Skočit na obsah

Fotka

dobry den pan Dag

• Please log in to reply
129 odpovědí na toto téma

#61 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 14:03

Hele, každý má možnost pro Demonu něco udělat (pokud se jeho práce líbí vedení). Využil jsi té přiležitosti? Orky jsem s Dědkem předělal přesně podle toho samého schématu, a stěžuje si někdo? Připadne  někomu (krom těch kteří systematicky lootovali poklady u starých orků) že je to špatně? Nepřineslo to snad něco nového do modulu, něco nového na objevovaní? Stovky postav znalo staré doupě orků, teď je realtivně nové a zbořil se svět? Řekl bych že ne...

Řekl jsem snad někde že DZ bude jedna lokace? Staří orkové = 1 lokace, nový orkové = 2 velké + 2 malé + interiér, to ti připadně jako špatný postup?
DZ nebude jedna pouhá lokace, tudíž doufám že zase z toho hráč vytěží a ne že ho "zase chudáčka odrbeme".

edit: celkem už mě začíná přestávat bavit obhajovat každý krok co se na Demoně udělá, a v tomhle začínám chápat samovládu Lopyka který prostě změnu udělal a téměř ignoroval jakkékoliv ohlasy hráčů. Ikona jeho osobnosti byla asi tak magická že nikdo prostě nic nenamítal...

Zobrazit příspěvek

Ja jsem nechtel hanet neci praci. Ja jen narazel na to, ze jsi predtim mluvil o historii atd. Coz z logickeho hlediska je nesmysl, kdyz se lokace kompletne zmeni.
A abych rekl pravdu. Klidne bych nechal stare orky jak byli a pridal bych vedle nich nebo nekde jinde ten tvuj dung. Aspon se postavy muzou rozhodnout kam pujdou, popripade rozmelnit. Pro me by rozhodne bylo lepsi, aby tam zustali jak stari tak novi.
  • 0

#62 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 14:19

Ja jsem nechtel hanet neci praci. Ja jen narazel na to, ze jsi predtim mluvil o historii atd. Coz z logickeho hlediska je nesmysl, kdyz se lokace kompletne zmeni.
A abych rekl pravdu. Klidne bych nechal stare orky jak byli a pridal bych vedle nich nebo nekde jinde ten tvuj dung. Aspon se postavy muzou rozhodnout kam pujdou, popripade rozmelnit. Pro me by rozhodne bylo lepsi, aby tam zustali jak stari tak novi.

Zobrazit příspěvek

Vzdyt soucasne DZ nema zadnou historii. Ta lokace je stara nekolik let, vznikla v dobe kdy se proste delaly lokace z nahleho pohnuti mysli, bez ladu a skladu. Aspon tak na me ta lokace pusobi. Nebo ty vis neco o minulosti DZ?
Stare orky nechat? Demona neni nefaukovaci, navic tam byl blbej spawn system, ta lokace byla proste vhodny kandidat na predelani.
  • 0

#63 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 14:24

Stare orky nechal dvoje? Demona neni nefaukovaci, navic tam byl blbej spawn system, ta lokace byla proste vhodny kandidat na predelani.

Zobrazit příspěvek

A proc maj jine svety 2x tolik lokaci co ma Demona ?

K tomu tvemu uber dungeonu orku.

Je hezke ze si ho delal jako jednosmerny. Bohuzel postavicky na levelu 10 ho jako jednosmerny brat nemuzou.
A jeste vetsi vtipek nastava ve chvili, kdy se vraci nejaky highlevel a necha tam naspamovana priserky pro sebe. Pote tam vejde nejaky mensi level a nestaci se divit jak rcyhle je v ocistci ...

Ale tebe presvedcovat, ze by to slo poladit, to se radsi pujdu ozrat. :yes:
  • 0

#64 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 14:49

Dung je obousmerny dokud neskocis dolu do posledni lokace.
To je muj problem ze tam je nejaky high lvl? To mas snad v kazde lokaci, nebo se ti to stalo jen u orku?
  • 0

#65 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 15:10

Dung je obousmerny dokud neskocis dolu do posledni lokace.

Pokud si o tomhle presvedcen, tak mi zcela urcite vysvetlis, proc kdyz jdu zpatky, tak se vsechny NPC spawnuji postaviccce za zadkem, tj. ze se musim vratit za dva az tri rohy abych je zabil.

To je muj problem ze tam je nejaky high lvl? To mas snad v kazde lokaci, nebo se ti to stalo jen u orku?

Zobrazit příspěvek

Nevim ci to je problem, ale vim, ze je problem, kdyz se postavicce na levelu sedm spawnou 3 NPC pro level ctrnact, zvlast kdyz se na ni vrhnou hned po vstupu do lokace ...
A kdybys to chtel jeste detailneji, tak je tam nikdo nemohl dotahnout, protoze stali pekne vyrovnane ve "standartni spawnovaci formaci" po prave casti u te fontanky. To by byla sakra nahoda aby je tam nekdo dotahnul a podarilo se mu je takhle srovnat. :yes:

Edit: Jo a chodili sme tam ve trech.
  • 0

#66 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 15:12

Nevim ci to je problem, ale vim, ze je problem, kdyz se postavicce na levelu sedm spawnou 3 NPC pro level ctrnact, zvlast kdyz se na ni vrhnou hned po vstupu do lokace ...

Zobrazit příspěvek

ty nevíš že nikam nesmíš chodit sám? :yes:
  • 0

#67 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 15:21

Edit: Jo a chodili sme tam ve trech.

Zobrazit příspěvek

A kde se ti to jako stalo, takova drobna informace, vis, tobe asi unika jeji vyznam, ale pro me je to celkem dulezite.
  • 0

#68 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 24.09.2007 15:43

Přirovnal bych to k opravě silnice kdy se musí zavést jistá omezení, každý nadává jak jsou zácpy, jezdí se v jednom pruhu atd. i celé měsíce ne li roky. Tohle omezení je však vykoupeno tím že jednou se ta silnice spraví a bude mnohem lepší než dřív. Tak nějak to vidím já s Demonou,....

Zobrazit příspěvek

myslis to, jak se jeden pruh odstavi, peclive se premaluje znaceni, narovnaj se tam kuzele a pak se na tom pruhu tak nekdy za 3 mesice ne-li roky zacne skutecne delat ? pritom ten pruh mohl byt celou dobu funkci. Ano, tak to je prirovani uplne presne ...
  • 0

#69 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 15:45

myslis to, jak se jeden pruh odstavi, peclive se premaluje znaceni, narovnaj se tam kuzele a pak se na tom pruhu tak nekdy za 3 mesice ne-li roky zacne skutecne delat ? pritom ten pruh mohl byt celou dobu funkci. Ano, tak to je prirovani uplne presne ...

Zobrazit příspěvek

nevím jak u vás na Ukrajině, ale u nás se už situace trochu změnila. :yes:
  • 0

#70 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 16:15

Kam zmizel muj prispevek ?

Takze znovu:

Ten spawn je v celem prvnim patre. Kdyz jdes zpatky, tak mas vzdycky vsechny za zadkem (nebot se spawnuji pres trigger, ktery je urceny na chuzi dovnitr dungeonu ... )

A kde se mi stalo to s tema NPC jsem tam psal: Po prave strane u fontanky. Mam ti to nakreslit ? :yes:
  • 0

#71 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 16:21

No k tym orkom ,určite si tam nepipne maly level ako kedysi ,myslim ze je to idealne pre 20 level .... nie ako kedysi do 10 levelu ked sa tam expilo ,je to nevyrovnane,prehnane,a tie pasce ani nevravim ... pre bojovnika proste smrt..
  • 0

#72 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 16:23

U orků?
Tak např. můj Azzag s Yzzarem. Dokonce jsem se divil že Mublun je taková srágora.
Ale tvoje poznámky je asi nutno brát s rezervou, že jo?

Zobrazit příspěvek

mno a víš o tom ,že se tam dá zaseknout za ten šutr a postřílet lukem ? já se přiznám ,že jsem ho takhle 2x zabil se svým prckem
jinak je to jak se jde dolů jak tam jsou bud 3 , nebo 2 šutry a ten jeden uprostřed co se dá rozbít , tak tam se dá seknout
no jen taková drobnost no :yes:

ps : pro 20lvl určitě ne , dá se to v pohodě stačí ve 2 klidně na nákým 10lvl a zlatej komplet , máš tam fontánky na léčení , či pár flašek a dá se to
  • 0

#73 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 16:24

k tym orkom...

tak tam nechod sam ale si najdi partu :yes: , zlodeja , pripadne kleriko zlodeja :grin:

my sme to dali s problemami (dvaja ci traja uz si nespominam) a boli sme okolo 11 lvl , ziaden extra build
  • 0

#74 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 16:25

No k tym orkom ,určite si tam nepipne maly level ako kedysi ,myslim ze je to idealne pre 20 level .... nie ako kedysi do 10 levelu ked sa tam expilo ,je to nevyrovnane,prehnane,a tie pasce ani nevravim ... pre bojovnika proste smrt..

Zobrazit příspěvek

Teda promin, ale to není možný. Jo, přitvrdilo se, ale pro 20 lvl? To je snad vtípek ne?Podle mě to doupě je srovnatelné se starýma orkama, co obtížnosti, až po vstup do 3 patra, kde čeká šéf Gorbag. Halapartníci dokáží uštědřit ránu, ale chce to trochu taktiky ne tam vlítnout jako vítr.
  • 0

#75 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 16:38

Nahore jsem upravil ten prispevek o tom spawnu.

Prvni patro se da celkem pohodlne za trolla do nejakeho levelu 6-8. Nesmi clovek ale chodit k samanum a bojovnikum.

Druhe patro mi prijde pro levely 9 docela slusny maso( vysoke riziko smrti, zadny poklad, pomerne narocne expeni, pomerne silne pasti, ktere jen tak nekdo nesunda).
Potrzeno secteno: Kdyz se rozhoduji na 9. - 12. levelu kde expit, tak druhe patro jeskyne orcu je tam az na poslednim miste, radeji pujdu ke krysodlakum nebo na ettiny.
Ovsem tohle je asi vec nazoru a toho co clovek ocekava od hry. Ja ocekavam zabavu. :yes:
  • 0

#76 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 16:59

Teda promin, ale to není možný. Jo, přitvrdilo se, ale pro 20 lvl? To je snad vtípek ne?Podle mě to doupě je srovnatelné se starýma orkama, co obtížnosti, až po vstup do 3 patra, kde čeká šéf Gorbag. Halapartníci dokáží uštědřit ránu, ale chce to trochu taktiky ne tam vlítnout jako vítr.

Zobrazit příspěvek

Jo trochu sem to prehnal ,ale je to odost drsnejsi ,prisiel som tam raz s vysokou level postavou sa len tak prejst ako to tam vypada a bum bum jedna pasca druha pasca ,zrazu aha ho ty orkovia ma aj triafaju s halapartnami a tak no ,docela slusne to bolo aj stym vysokym levelom co som tam bol sam a nemam uber build ani nic podobneho ,bolo to docela sila ... ked som si predtym u orkov mohol behat s 6 levelom barbara teraz by som to nemohol .. a ano vtedy som tam behal sam a pekne sa tam dalo expit do 10 levelu ..
  • 0

#77 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 17:02

mno a víš o tom ,že se tam dá zaseknout za ten šutr a postřílet lukem ? já se přiznám ,že jsem ho takhle 2x zabil se svým prckem
jinak je to jak se jde dolů jak tam jsou bud 3 , nebo 2 šutry a ten jeden uprostřed co se dá rozbít , tak tam se dá seknout
no jen taková drobnost no  :yes:

ps : pro 20lvl určitě ne , dá se to v pohodě stačí ve 2 klidně na nákým 10lvl a zlatej komplet , máš tam fontánky na léčení , či pár flašek a dá se to

Zobrazit příspěvek

To tam jeste je? To uz sem Dedkovi ukazoval pred pul rokem, jak se tam ta potvora da zaseknout a v klidu to vybrat na 9 lvl.
  • 0

#78 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 17:07

Jo trochu sem to prehnal ,ale je to odost drsnejsi ,prisiel som tam raz s vysokou level postavou sa len tak prejst ako to tam vypada a bum bum jedna pasca druha pasca ,zrazu aha ho ty orkovia ma aj triafaju s halapartnami a tak no ,docela slusne to bolo aj stym vysokym levelom co som tam bol sam a nemam uber build ani nic podobneho ,bolo to docela sila ... ked som si predtym u orkov mohol behat s 6 levelom barbara teraz by som to nemohol .. a ano vtedy som tam behal sam a pekne sa tam dalo expit do 10 levelu ..

Zobrazit příspěvek

Bohužel si všichni musíme zvyknout na to, že nové lokace se budou dělat pro uber buildy..... Ale co jsou orkové proti trollům, u trolů je teprve sranda, když v jedné sekundě na člověka letí 6 a více ice stormů :yes:
  • 0

#79 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 17:09

Bohužel si všichni musíme zvyknout na to, že nové lokace se budou dělat pro uber buildy..... Ale co jsou orkové proti trollům, u trolů je teprve sranda, když v jedné sekundě na člověka letí 6 a více ice stormů  :yes:

Zobrazit příspěvek

To uz si tam byl na moc vysokym levelu. Musis tam chodit na nejakym 14. levelu a pak tam mas tu icestormu jen jednu.

No ale kdyz tam projde nejaky vyssi level a nemas spell resistanci .... :grin:

Kdyz si zase vzpomenu na tu bestii co tam je a ze sme ji s tou regeneraci pomalu ani nezabili a to do ni padali kritaky co davali pres 100 a to se jeste nehejbala ... tfuj :grin:
  • 0

#80 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 17:11

To uz si tam byl na moc vysokym levelu. Musis tam chodit na nejakym 14. levelu a pak tam mas tu icestormu jen jednu.

No ale kdyz tam projde nejaky vyssi level a nemas spell resistanci  ....  :yes:

Zobrazit příspěvek

Bacha Mytko, jednu kost už ohlodali ale hlad mají ještě ukrutnej!
  • 0

#81 Ayko

Ayko

Velmistr

• WB
  • 3405 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 17:12

njn , treba mat to spravne zlozenie party
  • 0

#82 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 17:14

Bacha Mytko, jednu kost už ohlodali ale hlad mají ještě ukrutnej!

Zobrazit příspěvek

A upravis ten spawn u tech orku ?
  • 0

#83 Conan Amra

Conan Amra

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 711 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 17:14

njn , treba mat to spravne zlozenie party

Zobrazit příspěvek

Ked nato mam času len v noci a nikto nieje po ruke kde mam ist?
  • 0

#84 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 17:18

A upravis ten spawn u tech orku ?

Zobrazit příspěvek

Dle tvého detailního popisu vím že to je v doupěti orků, někde u fontánky(?), další detaily jsou však zahaleny v mlze, snad svařáku nebo co to piješ, teď když na večer už celkem chladno.
  • 0

#85 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 17:20

Dle tvého detailního popisu vím že to je v doupěti orků, někde u fontánky(?), další detaily jsou však zahaleny v mlze, snad svařáku nebo co to piješ, teď když na večer už celkem chladno.

Zobrazit příspěvek

Zobrazit příspěvek

Obrazek nemuzu nyni udelat, protoze nemam v praci nwn.
  • 0

#86 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 17:22

A kde se mi stalo to s tema NPC jsem tam psal: Po prave strane u fontanky. Mam ti to nakreslit ?  :yes:

Zobrazit příspěvek

Ano klidně můžeš i kreslit pokud nemáš dostatečnou slovní zásobu která postihne přesněji danou lokalitu.
  • 0

#87 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 17:27

Ano klidně můžeš i kreslit pokud nemáš dostatečnou slovní zásobu která postihne přesněji danou lokalitu.

Zobrazit příspěvek

Co vim tak fontanky jsou v tom dungeonu dve a pouze jedna z nich je hned u vstupu do lokace.

Myslel jsem, ze ctenari tohoto fora si umi na zaklade postupneho cteni cele diskuze vytvorit celistvy obraz.

A to ze se pri ceste ven spawnuji obracene taky nekdo opravi ?
  • 0

#88 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 17:27

Druhe patro mi prijde pro levely 9 docela slusny maso( vysoke riziko smrti, zadny poklad, pomerne narocne expeni, pomerne silne pasti, ktere jen tak nekdo nesunda).
Potrzeno secteno: Kdyz se rozhoduji na 9. - 12. levelu kde expit, tak druhe patro jeskyne orcu je tam az na poslednim miste, radeji pujdu ke krysodlakum nebo na ettiny.
Ovsem tohle je asi vec nazoru a toho co clovek ocekava od hry. Ja ocekavam zabavu.  :yes:

Zobrazit příspěvek

Kdyz rozdavali objektivitu, byl jsi zrejme v jiny fronte :) Ale to uz vi aj Mytko :) Byli jsme tam ve trech, levely 8, 7 a pomerne narocne expeni jsem tam nezaznamenal. Se sundavanim pasti jsem nemel problem pri dvou (slovy dvou) levelech silovyho rogua, pri jednom ani s jejich hledanim, jen to chtelo nehnat se bez rozmyslu dopredu. Ve zlate jsme tam neumreli a na zminovanem levelu vycistili tu velkou mistnost za dvermi vcetne kovare. Sejmul nas az nacelnik, jelikoz jsme tam byli poprve a o sile tamejsich NPC nemeli sajn.

Jedina vec ktera mi tam trochu vadila, byla, ze prave u tech dveri, za kterejma to zacina bejt pro vyssi level, nema parta osmicek zadny vyvrcholeni toho pochodu, nic, nad cim by mohli pokejvat hlavou a rict tady to je a ted muzem v klidu zpatky.
Nevim jak ty ale ja jsem se bavil - pokud ti tam zabava chybela, mozna bys moh Garretovi rict, at ti tam pridela par lavicek :grin:
  • 0

#89 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 17:28

Myslel jsem, ze ctenari tohoto fora si umi na zaklade postupneho cteni cele diskuze, si dokazi vytvorit celistvy obraz.

Zobrazit příspěvek

To vysvětluj někomu kdo zpětně opravuje svoje příspěvky, aby nevypadal jako blbec, a nepřidá tam zprávu o tom kdy příspěvek byl editován. :yes:

No otevřel jsem toolset, a pro jistotu ještě zpětně mrknul jestli jsi needitnul něterý ze svých 10 příspěvků v tomto tématu. Bohudík se tak nestalo, ale shlédl jsem Deekinův příspěvek, poškrabal se na hlavě, a teď přemýšlím jestli nemám tu lokaci se jménem "doupě orků" zase zavřít.

Příspěvek upravil Garret: 24.09.2007 17:31

• 0

#90 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 24.09.2007 17:30

To vysvětluj někomu kdo zpětně opravuje svoje příspěvky, aby nevypadal jako blbec, a nepřidá tam zprávu o tom kdy příspěvek byl editován. :grin:

Zobrazit příspěvek

Presne sem cekal ze tohle napises.

Jestli chces nech si od admina vyjet moje prispevky z teto diskuze z DB a podivej se kdy a jake jsem editoval. :yes:

A mas pravdu ja si jdu radsi nafackovat, protoze uz jsem nekolikrat uplne nekde jinde rikal, ze reporty delat nebudu.

Takze vsichni si udelejte build jako Deekin a bude klid.
Je zajimavy ze Tery s dexovou Nikou (ktera mela na sedmem levelu taky 2 levely rouge) ty pasti nesundal ...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních