Skočit na obsah

Fotka

Co vás na netu pobouřilo?

• Please log in to reply
206 odpovědí na toto téma

#61 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 12:44

tak to já to vypínám aspon na noc no... hold takovému závyslákovi jako Tomi e nemuzu rovnat

Zobrazit příspěvek

přes den paříme v noci sosáme:)
  • 0

#62 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 14:22

přes den paříme v noci sosáme:)

Zobrazit příspěvek

Chudáci rodiče, to musí být oučty. ;-)
  • 0

#63 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 16:06

Chudáci rodiče, to musí být oučty. ;-)

Zobrazit příspěvek

v dnešním světě je cena paušální, to není jako tam u vás v dálavě, tam se to ještě asi nedostalo :yes:
  • 0

#64 Ca5per

Ca5per

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 853 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 19:10

v dnešním světě je cena paušální, to není jako tam u vás v dálavě, tam se to ještě asi nedostalo  :yes:

Zobrazit příspěvek

Jistě, ale pokud máš velkou spotřebu, tak taky po ročním vyúčtování doplácíš ;-)
  • 0

#65 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 20:28

http://www.novinky.c...-hitlerovi.html

Ty dva bastardy zavřít, zmlátit, pustit, sledovat, šikanovat, zavřít a zastřelit. Děcko se může rozloučit s normálním životem.
  • 0

#66 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 20:38

http://www.novinky.c...-hitlerovi.html
Ty dva bastardy zavřít, zmlátit, pustit, sledovat, šikanovat, zavřít a zastřelit. Děcko se může rozloučit s normálním životem.

Zobrazit příspěvek

to su hovada vazne
  • 0

#67 DFDark

DFDark

Starš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 874 Příspěvků:

Odesláno 16.12.2008 21:03

Tak tohle je teda sila :yes:
Uprimne tomu diteti nezavidim, tedkom ma tri roky ze, ale
az trochu vyroste...
  • 0

#68 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 17.12.2008 08:28

...nejdriv se bude chtit stat malirem a pak obsadi ameriku...haleluja
  • 0

#69 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 17.12.2008 09:20

SMRT!
  • 0

#70 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 17.12.2008 18:53

není problém si jméno změnit, v tomhle případě už tuplem ne

spíš je otázka, jak moc ho ta dvě rodičovská hovada ovlivní do doby, než si bude moci jméno změnit
  • 0

#71 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 28.12.2008 10:31

Precte si to a udelejte si nazor

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  Janov.pdf   971K   37 Počet stažení

• 0

#72 Beaupre

Beaupre

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 43 Příspěvků:

Odesláno 28.12.2008 10:53

Precte si to a udelejte si nazor

Zobrazit příspěvek

a když k tomu ještě přidáš tohle
  • 0

#73 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 28.12.2008 10:59

joo tady je videt ta pasaz jak nacelnik policie v bilem saku poskakuje kolem hlavy cikanske mafie :D
  • 0

#74 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 28.12.2008 11:38

Když bude Nova, či podobné instituce chtít, tak z Rusů budou Amíci, z Amíků Rusi. Lidé dneska nemají vlastní názor, pouze ten, co jim předkládají média.
  • 0

#75 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 28.12.2008 11:48

Když bude Nova, či podobné instituce chtít, tak z Rusů budou Amíci, z Amíků Rusi. Lidé dneska nemají vlastní názor, pouze ten, co jim předkládají média.

Zobrazit příspěvek

A tenhle názor ti předložil kdo?
  • 0

#76 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 28.12.2008 12:28

Ten sem si udělal, když jsem sledoval různá dění ve světě z jednotlivých médiích. Kdy na jednom serveru byli "Zlý" ti modří a na druhým jimi byli rudí.
  • 0

#77 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.12.2008 09:44

chce to nadhled :wink:
  • 0

#78 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2009 20:27

Bože na nebesích, tak už mu to někdo sakra řekněte!
http://www.novinky.c...s-v-davosu.html
  • 0

#79 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 31.01.2009 21:19

Bože na nebesích, tak už mu to někdo sakra řekněte!
http://www.novinky.c...s-v-davosu.html

Zobrazit příspěvek

A co jako? Když jsen byl mladší, titulky v novinách a časopisech nás bombardovaly zvěstmi, že se blíží doba ledová, že se klima ochlazuje, že hrozí zalednění severní Evropy (možná se tu nějaký pamětník vyskytne). Uplynulo 30 let a najednou "páni odborníci" otočili o 180 stupňů. Já ho osobně zrovna nemusím, ale jsou témata, kdy s ním souhlasím. Tohle je jedno z nich, druhé je jeho postoj k EU.
Pro úplnost si připomeňme, že tato hypotéza (globální oteplování) stojí na třech základních předpokladech:, viz Volný (1999):
· Existuje skleníkový efekt, který způsobují především tyto plyny: vodní pára, oxid uhličitý, metan, halogenové uhlovodíky a ozon
· Člověk svou činností přispívá významně ke zvýšení koncentrace těchto plynů v ovzduší a vychyluje tak jejich koncentraci mimo přirozené hodnoty
· Lidská činnost tak přispívá ke zvýšení účinku skleníkového efektu a tudíž i ke zvyšování průměrné teploty Země.
Tato hypotéza byla ještě před rokem 1970 ve světě klimatologie zcela okrajová. Jak odborným, tak i populárním diskusím dominovaly úvahy zcela opačné. Předpokládalo se, že po zhruba 11 000 let trvání doby meziledové se opět blíží další doba ledová a objevila se záplava pořadů varujících lidstvo před globálním poklesem teploty. Jak tvrdí Volný (1999), "...klimatologové se poprvé dostali do centra veřejné diskuse".
Brzy se však z tohoto hlavního proudu klimatologie začala vyčleňovat do té doby naprostá popelka, teorie globálního oteplování. Stala se pro veřejnou diskusi mnohem atraktivnější, protože nehovořila o změně klimatu díky přirozeným posunům teplot, které člověk nemůže nijak ovlivnit. Naopak tvrdila, že oteplování je dáno zejména činností člověka, a že změna jeho chování může nevyhnutelné katastrofě způsobené oteplováním zabránit. Takto formulovaná hypotéza už nebyla zajímavá pouze mediálně, ale i politicky. Přitáhla pod svá křídla spoustu intelektuálů, politiků a vědců, kteří hledali nějaké silné ospravedlnění pro své nejrůznější snahy upravit a regulovat činnost člověka na planetě Zemi ke svému obrazu.
OSN ustavila známý Mezivládní panel o klimatické změně (IPCC), který vedl až k jednáním o omezení emise skleníkových plynů v Riu v roce 1992 a v Kyotu o pět let později. Fred Singer byl jedním z významných klimatologů spolupracujících s Mezivládním panelem. Tato hypotéza velmi rychle celosvětově rozšířila a samotná OSN ji označila za naprosto nejvážnější hrozbu, před níž lidstvo stojí.
V průběhu let se s přibývajícími výzkumy a s rostoucím počtem výzkumníků zabývajících se klimatologií začaly množit pochybnosti o správnosti této hypotézy. Jedním z těch, kteří začali své pochybnosti veřejně prezentovat byl i Fred Singer jako jeden z členů Mezivládního panelu (1998). Podle něj každý další výzkum ukazoval, že hypotéza globálního oteplování není zdaleka tak silná, jak se původně zdálo, a že mnohé argumenty a provedená měření hovoří dokonce přímo proti ní. Stála na hliněných nohou, tvrdil Singer. Singer vystoupil z panelu, vrátil se ke své univerzitní práci na George Mason University a od té doby se věnuje publikační činnosti v oblasti klimatologie, dnes už je však zcela na opačné straně než jeho bývalí kolegové v Mezivládním panelu.
Singer se však stal obětí mediální asymetrie. Ještě jako stoupenec apokalypsy měl prý mnohem snazší přístup do médií než nyní, kdy se snaží bojovat proti apokalypse, kterou sám spoluvytvořil. Tvrdí přitom, že jeho dnešní pochybnosti o hypotéze globálního oteplování jsou mnohem silnější než jeho přesvědčení o její správnosti v dobách, kdy byl členem panelu.
Nezůstal však sám. Na stranu pochybovačů se postupně připojilo mnoho vědců (zejména ve Spojených státech), mezi nimi i taková esa jako již zemřelý nositel Nobelovy ceny za chemii Geoffrey Wilkinson nebo profesor Frederick Seitz, první prezident Národní akademie věd USA, který celý život pracoval pro vládní administrativu USA, aby se v závěru života postavil proti ní a zorganizoval sepsání známé petice vědců proti účasti USA na konferenci v Kyotu. V této petici doručené přímo prezidentu Clintonovi sedmnáct tisíc fyziků, chemiků, klimatologů a meteorologů z USA vyjádřilo jedinou základní myšlenku: "Neexistuje žádný přesvědčivý důkaz, že oxid uhličitý a další tzv. skleníkové plyny skutečně způsobují katastrofické oteplování zemského povrchu a změnu klimatu na Zemi." Nepřesvědčivost důkazů o existenci oteplování povrchu Země by měla zabránit USA v participaci na nákladných programech omezování emise skleníkových plynů, jejichž skutečný efekt na klima je zatím spíše šarlatánskou a nikoli vědeckou otázkou.
Ale rozjetý apokalyptický stroj se špatně zastavuje. Politici nebo mezinárodní instituce, které na boji proti globálnímu oteplování postavili svou kariéru, budou mít do médií vždy snazší přístup než vědci."
Tak a teď prosím pořádné flame. :smile:
  • 0

#80 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2009 22:48

No teploty se mění vlivem dob ledových, třeba Vikingové přestali jezdit do Ameriky proto, že se zhoršilo podnebí a už to přes sever tak dobře nešlo. Samozřejmě že člověk může říct, že současný změny teplot jsou přirozený, ale k tomu bych měl dvě věci:
a) Bez ohledu na pravdu člověk měni poměr prvků a hmoty na Zemi vůbec. Neřekl bych, že přiroda je natolik dokonalá, že umí předpovídat chování lidského druhu a stvořit ekosystém tak, aby se s tim dokázal vypořádat.
Připomíná mi to absolutně připitomělý argument jednoho propagátora hormonální antikoncepce, že odpad z této antikoncepce se dá do množství srovnat s odpadem žen jako takových (menstruace, těhotenství). To ale nic nemění na tom, že populace je dnes v úplně jiných číslech, pitné vody je méně, no a v neposlední řadě odpadu je tak 2x víc, než kolik by bylo "přirozeně". To už odbíhám od tématu, ale sakra, co má ženská populace rozhodovat o plodnosti a zdraví mužské populace? Kde je v procesu používání hormonálních přípravků nejrůznějšího druhu (chovná zvířata také..) obsažen můj souhlas? Výsměch demokracie.
EDIT: Samozřejmě nemůžu chtít, ani úředním aparátem je to nepřijatelné, mít právo mluvit do všeho, co se děje. Jenže od toho je tu stát, jehož zaměstnanci, kontroloři, by měli postupovat v zájmu lidí, protože mají zodpovědnost za obyvatele../EDIT
b) Nejde o ani tak o nějaké rekordní tabulky, ale o prudké výkyvy teplot, o hurikány, tajfuny, El Nino, no prostě vzdušné proudění vůbec. Mění se teploty tady a támhle, tím se mění i proudy a najednou je někde šíleně sucho, jinde zase zima, jinde teplo...

Cokoliv co děláme má pravděpodobně dopad na okolí, jenže dokud se něco nepokazí, tak proč s tim přestávat? Zrovna severní Čechy, uhelné pánve, tepelné elektrárny, ale dokud nezačnou kyselé deště, dokud se nezačnou rodit děti s poruchou štítné žlázy, tak se nic neděje.. podobně může Anglie děkovat Margaret Thatcherové, s jejich dešti si to neumím představit..
_______
No a k našemu představiteli státu, jistě že má nárok na vlastní názor, ale měl by mít přehled o tom, jak má názor "národ", nebo minimálně mít aktuální informace od předsedy vlády, a na akcích, kde zastupuje ČR, by se měl trochu kontrolovat.. mě prostě přijde, že zapomíná, že má povinnosti nejen v rámci legislativy..
  • 0

#81 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2009 23:39

Zobrazit příspěvek

a) nechápu vůbec cos chtěl říci, antikoncepce je špatně? co je odpad z antikoncepce? je přerušovaná soulož taky odpad z antikoncepce? rozhoduju tím proti vůli ženy o plodnosti a zdraví ženské populace? potřebuješ při použití prezervativu souhlas partnerky? potřebuji při antikoncepci povolení a dohled státního kontrolora a úředníka? populace je v jiných číslech než před např. 100 lety díky antikoncepci? odpadem myslíš všeobecně veškerý odpad? (pak bych to číslo vynásobil klidně 1000x, on takový pravěký lovec zužitkoval skoro vše) atd.

U tohohle všeho nechápu co jsi tím chtěl říci ke globálnímu oteplování.
Co ale začínám chápat je toto:
Je težké být [kvitek medový]em, neboť konkurence je příliš vysoká.
Drax, Dalamar, Wulfgar, Pexaton, Neon, Jerry

:smile: soráč předsedo, prostě si mne fakt úplně dostal

Jo a co se týče tepelných elektráren, tak z nich odvázanej taky nejsem, ale co naděláme, když oni nám ti zelení tak brojí proti atomovým.
  • 0

#82 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2009 23:56

Pee > ja to na flame o klime nevidim. Namiesto argumentov pre/proti, ktore samozrejme existuju, si len prekopiroval nejaky novinarsky blabol, ktory maluje dalsiu konspiracnu teoriu, prezentuje istu davku demagogie a rozprava o ludoch co menia nazory. Takyto text je bezcenny a neda sa na nom zalozit ziadna rozumna diskusia/flame.

Wulfgar > prepac, zase offtopic, bez zmyslu a ucelu :smile:
  • 0

#83 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2009 00:09

Eh, no mě chápou většinou jen lidi, co mě znají delší dobu no, tak pardon...
K té hormonální antikoncepci jde o to, že hormony mají obrovský vliv na organismus i v malém množství, z ženy se hormony dostávají do vody, ta se recykluje a mi jí pijeme. Určitě příroda počítá s množstvím, které ženská populace vyprodukuje, jenže se k tomu ještě přičítá množství hormonů, které se tam dostanou díky této antikoncepci. Proč roste neplodnost mužského obyvatelstva, proč se objevují genetické poruchy u sladkovodních ryb...
Hormony jsou v tomhle ohledu extrémně nebezpečný, ale o užití hormonální antiokoncepce si rozhoduje žena sama...
Ah, to je jedno, jestli mi nerozumíte, tak se omlouvam.
  • 0

#84 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2009 01:37

dlouhý..nečtu
  • 0

#85 Aelipse

Aelipse

Severský král žumpy !

• Rebel
  • 2420 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2009 01:52

Pro úplnost si připomeňme, že tato hypotéza (globální oteplování) stojí na třech základních předpokladech:, viz Volný (1999):
· Existuje skleníkový efekt, který způsobují především tyto plyny: vodní pára, oxid uhličitý, metan, halogenové uhlovodíky a ozon
...
"Neexistuje žádný přesvědčivý důkaz, že oxid uhličitý a další tzv. skleníkové plyny skutečně způsobují katastrofické oteplování zemského povrchu a změnu klimatu na Zemi."

Nesouhlasím, například planeta Venuše je zářným příkladem toho, co můžou skleníkové plyny napáchat - Teplota je tam asi o 100°C vyšší, než na Merkuru, který je Slunci podstatně blíže. Popírat existenci skleníkových plynů a jejich dopad na klima rozhodně není rozumné a historie je podobných omylů plná. Otázkou pouze zůstává, jaký vliv na to má člověk a jeho činnost. Dle mého osobního názoru to ovšem asi nebude tak úplně zanedbatelné.

//A Klaus je magor! // pardon, to nebylo moc konstruktuvní, ale cítím se mnohem líp
  • 0

#86 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2009 10:11

Zobrazit příspěvek

Ten blábol jsem překopíroval proto, že jsem chtěl upozornit na to, že není jen jeden názor.
Je to jen velmi nepatrná část jedné stránky, takže jsem nedal odkaz, špatně by se to hledalo.
To že osobně pamatuju to strašení dobou ledovou mne utvrzuje v tom, že odborníci sami v tom mají hokej. Ne že bych neregistroval povodně a hurikány. Když čumím na naučné programy na kabelu, tak jsou mi obden předkládány katastrofy mnohonásobně větších rozměrů kterými země prošla a to bez přičinění lidí.
Jo a člověk, který dokáže na základě nových poznatků či zkušeností změnit názor a přiznat že se mýlil mi fakt nevadí.

Zobrazit příspěvek

Tohle už chápu. Nicméně ženy vycházejí z předpokladu, že jim snad nic vyloženě škodlivého nepředepisují (nedovolí brát). Velmi často tuto antikoncepci berou pro ustálení cyklu, snížení bolestí a pod. (ženská nejsem, ale sem tam si nějakou vyslechnu :smile: )
Abych se přiznal, tak já si taky nemyslím, že zrovna hormony obsažené v antikoncepci dělají nějaký velký bordel v přírodě. Myslim, že na to vymyslelo lidstvo mnoho jiných účinnějších svinstev.
  • 0

#87 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2009 12:10

Eh, no mě chápou většinou jen lidi, co mě znají delší dobu no, tak pardon...
K té hormonální antikoncepci jde o to, že hormony mají obrovský vliv na organismus i v malém množství, z ženy se hormony dostávají do vody, ta se recykluje a mi jí pijeme. Určitě příroda počítá s množstvím, které ženská populace vyprodukuje, jenže se k tomu ještě přičítá množství hormonů, které se tam dostanou díky této antikoncepci. Proč roste neplodnost mužského obyvatelstva, proč se objevují genetické poruchy u sladkovodních ryb...
Hormony jsou v tomhle ohledu extrémně nebezpečný, ale o užití hormonální antiokoncepce si rozhoduje žena sama...
Ah, to je jedno, jestli mi nerozumíte, tak se omlouvam.

Zobrazit příspěvek

aha, takže ty chceš říct že ptoto, že holky berou antikoncepční pilulky bude za chvíli na zemi zkažená voda jo?
teda tvé kidy ohledně názoru na klause jsem ještě přešel jen s cukavými koutky ale tohle je.:smile:
  • 0

#88 Hollmanek

Hollmanek

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 186 Příspěvků:

Odesláno 01.02.2009 13:49

aha, takže ty chceš říct že ptoto, že holky berou antikoncepční pilulky bude za chvíli na zemi zkažená voda jo?
teda tvé kidy ohledně názoru na klause jsem ještě přešel jen s cukavými koutky ale tohle je.:grin:

Zobrazit příspěvek

Čoveče možná tě to překvapí, ale neni to taková hovadina jak se na první pohled zdá. Nicméně je to lehce zveličený mno :smile:
  • 0

#89 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 13:56

Mimochodem vite ze v roce 2012 bude konec sveta? Tim rokem konci mayskej kalendar a to je nabeton pruserovy :)
  • 0

#90 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 02.02.2009 14:01

Mimochodem vite ze v roce 2012 bude konec sveta? Tim rokem konci mayskej kalendar a to je nabeton pruserovy :)

Zobrazit příspěvek

Hele jo, bacha na to! V roce 2012 budou vrcholit solární bouře, bo co a všechno nás to smete jedním velkým výronem!
(do 5 minut se v tomhle topiku objeví Drakon)
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních