A jak by jsi vykompenzoval dmg pro kouzelníky?
Snadno...zvýšil bych účinek jejich kouzel.
Odesláno 01.04.2008 08:01
Odesláno 01.04.2008 12:10
Kterych kouzel a o kolik?
Sem pro zruseni socketu celkove. Vlastnosti muzou treba zustat, nevim, ale dmg dolů.
Odesláno 01.04.2008 12:21
Zlepšit útočná kouzla...např. klasický kouzla-zvýšení TO u vadnutí, banshee...posílit imgs.
Musel bych podívat, co má čaroděj za kouzla.
Ale snižovat dmg-takovej nesmysl![]()
Přijde mi to jako, kdyby se snižovala rychlost letadlu-místo 850km/hod najednou 700.
Odesláno 01.04.2008 16:22
Odesláno 01.04.2008 17:21
Napadá mě...banshee, černý meč katasrtof, Mordekainovo rozptýlení, různý tlapky,IGMS-posílit klidně, prst smrti, řetězový blesk
A pak máš dalších hafo kouzel-předtucha, silnější kamená kůže, stínový štít, tlumič energie
Odesláno 01.04.2008 17:38
Druhá půlka kouzel vůbec nesouvisí se zraňováním nepřátelsých NPC, tudíž je zbytečné je zmiňovat.
Shrnul bych to asi tak: jediná kouzla, která se dají využít i na vyšších lvl jsou IGMS, banshee a meč. A to se na ně mág musí přímo zaměřit, jinak je efekt diskutabilní.
Mág by po zvýšení počtu HP u NPC fungovgal jako "pojízdný boostovač".
...
Nedívej se na problém jako "utlačený a ochuzený hráč", ale ber ho ze všeobecného hlediska - co to přinese, když se to udělá, co to omezí, za jakou cenu.
Neříkám, že do všeho vidím, na to jsem tu příliš krátce, ale zvyšování dmg postav toho moc nepřináší (krom toho úžasného pocitu, že dáváš do každého NPC 30-40, dá se to kompenzovat i něčím mnohem lepším...).
A pokud zrušení socketu bereš jako další odebrání hráčských možností, tak se to dá vynahradit i jinak - jak už bylo řečeno, myrkandite, kováři se občas povede nějaký unikát atd atd...
Odesláno 01.04.2008 17:49
I když s tebou nemůžu nesouhlasit, bohužel má pravdu i Erkwinn. Čísla jsou pro hodně hráčů důležitá a když vidí, že jejich bijec dává rány za 150 hp, mají z toho větší požitek, než kdyby dávali za 20. Postavička dává větší prdy, tak je přece lepší, no ne? I když ve výsledku to vyjde kvůli nastavení světa nastejno...Nedívej se na problém jako "utlačený a ochuzený hráč", ale ber ho ze všeobecného hlediska - co to přinese, když se to udělá, co to omezí, za jakou cenu.
Neříkám, že do všeho vidím, na to jsem tu příliš krátce, ale zvyšování dmg postav toho moc nepřináší (krom toho úžasného pocitu, že dáváš do každého NPC 30-40, dá se to kompenzovat i něčím mnohem lepším...).
A pokud zrušení socketu bereš jako další odebrání hráčských možností, tak se to dá vynahradit i jinak - jak už bylo řečeno, myrkandite, kováři se občas povede nějaký unikát atd atd...
Odesláno 01.04.2008 17:58
I když s tebou nemůžu nesouhlasit, bohužel má pravdu i Erkwinn. Čísla jsou pro hodně hráčů důležitá a když vidí, že jejich bijec dává rány za 150 hp, mají z toho větší požitek, než kdyby dávali za 20. Postavička dává větší prdy, tak je přece lepší, no ne? I když ve výsledku to vyjde kvůli nastavení světa nastejno...
K té diskuzi o magii.... vyloženě mi tu chybí Melisa, tady by si zase mohla trošku zahláškovat. Nechcete ji sem pustit?
Odesláno 01.04.2008 18:59
V cem ma pravdu? Pomer tech cisel co uvadis (150 - 20) nejak konkretne vyplyva ze zruseni socketovani craftu?I když s tebou nemůžu nesouhlasit, bohužel má pravdu i Erkwinn. Čísla jsou pro hodně hráčů důležitá a když vidí, že jejich bijec dává rány za 150 hp, mají z toho větší požitek, než kdyby dávali za 20. Postavička dává větší prdy, tak je přece lepší, no ne? I když ve výsledku to vyjde kvůli nastavení světa nastejno...
Odesláno 01.04.2008 19:31
A měl by?Pomer tech cisel co uvadis (150 - 20) nejak konkretne vyplyva ze zruseni socketovani craftu?
Odesláno 01.04.2008 21:35
Odesláno 02.04.2008 08:23
On mluví o soketu jako o možnosti soketování craft věcí. To je tu tak ten rok a půl.Pokud se nepletu tak uniklo... tady jde hlavně o to že si můžeš narvat šutrák do Craft zbraní - nejen do soketu a to působí to že soket je téměř naprd.
Odesláno 02.04.2008 08:27
Odesláno 02.04.2008 08:39
Erkwine. Promin, ale rozumis tomu jak koza petrzeli.
Tech carodeju v brneni je vcelku dost, ale kazdy je ma "zaparkovane" na neexistujici PvP. Do normalni hry jsou dost k nicemu.
Tanci jdou postavit lepsi.
Tak na zabijeni Ettinu Valecniku. Erinky tez jeste zvladne.
Jinak je to chodici hazec mass haste. Thats all. (lecit neumi a vlastnosti maji dneska hraci diky soketu vetsinou na max +12)
Vliv vysokeho dmg u zbrani je obrovsky a je to nekolikrate zmineno v tomhle topicu. (zvyhodneni dex buildu, moc HP pro castery, snizeny vliv zakladniho dmg zbrane-jeji velikost, nevyhoda obourucek, snizeni ucinnosti nekterych featu...)
Nemyslis ze opravdu bude lepsi doladit dmg zbrani, nez upravovat uplne vsechna kouzla?
Me by se klidne i libila moznost kombinace craft+soket.
Materialy by davali jen enhacement + treba nejaky maly mass critikal o kamen vetsi, at je sirsi rada. A 1 elementarni dmg za soket.
Takze napr. Verd by byl treba +5 1d6 mass +1soket. (1d6elem).
Normalni sokety jsou v kytkach od vzniku osoketovani craftu.
Odesláno 02.04.2008 08:41
Já jsem na ten jeho reply ani nereagoval, protože už sám o sobě byl dost nesmyslnej....upravovat všechna kouzla jenom proto, aby mohl místo 50dmg mohl dávat 150...jinak tomuhle se krasne cesky rika "rovnaky na ohybaky" a obvykle se tim zanese vic bugu, nez kdyz se puvodni chybne reseni zrusi a zacne se znova ;o)
Odesláno 02.04.2008 10:59
nerikam nic k tematu soketovani, davam hlas ze je mi to putna ale rad bych podotkl, ze i pres tve ironicke poznamky, kterymi to zlehcujes, populace demony rapidne vymrela oproti stavu pred pul rokem, kolik mas dneska online lidi ve spicce? i komorni dhčko už jich ma vic a zatimco oni se rozrustaji, demonaci pomalu vymiraji a to neni nadsazka, to je faktKed mi to spravite, tak urcite vsetci odidu z demony, server spadne zo stola a rozbije sa, dedek si cestou do prace zlomi nohu, geralta na prechode prejde autobus a vlastne urcite nastane koniec sveta! To sa stavim!
Preco mam taky pocit, ze niektori sa tu pohybuju v hustej hmle cez ktoru nevidia nic ine, len dve pismenka - "J" a "A"?
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních