Skočit na obsah

Fotka

Dnes na trhu

• Please log in to reply
121 odpovědí na toto téma

#61 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 13:29

Moznych rieseni je vela, ja hovorim ze za terajsieho stavu nema cenu hovorit o materialoch ako je verd ze su vzacne a vyrobky z nich by mali byt za neumerne ceny, ked materialu na ne donesie schopny hornik za jednu cestu tolko ze remeselnika nim zavali...

Je pravda ze aj mne by sa viac pacilo keby vzacne pkovy boli vzacne, ale to na demone neplati. Tu su len lahsie a tazsie dostupne kovy.

Zobrazit příspěvek

dovolil bych si parafrázovat Ertaie
"Kdyby byl pořád epickej quest, nebylo by tolik lvlů nad 20 a omezilo by počet řemeslníků s vysokym kraftem"
  • 0

#62 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 13:32

"Kdyby byl pořád epickej quest, nebylo by tolik lvlů nad 20 a omezilo by počet řemeslníků s vysokym kraftem"

Zobrazit příspěvek

Upokojim ta, Tor ten epicky quest ma. Ostatni remeselnici ho nepotrebuju.

Ale to nieje podstatne. Dolezite je ze Demona je taka aka je a treba vychadzat zo sucasneho stavu. Ak je materialu dostatok, tak potom nevidim dovod aby boli nejake vyrobky povazovane za vzacne...
  • 0

#63 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 13:41

Upokojim ta, Tor ten epicky quest ma. Ostatni remeselnici ho nepotrebuju.

Ale to nieje podstatne. Dolezite je ze Demona je taka aka je a treba vychadzat zo sucasneho stavu. Ak je materialu dostatok, tak potom nevidim dovod aby boli nejake vyrobky povazovane za vzacne...

Zobrazit příspěvek

no a to mi právě vadí, prostě ta dostupnost něceho, co je z přirodního hlediska dáno jako rarita.. teď už má asi dost lidí natěžíno, ale klidně bych byl pro odstupňovaný snížení množství ingotů, který dokáže horník dle skillu získat z jednoho máchnutí... čímž by se musel ale i ulehčit kraft horníka s ohledem na "potřebný vytěžený množství"...
no jo, šílený vymysly tu píšu...
uvažovalose někdy o časový posloupnosti těžby? doly nejsou bezedné...
EDIT: tím, že by vznikly (samo s polu s dalšíma důležitejma úpravama, bez wipu by to nešlo) třeba takovýhle 3 questy (a vůbec to nemůsí být cílené, hráč, který předvede schopnosti v určitém questu by mohl být oceněn postupovým předmětem...) postupně dle lvlů, zpomalilo by se power expení, musel by projevit trochu RP a nebylo by tolik vysokých lvlů- lvl bych řekl že docela ovlivňuje kraftový možnosti
  • 0

#64 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 13:49

Zobrazit příspěvek

proč si to myslíš? pamatuju doby povinnosti epic questu a high lvl bylo stále hodně, nehledě na to, že třeba takový kovář nemusí vytáhnout paty z města a bejt na topu... klidně s lvl 1....

edit: a ohledně toho kopání, Tanur Vám může povídat jak v pohodě se dá mithril i shadow kopat, v jednom či ve dvou.... a myslím bez problémů dosáhnout i na ty čísla rud, které uváděl Mytko, s DM klienta je to nádherně vidět...

Příspěvek upravil Geralt: 20.07.2007 13:52

• 0

#65 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 13:55

proč si to myslíš? pamatuju doby povinnosti epic questu a high lvl bylo stále hodně, nehledě na to, že třeba takový kovář nemusí vytáhnout paty z města a bejt na topu... klidně s lvl 1....

Zobrazit příspěvek

no tak to už je otázka známostí hráče, postava si známosti asi moc neudělá, pokud nechodí po světě...
samozřejmě, že u někoho to jde, ale zase neměly by potřebné vlastnosti ovlivňovat účinnost? pak je třeba asi lepší mít vyšší lvl a vyšší vlastnosti...
a u některých věcí je levnější si je sehnat sám...
jasně, že to jde, ale pokud postava nemůže bez questu lvlovat nad lvl třeba 12 a pokud se při questu chová blbě, ta k si na první postup může taky počkat, musí si ho zasloužit...
  • 0

#66 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 14:00

no tak to už je otázka známostí hráče, postava si známosti asi moc neudělá, pokud nechodí po světě...
samozřejmě, že u někoho to jde, ale zase neměly by potřebné vlastnosti ovlivňovat účinnost? pak je třeba asi lepší mít vyšší lvl a vyšší vlastnosti...
a u některých věcí je levnější si je sehnat sám...
jasně, že to jde, ale pokud postava nemůže bez questu lvlovat nad lvl třeba 12 a pokud se při questu chová blbě, ta k si na první postup může taky počkat, musí si ho zasloužit...

Zobrazit příspěvek

no nevím jestli víš jak fungoval epic quest....

přišel jsem jako úplně nový do hry, na 3 lvl potkal Torru a začali jsme expit spolu, spolu si obstarávat výbavu, vzájemně si pomáhat. Pak jsme dosáhli bodu, přes který se nedalo růst lvl bez epic questu, ale šlo dále epit a expy sbírat. Sháněli jsme runu a mezitím stále hráli, expili..... pak udělali epic quest a byli skoro 23 lvl.... takže jediný problém, který byl, bylo sehnat DMko, který ti udělalo epic quest a dalo runu, abys moh projít labyrint a postoupit....
  • 0

#67 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 14:28

no nevím jestli víš jak fungoval epic quest....

přišel jsem jako úplně nový do hry, na 3 lvl potkal Torru a začali jsme expit spolu, spolu si obstarávat výbavu, vzájemně si pomáhat. Pak jsme dosáhli bodu, přes který se nedalo růst lvl bez epic questu, ale šlo dále epit a expy sbírat. Sháněli jsme runu a mezitím stále hráli, expili..... pak udělali epic quest a byli skoro 23 lvl.... takže jediný problém, který byl, bylo sehnat DMko, který ti udělalo epic quest a dalo runu, abys moh projít labyrint a postoupit....

Zobrazit příspěvek

no vem si že postava pod lvl 12 asi nepůjde kutat verdicit a podobně...
  • 0

#68 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 14:38

no vem si že postava pod lvl 12 asi nepůjde kutat verdicit a podobně...

Zobrazit příspěvek

Skusim to povedat po lopate. Epic quest robil to ze urovne nabiehali sposobom .., 18, 19, 20, 25, 26, 27, ...
  • 0

#69 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 14:42

Skusim to povedat po lopate. Epic quest robil to ze urovne nabiehali sposobom .., 18, 19, 20, 25, 26, 27, ...

Zobrazit příspěvek

nevim, jestli se me nesnažíš říct to samý, ale dokud si neudělal quest, tak si měl staty, životy.. nemohl si nehodit 21. lvl... když se tohle dá na nižší lvly, tak ubyde postav s vysokym lvlem, protože se budou víc regulovat, dokud to neudělá- nemůže výš, nemá lvl na equip, postupnější kraft, vyšší kraft méně dosažitelnej...
taklhe nějak bych tu pohádku viděl :clover:
  • 0

#70 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 14:50

nevim, jestli se me nesnažíš říct to samý, ale dokud si neudělal quest, tak si měl staty, životy.. nemohl si nehodit 21. lvl... když se tohle dá na nižší lvly, tak ubyde postav s vysokym lvlem, protože se budou víc regulovat, dokud to neudělá- nemůže výš, nemá lvl na equip, postupnější kraft, vyšší kraft méně dosažitelnej...
taklhe nějak bych tu pohádku viděl  :clover:

Zobrazit příspěvek

Takze by DM maly regulovat, zakazovat, povolovat, nariadovat kto ma aky lvl. V podstate navrhujes aby kazdemu hracovi DM urcili aky ma mat lvl.

"Hm pan xy. Toho nemam rad, povolime mu lvl 7, ale zato pan yx, toho rad mam. Dam mu 27 lvl, nech ma radost..."
  • 0

#71 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 14:50

ono ten epic quest je dvousecna zbran.
Kazdopadne je to zajimavy napad,lidi by se museli snazit po pokladech nachazet runy a hlavne o co prichazi je ta supr atmosfera v te risi hrichu. kdyz sem to delal prvne tak sem se zatajenym dychem postupoval vpred a nevedel co me ceka, ta atmosfera je tam paradni a je skoda ze nekteri hraci ji nezaji.
Kazdopadne si taky pamatuju jak mi chybela posledni runa a nevim uz kdo, myslim ze Kano mi ji prodal za 60 mescu :)
Kazdopadne ten EQ mnel sve kouzlo, ci uz ten pocit s poznani sama sebe nebo te atmosfery
  • 0

#72 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 14:51

Takze by DM maly regulovat, zakazovat, povolovat, nariadovat kto ma aky lvl. V podstate navrhujes aby kazdemu hracovi DM urcili aky ma mat lvl.

"Hm pan xy. Toho nemam rad, povolime mu lvl 7, ale zato pan yx, toho rad mam. Dam mu 27 lvl, nech ma radost..."

Zobrazit příspěvek

Takto to urcite nemyslel :)
  • 0

#73 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 14:53

Takto to urcite nemyslel :)

Zobrazit příspěvek

Ale presne tak by to dopadlo. Teda aspon hraci by to tak videli a zacali by z takehoto pristupu obvinovat DMs.

To mi daleko rozumnejsie pride zmensit pocet skusenosti ktore postavy budu ziskavat, alebo zvisit pocet skusenosti potrebnych na prestup.
  • 0

#74 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 14:55

By som povedal ze system XP je spraveny dobre a hlavne je to dobre v tom ze je tu Dama
  • 0

#75 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 14:56

Kazdopadne si taky pamatuju jak mi chybela posledni runa a nevim uz kdo, myslim ze Kano mi ji prodal za 60 mescu :)
Kazdopadne ten EQ mnel sve kouzlo, ci uz ten pocit s poznani sama sebe nebo te atmosfery

Zobrazit příspěvek

EQ na demone stale je a hraci si ho vyskusat mozu. Prvy krat to je zazitok. Ale ked som tam bol druhy/treti krat tak mi to uz nijak vzrusujuce nepripadalo...
  • 0

#76 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 14:59

No neviem ako ty ale ja som si tie lokacie prebehol asi uplne vsetky. na 2x co som tam bol som napriklad nasiel nejaky obrovsky cierny krystal vytrcajuci zo zeme a naivne som si myslel ze sa mi z neho kusok odlomi :D proste parada. alebo tie poklady co tam su ...
pre mna je to najlepsia cast Demony. Kazdopadne vela hracov o tom ani nevie ze nieco take je
  • 0

#77 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 15:01

By som povedal ze system XP je spraveny dobre a hlavne je to dobre v tom ze je tu Dama

Zobrazit příspěvek

Dobre tomu rozumiem ak rozumiem ze na jednej strane chces, aby hraci ziskavali skusenosti rychlo, ale na druhej strane sa ti zda dobre ze by hraci mali obmedzeny rychly pristup na vysoky lvl?
  • 0

#78 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 15:02

No neviem ako ty ale ja som si tie lokacie prebehol asi uplne vsetky. na 2x co som tam bol som napriklad nasiel nejaky obrovsky cierny krystal vytrcajuci zo zeme a naivne som si myslel ze sa mi z neho kusok odlomi :D proste parada. alebo tie poklady co tam su ...
pre mna je to najlepsia cast Demony. Kazdopadne vela hracov o tom ani nevie ze nieco take je

Zobrazit příspěvek

A cia je to chyba ze to nevedia?
  • 0

#79 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 15:09

Tazko povedat koho chyba. Povedal by som ze ich. Kazdopadne ked bol zavedeny ten EQ ako podmienka pre postup na high lvly tak hraci sa o to museli zaujimat," museli zhanat runy, museli si to uzit " teraz je to tak ze si to uzije len ten kdo chce spasu, kona atd ...
  • 0

#80 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 15:12

Tazko povedat koho chyba. Povedal by som ze ich. Kazdopadne ked bol zavedeny ten EQ ako podmienka pre postup na high lvly tak hraci sa o to museli zaujimat," museli zhanat runy, museli si to uzit " teraz je to tak ze si to uzije len ten kdo chce spasu, kona atd ...

Zobrazit příspěvek

Ano, to co povazujem za podstatne je ze si to MUSELI "uzit". Co ak o tom niektori hraci vedia a jednoducho si nemaju chut "uzivat" na EQ?
  • 0

#81 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 15:44

Ale presne tak by to dopadlo. Teda aspon hraci by to tak videli a zacali by z takehoto pristupu  obvinovat DMs.

To mi daleko rozumnejsie pride zmensit pocet skusenosti ktore postavy budu ziskavat, alebo zvisit pocet skusenosti potrebnych na prestup.

Zobrazit příspěvek

no takhle bysme asi omezovat nikoho nemohli, každopádně jsem pro zavedení limitu postav
- vem si, že by tě vyhledal člověk, že chce udělat přestupovej quest a choval se mizerně, samý OOC.. nebo by ten hráč dělal přestup už s X-tou postavou...
-v závislosti na aktivitě bys mohl doporučit někoho na přestup, quest by mohl bejt jakejkoli, ale hráč by se projevil, jestli má zájem a jestli si zaslouží postup, proč chce vyšší lvl a podobně, stejnětak by mohl dostat postup bez toho, aby se o něm vyloženě zmínil, pokud si počínal dobře.. a obtížnost by rostla...
to by nutilo hráče (spolu s omezení počtu postav) do většího kontaktu s CS a DM, zamezilo power expingu sorcek a pod., vytvořilo podklad pro RP každý postavy (prostě hraj si klidně PG, PK, já nevim co, ale jestli chceš dál, tak mi předvedeš, že umíš hrát aspoň trochu RP) -takže by nutně už musela něco konkrétního mít zasebou-námět k IC...

obviňovat DM? ano, na jednu stranu krituzuju je dost často, ale chyba obecně je, že postupem času si přestávají udržovat odstup, znají se po různu s hráčema, prostě klasickej konflikt rolí..
ale především, hraní tady je otázkou ochoty lídí nšco takového vytvořit a starat se, neměli bychom topovažovat za samozřejmost a pokud někdo ukáže, že nedokáže hrát dost slušně na to, aby mohl postupovat třeba napr. nad lvl 12(20,25, já nevim,prostě to che alepoň 3 důležitý body), tak se mu té pocti nedostane, hotovo
EDIT: pro zdůraznění, žádnej naskriptovanejch quest stejněj pro všechny bez rozdílu, prostě dobrodružství jakýholi obsahu, po kterym se CS, DM shodnou, že si zasloužíš postoupit dál
  • 0

#82 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 15:45

Ano, to co povazujem za podstatne je ze si to MUSELI "uzit". Co ak o tom niektori hraci vedia a jednoducho si nemaju chut "uzivat" na EQ?

Zobrazit příspěvek

Ti co nemaju chut si uzivat EQ tak tych nechapem. Takí hraci nech radsej lootuju male poklady a stlacaju jednicku. to ich asi viacej naplna
  • 0

#83 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 15:52

...

Zobrazit příspěvek

Tvuj napad se mi libi o tom neni pochyb ale dalo by se to brat jako diskriminace, respektive diktovani kdo ma co hrat.
Neco jako nedostanes se dal dokud mi neukazes ze umis hrat RP je sice hezke ale ponekud omezujici
Dalsi otazkou by bylo, kdo by rozhodoval o tom kdo dal pujde nebo ne, kdo to RP hraje dobre nebo ne ... to sou dulezite otazky a kdyby to bylo jen na DM, tak by nedelali nic jineho nez jen posuzovali zdali by byl ten onen hrac dost RP nato aby mohl jit dal v lvlech.
Budoucnost vyvijeni mentality hracu vidim v tom ze by DM delali vic questu (casteji) a hodnotili uroven RP hracu ci uz itemama, expama ci penezma.

Priklad jak sem to udelal jednou ja jako CS :

Parta 4 lide
2 lidi dostali odmenu po 5mescu za hezke RP
treti dostal jeden mesec za to ze se jen prizivoval a malo mluvil
no a ten ctvrtej ... to byl ooc hrac, ktery nerespektoval me telly o tomze ma hrat RP tak nestastnou nahodou umrel a proste sem ho vyloucil z questu takze nemel nic a jeste si musel shanet nekoho kdo ho zvedne.
asi tak
  • 0

#84 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 15:55

a co proste prestupove zkousky na urcite lvly? rekneme po 5 lvlech (nejakej peknej npc questik) treba ten dedkuv quest by byl peknej prestupak 25 :)
  • 0

#85 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 16:12

a co proste prestupove zkousky na urcite lvly? rekneme po 5 lvlech (nejakej peknej npc questik) treba ten dedkuv quest by byl peknej prestupak 25 :)

Zobrazit příspěvek

NPC to je práce se skriptem a navíc by byl pořád stejnej, nakonec by všichniměli návod na nejrychleší postup, ee, hezky osobně...
Astere diskriminace? no a co? má snad Demona něco z OOC hráčů a pitomejch malejch harantů? přece si můžou o tomhle rozhodovat a přesně ten tvůj příklad je důvod, proč bych to zavedl, taky jsem jednu takovou partu řidíl (rád hraju prostředníka mezi tajemnou osobou-CS a hráči, kteří mají úkol plnit) a byl sem na nervy z pitomce co mě spamoval OOCčkem... takovej by prostě prvnim testem neprošel, pokud by neměl v "záznamech", že se alespoň párkrát choval líp
-ten přiživovač by prošel prvnim, ale na dalšim by se musel zapojit.., neříkám pořád, ale ať si něco minimálně "odpracujou", level hrdiny má vyjadřovat zkušenosti a zkušenost plyne z dobrodružství, z dobrodružství zase sláva...
a člověk ke 30ce (lvlu :clover: ) by už musel mít za sebou nějakou historii
EDIT: taky mě napadá, že by součást vyšších questů by mohla být i nějaká "závěrečná zpráva", takový malý IC :tongue:
v čem vidíš problém? CS, DM je dost, člověk by se trochu počkal holt no ,ale to mu nebrání v naexpování dopředu, navíc se koukni po hráčích, pro ně to rozhodně nenižádný omezení, na questy snad chodí rádi a když tomu něco čmárneš na IC, tak si v pohodě, stačí trochu hrát ne? vždyť se koukni na forum, tady toho je..
  • 0

#86 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 16:18

Ja ako DM mam taku skusenost, ze aj medzi kamaratmi je niekedy horkost ked jeden dostane od DM viac ako druhy. Odovodnenie ze jeden hral lepsie "RP" mi pride ako scestne, pretoze DM nevidi do hlavy hraca a nevie ako si ten hrac predstavuje svoju postavu. Mozno prave ten mlciaci hrac jednoducho dobre zahral malovravneho pacifistu.
Tiez som zastancom nazoru ze hodnotenie co je dobre a co zle je vzdy subjektivne. Takze DM nikdy nemoze byt na 100% objektivny. Ja osobne sa kamaratim s ludmi ktorych spravanie mi vyhovuje a tak isto aj v hre by sa stalo ze sa DM skamarati s ludmi ktorych styl hry mu vyhovuje a zda sa mu dobry. Tym padom sa dostaneme do stavu ked mam kamaratov, ktorych hra sa mi paci a zaroven im davam vela expov lebo sa mi ich hra paci...

Myslim si ze pridelovanie skusenosti v DnD za "dobre RP" je nevhodne, pretoze ta hra na to jednoducho nieje stavana. Po naozaj mnohych rokoch hrania som sa dostal do stadia, ked hracom davam skusenosti pausalne na konci herneho sedenia. Vsetkym rovnako vela a nezalezi na tom ci boli uspesni, alebo nie.

Ak chcem hrat hru, v ktorej ma byt RP odmenovane, tak jednoznacne siahnem po takom systeme co ma na to vybudovane mechnizmi. Napriklad mnou casto spominany The Shadows of Yesterday, kde postava ma niekolko klucovych chrakterovych crt (Keys), ktore definuju kedy a kolko skusenosti dostane. Je len na hracovy ci sa bude spravat tak aby dostal skusenosti a DM mu do toho nema co hovorit.
  • 0

#87 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 16:21

Zobrazit příspěvek

tak by se misto NPC zneuzili CS na prestupovy questy, aspon by meli nejakou pevnou cast prace kdyz jich je tolik tak by to ani nebyl takovej problem ne?
  • 0

#88 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 16:23

no já to myslim tak, aby projevil nějakou aktivitu v rámci svý postavy, ať už že se přihlásí na quest, nebo že nějaký sám uspořádá, nemusí to být vůbec quests odměnou, klidně může udělat nějkou lumpárnu, neco o sobě napsat...
ale chtěl bych tím zamezit výškyt lidí co forum neviděl ani z letadla a ve hře akorát expí a nebo kraftí, takhle to myslim...
nemůsí vůbec udělat něco úžasnýho a pochopitelnýho, stačí se hovat slušně z hráčskýho hlediska, omezit OOC v situacích, kdy se nehodí...
  • 0

#89 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 16:26

no já to myslim tak, aby projevil nějakou aktivitu v rámci svý postavy, ať už že se přihlásí na quest, nebo že nějaký sám uspořádá, nemusí to být vůbec quests odměnou, klidně může udělat nějkou lumpárnu, neco o sobě napsat...
ale chtěl bych tím zamezit výškyt lidí co forum neviděl ani z letadla a ve hře akorát expí a nebo kraftí, takhle to myslim...
nemůsí vůbec udělat něco úžasnýho a pochopitelnýho, stačí se hovat slušně z hráčskýho hlediska, omezit OOC v situacích, kdy se nehodí...

Zobrazit příspěvek

Co je zle na tom ak niekto nevidel forum? Co je zle na tom ze niekoho bavi expit? Co je zle na tom ak niekoho bavi kraftit? Podla mna DnD je RPG hra ktora bola navrhnuta ako PG hra, tak nevidim dovod preco ho zakazovat.

Příspěvek upravil Mytko: 20.07.2007 16:27

• 0

#90 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 20.07.2007 16:27

tak by se misto NPC zneuzili CS na prestupovy questy, aspon by meli nejakou pevnou cast prace kdyz jich je tolik tak by to ani nebyl takovej problem ne?

Zobrazit příspěvek

čichám správně ironii? protože sem to právě řekl, ona byto ani nebyla zas tolik práce na víc, co sem slyšel tak po questu píšeš přece určitý reference, a "když člověka přes postup" kontaktuje ten a ten, tak uvidíš, jestli se něcoho zúčastnil, zepáš se ostatních, složíte fakta-pro a protia uvidí se... je to otázka čas dost, záleží na tom, jestli chcete mít v hráčskym osazenstvu pořádek a nějaký to sejto na pitomce...
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních