Skočit na obsah

Fotka

S čim na vysokou? :)

• Please log in to reply
82 odpovědí na toto téma

#61 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 11:46

bych to rád uvedl na pravou míru..včera sem jel na slivce a ta jak známo neperlí ale řetízkuje .-)

Zobrazit příspěvek

poslyš, odkud ty jseš? z prahe to nebude, nebo jo?
  • 0

#62 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 22.05.2008 11:52

Ja te plne chapu, ale kdyz bych si mel vybrat jestli mam kvuli psani textu tahat dve flasky aquily nebo  A4 blok a tuzku, tak jasne vede ten blocek :o)

Zobrazit příspěvek

Co se přednášek týče, tak na těch si zápisky dělám spíše sporadické, jelikož pak nestíhám sledovat výklad, a je to komplet na prd :-)

Nicméně při takovém překladu... internet je sice nabitý informacemi, ale neváží tolik, co tři papírové slovníky :umnik: A taky je Google a elektronický Lingea Lexicon mnohem rychlejší než moje schopnost listovat podle abecedy.

Ale to je všecko jasné. Můžu ti popsat do posledního detailu, co vlastně na tom notebooku budu dělat, ale očekával bych, že mi holt budeš věřit, když řeknu, že chci dva banány, a že mi nebudeš cpát cuketu :peace:

2 bratr: Tak to bych tě posadil na řetízkáč a hned bychom viděli, jaké jevy provází pití slivovice :innocent2:
  • 0

#63 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 12:04

poslyš, odkud ty jseš? z prahe to nebude, nebo jo?

Zobrazit příspěvek

ale jo sem rodilej pražák..akorát mamča je moravy

jináč NB sem řešil nedávno taky..mno a nakonec sem se rozhodl odkoupit z práce Compaq N610C za 50 piv(čti tisíc korun)..na cesty stačí a demona tam jede,ta desktopová šunka co mám doma mi taky ještě stačí ...mno a ted si jen musim vybrat novej služební a z toho co mi nabízej mi vychází Compaq 6910p
  • 0

#64 Kerolus

Kerolus

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 160 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 12:05

bych to rád uvedl na pravou míru..včera sem jel na slivce a ta jak známo neperlí ale řetízkuje .-)

Zobrazit příspěvek

A dneska jedeš na rozpustným aspirínu a ten jak známo ani neperlí, ani neřetízkuje, ale šumí co? :peace:
- sry za offtopic -
  • 0

#65 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 12:26

2 bratr: Tak to bych tě posadil na řetízkáč a hned bychom viděli, jaké jevy provází pití slivovice  :peace:

Zobrazit příspěvek

z řetízkáče se stává centrifuga :)

A dneska jedeš na rozpustným aspirínu a ten jak známo ani neperlí, ani neřetízkuje, ale šumí co?  :umnik:
- sry za offtopic -

Zobrazit příspěvek

to je čisté pitíčko..nesmíš být samozřejmě dobytek a žrát to jako kaviár ve VIP loži :)

největší problém je že dochází:(pomalu ale jistě
  • 0

#66 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 22.05.2008 12:47

díky za trochu off-topicu a rady x)
  • 0

#67 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 17.06.2008 16:12

*bump*
cena šla dolů, tenhle vypadá hezky, ale bojim se hlučnosti, výdrže a teploty :peace:
http://www.czechcomp...550040DB5B.html
může mi někdo prosim říct, jestli lze do NB koupit baterii o větší kapacitě, než dodává výrobce?
díky
  • 0

#68 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2008 09:17

myslíte, že tenhle je daleko víc kvalitnější ve pracování? že člověk platí za to, že je matnej? :peace:
http://www.czechcomp...jsp?artno=53113
  • 0

#69 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2008 15:41

myslíte, že tenhle je daleko víc kvalitnější ve pracování? že člověk platí za to, že je matnej?  :peace:
http://www.czechcomp...jsp?artno=53113

Zobrazit příspěvek

me by spis zajimalo jak je to s vyuzitim te pameti, nekde sem cetl ze je zbytecne porizovat vic jak 3 giga pac to system stejne neumi efektivne vyuzit. Mohl by mi to nekdo vysvetlit? Ja sem to moc nepobral
  • 0

#70 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2008 15:52

me by spis zajimalo jak je to s vyuzitim te pameti, nekde sem cetl ze je zbytecne porizovat vic jak 3 giga pac to system stejne neumi efektivne vyuzit. Mohl by mi to nekdo vysvetlit? Ja sem to moc nepobral

Zobrazit příspěvek

to je otázka 32bit a 64bit operačních systémů ,ale to vůbec nehraje roli, protože 2x2GB do NB stojí 1600,- ; to, jež tam je 1000GB navíc, kterej 32bitovej (běžnej uživatel) neumí využít, neni tak podstatný, je pitomost snažit se najít 3GB, obvykle maj 2 sloty a to teda je 2+1GB, GB navíc by tě moc stát neměl,akorát to dávaj do těch lepších.. 2GB mi zas přijde málo no..
ale to je mnoritní podíl ceny...
už se v tom motam, u každýho NB někdo kritizuje, na každou značku se nadává...nemam v tom zrovna jasno, třeba jak poznat dobrě udělanej povrch... :peace:
  • 0

#71 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2008 15:58

Hodim sem taky něcooo :swoon:
Na kolej pokud nemáš neomezený prostředky radši desktop
pokud máš neomezený prostředky tak oboje :smile:
pokud budeš dojiždět rozhodně!! notebook.

Když už notebook tak záleží na prostředcích - Asus MSI, dobrý šrot v poměru cena výkon, ale výdrž a lehkost od toho nečekej za 2roky s tim do šrotu, ale stejně to do tý doby bude zastaralý ne? :peace: )
Je to něco jako větnamský boty :innocent2: (ale pro studenta ideál)

Moudrost 14 a víc radí Japonce, tak že Toshiba nebo Sony ( a Lenovo to japonci nejsou ale je srovnatelný kvalitou) jedná se o booky co něco snesou a dá se očekávat od nich i třeba příjemná váha a další vychytávky. [ale očekávat se dá horší poměr cena výkon]

Já jsem snob tak mám Sony :umnik:
  • 0

#72 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2008 16:19

tak na vysokou doporučuji dlouhý luk a přesnou mušku...taky by šla pořádná flinta,ale to už by nebylo dost RP...pozor si musíš dát na své větry,mohli by tě prozdradit při plížení se do střelecké pozice

Zobrazit příspěvek

Si spíš myslim že by to na takovej job chtělo brokovnice...
  • 0

#73 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2008 16:27

..
Když už notebook tak záleží na prostředcích - Asus MSI, dobrý šrot v poměru cena výkon, ale výdrž a lehkost od toho nečekej za 2roky s tim do šrotu, ale stejně to do tý doby bude zastaralý ne?  :peace: )
Je to něco jako větnamský boty  :swoon:  (ale pro studenta ideál)
...

Zobrazit příspěvek

mo tak téměř definitivo, tenhle by měl mít zpevněnej obal (to slovo na s mi přide divný :innocent2: )
http://www.ribbon.cz...o-a300-15v.html
ram problém neni, do teď sem přežil s 80GB HDD, tak přežiju 200GB :umnik:
co vy na to? už to neni lesklý...
  • 0

#74 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2008 21:38

este ze nemam prachy. Toshibu nebo Dell s pouzitelnou grafikou aby clovek pohledal a tohle vypada docela schopně :)
  • 0

#75 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 18.06.2008 22:07

No WOW! To je docela mega, dokonce designem málem předšil Soňáka. Já bych to bral :peace:
  • 0

#76 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2008 07:16

ok, tak začnu sondovat ten onlineshop, je to levnější, protože prodávaj jen Toshibu, asi bych měl dát trochu na kvalitu zpracování no.. díky za vysvětlení důležitosti matnosti povrchu :peace:
  • 0

#77 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2008 08:17

ok, tak začnu sondovat ten onlineshop, je to levnější, protože prodávaj jen Toshibu, asi bych měl dát trochu na kvalitu zpracování no.. díky za vysvětlení důležitosti matnosti povrchu  :peace:

Zobrazit příspěvek

matnosti case nebo displeje? ja bych preferoval matne oboje
  • 0

#78 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2008 08:24

matnosti case nebo displeje? ja bych preferoval matne oboje

Zobrazit příspěvek

no nemůžeš mít všechno a myslim, že matnost povrchu klávesnice a obalu + výztuž za ty peníze... já zkušenosti nemam, displej maximálně kýchnu, ale nemakam :peace:
a myslim, že lepší za ty peníze po stránce HW + kvalilitní obal.. + sleva za toshiba shop :umnik:
  • 0

#79 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2008 08:36

No do prčic, jsou tam nádherné kusy i v mé cenové kategorii... teď jsi mě nahlodal :peace:
  • 0

#80 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 19.06.2008 08:39

akorát se nevyznam v záručních podmínkách a hlavně v příslušenství :peace:
  • 0

#81 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 30.06.2008 19:51

no tak ho mam doma, brzo asi downgraduju na XP, protože k instalací XP na další oddíl bych následně potřeboval bootovací DVD Vist, což teda nemám a jen během odpoledne sem narazil u Vist na několik dost závažnejch problémů..
jinak vypadá hezky, příslušenství downgrade na XP disk (což jinak člověk platí) a trafo/nabíječka jaková ta velká těžká krabice :tongue:, pokud na něj silně máknete, tak otisky mizí do několika vteřin..
bohužel mě dostala jedna věc, a to že paměti grafiky nepracují na 1400 MHz efektivně, ale na 1000, což už bych považoval za podraz o d výrobce, přece nemůže dát nagrafiku slabší paměti, než který modelu náleží...
ale co sem se ptal tak prej může a ve specifikacích frekvence nejsou, takže asi pěkně utřu :happy:
sice Oblivion běhá na max detaily exteriéry 20-40FPS, ale pořát ta frekvenceněkde bude znát a takovej podraz bych nečekal teda ..
  • 0

#82 Pexaton

Pexaton

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 194 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2008 13:22

bohužel mě dostala jedna věc, a to že paměti grafiky nepracují na 1400 MHz efektivně, ale na 1000, což už bych považoval za podraz o d výrobce, přece nemůže dát nagrafiku slabší paměti, než který modelu náleží...

Zobrazit příspěvek

Nojo no menší takt se líp chladí :tongue: tak to trochu ochcali (měli by na to upozornit apoň někde to je pravda).
[ale ono to určitě bude napsaný někde v manuálu na poslední stránce v poznámce pod čarou písmem velikosti 7pt :happy: ]
  • 0

#83 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 02.07.2008 21:34

Co se přednášek týče, tak na těch si zápisky dělám spíše sporadické, jelikož pak nestíhám sledovat výklad, a je to komplet na prd :-)

Nicméně při takovém překladu... internet je sice nabitý informacemi[COLOR=red], ale neváží tolik, co tři papírové slovníky  :tongue: A taky je Google a elektronický Lingea Lexicon mnohem rychlejší než moje schopnost listovat podle abecedy.

Zobrazit příspěvek

CHECHECHE podle toho to taky vypada jak je internet naplnenej znalostma vedomostma a hlavne informace velke hodnoty :happy:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních