Skočit na obsah

Fotka

Proč?

• Please log in to reply
269 odpovědí na toto téma

#61 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 12:32

PS2: proč se absolutně správnej krok ohledně šípů řeší na šesti listech, jako kdyby snad měl godzák pravdu a tady, kde ste to docela přehnali se jako nebudete bavit o důsledcích?!

Zobrazit příspěvek

nepleteš si alchimii ? podle mě se šípy neřešily , nebo jsem si nevšim
  • 0

#62 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 12:34

Ne, akorat uz mam ty ironie asi dost. Pac od vedeni tu padaji akorat ironicky hlasky misto toho aby se nad necim taky zamyseli a rozumne odpovedeli.

Kdyz se podivas tak konkretne na zlatak si ja nestezuju, ale i tak diky. A myslis ze timhle se ten problem vyresi nebo tu za cas zase budou behat lidi pro ktery budou k smichu?

Zobrazit příspěvek

Mluvím z pozice hráče. Aby nevznikla mejlka.

Každá změna má svůj důvod. Duergaři se masakrovali na tisíce. TOP kraft se stal široce dostupnou záležitostí, vlastnosti kraftovejch výrobků spolu s možností je osoketovat posunuly významně sílu hráčskejch postav. Zlatý důl a NPC v něm se průběžně upravovali, vždy směrem ke zvýšení obtížnosti. Poslední změna proběhla někdy hodně dávno, kdy kraft byl jinej a možná ještě v době, kdy nebyl lvl cup 30. I když tím si nejsem úplně jistej. Nemyslím si, že by se dělala úprava primárně kvůli "buildování" i když tam určitě hrálo svou roli.

Stejně tak temný etinové a Dag. To, že se zavedlo omezení u vstupu do Svatyně bylo podle mě jen kvůli tomu, že to bylo prozatím nejsnazší řešení než se poklad ve Svatyni předělá. Zkrátka BOSS poklady už nebudou jak sme je znali dřív, kdy se chodilo každou hodinu v jakýkoliv družině protože to byl nakonec i důvod proč začali vznikat klerikov/zlodějové kteří suplovali všechna povolání potřebná k tomu, aby výprava byla úspěšná. Myslím, že za chvíli lidi poznaj že tyhle hybridy jsou zbytečný protože na nový BOSSY bude potřeba parta složená z mlátičky, tanku, kouzelníka, léčitele, lukostřelce a samozřejmě zloděje. Takže nicněumějící všeználek bude k ničemu. :rolleyes: A to je jen dobře.
  • 0

#63 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 12:41

vážně, to pohlcení vypovídá o opaku :rolleyes:
EDIT: pochopil bych obstojnou SR, nebo jed na zbrani proti fortce....ale další věc proti plechovkám?
  • 0

#64 shugo

shugo

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 280 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 12:52

Každá změna má svůj důvod. Duergaři se masakrovali na tisíce.  TOP kraft se stal široce dostupnou záležitostí, vlastnosti kraftovejch výrobků spolu s možností je osoketovat posunuly významně sílu hráčskejch postav. Zlatý důl a NPC v něm se průběžně upravovali, vždy směrem ke zvýšení obtížnosti. Poslední změna proběhla někdy hodně dávno, kdy kraft byl jinej a možná ještě v době, kdy nebyl lvl cup 30. I když tím si nejsem úplně jistej. Nemyslím si, že by se dělala úprava primárně kvůli "buildování" i když tam určitě hrálo svou roli.

Stejně tak temný etinové a Dag. To, že se zavedlo omezení u vstupu do Svatyně bylo podle mě jen kvůli tomu, že to bylo prozatím nejsnazší řešení než se poklad ve Svatyni předělá.  Zkrátka BOSS poklady už nebudou jak sme je znali dřív, kdy se chodilo každou hodinu v jakýkoliv družině protože to byl nakonec i důvod proč začali vznikat klerikov/zlodějové kteří suplovali všechna povolání potřebná k tomu, aby výprava byla úspěšná. Myslím, že za chvíli lidi poznaj že tyhle hybridy jsou zbytečný protože na nový BOSSY bude potřeba parta složená z mlátičky, tanku, kouzelníka, léčitele, lukostřelce a samozřejmě zloděje. Takže nicněumějící všeználek bude k ničemu. :rolleyes: A to je jen dobře.

Zobrazit příspěvek

Uznavam ze nevim jak dalece se Duergari masakrovali vic nez driv, takze to nemuzu posoudit. Za to ze se TOP kraft stal dostupnou zalezitosti je urcite z casti zpusobeno taky jeho nizkou cenou. Zlepsilo se to ale jen pro nekoho treba takovym lukarum se situace naopak pritizila. (Jestli tu beha nekdo s olsovym lukem, kde ma stredni sutrak a nakouzlenej ohen tak se omlouvam, asi sem ho ztratil mezi tema co maji takhle vylepseny zelezo.) No jak dalece je to kuli buildum a jak dalece za to muzou ty vylepseni co pustili do hry je otazka.

Ty vsechny upravy co pises zni hezky, ale nebylo by lepsi to zatim pripravit a pouzit az s wipem? :flowers1:
  • 0

#65 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 12:53

tanku, kouzelníka, léčitele, lukostřelce a samozřejmě zloděje

Zobrazit příspěvek

clerik / zloděj /war ,.. odemkne , léčí a štítovat se s ním dá taky dost toho
  • 0

#66 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 12:57

Každá změna má svůj důvod. Duergaři se masakrovali na tisíce.  TOP kraft se stal široce dostupnou záležitostí, vlastnosti kraftovejch výrobků spolu s možností je osoketovat posunuly významně sílu hráčskejch postav. Zlatý důl a NPC v něm se průběžně upravovali, vždy směrem ke zvýšení obtížnosti. Poslední změna proběhla někdy hodně dávno, kdy kraft byl jinej a možná ještě v době, kdy nebyl lvl cup 30. I když tím si nejsem úplně jistej. Nemyslím si, že by se dělala úprava primárně kvůli "buildování" i když tam určitě hrálo svou roli.

Stejně tak temný etinové a Dag. To, že se zavedlo omezení u vstupu do Svatyně bylo podle mě jen kvůli tomu, že to bylo prozatím nejsnazší řešení než se poklad ve Svatyni předělá.  Zkrátka BOSS poklady už nebudou jak sme je znali dřív, kdy se chodilo každou hodinu v jakýkoliv družině protože to byl nakonec i důvod proč začali vznikat klerikov/zlodějové kteří suplovali všechna povolání potřebná k tomu, aby výprava byla úspěšná. Myslím, že za chvíli lidi poznaj že tyhle hybridy jsou zbytečný protože na nový BOSSY bude potřeba parta složená z mlátičky, tanku, kouzelníka, léčitele, lukostřelce a samozřejmě zloděje. Takže nicněumějící všeználek bude k ničemu. :rolleyes: A to je jen dobře.

Zobrazit příspěvek

No tak teorie provizorních úrav, které budou nahrazeny koncepčním řešením(tomu moc fandím a nové věci se mi líbí) je asi stejná jak teorie, když už to tu roky bylo tak jak bylo tak se to kvůli dalšímu měsíci neposesouvá. Obě varianty stojí za prdinec a mají své zastánce a odpůrce. To důležité Bee je tedy podle mě to, že provedené změny zvedly vlnu nevole mezi hráči, kteří mají právě ty zmršené či RP postavičky do této doby si mysleli že i s tím se na Demoně dá hrát/žit a byli těmito zásahy hozeni do vody. Existuje několik možností - ti kteří berou postavičku jako jméno, charakter a ta skladba ji až tak nevystihuje - ti pak provedou relevel třeba jako Terry, pak jsou tu podle mě hráči a postavy jako třeba Pindruše či Orf kteří se ke kroku relevelu nesníží (protože by jim to pokřivilo charakter a už by to nebyla ta postavička která se vryla do mysli vícero hráčů) nebo by jim prostě nepomohl ti pak buď poukáží na změny které jim nevyhovují nebo si udělají nové postavičky ovšem v modifikaci cleric/monk/rogue či jiné podobné skousnutelné pro tento stav no a nebo se lidi naštvou a pověsí hraní na hřebíček ... to pak ale odejdou lidi co se s nimi dá mluvit, tvořit příběh atd. a zůstanou ti akčněji založení pro které zvýšená obtížnost nepředstavuje nemožný problém.

Závěrem, myslím že Demona si nepřeje mít své kouzlo a ukázat všechna zákoutí a krásy pouze několika top buildům s maximální výbavou, tak nějak myslím, že se chce ukázat všem i těm nemožným co si neumí spočítat 5a5 a neumí si ten umberbuid postavit nebo ho prostě nechtějí.

A teď mě ruzcupuje. :flowers1:
  • 0

#67 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 13:01

Pindruše

Zobrazit příspěvek

ta už relevel dala ;)
  • 0

#68 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 13:08

To důležité Bee je tedy podle mě to, že provedené změny zvedly vlnu nevole mezi hráči, kteří mají právě ty zmršené či RP postavičky do této doby si mysleli že i s tím se na Demoně dá hrát/žit a byli těmito zásahy hozeni do vody.

Zobrazit příspěvek

At se prosim prihlasi kazdy se zmrsenou postavou co driv s prehledem daval duergary ve zlataku a ted si ani nekrtne. Pee coby iniciator dotazu a potazmo i topicu to zjevne neni, tak kdo jsou ti jmenovani? Nejaky konkretni postavy prosim, otestujem to primo ve hre.

Závěrem, myslím že Demona si nepřeje mít své kouzlo a ukázat všechna zákoutí a krásy pouze několika top buildům s maximální výbavou, tak nějak myslím, že se chce ukázat všem i těm nemožným co si neumí spočítat 5a5 a neumí si ten umberbuid postavit nebo ho prostě nechtějí.

Zobrazit příspěvek

Bavime se stale o Zlataku? Pindruse neni uberbuild a neni s top vybavou a adresne tu psal ze to tam dava. Tak o cem to vlastne pises?
  • 0

#69 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 23.08.2007 13:16

No tak teorie provizorních úrav, které budou nahrazeny koncepčním řešením(tomu moc fandím a nové věci se mi líbí) je asi stejná jak teorie, když už to tu roky bylo tak jak bylo tak se to kvůli dalšímu měsíci neposesouvá. Obě varianty stojí za prdinec a mají své zastánce a odpůrce. To důležité Bee je tedy podle mě to, že provedené změny zvedly vlnu nevole mezi hráči, kteří mají právě ty zmršené či RP postavičky do této doby si mysleli že i s tím se na Demoně dá hrát/žit a byli těmito zásahy hozeni do vody. Existuje několik možností - ti kteří berou postavičku jako jméno, charakter a ta skladba ji až tak nevystihuje - ti pak provedou relevel třeba jako Terry, pak jsou tu podle mě hráči a postavy jako třeba Pindruše či Orf kteří se ke kroku relevelu nesníží (protože by jim to pokřivilo charakter a už by to nebyla ta postavička která se vryla do mysli vícero hráčů) nebo by jim prostě nepomohl ti pak buď poukáží na změny které jim nevyhovují nebo si udělají nové postavičky ovšem v modifikaci cleric/monk/rogue či jiné podobné skousnutelné pro tento stav no a nebo se lidi naštvou a pověsí hraní na hřebíček ... to pak ale odejdou lidi co se s nimi dá mluvit, tvořit příběh atd. a zůstanou ti akčněji založení pro které zvýšená obtížnost nepředstavuje nemožný problém.

A teď mě ruzcupuje. :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

Bohužel, já už sem se k relevelu snížil. Mám ještě jednu postavu, které byl do vínku dán únik a tam jsem teprv poznal o čem je řeč. Tohle zjištění bylo natolik šokující, že jsem prostě starou chudinku Pindruši releveloval, aby ho měla.Vzhledem ke špatným statům na začátku ale nikdy nebude to pravé WM ko jako Tanur, na to nemá dost sil. Ty, které jsem tímto zklamal prosím za odpuštění, ale i já bych se chtěl někam podívat a dát Pindruši k ledu, a založit si klerikozlodějomnichoněco se mi nechtělo. Orfa v tomhle obdivuju, on nikdy neveme lvl zloděje, protože pak by útočil "zákeřně" a to prostě král neudělá. Je to 14 dní, co jsem byl s ním a Yorenem v té naprosto pro 30ky lehké a nudné svatyni a oba tam lehli když utíkali ven skrze ty ohnivé pasti. I Pindruše když mívala 500 hp to probíhala téměř mrtvá. Řešila to nakonec spásou ale Orf holt není ten, kdo by byl ochoten dělat kolečka v DO či GM do bezvědomí aby ji měl. Pro něj je třeba i ta pitomá svatyně výzva která bez klerika hraničí se sebevraždou ale byla mu poslední úpravou sebrána.
  • 0

#70 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 13:16

At se prosim prihlasi kazdy se zmrsenou postavou co driv s prehledem daval duergary ve zlataku a ted si ani nekrtne. Pee coby iniciator dotazu a potazmo i topicu to zjevne neni, tak kdo jsou ti jmenovani? Nejaky konkretni postavy prosim, otestujem to primo ve hre.
Bavime se stale o Zlataku? Pindruse neni uberbuild a neni s top vybavou a adresne tu psal ze to tam dava. Tak o cem to vlastne pises?

Zobrazit příspěvek

ty to pořád nechápeš? já se tam nepodívam prostě vůbec, neprojdu přes katapulty, který si vesele hází uprostřed štoly, nemam vůbec zmršenej build, právě naopak mam docela dobrej a tohle mě prostě nepustí samotnýho dovnitř..
ok vzal sem zloděje s sebou, sem uvnitř... a hele ouha, on dává víc dmg než já, protože mě pohlcujou, tak tady sem taky na nic..
jasný?
  • 0

#71 Pee

Pee

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 501 Příspěvků:
  • Interests:Bike, AOE

Odesláno 23.08.2007 13:21

Zobrazit příspěvek

Takže kdo má komplet verd zbroj, mitril sekeru se středním kamenem, AB až 51,přes 400 HP, spásu, regen + 3 a únik hurá za mnou a nakopeme těm špinavcům ty jejich vočouzený řitě :rolleyes:

(jinak zvažuju, jestli nemám koupit železnou výbavu, nějaký horší škrpály a rukavice, spásu dát do trezoru, prstýnek na sílu max +2, náhrdelník z nějakýho podřadnýho šutru a zkusit si tam jít hrát na horníka po WIPE a to sem pořád lvl 30 a asi dostanu těžce na prdel).
  • 0

#72 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 13:34

Otázka zněla, proč drtivá většina změn směřuje k větší obtížnosti. Já si s duergarama poradím, ale sem lvl 30, výbavu sice ne top, ale ve zlatě tam taky neběhám.

Zobrazit příspěvek

trpaslík x duergar , vylepšené sražení, AB 50 blind fight mám,(nejsem buldař, relevel ale blbý staty na začátku, novou postavu nebudu zakládat, tahle má už v Alicii určitý jméno)) 
Já tu ale spíš řeším to, že dříve to šlo a ted ne, tedy zvýšení obtížnosti. Ještě jednou zopakuji otázku, proč jsou veškeré změny ve stávajících lokacích prováděny za účelem zvýšení obtížnosti.
Zkouším si třeba představit, jak tam po wipe jdou horníci navlečení v železe s železnýma zbraněma.

Zobrazit příspěvek

Bohužel, já už sem se k relevelu snížil. Mám ještě jednu postavu, které byl do vínku dán únik a tam jsem teprv poznal o čem je řeč. Tohle zjištění bylo natolik šokující, že jsem prostě starou chudinku Pindruši releveloval, aby ho měla.Vzhledem ke špatným statům na začátku ale nikdy nebude to pravé WM ko jako Tanur, na to nemá dost sil. Ty, které jsem tímto zklamal prosím za odpuštění, ale i já bych se chtěl někam podívat a dát Pindruši k ledu, a založit si klerikozlodějomnichoněco se mi nechtělo. Orfa v tomhle obdivuju, on nikdy neveme lvl zloděje, protože pak by útočil "zákeřně" a to prostě král neudělá. Je to 14 dní, co jsem byl s ním a Yorenem v té naprosto pro 30ky lehké a nudné svatyni a oba tam lehli když utíkali ven skrze ty ohnivé pasti. I Pindruše když mívala 500 hp to probíhala téměř mrtvá. Řešila to nakonec spásou ale Orf holt není ten, kdo by byl ochoten dělat kolečka v DO či GM do bezvědomí aby ji měl. Pro něj je třeba i ta pitomá svatyně výzva která bez klerika hraničí se sebevraždou ale byla mu poslední úpravou sebrána.

Zobrazit příspěvek

Zobrazit příspěvek

Dobrá uargumentoval jsi mě a s rozvahou jsi to osvětlil, pro ostatní co něumějí číst mezi řádky : zlatý důl - ten ve kterém se těží zlato, to je ten pátý kov z jedenácti dostupných je dostupný jen s únikem a na 30 lvl s výbavou lepší než zlato.

Dost ironie nemá to smysl, nechci nikomu ublížit, někoho naštvat či mu zprotivit to co pro nás všechny dělá, jen jsem si dovolil vyslovit nesouhlas s částí změn která podle mého vede spíše k stavění ultrabuildů a honění se za spásama a top výbavou. Tento styl hraní mě prostě neoslovuje a myslel jsem si, že na to je lepší Diablo třeba. A co se týče té zmršené postavy, no upřímě taky jsem vyměkl a relevnul, po relevlu jsem tam už nešel necím se na to, ale teď už ze mě ty protivný katapulty smažený karbanátky dělat nebudou - s těma si to vyřídím později. :rolleyes:
  • 0

#73 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 13:34

Uznavam ze nevim jak dalece se Duergari masakrovali vic nez driv, takze to nemuzu posoudit. Za to ze se TOP kraft stal dostupnou zalezitosti je urcite z casti zpusobeno taky jeho nizkou cenou. Zlepsilo se to ale jen pro nekoho treba takovym lukarum se situace naopak pritizila. (Jestli tu beha nekdo s olsovym lukem, kde ma stredni sutrak a nakouzlenej ohen tak se omlouvam, asi sem ho ztratil mezi tema co maji takhle vylepseny zelezo.) No jak dalece je to kuli buildum a jak dalece za to muzou ty vylepseni co pustili do hry je otazka.

Ty vsechny upravy co pises zni hezky, ale nebylo by lepsi to zatim pripravit a pouzit az s wipem? :flowers1:

Zobrazit příspěvek

Dřív tohle určitě řešila dostupnost prakticky jakejchkoliv šípů. Teď se zavedením CILR jsou trochu v nevýhodě ale nemyslím si, že to je něco co by je až tak omezovalo. Možná ti to ani nepřijde ale zpočátku mají lukostřelci výhodu v tom, že na velmi nízkým levelu mají zbraň s enhancem o kterým se melee postavám může jen zdát a proto jejich rány nic nepohltí. Luky a šípy jsou na Démoně tak akorát řekl bych. I když o tom by se taky dalo dost pochybovat jestli není enhancement +12 ve velkým nepoměru k +6. Stejně tak mnich a jeho rukavice. Ale to je debata, do který bych se nerad pouštěl protože nedisponuju znalostma a statama, který sou potřeba proto abych řekl je to tak dobře nebo naopak. :rolleyes:

clerik / zloděj  /war ,.. odemkne , léčí a štítovat se s ním dá taky dost toho

Zobrazit příspěvek

S tímhle bych až tak nesouhlasil. Je pravda, že tohle všechno klerik svede ale jen v určitý situaci, která snad nebude v novejch lokacích.

Hodně lidí má postavenou tuhle postavu tak aby odemkla DC 100 jen s použitím domény, která trvá řádově několik turnů, což není tak dlouho. Takže když bude potřeba překonat tohle DC několikrát v průběhu toho dungeonu je jako odemykač na nic. Tohle jsou především kleriko/zlodějové přes ZEN. Jak jede navíc přes obratnost tak se ho to netýká. Nevím jestli se už zlevnili paklíče ale právě v tom spatřuju možnost jak odrovnat i druhej typ kleriko/zloděje s tím, že rozdíl mezi možností použití paklíčů pro zloděje s víc levelema než kleriko/mnich bude víc jak 20. Když se upraví i DC, bude odrovnanej i druhej typ. Je těžký ale stanovit hranici mezi tím jestli je to už zloděj kterej by se měl k bossu dostat nebo to je hybrid u kterýho to nechcem.

Štítovat toho klerik dokáže celkem hodně, pravda ale jen do momentu než přijde o boosty. Pak se z něj stáva jednoduchej cíl.

Omezení stakování divine poweru a favoru, což je podle mě blbost protože dělá z klerika nejnabušenější plechovku je řešením, aby z klerika bylo to k čemu byl původně určenej a sice primárně léčitel a podpora party.

Existuje několik možností - ti kteří berou postavičku jako jméno, charakter a ta skladba ji až tak nevystihuje - ti pak provedou relevel třeba jako Terry, pak jsou tu podle mě hráči a postavy jako třeba Pindruše či Orf kteří se ke kroku relevelu nesníží (protože by jim to pokřivilo charakter a už by to nebyla ta postavička která se vryla do mysli vícero hráčů) nebo by jim prostě nepomohl ti pak buď poukáží na změny které jim nevyhovují nebo si udělají nové postavičky ovšem v modifikaci cleric/monk/rogue či jiné podobné skousnutelné pro tento stav no a nebo se lidi naštvou a pověsí hraní na hřebíček ... to pak ale odejdou lidi co se s nimi dá mluvit, tvořit příběh atd. a zůstanou ti akčněji založení pro které zvýšená obtížnost nepředstavuje nemožný problém.

Zobrazit příspěvek

Myslím, že Démona je skvělá právě v tom, že nikoho v ničem neomezuje. Není potřeba tady hrát postavu podle jejich statů. Občas tady ale jsou hráči jako je Orf, který obdivuju protože ji tak hrajou a nemaj ani upravenej build aby byl nejsilnější. Takový postavy je potřeba podporovat od DMs a WBs. V tom vidím podporu RP. Aby mě nebylo špatně pochopeno, nejde jen o build ale jde o přínos postavy pro Démonu, kterej je zcela patrnejch u některejch postav. Já bych si představoval podporu takovejch postav mnohem větší. Aby měli možnosti a věci, který tady nikdo jinej nebude mít. Jsou to právě ty legendy, který tvořej atmosféru Démony.

Je pravda, že je ale potřeba brát v úvahu i takový hráče a nechtít upravovat NPC a lokace jen podle nejnabušenějších postav. Řekl bych, že WBs se na to koukají i z tohodle úhlu pohledu a když ne je potřeba aby jim ten pohled připomněli DMs případně hráči.

To je myslím hodně dobrá připomínka, že zlatej důl je místo, kde se těží zlato. A vždycky byl stavěnej pro postavy kolem lvlu 20. Je otázkou jestli se z něj teď nestalo místo pro lvly 25-30. Na to se trochu možná pozapomnělo.
  • 0

#74 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 13:41

Takže kdo má komplet verd zbroj, mitril sekeru se středním kamenem, AB až 51,přes 400 HP, spásu, regen + 3 a únik hurá za mnou a nakopeme těm špinavcům ty jejich vočouzený řitě  :flowers1:

(jinak zvažuju, jestli nemám koupit železnou výbavu, nějaký horší škrpály a rukavice, spásu dát do trezoru, prstýnek na sílu max +2, náhrdelník z nějakýho podřadnýho šutru a zkusit si tam jít hrát na horníka po WIPE a to sem pořád lvl 30 a asi dostanu těžce na prdel).

Zobrazit příspěvek

A přitom by stačilo nerušit věci ze standardní NWN palety, jako třeba prsten s únikem...a hned by život Pindruše na Demoně byl veselejší.... :rolleyes:
  • 0

#75 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 13:42

Takže kdo má komplet verd zbroj, mitril sekeru se středním kamenem, AB až 51,přes 400 HP, spásu, regen + 3 a únik hurá za mnou a nakopeme těm špinavcům ty jejich vočouzený řitě  :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

Takže kdo má komplet verd zbroj (mám), mitril sekeru se středním kamenem (obyč. shadov bez kamenu), AB až 51 (pouze 37) ,přes 400 HP (přes 500 ... tady plním na 125%), spásu (nemám), regen + 3 (nemám) a únik (mám) hurá za mnou a nakopeme těm špinavcům ty jejich vočouzený řitě (se svými 24 zážezy Vás kdykoli a rád doprovodím madam - todleto si přece ty obludy dovolovat nebudou, takhle nesmyslně trénovat jako kdyby jim to bylo co platný - jo a můžu udělat pár vrhacích seker, je s nima švanda)
  • 0

#76 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 13:42

To je jednoduchý. Nastavit Démonu globálně jako very easy, nevím přesně jak se to nastavení nazývá. Tím zmizí potřeba stavět jakejkoliv build protože i hraničář 30 v trenkách rozseká všechno stejně jako kdejakej PG build v adamtinu. A všichni budou spokojený. Nebo ne? :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

tak to pozor, do tohohle topicu zasahovat nebudu, prestoze si o tom myslim svoje, ale jedno ti reknu

DO HRANIČÁŘŮ V TRENKÁCH(NEBO I BEZ NICH) SE NENAVÁŽEJ!!
  • 0

#77 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 13:45

tak to pozor, do tohohle topicu zasahovat nebudu, prestoze si o tom myslim svoje, ale jedno ti reknu

DO HRANIČÁŘŮ V TRENKÁCH(NEBO I BEZ NICH) SE NENAVÁŽEJ!!

Zobrazit příspěvek

:flowers1: Pardón. :rolleyes:
  • 0

#78 Avernon

Avernon

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 406 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 13:47

Myslím, že za chvíli lidi poznaj že tyhle hybridy jsou zbytečný protože na nový BOSSY bude potřeba parta složená z mlátičky, tanku, kouzelníka, léčitele, lukostřelce a samozřejmě zloděje. Takže nicněumějící všeználek bude k ničemu. :rolleyes: A to je jen dobře.

Zobrazit příspěvek

U T O P I E
  • 0

#79 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 13:48

Hodně lidí má postavenou tuhle postavu tak aby odemkla DC 100 jen s použitím domény, která trvá řádově několik turnů, což není tak dlouho. Takže když bude potřeba překonat tohle DC několikrát v průběhu toho dungeonu je jako odemykač na nic. Tohle jsou především kleriko/zlodějové přes ZEN. Jak jede navíc přes obratnost tak se ho to netýká. Nevím jestli se už zlevnili paklíče ale právě v tom spatřuju možnost jak odrovnat i druhej typ kleriko/zloděje s tím, že rozdíl mezi možností použití paklíčů pro zloděje s víc levelema než kleriko/mnich bude víc jak 20. Když se upraví i DC, bude odrovnanej i druhej typ. Je těžký ale stanovit hranici mezi tím jestli je to už zloděj kterej by se měl k bossu dostat nebo to je hybrid u kterýho to nechcem.

Zobrazit příspěvek

Tak tak, rychle to zaveďte, ať ten můj ňouma 11/6/13 odemkne to, co 20/7/3 uz neodemkne :rolleyes:
  • 0

#80 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 13:53

Dobrá uargumentoval jsi mě a s rozvahou jsi to osvětlil, pro ostatní co něumějí číst mezi řádky : zlatý důl - ten ve kterém se těží zlato, to je ten pátý kov z jedenácti dostupných je dostupný jen s únikem a na 30 lvl s výbavou lepší než zlato.

Dost ironie nemá to smysl, nechci nikomu ublížit, někoho naštvat či mu zprotivit to co pro nás všechny dělá, jen jsem si dovolil vyslovit nesouhlas s částí změn která podle mého vede spíše k stavění ultrabuildů a honění se za spásama a top výbavou. Tento styl hraní mě prostě neoslovuje a myslel jsem si, že na to je lepší Diablo třeba. A co se týče té zmršené postavy, no upřímě taky jsem vyměkl a relevnul, po relevlu jsem tam už nešel necím se na to, ale teď už ze mě ty protivný katapulty smažený karbanátky dělat nebudou - s těma si to vyřídím později. :rolleyes:

Zobrazit příspěvek

No...zas to nepřeháněj....je to o kousek těžší a myslim že to souhlasí s tim craftem a novinkama co jsou.
Já měl doted taky postavu silovou, na oboustranou zbran (40 AC) bez úniku a šlo to i v tom zlatáku. Ty katapulty vyřídíš už nák, jen ty ohnivý to už je peklo.
Ale třeba u trolů to bylo pěkný, to jsem dostával pěkně naprdel.
Ale pokud se povede docílit toho co psal Beebow tak to bude nádhera, parta na boss co potřebuje různý povolání a ne mixy který jsou all in one.
A jsem v syenitu, mam věci +1 a bossy jsem byl DZ a Dag...prostě hele neni to zas tak extra těžký a nepotřebuješ top věci. (ale je pravda že únik už mam)....když to stavíš bez něj musíš si uvědomit že jsou lokace kam prostě nemůžeš jít pokud to nevykompenzuješ třeba pohlcením nebo tak.
  • 0

#81 Ter Leeloo II

Ter Leeloo II

Cechmistr

• Admin
  • 2528 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 13:56

Existuje několik možností - ti kteří berou postavičku jako jméno, charakter a ta skladba ji až tak nevystihuje - ti pak provedou relevel třeba jako Terry, pak jsou tu podle mě hráči a postavy jako třeba Pindruše či Orf kteří se ke kroku relevelu nesníží

Zobrazit příspěvek

No tak to zase prrrr!
Tery zdaleka neni jenom jmeno, a OOC charakteristika postavy ji teda dost vystihuje. Elfka, nevystudovana paladinka, ale o to lepsi knezka, bojujici dlouhym mecem. Necht se prihlasi PGcko, ktere by si neco takoveho postavilo a prohlasilo to za PG build. Take bych nepripustil, aby Tery mela lvl zlodeje a davala sneaky. Ale holt mam za to, ze prechod z 1 Paladin / 19 Cleric / 10 CoT na 4 Paladin / 23 Cleric / 3 Monk nemeni "RP podstatu" me postavicky. :rolleyes:

Jinak powipova prochazka v aktualnim zlataku nemusi byt zadna sranda to verim. Ale podle meho by nemel byt modul delany tak, aby kdykoliv byl pripraven na wipe a mohlo se jet ze sekundy nanovo. Predevsim proto, ze s wipem by se pokud mozno nemelo ani moc pocitat ... a zadruhe take proto, ze wipe by nemel byt otazkou drobnosti, takze soucasti wipe muze byt zjednoduseni nekterych lokaci.
  • 0

#82 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 14:04

Zobrazit příspěvek

Je zbytecne mi citovat Peeovy prispevky, ja reagoval na tvuj, ne na jeho. A pokud vim, nic jsem ti neosvetloval, zadal jsem at se prihlasi ten, kdo pred upravou daval s prehledem duergary ve zlataku a ted si na nich neskrtne, s tim, ze udelame test ve hre, protoze tak jsem pochopil tvuj post o "hozeni do vody".
Proste chci aby se prihlasili takove postavy, ktere pred tim vetsich problemu nemely a vcil maji, je to tak tezke pochopit to tak jak jsem to napsal a nedavat tomu vyznam osvetlovani mezi radky?

Zobrazit příspěvek

Me equip hunting take neoslovuje a nikdy jsem ho aktivne neprovozoval. Nicmene, kde je system levelu a zvysujici se obtiznosti, tam je taky v te ci one forme zlepsovani vybavy. Nesouhlas je pekna vec, ale jak to v NWN teda udelat, aby stejna oblast byla vyzvou jak pro zmrsene postavy tak pro dobre postaveny build? Aby Demona byla stejne pristupna postavam ktere mackaji pri levelu "recomended" a pro hrace, kteri buld postavit umi? Nezda se ti ze je tenhle pozadavek kapicku nerealny?
  • 0

#83 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 14:13

No...zas to nepřeháněj....je to o kousek těžší a myslim že to souhlasí s tim craftem a novinkama co jsou.
Já měl doted taky postavu silovou, na oboustranou zbran (40 AC) bez úniku a šlo to i v tom zlatáku. Ty katapulty vyřídíš už nák, jen ty ohnivý to už je peklo.
Ale třeba u trolů to bylo pěkný, to jsem dostával pěkně naprdel.
Ale pokud se povede docílit toho co psal Beebow tak to bude nádhera, parta na boss co potřebuje různý povolání a ne mixy který jsou  all in one.
A jsem v syenitu, mam věci +1 a bossy jsem byl DZ a Dag...prostě hele neni to zas tak extra těžký a nepotřebuješ top věci. (ale je pravda že únik už mam)....když to stavíš bez něj musíš si uvědomit že jsou lokace kam prostě nemůžeš jít pokud to nevykompenzuješ třeba pohlcením nebo tak.

Zobrazit příspěvek

Ale jo beru, jen je mi prostě líto, že do všeho o co se pokouším (pokouší kdokoli) se musí dát monk, rog. nebo SD a nebo se smířit s tím, že jisté lokace prostě vidět nemohu.
Trolové jsou moc fajn, čočku od nich dostávám i na 24 lvl ... jak kdyby se mrchy učily nový věci aby mě zase mohli prohnat.
Na boos jsem se dostal dvakrát - Svatyně bylo to tam moc pěkný a nikterak lehké mi to nepřipadlo, v první případě dokonce 4 ze 7 dehli a čekali na pomoc.

No tak to zase prrrr!
Tery zdaleka neni jenom jmeno, a OOC charakteristika postavy ji teda dost vystihuje. Elfka, nevystudovana paladinka, ale o to lepsi knezka, bojujici dlouhym mecem. Necht se prihlasi PGcko, ktere by si neco takoveho postavilo a prohlasilo to za PG build. Take bych nepripustil, aby Tery mela lvl zlodeje a davala sneaky. Ale holt mam za to, ze prechod z 1 Paladin / 19 Cleric / 10 CoT na 4 Paladin / 23 Cleric / 3 Monk nemeni "RP podstatu" me postavicky.  :rolleyes:

Jinak powipova prochazka v aktualnim zlataku nemusi byt zadna sranda to verim. Ale podle meho by nemel byt modul delany tak, aby kdykoliv byl pripraven na wipe a mohlo se jet ze sekundy nanovo. Predevsim proto, ze s wipem by se pokud mozno nemelo ani moc pocitat ... a zadruhe take proto, ze wipe by nemel byt otazkou drobnosti, takze soucasti wipe muze byt zjednoduseni nekterych lokaci.

Zobrazit příspěvek

Nene nechtěl jsem to říci jak to vyznělo, o té křídlatici ani jedno zlé slovo, Pee to pochopil správně ... prostě jsem myslel, že jsou postavy které jsou ochotny relevl udělat a únik si zajistit a postavy které to již z principu neudělají. Na tvou svátost rozhodně nová kombinace nemá vliv. :flowers1:
  • 0

#84 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 14:13

U T O P I E

Zobrazit příspěvek

Ale sen je to krasny, ne? :rolleyes:
  • 0

#85 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 23.08.2007 14:16

Ja si naopak myslim, ze lokacie by mali byt nastavene tak aby boli zvladnutelne (nevravim solovatelne) s vybavou a levelom , ktory im prinalezi. Ak zlato nedokaze kopat particka po wipe, je nieco zle. Samozrejme dalsie podlazia uz mozu byt drsnesie a boss najdrsnejsi ale tento princip by podla mna mal byt zachovany.
Rovnako stavat lokaciu tak, ze je solovatelna jednym druhom postavy nie je dobre riesenie.
  • 0

#86 Noirdin

Noirdin

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 251 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 14:26

Je zbytecne mi citovat Peeovy prispevky, ja reagoval na tvuj, ne na jeho. A pokud vim, nic jsem ti neosvetloval, zadal jsem at se prihlasi ten, kdo pred upravou daval s prehledem duergary ve zlataku a ted si na nich neskrtne, s tim, ze udelame test ve hre, protoze tak jsem pochopil tvuj post o "hozeni do vody".
Proste chci aby se prihlasili takove postavy, ktere pred tim vetsich problemu nemely a vcil maji, je to tak tezke pochopit to tak jak jsem to napsal a nedavat tomu vyznam osvetlovani mezi radky?
Me equip hunting take neoslovuje a nikdy jsem ho aktivne neprovozoval. Nicmene, kde je system levelu a zvysujici se obtiznosti, tam je taky v te ci one forme zlepsovani vybavy. Nesouhlas je pekna vec, ale jak to v NWN teda udelat, aby stejna oblast byla vyzvou jak pro zmrsene postavy tak pro dobre postaveny build? Aby Demona byla stejne pristupna postavam ktere mackaji pri levelu "recomended" a pro hrace, kteri buld postavit umi? Nezda se ti ze je tenhle pozadavek kapicku nerealny?

Zobrazit příspěvek

Nereálný, ano to je, ale proč se vybrala forma stížení aby to byla výzva pro umberbuildy s výbavou a zamezil se tak těm horším přístup. To jsme byli opravdu v takové menšině *pokrčí rameny* . Asi ano - nic proti tomu nemá jen podmět: proč už tři lidi se tu vyjádřili ve smyslu provedl jsem relevel a to z toho důvodu abych měl únik a mohl se zase podívat dál. Je tohle ta správná cesta? A co ti kováři ... taky jednoho mám a naštěstí na vyšším lvl a ta sienitem - už při minulé verzi mi připadal zlatý důl o dost těžší než sienitový ... pravda tam je potřeba zase jiná výbava (rubic brnění jsem měl už v ZD jen bez zakovaných kamínků). Je přáním aby horníkem mohl být pouze silný (kvůli kopání) hrdina s únikem a na tlato mohl jít né dříve než na 24 lvl a to s výbavou alespoň sienitovou *zase pokrčí rameny*. Prostě se v tom nevyznám tak promiň.
  • 0

#87 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 14:37

Pro jaký lvl myslíte ,že zlaták je dělanej ?
  • 0

#88 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 14:43

Ne, akorat uz mam ty ironie asi dost. Pac od vedeni tu padaji akorat ironicky hlasky misto toho aby se nad necim taky zamyseli a rozumne odpovedeli.

Zobrazit příspěvek

zamyslel jsem se...

...většina příspěvků zde na foru ukazuje na jediné. Práce nových WB pod vedením Dědka nesplnila zamýšlený účel. Hráči na Démoně nemají zájem o změny, reps. o změny k "horšímu" stavu než byl - nové vrhací sekerky jsou moc těžké, odstranění plotu způsobilo stížení expení, nemožně silní duegaři v dole - není je možné srazit a hrozně těžké je zranit, ztrací se podpora RP ve prospěch PG, boss poklad ve Svatyni je důležitým místem lootění všech 30 atd....

Jako šéf modulu proto musím brát v potaz hlas lidu a ukončuji jakoukoli další aktivní práci WB. Modul bude nahrán v původní verzi, v době mého převzetí.
  • 0

#89 koragz

koragz

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 245 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 14:46

Jako šéf modulu proto musím brát v potaz hlas lidu a ukončuji jakoukoli další aktivní práci WB. Modul bude nahrán v původní verzi, v době mého převzetí.

To je vtip, ze jo ? :rolleyes:
  • 0

#90 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 23.08.2007 14:49

To je vtip, ze jo ?  :flowers1:

Zobrazit příspěvek

No jasne že je to vtip :rolleyes: