Skočit na obsah

Fotka

Úvaha o tom co vidím a slyším

• Please log in to reply
154 odpovědí na toto téma

#61 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 10:46

No až tak moc nepočítám s tím, že by mi něco napadalo samo do inventáře. A že mě lidi chodící na bossy uvítají? Jak kteří. Nejednou se mi stalo, že mne odmítli se slovy "Je nás akorát, museli bychom se dělit".

Takovyhle lidi jsou s prominutim kurvy. kazdej z nas prisel na Demonu poprve a nic neznal. Kazdej se musel naucit. A tim ze budu "slabe" lidi odhanet se slovy ze je nepotrebuji, tim vic se milovymi kroky k tomu, ze tu budou hrat jen lidi co vsechno znaj vsude byli dvakrat, vsude maj znamy a od vseho maj klice a nikdo jinej.

Říkáš, že jde jen o to chtít. To je pravda. Když budu hodně chtít, postavím si jinou postavu. Ale já holt tak nějak srostl s touhle a chci to pro ní a na druhou stranu sezase nechci vnucovat každýmu kdo jde na nějakej poklad (abych zase nekřivdil, tak jsou lidé, kteří mne berou ale co já mám zkušenost, tak mi víc jak 20k na osobu nikdy nekáplo a při cenách za věci který bych chtěl je to udělat ten boss tak 300x a to já mám opravdu na těch 8 let).

Zobrazit příspěvek

Ver tomu, ze to neni tak zle a vydelat se na tom da za kratkou dobu pomerne slusnej balik.
  • 0

#62 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 10:48

Ver tomu, ze to neni tak zle a vydelat se na tom da za kratkou dobu pomerne slusnej balik.

Zobrazit příspěvek

Jasne, jsi zlodej, takze kdyz hvizdnes tak parta pribehne. Takze kdykoliv Ty mas cas, tak se muze jit na poklad. Ne vsak naopak. Takze to tobe muze prijit ze je to za kratkou dobu.
  • 0

#63 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 10:51

Jasne, jsi zlodej, takze kdyz hvizdnes tak parta pribehne. Takze kdykoliv Ty mas cas, tak se muze jit na poklad. Ne vsak naopak. Takze to tobe muze prijit ze je to za kratkou dobu.

Zobrazit příspěvek

K tomu jen doplnit....už aby byly všechny bossy ala zlaťák.
  • 0

#64 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 15.11.2007 10:58

Zobrazit příspěvek

No pokud stihnu olítat 300 bossů za krátkou dobu tak jo, ale já to holt nestihnu. Jednak mám o jeden bos mín jak Ty. Nesosnul sem se kvůli svatyni i když mě zrovna tohle omezení neuvěřitelně se.. (vede to jen přesně k tomu, cos udělal Ty a za zlé Ti to nemám, prostě kdo tam chce, vysaje se a vůbec nic to neřeší, naprosto zbytečný omezení vycházející z toho, že pro každou 30ku je svatyně brnkačka viz prst vražený v rypáku....)
  • 0

#65 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 11:09

Pamatuju doby, kdy jsme davali 15-20 bossu denne. Takze tech 300 neni zas za tak dlouho :devil:
Ani to nezabralo tolik casu. Stacilo se po urcite dobe domluvit po icq, udelat casovy plan a obihat ZD,SV,DZ,K4(tu nejmene)
Hlavu vzhuru !
  • 0

#66 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 11:13

Zobrazit příspěvek

Covece posledni dobou hvizdam az mam sucho v puse. :devil:
Vyber bossu mam rad s hladkym prubehem, takze sem rad kdyz je v parte klerik zlodej a nejakej silovej build. Bohuzel sehnat nejakej silovej build na Demone je podle me cim dal horsi. Vsude behaj samy mnisi.
Jestli pak vis proc radsi vezmu silovej build nez mnicha ?
  • 0

#67 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 11:17

Pamatuju doby, kdy jsme davali 15-20 bossu denne. Takze tech 300 neni zas za tak dlouho  :devil:
Ani to nezabralo tolik casu. Stacilo se po urcite dobe domluvit po icq, udelat casovy plan a obihat ZD,SV,DZ,K4(tu nejmene)
Hlavu vzhuru !

Zobrazit příspěvek

er pee dle itineráře po aj sí kjů jak noha (tým spík by na poklady nebyl?) :devil:
  • 0

#68 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 11:28

Covece posledni dobou hvizdam az mam sucho v puse.  :devil:

Jestli pak vis proc radsi vezmu silovej build nez mnicha ?

Zobrazit příspěvek

A proc s tebou lidi nechcou jit na boss? Napis par typickych odpovedi co ti bylo tellovano. Nebo nejsou zadne 25+ lvly?
A k cemu by tobe byl v parte mnich? Rovnou napis ze chces WM a neschovavej to za silovy build.. no offence to 19pal/b/rdd :-)
  • 0

#69 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 11:32

Pamatuju doby, kdy jsme davali 15-20 bossu denne. Takze tech 300 neni zas za tak dlouho  :devil:
Hlavu vzhuru !

Zobrazit příspěvek

No za sebe muzu rict ze pokud nekdo bere hrani v modulu timto stylem, jeho nasledny stiznosti na to, ze pak jako "top" nema za co utratit penize jsou mi uplne a naprosto ukradeny :)
  • 0

#70 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 11:50

Pekne reakce.
Presne tohle jsem cekal.
Dekuji za nahrani na smec.
Zkuste se zamyslet. Neni potom neco spatne v systemu, ze to hrace nuti, aby hrali i takovymto stylem?
Podotykam, ze ty prachy byli ucelove vydelavane, aby se investovali do dalsiho vyvoje - craft. Proste aby bylo na naklady na top materialy a equip.
Me to treba osobne vadilo. Ale obcas jsem musel hrat i takovymto zpusobem. (ja az takovy looter nebyl, ja si maximalne soloval zlatak a K4)

Nevim co to ma spolecneho s RP? Na Boss poklady snad nekdo chodi s RP? Treba zlatak? Chtel bych to videt pri tamnich NPC. RP si zahraju jinak a jindy a ne kdyz shanim penize na provoz a vybavu.
  • 0

#71 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 12:06

Pekne reakce.
Presne tohle jsem cekal.
Dekuji za nahrani na smec.
Zkuste se zamyslet. Neni potom neco spatne v systemu, ze to hrace nuti, aby hrali i takovymto stylem?
Podotykam, ze ty prachy byli ucelove vydelavane, aby se investovali do dalsiho vyvoje - craft. Proste aby bylo na naklady na top materialy a equip.
Me to treba osobne vadilo. Ale obcas jsem musel hrat i takovymto zpusobem. (ja az takovy looter nebyl, ja si maximalne soloval zlatak a K4)

Nevim co to ma spolecneho s RP? Na Boss poklady snad nekdo chodi s RP? Treba zlatak? Chtel bych to videt pri tamnich NPC. RP si zahraju jinak a jindy a ne kdyz shanim penize na provoz a vybavu.

Zobrazit příspěvek

To jsem sam rad ze jsi takovy psycholog :) Nicmene zvlastni je, ze me osobne, a tady bych podotknul ze se za hrace povazuju, nic "takovymto stylem" hrat nenutilo. Ani spoustu ostatnich Takze to asi systemem nebude predpokladam :)
Rek bych ze pokud te "neco" nuti probehnout modulem jako bezec na zavodni draze, neni to system ale ty sam. Proti tomu samozrejme nic nemam, at si kazdej hraje presne tak jak mu to vyhovuje, tvuj styl hry je tvoje rozhodnuti.
Ale pak, az tou svou bleskovou rycholosti dobehnes nakonec, si nestezuj a nenadavej ze je trat prilis kratka.
  • 0

#72 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 12:07

Pekne reakce.

Zobrazit příspěvek

Mrkni někdy na Orfa nebo vožralýho Žlutochlupa. Ty jedou pěkně i na bosech. Je pravda, že jich nedělaj 15 za den, asi ani za tejden, dokonce bych si tipnul že ani za měsíc ale co bych se skoro vsadil, tak takhle by on asi nikdy nehrál a na bossech nezbohatnul. Je pravda, že obě tyto postavičky sou docela pracovité (na rozdíl od těch co mám já) takže k prachům přijdou jinak.
Jinak já Ti to nevyčítám, každej si ve hře nachází to svoje, někdo expí několik postav měsíčně, někdo lítá po bosech, jinej mlátí kladivem do kovadliny a další jen žvaní na trhu. No a já s tou svou postavou ve hře jen smrdim ... :devil:
A udělat to pro všechny vyrovnaný asi nejde. Nesmíš se ale divit, že pokud takhle lítáš po pokladech a honíš se za equipem, že ho nakonec i relativně brzo máš. Na tom nevidim nic špatnýho. Co už mi pak ale přijde divný je to, že pak hartusíte, že prachy už nemaj cenu, vždyt Vám o to celou dobu jde, aby jste se v nich topili a odívaly se do nejdražžších rob, ruce ověšeny prsteny. :devil:
  • 0

#73 OndarenkO

OndarenkO

Starš

• Hráč
  • PipPipPip
  • 295 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 12:22

Zobrazit příspěvek

Tady ten rychlokvas mi pripomina osudy dvou kleriko zlodeju. Kteri stihli "vše" během ani ne snad roku a teď už tu nejhrajou, protože už nebylo kam jít... Atreyu a Simon, nemam jim to za zle. Myslim ze je to toho tlačilo víc okolí než že to byl jejich styl.

p.s. to co jsem napsal je jen můj názor..
  • 0

#74 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 12:24

..... že prachy už nemaj cenu.....

Zobrazit příspěvek

No, to bych teda netvrdil, že prachy nejsou třeba. Občas se stane, že někomu někdo něco sežere (viď Hio ;) ) a když to bude soketnutá zbraň z top materiálu, tak nová adamová tě přijde na 1,5M. A že by tu běhali samí multimilionáři, kterým by těch 1,5 nevadilo, o tom pochybuju.

Nebo se přidejte do party, která chce umět těžit adamantit. To uvidíte ten fofr, jak se prachy rozkutálejí.

Anebo to udělejte jako já...udělejte si soket...mně vyšel na 1,2M a to jsem do něj 2 komponenty měl a 1 sem koupil výhodně. Až tu bude Hejkal běhat se 2 soketnutýma kamama a říkat prachy nepotřebuju, tak řeknu jo, asi už je nepotřebuje. Do té doby si to vážně myslet nebudu.
  • 0

#75 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 12:30

dokud se bude DZ solovat bude peněz pořád mraky
  • 0

#76 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 12:42

Zavidis soluj aj ty :wink: :devil:
  • 0

#77 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 13:25

já už si ho solnul..ale neba mě to...navíc do DZ chodím krmit železa a ta kse řádně starám o rozvoj ekonomiky :)
  • 0

#78 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 13:40

dokud se bude DZ solovat bude peněz pořád mraky

Zobrazit příspěvek

tak jsem se nějak ztratil

- jedni tu tvrdí že craftem se vydělat nedá - já bych se jich zeptal proč prodávají za cenu za kterou prodat nechtějí, proč za tu cenu vůbec vyrábí? a copak si cenu nestanovíte před obchodem? - Dono alias Jachyme, nevím kterej jste kterej zda opravdu dva či jeden...
x

- druhá (oznamovatel Pee s ukázkou na Orfa) tvrdí že dá, já bych se tedy přiklonil k tomuto názoru, že tu bude kamarádšoft vždycky se asi není třeba přít, ale i tak si myslím, že se zarobit dá, netvrdím však, že by daný člověk byl do měsíce milionářem...

- jsou věci, které tvoří hráči - craftové a tam si cenu z větší části také hráči stanovují, jakou? - to už je na nich, je vša kbláznovství myslet si, že nějakým finančním upgradem licencí se něco změní, že něco zmůžou cechy, že si dokáže 5 lidí mezi sebou stanovit cenu a následně ji dodržet..... většina už otestovala a výsledek je možné dohledat v několika různých sekcích zde na foru....

- a oproti tomu jsou věci za ceny "dané" systémem - dané jako nákupní s různou proměnnou závislou na úrovni obchodníka, a to věci ze ST, a ať se dělá co se dělá, i zde může napomoci kamarádšoft.... tudíž i na tomto případě je vidět, že žádné minimální systémové ceny ničemu nepomohou...

je to hra, ve které hrají hráči rozličného věku, a dalších proměnných atributů a jako ke hře se k tomu musí přistoupit.

- kdyby peníze nebyly křičelo by se, když jsou křičí se, zda je jich mnoho, nebo jich může být ještě mnohem víc je jedno, jaká je tedy hodnota, při které se nekřičí? - pro každého jiná a u každého jedince velmi špatně definovatelná. Myslet si, že jeden dung, ve kterém je několik malých pokladů, který se dá lootit v jednom stejně jako v několika lidech nějak významně ovlivní tvorbu peněz v modulu je špatně.

co je to mraky peněz? - já bych si pod tím dovedl představit Skrblíkovu věž-pokladnici plnou zlatých dolárků, ve které si může každé ráno zvesela zaplavat, kde když něco chci tak jen hrábnu, koupím si, a při tom se nic na stavu peněz viditelně nezměnilo. Pokud někdo takový na Démoně je, nechť se ukáže, protože já o něm nevím.

Každý kdo něco hraje má nějaký cíl. Pokud jej dosáhne buď nalezne další motivaci k plnění dalšího cíle anebo jsou jeho tužby naplněny a jde si hrát jinam, kde vidí další možný cíl.

- pokud má někdo jediný cíl - udělat postavičku s max equipem, který ve hře lze nalízt, a tomu podřídí vše dostane se do stavu, který popisoval Chuan - má vše, luxuje mraky bossů denně, ale zas jich není tolik a proto ho to přestane bavit. Poskytnutí jakéhosi dalšího vzduchoprázdna, kde bude moci nalézt další a další silnější a silnější předměty je jen posunutí splnění cíle o pár týdnů dále. Změní se něco? Ne nezmění. Podle mě, pro takovéhoto hráče je přesně WoW a podobné velmi rozsáhlé a propracované světy, kde ke splnění cíle vede mnoho cest a když už se jich skoro dosáhne vyjde datadisk a cíle opět posune. Stává se z toho následně velmi pěkný business, který zruční časovači dokáží protahovat do nekonečna a tak si v poklidu držet a úspěšně navyšovat tržby z toho plynoucí.

- pokud je cíl více nemateriální a spíše abstraktní - zahrát si s kamarády, dle aktuální nálady se jít vybít, zahrát si RP, trochu pokraftit, anebo jen pokecat pak lze na podobných světech jako je Démona vydržet déle.

- skupin by se dalo najít povícero, ale snad pro prezentaci mé myšlenky tyto příklady stačí.
  • 0

#79 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 13:53

Vidim, ze jsem byl jako vzdy trosku nepochopen. Ale to uz tak byva u psanych diskusi na foru.

Myslim si, ze moje postavy se zapsaly do historie Ostrova (muj nazor). Nektere docela podstatne a jsem za to rad.
Ale na druhou stranu, aby ty postavy neco mohly vubec dokazat bylo potreba je dostatecne vybavit.
Tudiz se i lootovalo.

Ja nikdy nerekl, ze mam tolik penez, ze uz pro me nemaji hodnotu. Pro me mely penize vzdy hodnotu. Pocitam ze prez moje postavy proteklo setsakra dost milionu a treba dum jsem si nikdy nekoupil, protoze jsem na nej proste nemel. Vsechno se investovalo do craftu, ST.

Pravda, hral jsem v jine dobe. Mithril byla vyzva, rozhodne se nesoloval. Nebyli tak silne zbrane. Spasa atd atd.
Mozna by se WB mohli zamyslet a zlevnit vyrobky v ST. Craft a jeho cena sla tak na 25% ceny, mozna by mohli jit i ST veci dolu.
  • 0

#80 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 14:11

co je to mraky peněz? -

Zobrazit příspěvek

za tejden milion
  • 0

#81 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 14:29

za tejden milion

Zobrazit příspěvek

Ludia, ktori na jednu stranu lootuju poklady a na druhu stranu nadavaju, ze maju mraky penazi, su jednoducho uzasni...

Pripadne mi to, ako keby si prisiel do restauracie, kde si za jednotnu sumu mozes naberat jedla kolko chces a nakoniec zacnes nadavat, ze si prezraty, boli ta brucho, chce sa ti zvracat a na vine je samozrejme system restauracie.
  • 0

#82 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 14:38

Ludia, ktori na jednu stranu lootuju poklady a na druhu stranu nadavaju, ze maju mraky penazi, su jednoducho uzasni...

Pripadne mi to, ako keby si prisiel do restauracie, kde si za jednotnu sumu mozes naberat jedla kolko chces a nakoniec zacnes nadavat, ze si prezraty, boli ta brucho, chce sa ti zvracat a na vine je samozrejme system restauracie.

Zobrazit příspěvek

kde nadávám že mám mraky peněz?? nic takovýho sem neřekl..jen sem konstatoval stav DZ jako bezedné pokladnice :) ...jináč co sem si následně koupil to mi sežrali železa ( patery bílé rukavice,jedny rudé a jedny stříbrné) a do DZ chodím jen když mě někdo požádá :)..na účtu nemám momentálně ani zlatku a je mi to fuk
  • 0

#83 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 14:48

Myslim si, ze moje postavy se zapsaly do historie Ostrova (muj nazor). Nektere docela podstatne a jsem za to rad.
Ale na druhou stranu, aby ty postavy neco mohly vubec dokazat bylo potreba je dostatecne vybavit.
Tudiz se i lootovalo.

Zobrazit příspěvek

Ja netusil ze je to podminka :) Zrejme diky tomu mela Tinwe, moje nejvyraznejsi postava ohromujicich 22 levelu a coby zbrane jednu kamu ze syenitu a jednu verdicitovou :) Duvod proc musi mit postava top ekvip aby se zapsala do historie Demony mi trochu unika :)

Mozna by se WB mohli zamyslet a zlevnit vyrobky v ST. Craft a jeho cena sla tak na 25% ceny, mozna by mohli jit i ST veci dolu.

Zobrazit příspěvek

Tak ted to nechapu vubec. Na jedne strane navrhujes Neprostor jako prodlouzeni one zavodni trati od nuly k top ekvipu a hned nato navrhujes zlevneni jedne casti top vybavy, ktere by tu trat zase zkratilo?
  • 0

#84 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 14:54

za tejden milion

Zobrazit příspěvek

Hmm, a předvedeš mi to?
Vzhledem k tomu, jak plno tam je (protože to je už jedna ze tří zbylých oblastí, kde 30ka může vybrat non-boss poklad, přičemž ty ostatní 2 nejsou dostupné běžným postavám), tak dost silně pochybuji, že se dostaneš přes 200k. O to ještě bys to musel lootit ve dne v noci.
  • 0

#85 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 14:59

Hmm, a předvedeš mi to?
Vzhledem k tomu, jak plno tam je (protože to je už jedna ze tří zbylých oblastí, kde 30ka může vybrat non-boss poklad, přičemž ty ostatní 2 nejsou dostupné běžným postavám), tak dost silně pochybuji, že se dostaneš přes 200k. O to ještě bys to musel lootit ve dne v noci.

Zobrazit příspěvek

jo je fakt že to je tak 3 měsíce zpátky..a byl sem ve hře tak 15 hodin denně .-)..a nepředvedu nezlob se..i když vzhledem k tomu že stav deomny je v průměru 30 aktivních postav..nemělo by to bejt těžký..
  • 0

#86 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 15:05

kde nadávám že mám mraky peněz?? nic takovýho sem neřekl..jen sem konstatoval stav DZ jako bezedné pokladnice :) ...jináč co sem si následně koupil to mi sežrali železa ( patery bílé rukavice,jedny rudé a jedny stříbrné) a do DZ chodím jen když mě někdo požádá :)..na účtu nemám momentálně ani zlatku a je mi to fuk

Zobrazit příspěvek

mraky peněz - 1 milion per week

taky mopje postavičla dokáže vylootit to hrozné doupě zla, krom bosu (neotevře) a toho pokládku po stranách (neotevře)

- neotevře - a ani otevřít nechce, je to KLERIK, ne nějaká špína mixlá 1 lvl zloděje, aby si otevřel sám..... chce hrát klerika ne super soběstačný build....

- za jednu cestu z malých pokladů je to od 20-35 k zlatek po posledních úpravách, soběstační buildaři, to zmáknou celí sami, ale zas něco prochlastaj, dost se u toho zapotěj, sem tam o něco přijdou, a přijdou si bratru na 40 - 90 k (možná o něco málo více, ale přeci jen poklady jsou závislé na náhodném hodu - zlato, kameny, věci do popelnice, nic či sem tam něco užitečného, tak myslím, že průměr lze tak brát....

- na ten milion je tedy třeba u velmi zdatného zloděje 11 - 25 cest do DZ.... pro mě by to bylo 29 - 50 cest do toho samého dungu za týden... a takhle celý měsíc a dál a dál.... na rovinu musím říct, že koho by tohle bavilo je magor (z mého pohledu).... anebo stíhá hrát xx hodin denně

- uvedené příklady v sobě nezahrnuly možnost prázdné truhly či potkání se s právě lootící podobnou postavou nebo družinou či náhodnou smrt....

- pokud se dostanu do hry, budu mnohem raději místo 25 min strávených v DZ při lotění, kecat s Orfem na trhu u kovadliny, ale každý hraje z jiného důvodu...

• 0

#87 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 15:23

mraky peněz - 1 milion per week

taky mopje postavičla dokáže vylootit to hrozné doupě zla, krom bosu (neotevře) a toho pokládku po stranách (neotevře)

- neotevře - a ani otevřít nechce, je to KLERIK, ne nějaká špína mixlá 1 lvl zloděje, aby si otevřel sám..... chce hrát klerika ne super soběstačný build....

- za jednu cestu z malých pokladů je to od 20-35 k zlatek po posledních úpravách, soběstační buildaři, to zmáknou celí sami, ale zas něco prochlastaj, dost se u toho zapotěj, sem tam o něco přijdou, a přijdou si bratru na 40 - 90 k (možná o něco málo více, ale přeci jen poklady jsou závislé na náhodném hodu - zlato, kameny, věci do popelnice, nic či sem tam něco užitečného, tak myslím, že průměr lze tak brát....

- na ten milion je tedy třeba u velmi zdatného zloděje 11 - 25 cest do DZ.... pro mě by to bylo 29 - 50 cest do toho samého dungu za týden... a takhle celý měsíc a dál a dál.... na rovinu musím říct, že koho by tohle bavilo je magor (z mého pohledu).... anebo stíhá hrát xx hodin denně

- uvedené příklady v sobě nezahrnuly možnost prázdné truhly či potkání se s právě lootící podobnou postavou nebo družinou či náhodnou smrt....

- pokud se dostanu do hry, budu mnohem raději místo 25 min strávených v DZ při lotění, kecat s Orfem na trhu u kovadliny, ale každý hraje z jiného důvodu...

Zobrazit příspěvek

taky proto mě to přestalo asi po 14 dnech bavit...to sem si zjištoval jak tam co funguje atd...jináč můj zloděj má 20 levlů takže žádná mixlá špína .-)..vlastně jo mnichem :D

dále moje mixlá špína mnichem byla v DZ sama jen jednou..nebaví jí to smaotnou..navíc jí to dlouho trvá

dále moje mixlá špína mnichem brala do DZ postavy které to potřebovaly..at už byli jakékoliv a jestli chtěli vydělat či expit

a nakonec moje mixlá špína s mnichem opravdu v tu dobnu měla čas hrát a lootit si na výbavičku ja kse jí chtělo :)

a nakonec podruhé..moji mixlou špínu vytahuju jen když někdo něco potřebuje,páč radši hraju se svejma zmršenejma postavičkama a kecám s Pindruší nebo zlatovousem

takže aby mě bylo pochopeno DZ je studnice na prachy ..a pokud vám vadila svatyně tohle by mělo taky :)

a vůbec co se ta kčertíte..sem vám nic neudělal..můžu za to že to takhle je? nemůžu
  • 0

#88 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 15:55

a vůbec co se ta kčertíte..sem vám nic neudělal..můžu za to že to takhle je? nemůžu

Zobrazit příspěvek

no tak mixlá špína bylo myšleno jinak :wink: nejde mi o tvého 20 lvl zloděje, šlo o mix mého slušného, zbožného a pobožného klerika a myšlenky že by měl mít byť jen jeden lvl zloděje :devil:

já se ti snažil vysvětlit že ten milion za týden...... no dle mě je to trochu ze sféry fantazy...

v DZ se dají vydělat prachy, ale že by to bylo něco zázračného to opravdu ne, fakt jen pro šílence co furt budou dokola a dokola lootit prachy

a my se nečertíme, teda aspoň já ne, ostatní nevím :laugh: jen ti odpovídám na tvůj snadný a běžný (tak to vyznělo z tvého prvního postu) milion per week
  • 0

#89 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 15:59

Mozna kdyby se penize mezi lidi zacali dostavat nejakym rozumnejsim zpusobem ...

Nemuzu si pomoct, ale system kdy v pokladech nachazim takove sumy, ze par vyberu low level pokladu ci stejny pocet vyberu boss pokladu, dela pro hrace penize smesnou vec, asi nebude ten spravny ...

PS: Dokavad tady nebude neco co bude odsavat penize z "bohatych" hracu, tak vzdy nastane doba, kdy penize prestanou mit hodnotu. Soucasny stav je udelany tak ze po dosazeni vybavy kterou si hrac muze koupit za penize veskere dalsi dalsi vydaje v penezich jsou pro nej jen smich. A prodavanim domecku se ten stav nikdy nezlepsi.
Opet se se dostavame do doby, kdy penize uz nejsou nic. Zrovna dneska vecer jsem si vzpomel na Yuchtaka, jak se postavil na trh a proste sil lidem veci na prani ...

Zobrazit příspěvek

aha, takže všichni maj peníze, zase demagogie, tohle pratí jen pro určitou skupinu, jsou tu i ti chudí víš :wink:

Special Dung pro high lvly.
...

Zobrazit příspěvek

tohle jsem už taky navrhoval, ve stylu- při vztupu - 10k xp, po zvítězení velké bitvy a opuštění v součtu +20k xp a podobně...

tak jsem se nějak ztratil

- jedni tu tvrdí že craftem se vydělat nedá - já bych se jich zeptal proč prodávají za cenu za kterou prodat nechtějí, proč za tu cenu vůbec vyrábí? a copak si cenu nestanovíte před obchodem? - Dono alias Jachyme, nevím kterej jste kterej zda opravdu dva či jeden...
...

Zobrazit příspěvek

přečti si, co psal Tery, tady nejde nic dělat, pokud ccheš prodat, musíš prodat za stejno nebo míň, protože tu je konkurekce (třeba právě Hejkal pro Donu), která bez okolků půjde pod cenu...
  • 0

#90 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 15.11.2007 16:15

no tak mixlá špína bylo myšleno jinak  :wink: nejde mi o tvého 20 lvl zloděje, šlo o mix mého slušného, zbožného a pobožného klerika a myšlenky že by měl mít byť jen jeden lvl zloděje  :devil: 

já se ti snažil vysvětlit že ten milion za týden...... no dle mě je to trochu ze sféry fantazy...

v DZ se dají vydělat prachy, ale že by to bylo něco zázračného to opravdu ne, fakt jen pro šílence co furt budou dokola a dokola lootit prachy

a my se nečertíme, teda aspoň já ne, ostatní nevím  :laugh: jen ti odpovídám na tvůj snadný a běžný (tak to vyznělo z tvého prvního postu) milion per week

Zobrazit příspěvek

oki :)

já jen hodil vlastní postřeh s jednou celkem soběstačnou postavou ..jasný že to nejde aplikovat na všechny postavy

ale čistě dle propočtů..za jedno DZ minimum 20K..nikdy sem neměl mín..maximu asi 70K..to solo si nepamatuju :)..průměrně za DZ tedy vemu 30 měšců..3 krát denně je 90.. krát 7(týden) je 630 měšců a nespočetně expů na výbavu od dámy..jelikož sem chodil víckrát než 3 krát myslím že ten milion sem opravdu nepřehnal :)..byl sem rád že mám postavu která si během chvilky vydělá na co potřebuje(jen ty železa jí to kazili a potřebovala to pořád dokola:)

a upřímě sem prostě neodolal pokušení přijít rychle k penězům a vydělat si na nové věci :)..nakonec s tou postavou opavdu už vylezu vyjímečně..prostě je to nuda :)
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních