Ja jsem nechtel hanet neci praci. Ja jen narazel na to, ze jsi predtim mluvil o historii atd. Coz z logickeho hlediska je nesmysl, kdyz se lokace kompletne zmeni.Hele, každý má možnost pro Demonu něco udělat (pokud se jeho práce líbí vedení). Využil jsi té přiležitosti? Orky jsem s Dědkem předělal přesně podle toho samého schématu, a stěžuje si někdo? Připadne někomu (krom těch kteří systematicky lootovali poklady u starých orků) že je to špatně? Nepřineslo to snad něco nového do modulu, něco nového na objevovaní? Stovky postav znalo staré doupě orků, teď je realtivně nové a zbořil se svět? Řekl bych že ne...
Řekl jsem snad někde že DZ bude jedna lokace? Staří orkové = 1 lokace, nový orkové = 2 velké + 2 malé + interiér, to ti připadně jako špatný postup?
DZ nebude jedna pouhá lokace, tudíž doufám že zase z toho hráč vytěží a ne že ho "zase chudáčka odrbeme".
edit: celkem už mě začíná přestávat bavit obhajovat každý krok co se na Demoně udělá, a v tomhle začínám chápat samovládu Lopyka který prostě změnu udělal a téměř ignoroval jakkékoliv ohlasy hráčů. Ikona jeho osobnosti byla asi tak magická že nikdo prostě nic nenamítal...
A abych rekl pravdu. Klidne bych nechal stare orky jak byli a pridal bych vedle nich nebo nekde jinde ten tvuj dung. Aspon se postavy muzou rozhodnout kam pujdou, popripade rozmelnit. Pro me by rozhodne bylo lepsi, aby tam zustali jak stari tak novi.