No tak ted to je alespon srozumitelnější, jak ty pravidla vznikly - což taky není někdy na škodu říci, tedy podle mého názoru.
Jo tak já to chápu, Ty a vy ostatní s tím máte prostě zkušenosti, umíte za ty postavy dobře hrát a tak, přeci tu nejste jen ten nějaký pátek jako my, cos e furt přiučujeme něčemu novému. Takže Vám to prostě přijde jako dobré řešení to zrušit, ale těm lidem co tu hrají chvíli, nebo za to neumějí tolik hrát, či si toho mága teprve jen ošahávají prostě, tak těm to vadí takového pravidla - což si myslím že určitě Ty sám a i vy ostatní chápete, protože nejste malé děti přece že? (Tím se nechci samozřejmě do nikoho navážet a nikoho urážet)
Tot všema k tomu asi jak to vidím já z obou dvou stran jakoby.. 

Když pomineme to, že novej hráč by si měl svět nejdřív okoukat, než se vrhat do PvP s timestopem, tak TS se přece neruší, jen se upravuje jeho využití (pro ublížené - omezuje), dále TS coby hračka pro likvidaci NPC zakázaná není a démona není PvP server, osobně v úpravě TS alespoň minimální zpestření, když už, PvP střetů, kdy se boj nestává jednostrannou záležitostí (ale jak už bylo řečeno, pro mága je to v podstatě jednostranná záležitost).
Chcete-li se bít, dělat ramena na hráče co chtěj bojovat s kapkou adrenalinu či snad, výzvy v podově silových nebo dexových buildů, nemůžu nic, než vám za sebe doporučit změnu prostředí, Démona pro tohle prostě není a doufám, že nebude.
Jak zmínil někdo dříve, PvP by mělo (a pro mě i je) konečnou tečkou za nějakou hrou, mělo by to být vytrhnutí z kecání a chování, kdy prostě přijdou na řadu zbraně. Mělo by být dokonce v takové míře, že i chvilkové riziko toho, že se s jiným hráčem pustíte do konfliktu by mělo zamrazit, protože nevíte, jak boj dopadne. Samozřejmě, že dnes jsou takovéto případy spíš na nižších lvl, neboť na těch vyšších už víte kdo si co dovolí a co může, a jaké šance máte.