Skočit na obsah

Fotka

PvP Time Stop

• Please log in to reply
115 odpovědí na toto téma

Anketa: Chcete použití TimeStopu v PvP neomezeně? (48 členů volilo)

Chcete použití TimeStopu v PvP neomezeně?

1. Ano (22 hlasů [45.83%])

Procento volících: 45.83%

2. Ne (použít jen k útěku) (26 hlasů [54.17%])

Procento volících: 54.17%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#61 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 09:02

docela blbe receno, ja maga nemam a hlasoval sem pro zachovani timestopu tak jak je (tedy v PvP) takze si tu nehraj na vedmu
proc by nemoh byt nej v pvp? protoze za nej nejspis budes hrat ty a jak vidno vis o tom docela kulovy (krome dalsich jeho par ultrasilnych kouzel)
podle me zustane mag nejsilnejsi tak jako tak ma tam ultramega silny veci(rozumnej kouzla) ktery te muzou zabit na ranu, to je ti asi malo tak vis co? radsi to omezime tak, ze mag nebude moct sesilat v pvp zadny kouzla nad 2. lvl kouzel a bude  :wink:

Zobrazit příspěvek

ju ja jel wiza celkem dlouho dobu použival vsecko možný ale ts do pvp ne:)
a o jakých ultrasilných kouzlech mluvis trebas o banshee nebo prstu smrti ? na ktere sou vsemožne imky i v itemech myslim?:)
  • 0

#62 Martius

Martius

Starší učeň

• DM
  • PipPipPip
  • 210 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 09:21

No podle mě už není co řešit. Prostě je to zakzaný, i když zbytečně, mág stejně vždycky byl je a bude nejsilnější na PvP. Ňákou cenu to má. Postava, co bojuje proti mágovi, bude hold možá žít o pár sekund díl :wink:
  • 0

#63 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 09:23

a o jakých ultrasilných kouzlech mluvis trebas o banshee nebo prstu smrti ?

Zobrazit příspěvek

měl na mysli velmi nebezpečné, ovšem ve své maxovanéí podobě.. kouzlo sádlo. :wink:
  • 0

#64 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 09:24

Postava, co bojuje proti mágovi, bude hold možá žít o pár sekund díl  :wink:

Zobrazit příspěvek

Ne, nebude déle žít ani o sekundu. Prskafka akorát místo timestopu použije pazouru, toť vše.
  • 0

#65 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 09:32

měl na mysli velmi nebezpečné, ovšem ve své maxovanéí podobě.. kouzlo sádlo.  :wink:

Zobrazit příspěvek

jojo maxovanej sadelnak je o neco lepsi nez vyvolani golgothana ve sve defaultni podobe :) ale to uz moc zachazime k demonicke magii
  • 0

#66 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 10:10

měl na mysli velmi nebezpečné, ovšem ve své maxovanéí podobě.. kouzlo sádlo.  :wink:

Zobrazit příspěvek

heh na co je sadlo proti dexterce s volností:)
  • 0

#67 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 10:44

A co teprve škvarky..panečku to je věc. Když takový čáryfuk hodí po útočícím trpošovi pytel se škvarkama, ten se na fleku zastaví a pustí se do nich, v tu ránu je neškodnej.
Má to jen tu nevýhodu že trpoš musí uspět v hodu na všímavost a těch škvarků si všimnout, jinak je přeběhne a nebohého čáryfuka rozpůlí.
  • 0

#68 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 07.08.2008 12:39

No když už, tak bych mu tam poslal sud s pivem  :wink:

PS:  :laugh:

Zobrazit příspěvek

tss trpoš se možna pustí do sudu pulcika to rozvalcuje co jelepsi:)
  • 0

#69 Terezz

Terezz

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 769 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 11:56

Tak já si taky zaspamuju, i když pochbuju že to co napíšu bude brát někdo na vědomí, tim spíš, že už to tu napsaný je. To pravidlo s timestopem je už hodně starý a vymyslel ho hráč co jel prskavku, a PvP pro něho bylo denní chleba. Stejně jako já jsem měl prskavku, a spousta dalších o kterých tu pořád omíláš že nevědí co mluví, protože to nehráli. To jen pro pořádek.
Dál znova opakuju, abyste se přestali hádat jak důchodkyně na trhu, svoje myšlenky sesmolili do PMka a poslali ho mě. Já si to přečtu, zvážim pro a proti a následně když se mi to bude líbit se to zavede.
Ale co se vůbec namáhám. Vás přece ten spam a flam baví... No tak pokračujte dál no, ale aspoň neplácejte uplný nesmysly.

Zobrazit příspěvek

No tak ted to je alespon srozumitelnější, jak ty pravidla vznikly - což taky není někdy na škodu říci, tedy podle mého názoru.
Jo tak já to chápu, Ty a vy ostatní s tím máte prostě zkušenosti, umíte za ty postavy dobře hrát a tak, přeci tu nejste jen ten nějaký pátek jako my, cos e furt přiučujeme něčemu novému. Takže Vám to prostě přijde jako dobré řešení to zrušit, ale těm lidem co tu hrají chvíli, nebo za to neumějí tolik hrát, či si toho mága teprve jen ošahávají prostě, tak těm to vadí takového pravidla - což si myslím že určitě Ty sám a i vy ostatní chápete, protože nejste malé děti přece že? (Tím se nechci samozřejmě do nikoho navážet a nikoho urážet)
Tot všema k tomu asi jak to vidím já z obou dvou stran jakoby.. :laugh:
  • 0

#70 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 12:19

No tak ted to je alespon srozumitelnější, jak ty pravidla vznikly - což taky není někdy na škodu říci, tedy podle mého názoru.
Jo tak já to chápu, Ty a vy ostatní s tím máte prostě zkušenosti, umíte za ty postavy dobře hrát a tak, přeci tu nejste jen ten nějaký pátek jako my, cos e furt přiučujeme něčemu novému. Takže Vám to prostě přijde jako dobré řešení to zrušit, ale těm lidem co tu hrají chvíli, nebo za to neumějí tolik hrát, či si toho mága teprve jen ošahávají prostě, tak těm to vadí takového pravidla - což si myslím že určitě Ty sám a i vy ostatní chápete, protože nejste malé děti přece že? (Tím se nechci samozřejmě do nikoho navážet a nikoho urážet)
Tot všema k tomu asi jak to vidím já z obou dvou stran jakoby..  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Když pomineme to, že novej hráč by si měl svět nejdřív okoukat, než se vrhat do PvP s timestopem, tak TS se přece neruší, jen se upravuje jeho využití (pro ublížené - omezuje), dále TS coby hračka pro likvidaci NPC zakázaná není a démona není PvP server, osobně v úpravě TS alespoň minimální zpestření, když už, PvP střetů, kdy se boj nestává jednostrannou záležitostí (ale jak už bylo řečeno, pro mága je to v podstatě jednostranná záležitost).
Chcete-li se bít, dělat ramena na hráče co chtěj bojovat s kapkou adrenalinu či snad, výzvy v podově silových nebo dexových buildů, nemůžu nic, než vám za sebe doporučit změnu prostředí, Démona pro tohle prostě není a doufám, že nebude.
Jak zmínil někdo dříve, PvP by mělo (a pro mě i je) konečnou tečkou za nějakou hrou, mělo by to být vytrhnutí z kecání a chování, kdy prostě přijdou na řadu zbraně. Mělo by být dokonce v takové míře, že i chvilkové riziko toho, že se s jiným hráčem pustíte do konfliktu by mělo zamrazit, protože nevíte, jak boj dopadne. Samozřejmě, že dnes jsou takovéto případy spíš na nižších lvl, neboť na těch vyšších už víte kdo si co dovolí a co může, a jaké šance máte.
  • 0

#71 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 12:30

timestop na utek hmm za tech par sekund toho magik teda ubehne a mnich si ho pak klido dobehne zpatky takžetoto omezeni je v podstate srovnatelne se zrusenim ts v pvp to to gs vyjde mnohem lip
krom toho v pvm ma timestop už tu nevýhodu že nekdy přeruši kouzla kere casti nekdo v družině když zastavis cas uprostred carovani
ale co v pvp to neni rozdil hodim ts bežim od nej až zkonci tsudelam to same co bych udelal v nem
  • 0

#72 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 12:32

No tak ted to je alespon srozumitelnější, jak ty pravidla vznikly

Zobrazit příspěvek

No to ,že ty pravidla jsou podle Koshe,psal už tuším Tery asi o stránku předtím ,nebo v tom druhým topici o TS ,pletou se mi ,ale předpokládám ,že čteš oba,takže by stačilo si to přečíst už předtím ,)
  • 0

#73 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 12:39

timestop na utek hmm za tech par sekund toho magik teda ubehne a mnich si ho pak klido dobehne zpatky takžetoto omezeni je v podstate srovnatelne se zrusenim ts v pvp to to gs vyjde mnohem lip
krom toho v pvm ma timestop už tu nevýhodu že nekdy přeruši kouzla kere casti nekdo v družině když zastavis cas uprostred carovani
ale co v pvp to neni rozdil hodim ts bežim od nej až zkonci tsudelam to same co bych udelal v nem

Zobrazit příspěvek

Použítí TS pouze pro útěk z B O J E.

Příště, až budeš chtít najít díru v pravidlech, zkus si je nejdřív pořádně přečíst. Radši 5x.
  • 0

#74 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 12:41

Použítí TS pouze pro útěk z B O J E.

Příště, až budeš chtít najít díru v pravidlech, zkus si je nejdřív pořádně přečíst.  Radši 5x.

Zobrazit příspěvek

vsak utikam z boje za to že me po zkonceni ts dostihnou nemužu :laugh:
  • 0

#75 Kolemjdoucí

Kolemjdoucí

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 597 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 12:42

Zobrazit příspěvek

• 0

#76 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 08.08.2008 13:00

Dobre TSko je k uteku. Lepe receno stihnes vyplaznout jazyk a vystrict na nej zadek. Pak se zrusi TS a ty si hodis GS :) . Pokud to budes chtit rozepsat tak rekni :) .
  • 0

#77 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 13:03

Dobre TSko je k uteku. Lepe receno stihnes vyplaznout jazyk a vystrict na nej zadek. Pak se zrusi TS a ty si hodis GS :) .  Pokud to budes chtit rozepsat tak rekni :) .

Zobrazit příspěvek

tak nejak možna ani to nestihnes
  • 0

#78 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 13:28

sak muzete zakouzlit TS a pak kdyz cas stoji muzete zdrhnout do GS :)
  • 0

#79 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 13:33

Já jsem si vzal mága do PvP jen jednou a to s Willem Healerem. Použil jsem TS, protože tohle kouzlo jsem nepoužil ani na normálním PvP serveru.
Když jsem viděl jak tam bezmocně stojí, tak mi ho bylo líto. Takže jsem stihl nakouzlit štíty abych mu ten "kill" nedal zadarmo. On pak měl radost, že mne dostal a že mu zůstalo asi 20hp. Bylo to lepší než mu dát IGSMka a koukat jak umírá.
V dalším kole jsem ho pak dostal úplně jinými kouzli než prackou, TS a jinými.

Tohle je moje zkušenost s Time Stopem.

ALE: Hlasoval jsem pro ANO (tzn. aby zůstalo v paletě pro použití v jakýkoli situaci pro jakýkoliv účely.)

Protože DEMONA není PvP server a PvP tu není (pokus se lidi nedomluví jinak), takže není, ale opravdu není ani nejmenší důvod proč TS nějakým způsobem omezovat nebo zakazovat.

A když chcete TS používat jen k úteku, tak ho zakouzlete a používejte jen plošná kouzla.
V pravidlech se píše toto: 1) Zákaz použití kouzla Timestop. Možno seslat pouze pro útěk z boje

Plošná kouzla nejsou kouzla mířená přesně na postavu, tudíš se jim dá vyhnout. Třeba tak, že prostě nepoběžíte rovně, ale obloukem. Neob tak že když vidíte že mág kouzlí, tak se stáhnte. To že tam ten dotyčný stojí je už pouze jeho problém. Akci namířenou přímo proti hráči neuděláte, pravidla neporušíte a pak to můžete vysvětlit tím, že vás třeba chtěla kobylka kousnout do nohy tak jste ji chtěli upálit. :laugh:

Prostě co víc říci na HOVADINU..., no HOVADINU.
  • 0

#80 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 08.08.2008 13:42

V pravidlech se píše toto: 1) Zákaz použití kouzla Timestop. Možno seslat pouze pro útěk z boje

Tvoje uvaha teda nic moc. Pokud uz bys chtel vykladat tohle pravidlo tak, jak je napsany, znamena to, ze po seslani timestopu v nem nemuzes delat NIC jineho, nez utikat z boje. I to vyplaznuti jazyka ci vystrceni zadku je proti tomuto pravidlu ...
  • 0

#81 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 13:53

Tvoje uvaha teda nic moc. Pokud uz bys chtel vykladat tohle pravidlo tak, jak je napsany, znamena to, ze po seslani timestopu v nem nemuzes delat NIC jineho, nez utikat z boje. I to vyplaznuti jazyka ci vystrceni zadku je proti tomuto pravidlu ...

Zobrazit příspěvek

Přesně jak píšeš a jakákoli schválená vyjímka, jako například doléčení se atd. spustí lavinu dalšího flamu. Já osobně si myslím, že polovičatá řešení s nejasnou hranicí jsou na nic, pro mě přichází v úvahu pouze dvě varianty:
a) zákaz použití TS v CvC (PvP mi nahání hrůzu a nemám rád ani tu zkratku) soubojích
b) TS omezené základními pravidly NWN bez dalšího zásahu (čas znovuseslání a trvání samozřejmě dle nastavaní daného servru)

Obě varianty jsou pro mě přijatelné, mám jak mága tak nemága, CvC se vyhýbám jak čert kříži a případě, že je nutno se zdýchnou je stejně dobře použitelné GS s tím rozdílem, že v CvC to nenadělá takovou paseku.
  • 0

#82 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 13:55

Adri: jak říkám..

co řící na HOVADINU zase nějakýho omození... Pouze HOVADINU.
Jinak Timestop nepoužívám, ale prostě zase další omezení.

Prostě jak říkal Wulfgar nebo kdo to byl. Dejte tam will sava. Prosč tam nedáte will save? Proč se to musí zase omezeit?
Je to jednodušší? Je to miň práce? Nemusíte zasahovat do scriptů?
Jo asi jsem si odpověďel..

Super přístup.. :laugh:

Mne se líbí co dělají Admini + WB a ještě k tomu ve svým volným čase a zadarmo. Co teď udělal Garret s DO a Mitko s Terrym s jinými vecmi.
Ale rpostě nesnáším lenost. Lenost udělat něco tak jednoduchýho.
will save je mooooooc práce.. tak uděláme další omezení. :laugh:

a dost.... nebudu se hádat stejně na tom nic nezměním..
Beru z5 všechno co jsem psal i nepsal.

Pak to tu vymažte něco prosím.
  • 0

#83 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 14:02

Myslim ze po nasazeni noveho patche bude dobry vypnout forum.

To budete teprve valit oci :o)))
  • 0

#84 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 14:22

Tak prej vam muzu poodhalit cast z hrnce zvaneho novy patch.

Cekaji nas zajimave veci jako:

Uprava trvani a ucinnosti kouzla divine favor
Uprava CILR craftovych vyrobku
Uprava bozi a kralovske spasy.
Novy system pokladu proti looterum.
Uprava klericke domeny trickery.
Kompletn zmena alchymie vcetne receptu.
Snizeni rychlosti pro nositele tezsich zbroji. Kompenzovano jinou vlastnosti.
Ruzne upravy stackovatelnosti kouzel.

A tak ruzne ;o)
  • 0

#85 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 14:43

Zobrazit příspěvek

Takže [sedmikráska] nový patch...to je jen krycí název pro milión dalších omezení jo? :laugh:
  • 0

#86 Jarin_I

Jarin_I

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 324 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 14:54

Brudro nijak si mne neohromil zatím se mne netýká ani jedna změna :laugh: :laugh: :laugh: co si sem psal
  • 0

#87 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 15:06

Takže [sedmikráska] nový patch...to je jen krycí název pro milión dalších omezení jo?  :laugh:

Zobrazit příspěvek

Proč hned upravení nazýváš omezením ?:)
  • 0

#88 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 15:06

Tak prej vam muzu poodhalit cast z hrnce zvaneho novy patch.

Cekaji nas zajimave veci jako:

Uprava trvani a ucinnosti kouzla divine favor
Uprava CILR craftovych vyrobku
Uprava bozi a kralovske spasy.
Novy system pokladu proti looterum.
Uprava klericke domeny trickery.
Kompletn zmena alchymie vcetne receptu.
Snizeni rychlosti pro nositele tezsich zbroji. Kompenzovano jinou vlastnosti.
Ruzne upravy stackovatelnosti kouzel.

A tak ruzne ;o)

Zobrazit příspěvek

co to trochu presnej rozepsat vypada to jako snuska nesmyslných omezení snad upresneni pomuže
  • 0

#89 Ocelov

Ocelov

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 385 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 15:13

Zobrazit příspěvek

Páč víme jak to tady chodí né? Navíc podle Brudrových slov "Myslim ze po nasazeni noveho patche bude dobry vypnout forum" je jasné že nic jiného nás nečeká :laugh:
Ale tak zatím tady nebudem mlátit prázdnou slámu, radši si počkáme na oficiální popis úprav né?
Na flejmy je času dost, no né? :laugh:
  • 0

#90 Drax

Drax

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1230 Příspěvků:

Odesláno 08.08.2008 15:19

Zobrazit příspěvek

mno hadej co se muže deělat s divine favor nebo s klamem :) hh jen aby brneni nedostali postih na rychlost a pohlceni to už by bylo vrcholne zvyhodneni silaku a dexterky by asi ztratili tak trochu smysl
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních