Skočit na obsah

Fotka

Paintball

• Please log in to reply
464 odpovědí na toto téma

Anketa: Zastřel si svého Brudru - které datum (19 členů volilo)

Zastřel si svého Brudru - které datum

1. 1,) 26-28.10 (0 hlasů [0.00%])

Procento volících: 0.00%

2. 2,) 2-4.11 (1 hlasů [5.26%])

Procento volících: 5.26%

3. 3,) 9-11.11 (3 hlasů [15.79%])

Procento volících: 15.79%

4. 4,) 16-18.11 (0 hlasů [0.00%])

Procento volících: 0.00%

5. 5,) 23-25.11 (15 hlasů [78.95%])

Procento volících: 78.95%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#61 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:
  • Location:vsichni Hejkalove ve hre sou mi(a zadnej znich neodemkne boss)
  • Interests:Sem z plzne..a mam rad Sprite

Odesláno 18.10.2007 20:56

Já to taky nikdy nehrál teda.  :wink:

Řekl bych, že základem je maskování a výběr místa. Takže když bude sněžit převlíknout se za sněhuláka a postavit se na nějaký viditelný místo. To by mohlo protivníka zmást. Pak už jen počkat na obět, která se za "sněhuláka" schová a v momentě kdy to bude nejmíň čekat se demaskovat a překvapenému protivníkovi zasadit "smrtelnou ránu".  :wink:

Zobrazit příspěvek

tady se na DEVASTY nehraje ja chci vylezt pokud mozno zivej
  • 0

#62 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2007 21:09

Tak dobře, místo rány pažbou do zátylku bych tě jen trefil kuličkou do zad mno. :wink:

Se vsadím,že kdybych se něčeho takovýho zúčastnil tak sem suverénně nejčastěji zasahovaným hráčem teda pokud to není omezený na určitej počet životů. V tom případě bych byl první mrtvola. :laugh: :wink:
  • 0

#63 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2007 21:21

Tak dobře, místo rány pažbou do zátylku bych tě jen trefil kuličkou do zad mno.  :wink:

Se vsadím,že kdybych se něčeho takovýho zúčastnil tak sem suverénně nejčastěji zasahovaným hráčem teda pokud to není omezený na určitej počet životů. V tom případě bych byl první mrtvola.  :laugh:  :wink:

Zobrazit příspěvek

Neboj, budu ti zdatně konkurovat ;)
  • 0

#64 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2007 21:26

skoda ja uz myslel ze budes delat jeho stit :wink:
  • 0

#65 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2007 21:31

skoda ja uz myslel ze budes delat jeho stit :wink:

Zobrazit příspěvek

A tak to zas nééé... teda, ne úmyslně :D
  • 0

#66 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2007 21:52

Zamlouvam si lidi do tymu: Houston na miste robokopa, Beebow a Threcie jako klamne cile, Tomi jako hlavni kybic, Chill obsluha BVP. A ja to vsicko budu ridit z kopce, v bilem stanu, popijet vino a vsak to zname...
  • 0

#67 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2007 21:53

Jestli mi kvůli vám nastydnou vaječníky, tak to radši budu hrát CoD2 po netu, tam to bude nastejno...a v teple:)
  • 0

#68 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 18.10.2007 21:55

Zamlouvam si lidi do tymu: Houston na miste robokopa, Beebow a Threcie jako klamne cile, Tomi jako hlavni kybic, Chill obsluha BVP. A ja to vsicko budu ridit z kopce, v bilem stanu, popijet vino a vsak to zname...

Zobrazit příspěvek

Jo, jasne.... :DDDDD teda nevim, jak si na todle prisel, ale tentokrat ti nebudu kazit iluze ;)
  • 0

#69 Sid de Angelis

Sid de Angelis

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 228 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2007 14:37

čus bando
paintball je prima nápad,to sem si chtěl dycky skusit,ale jaksi nebyla zatím příležitost takže bych tudle určitě využil rád.
když se tak koukám do svýho pracovně :laugh: nabitýho kalendáře tak můžu jen 3-4.11 anebo 23-24.11 jelikož konto dovolená je už dávno na nule :wink:
s ubytováním bych rád počítal že bude(ne pod mostem samo) páč je jasný že po paintballu bude následovat rozbor na sklenicí(12-15 :wink: )piva
  • 0

#70 Bedra

Bedra

Cechmistr

• Cech zlodejů
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2360 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2007 15:23

HEAD SHOT :wink:
  • 0

#71 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2007 16:16

23-24.11
s ubytováním bych rád počítal že bude(ne pod mostem samo) páč je jasný že po paintballu bude následovat rozbor na sklenicí(12-15 :wink: )piva

Zobrazit příspěvek

vypadá to ,že to bude 23-25.11 anketu nechám do neděle , ubytování zajištuje Hejkal :) mělo by bejt u skautu v klubovně :)
  • 0

#72 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2007 18:55

vypadá to ,že to bude 23-25.11 anketu nechám do neděle , ubytování zajištuje Hejkal :) mělo by bejt u skautu v klubovně :)

Zobrazit příspěvek

no tak dneska sem byl na paintu...cca od 10 od rana do asi 4 hodin...pres den celkem v klidu ale rano (bylo 1,5°) mi hned v prvni hre prdla kulicka a zasvinila pul zasobniku, coz melo za nasledek dalsi trhani a podobne....

takze pokud mozno aspon ten drivejsi termin co psal Sid....v ty zime je to fakt problem
  • 0

#73 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2007 19:15

no tak dneska sem byl na paintu...cca od 10 od rana do asi 4 hodin...pres den celkem v klidu ale rano (bylo 1,5°)  mi hned v prvni hre prdla kulicka a zasvinila pul zasobniku, coz melo za nasledek dalsi trhani a podobne....

takze pokud mozno aspon ten drivejsi termin co psal Sid....v ty zime je to fakt problem

Zobrazit příspěvek

achjo , tak at se , ale ozvou lidi co daly ten poslední jestli můžou i v ten jak psal Sid ... ten poslední dalo 6 lidí tak proto jsem myslel ,že to bude nejlepší
  • 0

#74 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2007 19:18

achjo , tak at se , ale ozvou lidi co daly ten poslední jestli můžou i v ten jak psal Sid ... ten poslední dalo 6 lidí tak proto jsem myslel ,že to bude nejlepší

Zobrazit příspěvek

no hlavne jak pude teplota pod nulu tak zamrza COcko a to uz je pak v haji
  • 0

#75 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2007 19:37

no hlavne jak pude teplota pod nulu tak zamrza COcko a to uz je pak v haji

Zobrazit příspěvek

tak veme každej povinně nákou velkou rukavice pro co2 :)
  • 0

#76 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2007 22:21

tak veme každej povinně nákou velkou rukavice pro co2 :)

Zobrazit příspěvek

blby je ze nezamrza ta lahev ale to co z toho pak lita ven :wink:

pak ti to zanese hlaven udela kousek lediku a kulicky se o to rozervou a mas vystarano....nic uz netrefis :wink:
  • 0

#77 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 20.10.2007 22:24

blby je ze nezamrza ta lahev ale to co z toho pak lita ven  :laugh:

pak ti to zanese hlaven udela kousek lediku a kulicky se o to rozervou a mas vystarano....nic uz netrefis  :wink:

Zobrazit příspěvek

A tak to netrefim stejně a takhle se aspon budu mít na co vymlouvat :wink:
  • 0

#78 Host_blackamel_*

Host_blackamel_*
  • Host

Odesláno 21.10.2007 02:21

Mno takle pozde to uz na bezne typy vybavy neni a to lepsi vam za par supu nikdo nepujci. CO2 muze nadelat paseku uz pod 10°C a bezna skla v helmach se zafuni i v lete. Navic je potreba se vybavit do mokra a blata.

Tim to cele neposilam do haje, jen bych rad upozornil ty, kteri to jeste nezkusili, ze jejich prvni dojem nemusi byt uplne pozitivni. O to spis, kdyz vas pri prvni hre vyskoli banda s trochu lepsi vybavou. :wink:

Nicmene se to vsechno da prekonat koupi lepsich kulicek, ktere jsou na takove podminky urcene. Staci, kdyz se nas vic domluvi a pak muzu koupit velke baleni lepsich kulicek a o zamrzani yse nemusite starat. Tady je ale potreba podotknout, ze nektere typy zbrani nemaji dobre vyresene odvadeni tlaku a beztak muzou kulicky roztrhnout v hlavni ... to pak znamena vyrazeni z boje a cisteni hlavne, krcku a zasobniku.
  • 0

#79 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:
  • Interests:Víno, ženy zpěv :)

Odesláno 21.10.2007 11:32

Já si ymslim že se zahřejem dostatečně....O'neillek hraje jedině styl fast rush :D takže si spíš myslim že než mě houston předběhne aby si došel pro kuličku do masky tak já jich budu mít deset : :wink:

Co se týče mečů, ty si nechte....mám toho dost na tréninku :wink:

Cos e týče taktizování tak já to nechám až na místo :) ale Hejky jestli odemě nedostane kuličkou tak budu zlej...PS: jestli se nezahřejem viděl bych to k večeru na nějakou pořádnou Kálíííí....
  • 0

#80 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2007 12:15

Mno takle pozde to uz na bezne typy vybavy neni a to lepsi vam za par supu nikdo nepujci. CO2 muze nadelat paseku uz pod 10°C a bezna skla v helmach se zafuni i v lete. Navic je potreba se vybavit do mokra a blata.

Tim to cele neposilam do haje, jen bych rad upozornil ty, kteri to jeste nezkusili, ze jejich prvni dojem nemusi byt uplne pozitivni. O to spis, kdyz vas pri prvni hre vyskoli banda s trochu lepsi vybavou. :wink:

Nicmene se to vsechno da prekonat koupi lepsich kulicek, ktere jsou na takove podminky urcene. Staci, kdyz se nas vic domluvi a pak muzu koupit velke baleni lepsich kulicek a o zamrzani yse nemusite starat. Tady je ale potreba podotknout, ze nektere typy zbrani nemaji dobre vyresene odvadeni tlaku a beztak muzou kulicky roztrhnout v hlavni ... to pak znamena vyrazeni z boje a cisteni hlavne, krcku a zasobniku.

Zobrazit příspěvek

no jestli pojedem do Twotowers tak tam samozrejme na zimu kupujou rovnou kulicky na zimu takze s tim problem nebude.....ale to COcko problem asi bude...i kdyz jestli budem litat jen v hale tak tam to snad bude v klidu...a blato tam neni.... ani mokro
  • 0

#81 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2007 16:59

Já si ymslim že se zahřejem dostatečně....O'neillek hraje jedině styl fast rush :D takže si spíš myslim že než mě houston předběhne aby si došel pro kuličku do masky tak já jich budu mít deset : :laugh:

Co se týče mečů, ty si nechte....mám toho dost na tréninku  :wink:

Cos e týče taktizování tak já to nechám až na místo :) ale Hejky jestli odemě nedostane kuličkou tak budu zlej...PS: jestli se nezahřejem viděl bych to k večeru na nějakou pořádnou Kálíííí....

Zobrazit příspěvek

co se tyka toho ubytovani kdo bude ozralej tak ze se netrefi do dveri ten spi venku :wink: teda pokud mi ta slecna odepise ze je to OK..ji furt otravuju na ICQ
  • 0

#82 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2007 18:35

Já budu střílet jen do neozbrojených, a co budou zády...nejlépe když budou spát:)
  • 0

#83 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2007 19:48

ANKETA UZAVRENA

23-25.11..Jerryho jmenem...ale pocitejte i s 9.-11.11...vcas este upresnime
  • 0

#84 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2007 20:36

TAKŽE AKCE BUDE U WWW.TWOTOWERS.CZ ( informace na stránce ) ,PROTOŽE MI HOUSTON PSAL ,ŽE TAM BYLA MINULÁ PAINTBALL AKCE DÉMONY A TO HŘÍŠTĚ JE TAM LEPŠÍ + HALA

MAPA : http://www.twotowers.cz/mapa/mapa.html

KULIČKY DOUFÁM ZAJISTÍ BLACKAMEL

JÍDLO , PITÍ , PROSTĚ NÁKÝ OBČERSTVENÍ BY TAM MĚLO BEJT

A CHCETE DÁT SRAZ V PRAZE , NEBO ROVNOU NA TOM HŘIŠTI / HALE PAINTBALOVÝ/M ?
  • 0

#85 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2007 21:13

JEŽIŠ DYT TO NENI V PRAZE!!! :wink: To je někde uplně v cizině... za devatero horami a řekami!!! Já si vůbec nejsem jistá, že mimo Prahu je ještě nějaká civilizace ;) (teda hlavně, že nejsem z Prahy, jsem si tak ted uvědomila :D)
  • 0

#86 Hejkal

Hejkal

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1041 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2007 21:21

JEŽIŠ DYT TO NENI V PRAZE!!! :wink:  To je někde uplně v cizině... za devatero horami a řekami!!! Já si vůbec nejsem jistá, že mimo Prahu je ještě nějaká civilizace ;)  (teda hlavně, že nejsem z Prahy, jsem si tak ted uvědomila :D)

Zobrazit příspěvek

praha je nejaka civilizace to je mi teda novinka :wink:
  • 0

#87 shade

shade

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 325 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2007 21:29

takže počítám s odvozem, rozumíme si :wink: :wink:
  • 0

#88 Threcie

Threcie

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 416 Příspěvků:

Odesláno 21.10.2007 21:35

praha je nejaka civilizace to je mi teda novinka :wink:

Zobrazit příspěvek

to víš, my civilizovaní lidé už to dávno víme ;) (safra, doufám, že jsem to tedka nepřehnala a nebude mě čekat nějaký trest v podobě střely do... zad, nebo něco podobnýho :wink: )
  • 0

#89 HOUSTON

HOUSTON

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1572 Příspěvků:

Odesláno 22.10.2007 08:49

TAKŽE AKCE BUDE U WWW.TWOTOWERS.CZ ( informace na stránce ) ,PROTOŽE MI HOUSTON PSAL ,ŽE TAM BYLA MINULÁ PAINTBALL AKCE DÉMONY A TO HŘÍŠTĚ JE TAM LEPŠÍ + HALA

MAPA : http://www.twotowers.cz/mapa/mapa.html

KULIČKY DOUFÁM ZAJISTÍ BLACKAMEL

JÍDLO , PITÍ , PROSTĚ NÁKÝ OBČERSTVENÍ BY TAM MĚLO BEJT

A CHCETE DÁT SRAZ V PRAZE , NEBO ROVNOU NA TOM HŘIŠTI / HALE PAINTBALOVÝ/M ?

Zobrazit příspěvek

Jidlo a piti je...vzdy objednavaj pizzu k obedu pro toho kdo chce

ale Kulicky nikdo vozit nebude ,paklize nema vlastni zbran....kdyz si pucujete zbrane tak tam cpete jen jejich kulicky- nemaj radi kdyz nekdo cpe vlastni kulicky do jejich zbrani

A naposled rikam.....cim driv tim to bude hratelnejsi...

• 0

#90 OneillekCZ

OneillekCZ

Starší učeň

• Rebel
  • PipPipPip
  • 336 Příspěvků:
  • Interests:Víno, ženy zpěv :)

Odesláno 22.10.2007 10:49

Mno já počítam teda bud s příznivou návštěvností z Plzně abysme se složili na benzín (samozřejmě s tím že mi pujčí auto) a nebo s tím že nás tam někdo z Práglu odveze :ermm: Páč já si vážně nevěřim že bysme tam trefili jen tak :tongue: :wink: Vid Hejkale :wink: Já bych byl asi spíš pro ten sraz...Na hlaváku v tý vaší Pražský komunitě a tamodsud bysme se hromadně přesunuli do akce :laugh:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních