A to já bych to zase rád slyšel do konce, je to celkem konstruktivní diskuze, ač offtopiková. Přinejhorším přesunout.Co se takhle vrátit k tématu ??

Banan
Odesláno 17.10.2008 18:54
Odesláno 17.10.2008 18:55
No asi je to pravda, zřejmě uměli efektivněji zabíjet, ničit, drancovat. Měli lepší výcvik, zřejmě prestižní povolání. Takový WM Palachové říše. My zase měli Lidové milice, ozbrojenou pěst dělnické třídy. Výkvět společnosti, samý ryzí charakter. Nejsem na ně ale moc hrdý.
Co se takhle vrátit k tématu ??
Ja myslim ze ted jsi to presne vystihl :-) Gobik tam mel misto SS pouzit nase lidove milice a to bych ani nemukl protoze necemu takovemu sverit zbrane na obranu nasi lidove :-) demokraticke :-) zeme nad tim zustava rozum stat
s tim drancovanim bych to ale taky moc nevidel ono jaksi drancovani nejde prilis ruku v ruce s bleskovou valkou zejo
Odesláno 17.10.2008 19:00
...
Jí jim neberu že to byla elita, jistě ano. Ale jestli ty, hodláš popírat fakt, že to byli fanatici, odhodláni pro Hitlera všech možných zvěrstev, pak s tebou jakoukoliv diskuzi končím. Nebyl to nikdo jiný než SS, kdo vybíjeli vesnice, "provozovali" koncentrační Tábory, pobíjeli děti. Vše pro pár slov vyšinutého magora.
A kde krucinal máš, že ti chci vyvracet nějakej fakt o elitních jednotkách? Nikdy jsem o tom nijak nemluvil (nepsal), nijak jsem nezmiňoval jejich " elitu/neelitu" proč to teda zkoušíš vytahovat? Snažíš se proti mě argumentovat s něčím, v čem máš pravdu, ale zcela bezůčelně, protože já se s tebou o tom nehádám. Stejně tak to s křesťany.
Obhajuješ svůj názor na islám přede mnou, nebo před sebou? Vím o tom co dělali křesťané v historii. Ale, u všech ďasů, já mluvím o současnosti! Chápeš to? O tom co se děje dnes, a promiň, ale neposadím se na prdel pokud mi zaklepe arabák na dveře a s omluvou, že dřív je křesťané taky vyvražďovali, mi odkrouhne mamču. Chápeš co myslím? Podle mě totiž ne, snažíš se mě umlátit argumenty/výroky, které beru jako pravdivé, ale se kterýma já jsem vůbec nechtěl mít co dočinění.
Nebo o co ti jde? Vadí ti, že mně vadí, když se čmáraj znaky elitních SS po zdech? Nebo snad chceš abych postavil řečnický pult pro Abdu musů Zarkávího, aby si vylil srdíčko k muslimům, kteří ignorují základní stavební kameny islámu? Já totiž nevím.
Viděl si Hitlerova elita? Tam to máš krásně dáno... jak t y říkáš, byla to elita, ano, byli vycvičeni ve všem perfektně, byli to válečníci, kterých se nepřítel bál. Ale trvám si na svém, když říkám že to byli zfanatizování vrazi, kteří pro hrstku slibů, pro potěšení a pro chorobnou představu o "svém" světu, činili zvěrstva. Ne, zvěrstva ne, to bych urazil zvířata.
Odesláno 17.10.2008 19:10
Jí jim neberu že to byla elita, jistě ano. Ale jestli ty, hodláš popírat fakt, že to byli fanatici, odhodláni pro Hitlera všech možných zvěrstev, pak s tebou jakoukoliv diskuzi končím. Nebyl to nikdo jiný než SS, kdo vybíjeli vesnice, "provozovali" koncentrační Tábory, pobíjeli děti. Vše pro pár slov vyšinutého magora.
A kde krucinal máš, že ti chci vyvracet nějakej fakt o elitních jednotkách? Nikdy jsem o tom nijak nemluvil (nepsal), nijak jsem nezmiňoval jejich " elitu/neelitu" proč to teda zkoušíš vytahovat? Snažíš se proti mě argumentovat s něčím, v čem máš pravdu, ale zcela bezůčelně, protože já se s tebou o tom nehádám. Stejně tak to s křesťany.
Obhajuješ svůj názor na islám přede mnou, nebo před sebou? Vím o tom co dělali křesťané v historii. Ale, u všech ďasů, já mluvím o současnosti! Chápeš to? O tom co se děje dnes, a promiň, ale neposadím se na prdel pokud mi zaklepe arabák na dveře a s omluvou, že dřív je křesťané taky vyvražďovali, mi odkrouhne mamču. Chápeš co myslím? Podle mě totiž ne, snažíš se mě umlátit argumenty/výroky, které beru jako pravdivé, ale se kterýma já jsem vůbec nechtěl mít co dočinění.
Nebo o co ti jde? Vadí ti, že mně vadí, když se čmáraj znaky elitních SS po zdech? Nebo snad chceš abych postavil řečnický pult pro Abdu musů Zarkávího, aby si vylil srdíčko k muslimům, kteří ignorují základní stavební kameny islámu? Já totiž nevím.
Viděl si Hitlerova elita? Tam to máš krásně dáno... jak t y říkáš, byla to elita, ano, byli vycvičeni ve všem perfektně, byli to válečníci, kterých se nepřítel bál. Ale trvám si na svém, když říkám že to byli zfanatizování vrazi, kteří pro hrstku slibů, pro potěšení a pro chorobnou představu o "svém" světu, činili zvěrstva. Ne, zvěrstva ne, to bych urazil zvířata.
Gobbiku klid :-) budes zit dyl tak se podivej na ne az tak davny projev velkeho W za velkou louzi kdy mu ujel pojem "svata valka proti islamu" opravdu si myslim ze v tom co islam udelal nam nesaha ani po kotniky
Pletes si pojmy a dojmy zamenujes organizace :-) prijde ti korektni obvinovat sdruzeni komunisticke mladeze ze zlocinu proti lidskosti? asi ne ze, stejne tak je velice hloupe zamenovat SS, SD, Gestapo, Einsatzgruppen a dalsi organizace :-) to co tak srdcervouce jmenujes delali SS asi v takove mire jako nasi rudi modri pruhovani hvezdnati osvoboditele :-) za toto se peru. Kdyz si prectes jak sami SS opovrhovali hlidacema koncentraku uz z jednoducheho faktu ze sluba v techto jednotkach byla dobrovolna :-)
ps kdyz uz nekoho nazyvas fanatikem podival jsi se ted nekdy za vlekou louzi?
Odesláno 17.10.2008 19:15
Co se velke maci tyce, opet, je to nepodstatne, protoze se o tom s tebou znovu nehadam, z duvodu psanych vyse.
Odesláno 17.10.2008 19:16
No tak jo no me jen neprislo korektni uvadet SS a islam jako prikladJa sem klidnej, jen psana forma nedava moznost toto odtusit. Ja s touhle debatou uz prestanu. Ty si presvedcen o svem a ja o svem, proto bychom se nikam nedobrali.
Co se velke maci tyce, opet, je to nepodstatne, protoze se o tom s tebou znovu nehadam, z duvodu psanych vyse.

Odesláno 17.10.2008 19:17
Odesláno 17.10.2008 19:18
Gobbiku klid :-) budes zit dyl tak se podivej na ne az tak davny projev velkeho W za velkou louzi kdy mu ujel pojem "svata valka proti islamu" opravdu si myslim ze v tom co islam udelal nam nesaha ani po kotniky
Pletes si pojmy a dojmy zamenujes organizace :-) prijde ti korektni obvinovat sdruzeni komunisticke mladeze ze zlocinu proti lidskosti? asi ne ze, stejne tak je velice hloupe zamenovat SS, SD, Gestapo, Einsatzgruppen a dalsi organizace :-) to co tak srdcervouce jmenujes delali SS asi v takove mire jako nasi rudi modri pruhovani hvezdnati osvoboditele :-) za toto se peru. Kdyz si prectes jak sami SS opovrhovali hlidacema koncentraku uz z jednoducheho faktu ze sluba v techto jednotkach byla dobrovolna :-)
ps kdyz uz nekoho nazyvas fanatikem podival jsi se ted nekdy za vlekou louzi?
sice zajímavý (ikdyž s něčím nesouhlasím) ale vyřešte si to někde v pokecu třeba ;)
Odesláno 17.10.2008 19:26
#71 Host_Ariadna_*
Odesláno 17.10.2008 19:49
Dobre takze proc SS povazujes za nejaky polovysinuty fanatiky? Byli to elitni jednotky ale vojaku nikoliv nejakych silencu kdyz si prectes vyjadreni jejich clenu tak to z 90 procent nebyli sfanatizovany vojaci ale pridavali se k SS z proste prestize. To ze to nekdo napise na zed neznamena ze o tom neco vi tudis ty kdyz pouzijes zkratku SS jako znak nejakeho tveho vymysleneho fanatismu neznamena ze mas pravdu proto te zadam cim podporis svoje tvrzeni SS a Islám, jsem použil coby ikonu pro absurdnost, naprosto anarchistické svobody projevu.
zbrane SS jsou pro me eltini vojenske jednotky druhe svetove valky tento fakt jsi my doposud nevyvratil
pohorsovat se nad islamem a pritom se nepodivat do nasi krestanske historie ktera je dlazdena utrpenim nesvobodu mucenima a vsim moznym hnusem me prijde taktez zcestne ve sve podstate se islamu ani nedivim v jejich boji a ani zpusobu jejich boje
vis jak se rika cloveku, ktery se snazi odlakat pozornost k uplne jinemu nesouvisejicimu tematu a v tomto tematu to zkusit ostatnim natrit ? Cetl jsi clanek trvale udrzitelna krava ?
Opravdu netusim, jak souvisi jednotky SS a koran s pripadem Brudrafon.

Sakra, na diskusni forum Demony budu muset chodit casteji.

Mohl bych poprosit o číslo Súry a Áji?
A abych prispela svoji troskou do mlyna, tak ty pasaze, co zminuje Asca tam opravdu jsou, ale zaroven tam jsou jiz zminovane pasaze typu: ... a setnes hlavu vsem nevericim... Takze kazdy si muze "vybrat to svoje". Koran je stejny skvar jako bible. Nemyslim si, ze je treba nejake hlubsi analyzy.

Odesláno 17.10.2008 19:59
...
Já Ascymu věřím, jen bych si to rád našel přímo :). Jde o to, že co jsem četl, tak islám uznává křesťany, ale PRAVÉ křesťany, kterými jsou pro ně Habešané. Studující mniši, kteří se věnují jen bohu a učení. Tedy, že neryjou do politiky a navyzývaj ke "křížovým výpravám" ale to už se dneska těžko najde, když tím byli myšleni mniši před XX stoletími, kdy bylo docela dost možné že jen bohu zasvětili život :)
Odesláno 17.10.2008 21:55
Tak to by si chcel odo mna vela, z koranu som cital iba zopar uryvkov. Skor hovorim o sucasnosti a o tom ako to naozaj funguje. Mal som moznost stravit tri tyzdne v Maroku a je to osobna skusenost na nezaplatenie. Zda sa, ze to kdekoho prevapi, ale interpretovanie koranu a nasledne praktizovanie islamu moslimami je na tom podobne ako krestania s bibliou. Ked zabludis do temnych uliciek, tak ti hlavu neodseknu ako neveriacemu psovi, ked sa pocas ramadanu na ulici napijes vody, tak sa na teba nevrhnu s nozom. Uplne naopak, bezny clovek je milsi a ustretovejsi ako priemerny europan. A to hovorim nielen o miestach, kde su turisti bezni, ale aj o miestach, kde si pre domacich vacsou atrakciou ako oni pre teba. Chapu, ze nie si moslim, napriek tomu si ich priatel :)Mohl bych poprosit o číslo Súry a Áji?
Extremizmus nie je vysadou islamu. Ja teda nie som historik, ani ma tato disciplina nezaujima viac ako akakolvek ina, ale z historie sa da vselico naucit. Napriklad aj to, ze je ista korelacia medzi chudobou oblasti / zlymi zivotnymi podmienkami a uspechom presadzovania extremistickych nazorov. Prave v takychto regionoch je sanca, ze sa extremisticke nazory dostanu k moci ovela vyssia. Nepochybujem, ze si priklady kazdy dokaze najst sam. Tak ako su krestania dobri/zli/sialenci/mierumilovni, tak su aj moslimovia, a v podstate ludia hocikde inde. V bohatsom krestanskom svete sa nastastie taky extremizmus nedokaze lahko dostat k moci, ale v zopar pripadoch sa to z vyssie spomenutych dovodov v moslimskom svete podarilo. To, ze rocne vybuchnu 3 autobusy, 1 ambasada a zastrelia 9 turistov ti media budu dokola predhadzovat pred oci a kreslit tak obraz o islame. To, ze v afrike sa navzajom vyvrazduju statisicove ci milionove kmene vela ludi nezaujima, pretoze sa to netyka zapadnej civilizacie.
Ludia su zli, nie islam. Taki ludia si dokazu najst sposob ako ziskat moc a dovod preco vrazdit. Tak to vidim ja

Odesláno 17.10.2008 22:06
Mimochodem, proč že to vlastně ten Brudra dostal ban? To jste si ještě nezvykli na ty jeho popůlnoční výlevy, kdy posílen několika krabicáky si vylévá srdičko na fóru? Za to dostat banána se mi zdá příliš. Je fakt, že Brudrafouna nemusím, občas mívá arogatní příspěvky i přes den, ale to občas mívá kde kdo a taky za to nedostává košík plný ovoce.
Mimochodem, chudák Fialka...
Odesláno 17.10.2008 23:13
Asi tak. Neni nás asi málo, komu se to zdá moc. Anketu zakládat ale nebudu.Od Brudrafona přes oddíly SS až po svatou válku..... neuvěřitelné, kudy se ty myšlenkové pochody některých jedinců ubírají...
Mimochodem, proč že to vlastně ten Brudra dostal ban?
Mimochodem, chudák Fialka...
Nechtějí páni na nebesích revidovat svoje rozhodnutí?
Odesláno 18.10.2008 12:08
Ja tohle vsechno nepisu proto, ze bych se cejtil ukrivdene nebo nedocenene, jak tu nekdo pise, ale proste proto, ze si myslim, ze nemame spolecny pohled na vec, coz je docela skoda.
Odesláno 18.10.2008 12:39
No jsouce zjevně rozumu mdlého mi uniklo, čím mi byla hra zabanováním Brudry zpříjemněna.DMka tu jsou pro vas, abychom vam hru co mozna nejvic zprijemnovali. A pokud je k tomu z naseho pohledu nutne nekoho zabanovat tak to udelame. To, jestli nam verite nebo ne je dalsi vec, ale mam pocit, ze vase kritika vyplyva prave z nepochopeni ulohy DM.
Pokud je ale úloha DM taková, že musí činit rozhodnutí, které nechápe nezanedbatelná část hráčů ,tak je mi to prapodivné a přiznám se, že to opravdu nechápu. Předpokládám, že chyba je tedy ve mě (a ve všech těch nechápajících, kteří se nad banem pozastavují).
Ale že se vůbec divím, podobné věci nám předvádějí naši politici už leta a v našem jménu dělají věci a rozhodnutí, nad kterými nám plebejcům zůstává rozum stát.
No a teď už budu hodný, abych nebyl označen za kontraproduktivního třídního nepřítele.Snad mi bude přiznáno ke cti, že jsem nepoužil žádný hrubý či vulgární výraz.

Odesláno 18.10.2008 13:29
No a co se týče Brudry, tak to je kapitola sama pro sebe. Nevím zda se ho tu mám zastávat nebo ne, protože mám s ním jak dobré tak i špatné zkušenosti. Ano hraje ve hře hezky řekněme, ale někdy zase tak že do toho vstupují i osobní emoce už. Jsou situace co se s ním daj vydejchat a co ne. Takže bych to shrnul asi tak, že pokad ten BAN dostal, tak si ho zasloužil. A nějaké ultimátum bych mu dal, řekněme měsíc dva, pak ho sem pustit, sledovat jak se chová a podle toho usoudit dále. Ale to už nechávám taková rozhodnutí na DM, já chtěl jen říci svůj názor a děkuji že mi to bylo umožněno.
Jen bych rád ještě dodal a to se týká Fialky, že je škoda že to schytala i ona, a pokad by to nějak šlo "dívá se tam nahoru" ošéfovat, nepochybuji že nemáte moc času, ale podívat se nějak na to.
Předem děkuji za kladné vyjádření..
Odesláno 18.10.2008 13:47
Odesláno 18.10.2008 14:36
Neni pravda, ze je Brudra kontraproduktivni pro Demonu. Jak rikam, hodne mi pomohl, poradil s lecscims. Na samotnem nasazovani 1.69 patche na Demonu se velkou merou podilel prave on svymi napady a podporou. Ale ... urazet si muze nekoho jineho.
BAN nechapu jako ochranu hracu, nebo hry samotne pred Brudrou. Chapu ho jako vychovne zabaveni hracky, jako trest. Protoze prave o tu hru jde. Nu, muzu mu jenom prat, aby se zamyslel nad tim, ze lidem netreba nadavat a urazet je, ale jak ho znam: "on uz je preci takovy".
A Pora na tom zbytecne trpi. Vzhledem k neucinnosti BANu na IP bych videl spise reseni zabavit postavy a zablokovat CD-Keye, coz umozni aspon Porovi hrat bez omezeni.
Odesláno 18.10.2008 16:03
Možná by stálo za to, abys tu uvedl konkrétní věci, které tě tak nasraly a kvůli kterým to dostal...abysme i my ostatní byli v obraze. Vím, že to uvádět nemusíš, ale pokud to neuvedeš, tak se potom se nemůžeš divit reakcím těch lidí, kterým se to příčí (ono vysvětlení "prudí, tak dostane ban" není prostě dostatečné). Protože mně skutečně přijde permanentní ban příliš přísný. Na měsíc, dva, tři bych bral, ale permanentní??.....
Jo, taky bych byl pro toto omezení...sice to Brudrovi nezabrání v tom si vytvořit nové postavy na nových accountech s novými cdkeys, ale pořád lepší, než zabanovat nevinného......
A Pora na tom zbytecne trpi. Vzhledem k neucinnosti BANu na IP bych videl spise reseni zabavit postavy a zablokovat CD-Keye, coz umozni aspon Porovi hrat bez omezeni.
Odesláno 18.10.2008 16:36
Jop mas recht, cim jses starsi, tim ses starsi :) Ti "nechapajici" jak vas nazyvas, by udelali dobre kdyby zacali pouzivat to, co maji mezi usima, pocinaje Kerolusem a konce tebou, protoze takovych hovadin a naprosto, s odpustenim, ale jinak se to rici neda, [kvitek medový]nich prirovnani se skutecne hned tak nevidi :)No jsouce zjevně rozumu mdlého mi uniklo, čím mi byla hra zabanováním Brudry zpříjemněna.
Pokud je ale úloha DM taková, že musí činit rozhodnutí, které nechápe nezanedbatelná část hráčů ,tak je mi to prapodivné a přiznám se, že to opravdu nechápu. Předpokládám, že chyba je tedy ve mě (a ve všech těch nechápajících, kteří se nad banem pozastavují).
Ale že se vůbec divím, podobné věci nám předvádějí naši politici už leta a v našem jménu dělají věci a rozhodnutí, nad kterými nám plebejcům zůstává rozum stát.
No a teď už budu hodný, abych nebyl označen za kontraproduktivního třídního nepřítele.Snad mi bude přiznáno ke cti, že jsem nepoužil žádný hrubý či vulgární výraz.
Vidim ze ten styl mysleni ktery tu po dlouhou dobu predvadel Tomi, neni dan geneticky, ale siri se podobne jako virus.
Odesláno 18.10.2008 18:08
Neni pravda, ze je Brudra kontraproduktivni pro Demonu. Jak rikam, hodne mi pomohl, poradil s lecscims. Na samotnem nasazovani 1.69 patche na Demonu se velkou merou podilel prave on svymi napady a podporou.
BAN nechapu jako ochranu hracu, nebo hry samotne pred Brudrou. Chapu ho jako vychovne zabaveni hracky, jako trest.
Dík, docela jsem čekal, jestli k tomu zaujmeš nějaké stanovisko. Dal sis trošku na čas, ale aspoň nikdo nemuže říci, žes nepoužil s rozvahou to co máš mezi ušima.

Jo, máš recht. Z toho že máme jiný názor jednoznačne vyplívá že jsme hloupí a nepřemýšlíme. Přemýšlející člověk všechno pěkně odkýve.Jop mas recht, cim jses starsi, tim ses starsi :) Ti "nechapajici" jak vas nazyvas, by udelali dobre kdyby zacali pouzivat to, co maji mezi usima, pocinaje Kerolusem a konce tebou:)

Abych nebyl veskrze negativní, tak zase uznale zírám, jak DM+exDM drží při sobě, což je myslím dobře.
Pokud jede o můj věk přeju všem, aby vás dokázala držet ta hravost i v 45ti letech. A moji stařecklou zapšklost a nerudnost berte schovívavěji. Koukněte se kolem sebe na moje vrstevníky a řekněte mi, kolik takovejch cvoků co se ve volném čase tahaj s nějakým pajdulákem znáte.

Odesláno 18.10.2008 18:55
Na druhou stranu, Kerolus nastolil celkem podstatnou otázku a nečekal jsem, že by ji zrovna Deekin takhle smetl ze stolu. Všichni si pamatujeme opravdové záškodníky typu Soňa Furst, Viconie, etc. Jejich cesta k trvalému banu byla mnohem trnitější.
Když Dědek dal Brudrafonovi ban na fórum, bylo s ním spojeno jasné varování o následcích, bude-li pokračovat stejným způsobem. Brudrafon varování nedbal. Stejně bych však raději viděl slovíčko "na neurčito" než natrvalo. Drobnost, ale významná.
Můj osobní pohled na věc je zhruba takový:
Brudrafonův případ svými rysy připomíná záležitosti ohledně Točené zmrzliny. Oba viděli chyby v modulu a žádali o jejich nápravu. Ovšem velmi nešťastnou formou. Přijde mi, že tady se do hry zapojuje lidský faktor, kdy si obě strany začnou dělat naschvály:
1) tak nebylo opraveno skillování na perlách, což Točeňák zkrátka nepřenesl přes srdce.
2) tak se začaly Brudrafonovy příspěvky ignorovat a staly se terčem posměchu.
Je to smutné, ale pochopitelné. Normální jedinec se přes toto dokáže přenést:
upustí od nehezkých praktik a začne buď věcně kritizovat anebo ztichne;
anebo zvolí odchod - koneckonců je to pořád jenom hra.
Ovšem tihle dva prostě mají potřebu vyřvávat a dělat ze sebe hvězdu. Vyhledávali tyhle konflikty, ikdyž věděli, že jejich skutečné herní problémy už to neovlivní. (Točeňák už tu nehrál, ale stále rád prudil. Brudrafon dobře ví, že svými popůlnočními výlevy už nic neovlivní.) Je to už jen o tom rozvířit vody, špinit. Což je možná občas zábava a všichni milujeme flejmy, ale určitá mez je mez.
Odesláno 18.10.2008 19:06
Odesláno 18.10.2008 19:20
Ne. Odlisny nazor je naprosto normalni bezna a prospesna vec. Jeho prihloupla presentace je (nejen) na tomto foru take normalni a bezna, coz ovsem nic nemeni na faktu, ze je prihloupla. Ja predvadis napriklad v prave ve vyse citovane pasazi, kterou jsem si pro nazornost dovolil quotovat.Jo, máš recht. Z toho že máme jiný názor jednoznačne vyplívá že jsme hloupí a nepřemýšlíme. Přemýšlející člověk všechno pěkně odkýve.
![]()
Pokud ti to stale nedochazi, pokusim se to vysvetlit polopaticky. Srovnavat rozhodovani vlady a parlamentu s rozhodovanim DMs na serveru je hloupe a demagogicke. Stejne tak Kerolusovo srovnavani banu se zavrenim do vezeni.
Oboje nema prazadnou argumentacni vahu, je to proste jen zvaneni. Zvaneni hloupe predevsim proto, ze vyuziva jiz davnymi sofisty popsanou praktiku regulerni demagogie - nejaky argument ci nazor prirovnat k necemu co nese s puvodni veci nekolik spolecnych znaku, tuto nove ziskanou vec odsoudit a vyvolat tim dojem ze ona puvodni vec je stejne nesmyslna jako ona nove vec sice s puvodni nesouvisejici, ale uvedena do vztahu na zaklade pouhe podobnosti nekolika rysu.
Ale nakonec, proc zachovavat nejakou diskusni etiku ze. Na forum pise spousta decek, tak proc se jim neprizpusobit.
Odesláno 18.10.2008 19:38
Tak hlavně ,že o SS a Islámu začal první mluvit Gobbo,normálně si tady nadáváteAle nakonec, proc zachovavat nejakou diskusni etiku ze. Na forum pise spousta decek, tak proc se jim neprizpusobit.
jak je to [kvitek medový]ní,nasrání,nenasrání,atp..., ale nic není jednodušší než to schodit na "děti" a použít to ještě jako argument. Neříkám ,že za to někdy nemůžem,ale vy zrovna nejste nejlepší příklady k vidění

Odesláno 18.10.2008 19:52
Tohle jsem na mysli nemel :) Ja Brudrovy posty v posledni dobe necet, tolik se tu nevyskytuju. Nicmene ten casovy interval pruzeni - ban je prevazne ten sam - nez vetsina dojde k nazoru, ze jine prostredky na napravu nezabiraji. Pak tu delku ovlivni predevsim to kdo toho kolik vidi.Na druhou stranu, Kerolus nastolil celkem podstatnou otázku a nečekal jsem, že by ji zrovna Deekin takhle smetl ze stolu. Všichni si pamatujeme opravdové záškodníky typu Soňa Furst, Viconie, etc. Jejich cesta k trvalému banu byla mnohem trnitější.
Kdyz se tu prisel (za me naposledy) exhibovat s PK Shadoow, vybehl jsem s nim behem deseti minut. Krome me a dvou tri hracu ktere stacil zabit to nepostreh vubec nikdo. To bylo to nejjednodusi, tam jsem vedel ze neni treba nic vysvetlovat, zadne cekani jestli to dotycny pochopi, protoze jsem vedel ze to chape dokonale. A nekde zas, jsem se kojil nadeji hodne dlouho. A nekdy uspesne. Takze tezko rict, tezko srovnavat.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních