Skočit na obsah

Fotka

Sona Furst

• Zamčené téma Téma je zamčeno
170 odpovědí na toto téma

#61 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 01.07.2007 00:08

Tak za prvy, nerikej mi prosim co mam odpovidat a co ne. Potoze si opravdu myslim ze upirat svou pozornost na cloveka co dela bordel vic, nez na cloveka co se nsazi neco hrat, je jednak ztrata cas a jednak bezvysledny. To co rikas by slo u cloveka, ktery by to vzla jako hru, ne u Soni, ktera by zacla nejspis nadavat a kdyz uz nic tak se na to alespon vyprdla.
A ano, Dm maji moznost vychovavat hrace a utvaret hru, jenze to jde jen u hracu kteri maji snahu neco, ckoliv, zmenit. Sona tu snahu nema podle me.

Zobrazit příspěvek

Moc se omlouvam ze jsem si dovolil pouzit pomerne bezny obrat. Ne, nedovolim si uz ti nic navrhovat, ani v dobrem umyslu. Je to zrejme zbytecnejsi nez se pokusit herne zmenit toho negativne vnimaneho hrace.
Ptam se jen sam sebe, takze bych rad napsal ze nemusis odpovidat. Ale to si nemuzu dovolit ze ano? Je horsi to co dela Sona nebo to co nedelas ty? Zrejme to co dela Sona, kdyz rikas ze by to byla ztrata casu tak mas jiste pravdu. Dm ma vzdy pravdu.
  • 0

#62 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 01.07.2007 00:14

o to vůbec nejde, tady nešlo o RP, ale o notorickýho hajzla, co akorát dělá naschvály
jasně, už sem měl takyvý ty tlachy, ať se všdhno řeší in-game, jenže v době, kdy byl na Soňu vydán zatykač si klíďo stála na námku kraftila (načež sem vlít k Vulkánu, co co tu maj za bordel, samo těch tušim 50k za jakoukoli informaci sem neviděl  :happy: )
prvně je potřeba domlovit se, jestli má cenu vyhlásit jedný postavě válku (prostě pár lidí by jí znepříjemňoval život), když tady se jedná o chování hráče... u toho moc in-game řešení nevidim...
PS:a musíme se zbavit bobra, pak už na to nebude níkdo házet DM a ti budou moc v klidu chodit a tak.. :smile:

Zobrazit příspěvek

To nebyla snaha hajit Sonu, ja ji nemusim ani nahodou. Ja se jen snazil naznacit ze nejake herni tresty by mohly byt mnohem ucelnejsi a smysluplnejsi nez prach obycejny ban a podobne. Jiste, team Dm by musel sesoupat sve prdele z Olympu a udelat neco co nemuzou. Prece je blbost venovat cas hraci ktery przni hru.
Od toho tu DM nejsou.
Proc se nekde objevi jiskricka nadeje a hned vedle ni stoji Gobbo nebo neco podobneho s kyblem vody?
  • 0

#63 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 00:18

Moc se omlouvam ze jsem si dovolil pouzit pomerne bezny obrat. Ne, nedovolim si uz ti nic navrhovat, ani v dobrem umyslu. Je to zrejme zbytecnejsi nez se pokusit herne zmenit toho negativne vnimaneho hrace.
Ptam se jen sam sebe, takze bych rad napsal ze nemusis odpovidat. Ale to si nemuzu dovolit ze ano? Je horsi to co dela Sona nebo to co nedelas ty? Zrejme to co dela Sona, kdyz rikas ze by to byla ztrata casu tak mas jiste pravdu. Dm ma vzdy pravdu.

Zobrazit příspěvek

Nevím co se ti nezdá, někteří hráči jsou fakt ztracený případy a Soňa je jeden z nich. Investovat do něj čas znamená promrhat ho...
  • 0

#64 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 00:21

Nevím co se ti nezdá, někteří hráči jsou fakt ztracený případy a Soňa je jeden z nich. Investovat do něj čas znamená promrhat ho...

Zobrazit příspěvek

No a stejne tak me prijdou nektere zazory Dm jako dost detinske ...
  • 0

#65 Dona Atreid

Dona Atreid

Starší učeň

• Hráč
  • PipPipPip
  • 222 Příspěvků:
  • Interests:Dona Atreid - mladá alicijská krejčí

Odesláno 01.07.2007 06:11

Jen chci řict že mne Soňa nikdy neublížila , naopak když jsem jí požádala tak mi pomohla , a stalo se že mne zavolala a když jsem se omluvila že mne to mrzí ,ale nemam teď fakt čas, řekla že se nic neděje a vše bylo v pohodě. Nikoho se nezastávám říkám jen pravdu ať je jaká je.
  • 0

#66 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 01.07.2007 06:12

cheche, no to mě podrž!

že by si chudinka vylívala zlost na tom že když mě chtěla zabít tak jí to nevyšlo a oddělala se vlastní implozí?
Tady se mrkněte jak Sonička pěkně leží na zemi, poté co šikovně zakouzlila implozi.

Jinak nezbývá než se přidat k těm názorům že tenhle člověk už toho natropil dost a zasloužil by si pěknej pobyt na banánovým ostrově.

Zobrazit příspěvek

Dobre nadavate vsici na Sonu a tim ze si se ukazal jako HOVADO a okradl ji si lepší než ona nebo lepší než to prasaátko Darion? Garrete zrovna tebe chvilku znam a tohle bych od tebe necekal ja nevim ja myslel ze sam opovrhujes okradanim druhych.

Nicmene sem tam sem se Sonou na kordy ale to jsem ja asi se vsema az na vyjimky :smile: se kterejma se proste hadat neda. I se sonou sem si byl schopen zahrat jeste kdyz tu byl taha a nebyl problem
  • 0

#67 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 01.07.2007 06:16

Ja se nechci nikoho zastavat ale vidim to takhle:

1. Sona pokus o RP, Sam ooc hlaska. nasledna smrt (s odporem) tudiz nic proti pravidlum

2. Sam nechut hrat RP, sona ji zabila (s odporem) taky nic proti pravidlum, ale slusni hraci na urovni by mneli respektovat podle mne to, ze nekdo proste nema naladu s nima hrat (to je jen muj subjektivni nazor)

3. Pri opakovanem zabijeni hrace i v RP forme (s ohledem na to ze ten zabijenej hrac nechce hrat vubec s tim vrazdicim hracem) podminecny bann, pri dalsim zabiti ban.

asi takhle nejak bych resil tuhle situaci kdybych byl DM a nikdo by nepotreboval exaltku  :smile:

Zobrazit příspěvek

Jo s tim co jsi napsal Souhlasim taky, ale asi to spravny nebude protoze pak tihle reknou ze ten a ten nesmi zabit toho a toho, ten a ten toho a toho a pak abys zridil 20 clennou kancelar kdo muze koho a koho a kdo koho nemuze
  • 0

#68 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 06:50

Kdyš mě můj spolubojovník tak nějak zapomněl pár dní u teleportujícího se psa u orků, byla to právě malá hodná Soňa, co riskovala šivot, aby mě, neohrošeného hrdinu, zachránila ze spárů té bestie, pak mě nechala, abych si vybral truhlici s pokladem, vyvedla mě ven, pak mě okradla, ne o všechno, a zase odešla:)
  • 0

#69 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 07:47

To nebyla snaha hajit Sonu, ja ji nemusim ani nahodou. Ja se jen snazil naznacit ze nejake herni tresty by mohly byt mnohem ucelnejsi a smysluplnejsi nez prach obycejny ban a podobne. Jiste, team Dm by musel sesoupat sve prdele z Olympu a udelat neco co nemuzou. Prece je blbost venovat cas hraci ktery przni hru.
Od toho tu DM nejsou.
Proc se nekde objevi jiskricka nadeje a hned vedle ni stoji Gobbo nebo neco podobneho s kyblem vody?

Zobrazit příspěvek

jasně, ale to misí druhá strana chtít, musí si uvědomit, co dělá za blbiny a tenhle hráč se toho viditelně drží...
PS: bobr na Olymp! zahrajem si házenou :smile:
  • 0

#70 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 07:53

Pokud tam někdy snda padli slova, ještě nějakej průšvih a končí...
  • 0

#71 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 08:03

Dobre nadavate vsici na Sonu a tim ze si se ukazal jako HOVADO a okradl ji si lepší než ona nebo lepší než to prasaátko Darion? Garrete zrovna tebe chvilku znam a tohle bych od tebe necekal ja nevim ja myslel ze sam opovrhujes okradanim druhych.

Nicmene sem tam sem se Sonou na kordy ale to jsem ja asi se vsema az na vyjimky  :smile: se kterejma se proste hadat neda. I se sonou sem si byl schopen zahrat jeste kdyz tu byl taha a nebyl problem

Zobrazit příspěvek

Ty mas asi stejne zkraty jako ten hrac Soni, co? Ona me napadne, moje postava rozhodnen neni zadnej svatousek a podle tebe jsem hovado co ji vybralo mesec? Uz me nenapadaji slusny slova pro hrace jako je on a trebas i pro takovy omezence kteri vubec nevi o co jde a vykrikuji tady nejaky trapny hlasky o okradani. Laskave se krot, chovas se stejne uboze jako ten co hraje Sonu.
  • 0

#72 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 08:50

Imka na imploze není umění :smile:

Zobrazit příspěvek

za to oddělat se vlastnim kouzlem umění je cheche
  • 0

#73 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 09:43

Nermin je fajn ... :mad:

Zobrazit příspěvek

:smile: :happy:
  • 0

#74 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 09:54

Ty mas asi stejne zkraty jako ten hrac Soni, co? Ona me napadne, moje postava rozhodnen neni zadnej svatousek a podle tebe jsem hovado co ji vybralo mesec? Uz me nenapadaji slusny slova pro hrace jako je on a trebas i pro takovy omezence kteri vubec nevi o co jde a vykrikuji tady nejaky trapny hlasky o okradani. Laskave se krot, chovas se stejne uboze jako ten co hraje Sonu.

Zobrazit příspěvek

To musim potvrdit, neumim si predstavit aby Skald nechal lezet mesec na zemi a v klidu bez uhlodanyho svedomi odesel...tady je totiz zasadni rozdil, Sona okrada OOC pro potechu vlastniho ega (mluve o hraci) a u Garreta je to RP, kdy tiefling a penize, je jako Romeo a Julie :smile:
  • 0

#75 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 11:34

Jak poznám, když mi někdo vybíli inventář pro potěšení vlastního ega, a někdo v rámci RP?
  • 0

#76 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 12:22

Jak poznám, když mi někdo vybíli inventář pro potěšení vlastního ega, a někdo v rámci RP?

Zobrazit příspěvek

Musis bejt sam dost RP :smile:

Ted vazne...da se to poznat i z hrani pred zabitim, i to jak te o penize obere...pak i, kdyz hrajes delsi dobu, vis uz kdo jak hraje a proc to hraje :happy:
  • 0

#77 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 12:46

Zobrazit příspěvek

freppi ja si nemyslim ze jsi neinteligentni clovek, tak proc se nekterymi vetami mocí mermo snažíš ze sebe takového dělat?
  • 0

#78 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 15:20

No tak sleduju vývoj tohohle topicu a pochopila sem jedno a to,že pokud se mnou nebude někdo chtít hrát RP tak mu hodím odpor normálně ho kuchnu a jsem bez postihu...nebo jste to vy ostatní pochopily nějak jinak než já? :smile:
  • 0

#79 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 01.07.2007 15:42

No tak sleduju vývoj tohohle topicu a pochopila sem jedno a to,že pokud se mnou nebude někdo chtít hrát RP tak mu hodím odpor normálně ho kuchnu a jsem bez postihu...nebo jste to vy ostatní pochopily nějak jinak než já? :smile:

Zobrazit příspěvek

jo. protoze ty narozdil od Soni nevis, kdo ma na uctu zaparkovanou exaltku. :happy:
  • 0

#80 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 01.07.2007 15:56

Sonu znam dlouhou dobu a nemam s ni(m) jako hracem jedinou spatnou zkusenost.(ani jsem nebyl zadne svedkem).
Za sebe muzu rict, ze pouze ty dobre.

p.s.
Lide zacinaji trochu zapominat, ze tohle je online svet kde je hrani (zadarmo) privilegiem, a nemaji zadne pravo si vybirat s kym chteji nebo nechteji hrat. To zavisi ciste na druhe strane zda-li to bude akceptovat nebo nikoliv. Porusuji-li se vsak pravidla, situace je pak jina... .

• 0

#81 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 01.07.2007 18:00

Zobrazit příspěvek

:happy: Ano ty jsi hned lepsi jak jsi ho okradl ted uz to vim a ani o tobe si nedelam zadny iluze, osobne tedy doufam ze kdyz mu to nevyslo tehdy, priste ze mu to vyjde bobku :smile: čau
  • 0

#82 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 19:21

koukam ze se tu vubec nic nezmenilo. Se sonou nemam jedinej kladnej zazitek. A je tu porad jen proto ze ma kamarady a ze prevazujou ti lidi se kterejma je za dobro nad tema co je podrezava. I kdyz tyhle dve skupiny se v nazoru na tuhle neshodnou :/
  • 0

#83 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 20:21

Zobrazit příspěvek

Jaký zas postihy...to že někoho prostě zabiješ neni nic hroznýho...jste z tý démony už náký rozmazlený, vás někdo sundá a brečíte- když si vzpomenu já na silativ tak to je pak jiná když jí potkáš 3X denně:D
  • 0

#84 Werewolf

Werewolf

Starší mistr

• DM
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 21:48

Jaký zas postihy...to že někoho prostě zabiješ neni nic hroznýho...jste z tý démony už náký rozmazlený, vás někdo sundá a brečíte- když si vzpomenu já na silativ tak to je pak jiná když jí potkáš 3X denně:D

Zobrazit příspěvek

Tak si bež hrát tam co je to normální a nepruzuj tady :smile:
  • 0

#85 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

Odesláno 01.07.2007 23:13

Hm, myslim ze problem nieje v hracoch co zabijaju ale v svete demony. V rozumne fungujucom svete skor ci neskor masovy vrah, drzi zlodej na seba prilakaju pozornost miestnych vladcov. Tyto vladcovia potom s dotycnym jedincom podla svojich moznosti skaredo zuctuju. Takze kazdy jednotlivec vie, ze sa moze dat na krive chodnicky, ale je riziko ze sa bude hupat na vetve (ze bude lamany na kolese, staty, nabodnuty nakol, zhnije vo vezeni, ...). Tu na demone nasi zlocinci nemaju dovod mat nejaky pud sebazachovy, nehrozi im tu realne ziadne riziko, takze mozu slobodne zabija, kradnut, terorizovat.

Myslim, ze na to aby sa nieco zmenilo k lepsiemu by museli existovat nejake zakony (to je praca pre Lordov), ktore by urcovali nejake pravidla a myslim ze lordi by mali mat moc tieto pravidal presadozvat silou. Mali by mat moc trestat sposobom, ktori BUDE zlocincovi vadidt. Napriklad by ho maly mat pravo zavriet na tyzden do vezenia z ktoreho sa NEDA utiect. Alebo by mu mali mat pravo skonfiskovat majetok.
Myslim, ze potom by si kazdy rozmyslel ci bude robit zlocinca...
Myslim ze Lordi a ochrancovia by mali mat pravo nastavovat (a rusit) hladanym osobam frakciu na rebel/zlocinec, aby ich straze zadrzali az sa ukazu v meste. Zadrzali vo vezeni z ktoreho sa neda dostat za par supov.

Hracom, ktory by podla nazoru DMs prinasali ostatnym zabavu, by mohli pomoct von prave DMs. Notoricky otravovaci zivota by tam zkysli az do doby nez by nad nimi Lordi vyniesli rozsudok.
  • 0

#86 Shantee

Shantee

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 32 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 02:04

... V rozumne fungujucom svete skor ci neskor masovy vrah, drzi zlodej na seba prilakaju pozornost miestnych vladcov. Tyto vladcovia potom s dotycnym jedincom podla svojich moznosti skaredo zuctuju. ...

Zobrazit příspěvek

Ano, to je pěkný nápad, jenže..
to by musel někdo ten zločin nahlásit.. a vzhledem k tomu, že oběť si přece nemůže pamatovat, kdo jí zabil, je to trošku problém..
Kdyby se našel svědek a zločin (vraždu, krádež) ohlásil, dá se s tím něco dělat, ale takhle asi bohužel ne..

Jinak s těmi zákony souhlasím, je chyba že tu ještě nejsou..
  • 0

#87 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 07:25

Jak se někdo může bát vězení, když se nikdo nebojí ani smrti?:) Vrazi zde existují jen v IC sekci;) Když někdo někoho někde kuchne, nemůže být vrah, když za pět minut ta postava běhá po městě....a může klidně řvát paradoxní "zabila mě Sona"
  • 0

#88 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 07:26

..
aby ich straze zadrzali az sa ukazu v meste. Zadrzali vo vezeni z ktoreho sa neda dostat za par supov.

Zobrazit příspěvek

a to každej strážník dostane fotky zločinců/rebelů , že hned každýho pozná ?
  • 0

#89 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 07:49

a to každej strážník dostane fotky zločinců/rebelů , že hned každýho pozná ?

Zobrazit příspěvek

*posílá fotku Jerryho*
  • 0

#90 Ran Cernobog

Ran Cernobog

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 531 Příspěvků:

Odesláno 02.07.2007 07:55

... oběť si přece nemůže pamatovat, kdo jí zabil, ....

No ja si myslim ze si to klidne zase pamatovat muze, proc by ne. Nikde neni stanoveno, kolik minut nebo hodin pred smrti si dotycnej nesmi pamatovat.

Jinak uz sem to psal, ale tihle vrazi se daji resit primo ve hre, je to navic zajimave spestreni, hon a nasledny soud s nima, a trest uz nemusi byt problem. Za asistence dm, kterych je tu ted dost, se da s dotycnym udelat cokoliv.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních