Ja nemam zadny novy "vypotek". Ja zcela souhlasim s tim co napsal Mytko, proto na nej odkazuju a nemam co bych dodal.co na to chces rict? takhle kdyz si chtel jako noob zajit do krypty melo smysl kupovat ohnive sipy a mohl si neco zvladnout ted? ted si kazdy zavola kamose klerika nakouzli mu zbran a je to takze zase uprednostnovani plechovek tohle byl krok bokem ... kdzy si clovek nasetril a mohl aspon strilet zlatem nebo ruby sipama melo to trosku smysl .. glore podel se o nejaky svuj myslenkový výpotek a neodkazuj se na druhé neboj s mytkem si ja rad pohovorim s tim problem fakt nevidim

CILR Munice
Odesláno 21.08.2007 08:34
Odesláno 21.08.2007 08:36
plot na hřbitově - pěšák a střelec si jsou zase blíže, nebezpečí můžete hledět přímo do očí a hlavně snížila se zátěž na modul
Kazdej pesak tam stejne strilel z luku nebo hazel kameni. A ze by se snizila zatez modulu, kdyz misto 20 minut tam ted kazdej bude pobihat dve hodiny, dvacetkrat u toho umre, bude probihat ocistcem a pulkou alicie aby se slavne dostal na treti level? No nevim, jestli jste timhle pomohli k vetsi zabave pri hrani.
Odesláno 21.08.2007 08:36
truhly - upravily se na žádost hráčů, nikde jsem tam nečet, když se gGeorg ptal, nějaké hlasy proti. Mě osobně se taky nelíbí, že budu muset cvakat o jednu jedničku navíc, ale pokud se většina aktivních alchymistů vyjádřila pro, respektuji jejich názor. S odstupem v tom zas takový problém nevidím, protože udělat jeden experiment a pak v pohodě dělat lektvary, bez starosti o to, že přijdeš o vše v truhličce při překlepu (což se my už také několikrát stalo) je při vzácnosti bylin pochopitelné.
šípy - to je zajímaví, že předtím nekřičelo těch 80% lidí co mlátí ručníma zbraněma a nemá ty kamarády kleriky, kteří mu ze zbraně udělá rubicti... budeš se divit, ale je jich v kryptě vidět vcelku dost, co si jen tak pobíhají se zbraní, na kteroiu mají momentálně nárok a ne lepší. Nevidím jediný rozumný důvod pro to, aby jedno z povolání, resp zbraň, bylo takto protěžováno. Proč by někdo na 5 lvl měl střílet verd šípama? - protože má kamarády supportery co mu je daj za hubičku? aby se mu snadněji expilo? aby měl větší damage? ne. aspoň šípařský řemeslo bude trochu tvárnější a pestřejší než nyní.
plot na hřbitově - pěšák a střelec si jsou zase blíže, nebezpečí můžete hledět přímo do očí a hlavně snížila se zátěž na modul
atd. k dalším změnám. Nejdřív křičíte, že modul se nemění je furt stejný a pak ejhle, změna a zas křik, protože už to není jak to bylo dřív a jak to všichni znali co kde a jak...
Geralde promin ale když má ten lučišník dejme tomu omezení luk/meč/výzbroj/šípy Tak promin ale mělo se myslet i na tohle.... a k tomu Kamarádovi Supporterovi tak j átřeba střílel za Tira'Serasuna Jilm-verd šípama na 5-7lvl a trefil sem s prominutim [sedmikráska]... vono si taky musíš vzít Bonus k útoku a ostaní věci.
#64 Host_Sheveras_*
Odesláno 21.08.2007 08:38
s bodem 1 se nestotoznim je to vec ktera me hru zasadne zneprijemuje a je vyrvana od par neschopaku co si nejsou sto precist dialogovy okno
dobra tedy bod 2 necham ale pdole me to je protezovani povolanio na blizko vim jak casto me lidi pisou at jim delam garde do krypty a podobny veci z toho odvozuju ze je to bezna vec nelibi se me to ale je to tak
bod tri nevim prijde me to jako uplne nesmyslna uprava
Keby si namiesto urazania, nadavania a osocovania uviedol nejake dovody a argumenty preco sa ti dane upravy nepacia, keby si tie argumenty uviedol slusnou formou, tak by si mal dobru sancu, ze sa nad nimi niekto zamysli. Tako na teba budu ludia pozerat ako na burana a iba nad tebou mavnu rukou...
ad 1
To je tvoje věc jak se s tím vyrovnáš, pokud tě to natolik irituje že ti to kazí hru tak tu nehraj. Já vím že se jen rozkřikuješ, ale za nějaký čas ti to stejně bude fuk.
ad 2
Doteď tím že CILR na šípy nefungovalo byly ve výhodě střelci. Dneska pořídíš skvělé šípy za pusu, tak proč střílet nějakou vrbou či lískou. Jediný problém je zase nezvyk, jste rozmlsaní a každé omezení byť je logické se vám nelíbí. Teď mají šanci na výdělek i ti co s šípařinou začínají.
Jinak být tebou, tak tu nehraju, vidím že tak strašné věci jako úprava truhly ti kazí dojem ze hry, a to je pak ztráta času ne?![]()
Chápu tě, vážně hrozné změny... ach jo.
spise me irituje to ze uprava v pravde kosmeticka ktera vlastne nic neznamena tedy vubec nebyla nutna ano je to pritez je to neprijemne a chova se to jak windows
Odesláno 21.08.2007 08:40
Kazdej pesak tam stejne strilel z luku nebo hazel kameni. A ze by se snizila zatez modulu, kdyz misto 20 minut tam ted kazdej bude pobihat dve hodiny, dvacetkrat u toho umre, bude probihat ocistcem a pulkou alicie aby se slavne dostal na treti level? No nevim, jestli jste timhle pomohli k vetsi zabave pri hrani.

Odesláno 21.08.2007 08:42
Já myslím že se stejně lowlvl lokace budou řešit nějak komplexně, tohle je jen dočasný řešení. (dle mě)Kazdej pesak tam stejne strilel z luku nebo hazel kameni. A ze by se snizila zatez modulu, kdyz misto 20 minut tam ted kazdej bude pobihat dve hodiny, dvacetkrat u toho umre, bude probihat ocistcem a pulkou alicie aby se slavne dostal na treti level? No nevim, jestli jste timhle pomohli k vetsi zabave pri hrani.
Odesláno 21.08.2007 08:47
no za mě bych koně vyšoupl z modulu hned. Už jen kvůli tomu že to omzeuje druhé hráče tím že se hra sekne i na několik sekund (jak to dělá např. mě)aha najednou uz to vidim a jak se poresily treba lagujici kone ktery vyhazuji ze hry .. hm?
Ale to není tak jednoduché, co ti co koně už mají...
Odesláno 21.08.2007 08:51
Odesláno 21.08.2007 08:52
aha najednou uz to vidim a jak se poresily treba lagujici kone ktery vyhazuji ze hry .. hm?
No vidíš, konečně konstruktivní záležitost ... ne promiň.

Naprostá pravda - koně - vytváří superlagy, způsobují padání hry (mě osobně - třeba i někomu jinému, nevím čí to je třeba někdo poradí), zapřičiňují často smrt - zatímco já se dívám na diapozitiv objevujícíse full naboostěné osoby a na druhý kde zase mizí mě NPC rozsekají na kusy tak potom koukám na třetí tzv. diapozitivové okno s tabulkou smrti. Tak myslím, že v tom má Godzi pravdu než rušit plot zrušit raději koně.
Odesláno 21.08.2007 08:53
EDIT: Já ještě nikdy koně neměl takže nemůžu od koních nic říct takže v tomhle případě radši pomlčim

#75 Host_Sheveras_*
Odesláno 21.08.2007 08:56
Spawn, mistama me prijemne me potesil...
Mj takova nesetrna otazka... proc D ma baj voko kolem 400 lokaci za sest let ?!
Pros se delaji upravy v ramci MALEHO nodulu nez aby se TVORILO ?!?
Odesláno 21.08.2007 08:59
Nové lokace se tvoří. Chce to čas, není cílem WB týmu napráskat lokace do modulu bez ducha, nápadu a atmosféry. Tudíž lokace vznikají, ale Demona vzhledem k počtu hráčů taky není nafukovací. Stačí ti tohle jako odpověď?Mj takova nesetrna otazka... proc D ma baj voko kolem 400 lokaci za sest let ?!
Pros se delaji upravy v ramci MALEHO nodulu nez aby se TVORILO ?!?
#77 Host_Ammazonca_*
EDIT: Já ještě nikdy koně neměl takže nemůžu od koních nic říct takže v tomhle případě radši pomlčim
Mně hra po setkání s hráčem na koni nepadá, ale je pravda, že už půl minuty před jeho přiběhnutím vím, že se blíží, jak se mi hra trhá. Ale taky záleží na lokaci, někde s tím problém mám, někde to nevadí.
aspon v tom si za jedno tobe hra mrzne me to vyhodi ze hry vetsinou ... navrat esenci priapdne proplaceni pro me je vetsi omezeni ve hre ze me tohle dela kdyz potkam nekoho na koni nez ze si sem tma spalim nejaky bylinkyno za mě bych koně vyšoupl z modulu hned. Už jen kvůli tomu že to omzeuje druhé hráče tím že se hra sekne i na několik sekund (jak to dělá např. mě)
Ale to není tak jednoduché, co ti co koně už mají...
Odesláno 21.08.2007 09:19
No, uz tu zaznelo mnohokrat zduvodneni typu "lowlvl netrefi ani vrata od stodoly" ... ale to je uplne mylne podano.Geralde promin ale když má ten lučišník dejme tomu omezení luk/meč/výzbroj/šípy Tak promin ale mělo se myslet i na tohle.... a k tomu Kamarádovi Supporterovi tak j átřeba střílel za Tira'Serasuna Jilm-verd šípama na 5-7lvl a trefil sem s prominutim [sedmikráska]... vono si taky musíš vzít Bonus k útoku a ostaní věci.
Lowlvl i Highlvl zhruba trefi to stejne, pokud strili vuci umernym souperum svemu levelu +- nejake odchylky.
To, ze na sebe strilite v PvP a netrefite se, je spis otazka dispozice vysokeho AC relativne na nizkem levelu.
Odesláno 21.08.2007 09:26
No, uz tu zaznelo mnohokrat zduvodneni typu "lowlvl netrefi ani vrata od stodoly" ... ale to je uplne mylne podano.
Lowlvl i Highlvl zhruba trefi to stejne, pokud strili vuci umernym souperum svemu levelu +- nejake odchylky.
To, ze na sebe strilite v PvP a netrefite se, je spis otazka dispozice vysokeho AC relativne na nizkem levelu.
To sice jo ale jak řikám střílel sem s 5-7lvlem s Verd-jilm a dával sem si tak leda Zombíky a stejně sem je někdy netrefil. Tak at to neodůvodnuje velkym DMG když si našetří at si to koupí a to jak tady měl Mytko proslov o Adamantinový výzbroj a bílejch šatičkách tak to si už promin Mytko děláš srandu ne?
PRosimtě neplet sem Adamantinovou výzbroj a bílý šatičky protože Verd šípy proti Adamantinový výzbroji to je... děláš z komára velblouda
Ale když stejně vratte ten plot! *skanduje* Nikomu to nikdy nevadilo a s nástupem nových WB už je to Bug.... prominte nemám nic proti vám ale přijde mi to umrštěný
Odesláno 21.08.2007 09:32
To sice jo ale jak řikám střílel sem s 5-7lvlem s Verd-jilm a dával sem si tak leda Zombíky a stejně sem je někdy netrefil. Tak at to neodůvodnuje velkym DMG když si našetří at si to koupí a to jak tady měl Mytko proslov o Adamantinový výzbroj a bílejch šatičkách tak to si už promin Mytko děláš srandu ne?
PRosimtě neplet sem Adamantinovou výzbroj a bílý šatičky protože Verd šípy proti Adamantinový výzbroji to je... děláš z komára velblouda
Ale když stejně vratte ten plot! *skanduje* Nikomu to nikdy nevadilo a s nástupem nových WB už je to Bug.... prominte nemám nic proti vám ale přijde mi to umrštěný
V mojom preslove mozes kludne nahradit adamantit verdicitom. Na pointe to nic nezmeni.
Odesláno 21.08.2007 09:53
to budeš takhle skandovat při každé změně? Nebo mám vždy vyhlásit anketu když budeme chtít něco smazat?
A to je další věc... měníte věci... nejde mi ted o šípy ale o tu zed na HB měníte věci bez Ankety.... Vyjádřil ose i pár lidí se starýho DM týmu že je to tu odjakživa a nikdy opakuju NIKDY se to za BUG nepovažovalo.
Odesláno 21.08.2007 09:57
Zrovna ted posledni tyden hraju lucisnika, momentalne na 8lvl, takze me zkus presvedcovat, jak to nejde bez jilm - verd.
Jinak argumentace "kdyz na to ma, tak proc by si to nekoupil" ... je argumentace proti CILR obecne, ne proti posledni uprave. Takze doufam, ze si postezujete, ze si na 5lvl nemuzete koupit Adamantine zbran.

Odesláno 21.08.2007 09:57
A to je další věc... měníte věci... nejde mi ted o šípy ale o tu zed na HB měníte věci bez Ankety.... Vyjádřil ose i pár lidí se starýho DM týmu že je to tu odjakživa a nikdy opakuju NIKDY se to za BUG nepovažovalo.
Já ale doopravdy nechápu, co vám všem na tom plotě tak vadí. Asi doopravdy to, jak někdo zmínil, že to nelze dělat tak, že se tam postavím a jdu na kafe, ale že musím čas od času poodstoupit od zombika, který se dostal až ke mně.
Odesláno 21.08.2007 09:59
měníme věci bez ankety a na tom se nic nezměníA to je další věc... měníte věci... nejde mi ted o šípy ale o tu zed na HB měníte věci bez Ankety.... Vyjádřil ose i pár lidí se starýho DM týmu že je to tu odjakživa a nikdy opakuju NIKDY se to za BUG nepovažovalo.
vyjádřila se Sepha a spíše k mému názoru na snížení/nesnížení zátěže modulu.
myslím, že (ale klidně mě opravte) že 10 - 15 zombii co každou vteřinu naráží na plot v touze rvát svého nepřítele je zátěž na modul větší než dva střelci co pobíhaj a ustupujou na hřbitově před 15 zombákama co se mohou hýbat
že je tu něco odjakživa neznamená, že se to nikdy nezmění
Odesláno 21.08.2007 10:02
V takomto pripade podla mna dost zasadne utrpi estetika celej lokacie.
Odesláno 21.08.2007 10:04
jak casty je hrbitov bez zdi ? nejak nemuzu v hlave najit jedinny pripad hrbitova kterej nema zed?Mala otazka k cintorinu a zombie. Novu verziu som este nemal cas vidiet, ale nema za nasledok rozlezenie zombie po celej lokacii, pripadne castejsie vylety do alicijskeho pristavu?
V takomto pripade podla mna dost zasadne utrpi estetika celej lokacie.

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních