřelé a vůbec podivínské charaktery a exoty s uchylkama, čím víc tím líp
v této kategorii u mě bodují růža, miriam a vladimír a to v tomto pořadí (takže čekejte božské výhody, myšleno výhody z nebes)
tolik k organizaci, ještě dodám, že pokud se bude chtít kdokoliv přidat později, nebudu se tomu (snad) bránit ale počítejte s tím že už vám nedám takovou svobodu při výběru postavy, spíš doplníte nějaký charakter který by mi bodl aby ho hrál někdo jiný a ne furt jenom já
no a to by pro ted stačilo, další info zase zítra (dneska)
Odesláno 05.11.2008 10:42
Bulire, nemáš toho průvodce v čitelnější formě?
Kdybych věděl co ta čísla znamenají, tak počkám ještě alespoň den ;-P Já rád když jsou mé postavy terčem různých šprýmů, záludností apod. :-)
Odesláno 05.11.2008 11:07
Odesláno 05.11.2008 13:52
Tak případně
Hobit alchymista Vlahoš,popisek mam takže ho kdyžtak pošlu.
Můžu si klidně vybrat něco jinýho jestli bude DM chtít,ale tahle postavička mě docela bavila.
Odesláno 05.11.2008 14:44

Odesláno 05.11.2008 14:59
Odesláno 05.11.2008 16:11
hastrman, pošli mi ten popis
caspere, ty si mě nepřej
dalamar, díky pročtu a inspiruju se
Odesláno 05.11.2008 18:38
Co znamená to +/-? jako že mam hnusnej popis?

Odesláno 05.11.2008 18:45

Odesláno 06.11.2008 16:09
Odesláno 06.11.2008 16:21
kouzla jeste presne nevim jak budu resit ale rozhodne ne tak aby si je vymysleli sami hraci, preci jen to by byla podpora munchkinismu, nejspise to vyresim systemem takovym, ze pokud mag bude chtit v nejake situaci pouzit kouzlo, napise mi jakym zpusobem ho chce uzit (jestli destruktivne (tedy znicit toho trola) nebo tvorive (tedy pouzit na partu levitaci a preletet ho)) no a ja mu dam (vymyslim) moznosti, jaka kouzla by mohl momentalne mit k dispozici, jak je ktere tezke, jake jsou pripadne sance na selhani nebo spatnou funkci kouzla a tak podobne, zalezi na situaci no a dany mag si pak vybere co(nebo jestli vůbec neco) sešleHele dostal se do mě nějakej goauld, takže mi něni dvakrát dobře, ale budu se snažit se uzdravit a dostat se sem. Jinak můj mág - iluze - eště otázka, kouzla si budeš tvořit sám? nebo to bude podle drd, nechci tlačit natebe, ale když si tlačil na nás mohl by si prosim přihodit nějaký info.
ps. pozdravuj Tyelka
Odesláno 06.11.2008 17:57
naopak, správnými dotazy mi často usnadníte práci protože nemusím vymýšlet všechno sám takže se klidně ptej dálJo to mi příde jako moc dobrej nápad
Eště dovymyslet magenergii, meditaci (obnovu magů) a fatální neuspěch
Eště jednu malou otázečku - už víš kdea jak budem hrát? ^^ snad to nevypadá jako rejpání to bych nechtěl
hrát se bude na foru a to systémem kol, přičemž každé kolo bude ovšem dlouhodoba zaležitost naplněná pmkama a jinými komunikačními způsoby, aby výsledkem byl pěkný příběh shrnuty do jednoho příspěvku od každého hráče a jedním závěrečným shrnutím mým po kterém nastíním situaci dalšího kola
kola neberte jako časovou konstantu, bude záležet na situaci jestli jedno kolo trvá třeba celou noc (hlídka u ohně př které se nic nestalo) nebo naopak půlhodinka která zabere několik kol (bitka s tlupou zombáků/skřetů/jakakoliv potvora)
Odesláno 06.11.2008 17:59
Odesláno 06.11.2008 20:11
už chcem začít ! ! !
už chcem začít ! ! !
*skanduje*
Odesláno 06.11.2008 20:52
Odesláno 06.11.2008 21:09
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních