poslyš, odkud ty jseš? z prahe to nebude, nebo jo?bych to rád uvedl na pravou míru..včera sem jel na slivce a ta jak známo neperlí ale řetízkuje .-)

S čim na vysokou? :)
Odesláno 22.05.2008 11:46
Odesláno 22.05.2008 11:52
Co se přednášek týče, tak na těch si zápisky dělám spíše sporadické, jelikož pak nestíhám sledovat výklad, a je to komplet na prd :-)Ja te plne chapu, ale kdyz bych si mel vybrat jestli mam kvuli psani textu tahat dve flasky aquily nebo A4 blok a tuzku, tak jasne vede ten blocek :o)
Nicméně při takovém překladu... internet je sice nabitý informacemi, ale neváží tolik, co tři papírové slovníky

Ale to je všecko jasné. Můžu ti popsat do posledního detailu, co vlastně na tom notebooku budu dělat, ale očekával bych, že mi holt budeš věřit, když řeknu, že chci dva banány, a že mi nebudeš cpát cuketu

2 bratr: Tak to bych tě posadil na řetízkáč a hned bychom viděli, jaké jevy provází pití slivovice

Odesláno 22.05.2008 12:04
poslyš, odkud ty jseš? z prahe to nebude, nebo jo?
ale jo sem rodilej pražák..akorát mamča je moravy
jináč NB sem řešil nedávno taky..mno a nakonec sem se rozhodl odkoupit z práce Compaq N610C za 50 piv(čti tisíc korun)..na cesty stačí a demona tam jede,ta desktopová šunka co mám doma mi taky ještě stačí ...mno a ted si jen musim vybrat novej služební a z toho co mi nabízej mi vychází Compaq 6910p
Odesláno 22.05.2008 12:26
z řetízkáče se stává centrifuga :)2 bratr: Tak to bych tě posadil na řetízkáč a hned bychom viděli, jaké jevy provází pití slivovice
A dneska jedeš na rozpustným aspirínu a ten jak známo ani neperlí, ani neřetízkuje, ale šumí co?
- sry za offtopic -
to je čisté pitíčko..nesmíš být samozřejmě dobytek a žrát to jako kaviár ve VIP loži :)
největší problém je že dochází:(pomalu ale jistě
Odesláno 22.05.2008 12:47
Odesláno 17.06.2008 16:12
cena šla dolů, tenhle vypadá hezky, ale bojim se hlučnosti, výdrže a teploty

http://www.czechcomp...550040DB5B.html
může mi někdo prosim říct, jestli lze do NB koupit baterii o větší kapacitě, než dodává výrobce?
díky
Odesláno 18.06.2008 09:17

http://www.czechcomp...jsp?artno=53113
Odesláno 18.06.2008 15:41
myslíte, že tenhle je daleko víc kvalitnější ve pracování? že člověk platí za to, že je matnej?
![]()
http://www.czechcomp...jsp?artno=53113
me by spis zajimalo jak je to s vyuzitim te pameti, nekde sem cetl ze je zbytecne porizovat vic jak 3 giga pac to system stejne neumi efektivne vyuzit. Mohl by mi to nekdo vysvetlit? Ja sem to moc nepobral
Odesláno 18.06.2008 15:52
to je otázka 32bit a 64bit operačních systémů ,ale to vůbec nehraje roli, protože 2x2GB do NB stojí 1600,- ; to, jež tam je 1000GB navíc, kterej 32bitovej (běžnej uživatel) neumí využít, neni tak podstatný, je pitomost snažit se najít 3GB, obvykle maj 2 sloty a to teda je 2+1GB, GB navíc by tě moc stát neměl,akorát to dávaj do těch lepších.. 2GB mi zas přijde málo no..me by spis zajimalo jak je to s vyuzitim te pameti, nekde sem cetl ze je zbytecne porizovat vic jak 3 giga pac to system stejne neumi efektivne vyuzit. Mohl by mi to nekdo vysvetlit? Ja sem to moc nepobral
ale to je mnoritní podíl ceny...
už se v tom motam, u každýho NB někdo kritizuje, na každou značku se nadává...nemam v tom zrovna jasno, třeba jak poznat dobrě udělanej povrch...

Odesláno 18.06.2008 15:58

Na kolej pokud nemáš neomezený prostředky radši desktop
pokud máš neomezený prostředky tak oboje

pokud budeš dojiždět rozhodně!! notebook.
Když už notebook tak záleží na prostředcích - Asus MSI, dobrý šrot v poměru cena výkon, ale výdrž a lehkost od toho nečekej za 2roky s tim do šrotu, ale stejně to do tý doby bude zastaralý ne?

Je to něco jako větnamský boty

Moudrost 14 a víc radí Japonce, tak že Toshiba nebo Sony ( a Lenovo to japonci nejsou ale je srovnatelný kvalitou) jedná se o booky co něco snesou a dá se očekávat od nich i třeba příjemná váha a další vychytávky. [ale očekávat se dá horší poměr cena výkon]
Já jsem snob tak mám Sony

Odesláno 18.06.2008 16:27
mo tak téměř definitivo, tenhle by měl mít zpevněnej obal (to slovo na s mi přide divný..
Když už notebook tak záleží na prostředcích - Asus MSI, dobrý šrot v poměru cena výkon, ale výdrž a lehkost od toho nečekej za 2roky s tim do šrotu, ale stejně to do tý doby bude zastaralý ne?)
Je to něco jako větnamský boty(ale pro studenta ideál)
...

http://www.ribbon.cz...o-a300-15v.html
ram problém neni, do teď sem přežil s 80GB HDD, tak přežiju 200GB

co vy na to? už to neni lesklý...
Odesláno 18.06.2008 21:38
Odesláno 18.06.2008 22:07

Odesláno 19.06.2008 07:16

Odesláno 19.06.2008 08:24
no nemůžeš mít všechno a myslim, že matnost povrchu klávesnice a obalu + výztuž za ty peníze... já zkušenosti nemam, displej maximálně kýchnu, ale nemakammatnosti case nebo displeje? ja bych preferoval matne oboje

a myslim, že lepší za ty peníze po stránce HW + kvalilitní obal.. + sleva za toshiba shop

Odesláno 19.06.2008 08:36

Odesláno 19.06.2008 08:39

Odesláno 30.06.2008 19:51
jinak vypadá hezky, příslušenství downgrade na XP disk (což jinak člověk platí) a trafo/nabíječka jaková ta velká těžká krabice

bohužel mě dostala jedna věc, a to že paměti grafiky nepracují na 1400 MHz efektivně, ale na 1000, což už bych považoval za podraz o d výrobce, přece nemůže dát nagrafiku slabší paměti, než který modelu náleží...
ale co sem se ptal tak prej může a ve specifikacích frekvence nejsou, takže asi pěkně utřu

sice Oblivion běhá na max detaily exteriéry 20-40FPS, ale pořát ta frekvenceněkde bude znát a takovej podraz bych nečekal teda ..
Odesláno 01.07.2008 13:22
Nojo no menší takt se líp chladíbohužel mě dostala jedna věc, a to že paměti grafiky nepracují na 1400 MHz efektivně, ale na 1000, což už bych považoval za podraz o d výrobce, přece nemůže dát nagrafiku slabší paměti, než který modelu náleží...

[ale ono to určitě bude napsaný někde v manuálu na poslední stránce v poznámce pod čarou písmem velikosti 7pt

Odesláno 02.07.2008 21:34
Co se přednášek týče, tak na těch si zápisky dělám spíše sporadické, jelikož pak nestíhám sledovat výklad, a je to komplet na prd :-)
Nicméně při takovém překladu... internet je sice nabitý informacemi[COLOR=red], ale neváží tolik, co tři papírové slovníkyA taky je Google a elektronický Lingea Lexicon mnohem rychlejší než moje schopnost listovat podle abecedy.
CHECHECHE podle toho to taky vypada jak je internet naplnenej znalostma vedomostma a hlavne informace velke hodnoty

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních