Ale presne tak by to dopadlo. Teda aspon hraci by to tak videli a zacali by z takehoto pristupu obvinovat DMs.
To mi daleko rozumnejsie pride zmensit pocet skusenosti ktore postavy budu ziskavat, alebo zvisit pocet skusenosti potrebnych na prestup.

no takhle bysme asi omezovat nikoho nemohli, každopádně jsem pro zavedení limitu postav
- vem si, že by tě vyhledal člověk, že chce udělat přestupovej quest a choval se mizerně, samý OOC.. nebo by ten hráč dělal přestup už s X-tou postavou...
-v závislosti na aktivitě bys mohl doporučit někoho na přestup, quest by mohl bejt jakejkoli, ale hráč by se projevil, jestli má zájem a jestli si zaslouží postup, proč chce vyšší lvl a podobně, stejnětak by mohl dostat postup bez toho, aby se o něm vyloženě zmínil, pokud si počínal dobře.. a obtížnost by rostla...
to by nutilo hráče (spolu s omezení počtu postav) do většího kontaktu s CS a DM, zamezilo power expingu sorcek a pod., vytvořilo podklad pro RP každý postavy (prostě hraj si klidně PG, PK, já nevim co, ale jestli chceš dál, tak mi předvedeš, že umíš hrát aspoň trochu RP) -takže by nutně už musela něco konkrétního mít zasebou-námět k IC...
obviňovat DM? ano, na jednu stranu krituzuju je dost často, ale chyba obecně je, že postupem času si přestávají udržovat odstup, znají se po různu s hráčema, prostě klasickej konflikt rolí..
ale především, hraní tady je otázkou ochoty lídí nšco takového vytvořit a starat se, neměli bychom topovažovat za samozřejmost a pokud někdo ukáže, že nedokáže hrát dost slušně na to, aby mohl postupovat třeba napr. nad lvl 12(20,25, já nevim,prostě to che alepoň 3 důležitý body), tak se mu té pocti nedostane, hotovo
EDIT: pro zdůraznění, žádnej naskriptovanejch quest stejněj pro všechny bez rozdílu, prostě dobrodružství jakýholi obsahu, po kterym se CS, DM shodnou, že si zasloužíš postoupit dál