Shifter detailne
Započal
Host_vojty_*
, 16.06.07 21:38
64 odpovědí na toto téma
Odesláno 06.09.2007 15:58
huh tak to je na me moc
to je trosku silna kava na me bavime se furt jeste o hre nebo jsem ztratil nit uvah jen ja?

Odesláno 07.09.2007 08:13
..
Nebolo by jednoduchsie proste uznat, ze na Demone je ten tvoj risen v PvP k nicomu, nez sa tu snazit silou mocou presviedcat o opaku a zavadzat systemy boja, ktore predpokladaju ze super je hlupacik alebo argumentami ze risen je super len sme na zlom serveri? Proti NPC moze obcas aj hviezdit, ale na adamantiovej Demone, kde tretina su klerici, dalsia tretina magovia a zvysok vie pouzivat svitky, si jednoducho ani neskrtne.
Odesláno 07.09.2007 11:59
To není můj risen, byl tu dotaz jestli se dá poskládát, dá se to i hrát.
Souper je hlupacik - přesně takhle si představuji postavu "se sonickym kladivom, nastavenym power attackom a "takmer nevyuzivanou" divine favor + svitky s ts a healem".
Divný, že v diskuzi o pm spammerovi vytahuješ rdd s obouručákem co se vrací z výpravy na verdicite, tady vytahuješ postavu "se sonickym kladivom, nastavenym power attackom a "takmer nevyuzivanou" divine favor + svitky s ts a healem" jaký antibuild vytáhneš příště ?
(rovnou napiš do diskuze o mádovi, že máš rakshu s imkou na death magic, ke zlodějovi, že máš TS + IGMS a u rakshi se pochlub, že máš kuši a scarab of blessing)
Heal - risen má vlastní str a cons a já si nebudu brát featy EDR, takže si dám všechny body do dex. Tím samozřejmě snížím riziko healu.
Ale vůbec nepochybuji o tom, že když v mantorově světě uvidí klerik lvl 11 risena lvl 30, tak ho dostane healem
Souper je hlupacik - přesně takhle si představuji postavu "se sonickym kladivom, nastavenym power attackom a "takmer nevyuzivanou" divine favor + svitky s ts a healem".
Divný, že v diskuzi o pm spammerovi vytahuješ rdd s obouručákem co se vrací z výpravy na verdicite, tady vytahuješ postavu "se sonickym kladivom, nastavenym power attackom a "takmer nevyuzivanou" divine favor + svitky s ts a healem" jaký antibuild vytáhneš příště ?

Heal - risen má vlastní str a cons a já si nebudu brát featy EDR, takže si dám všechny body do dex. Tím samozřejmě snížím riziko healu.
Ale vůbec nepochybuji o tom, že když v mantorově světě uvidí klerik lvl 11 risena lvl 30, tak ho dostane healem

Odesláno 07.09.2007 16:04
To ze ti na tvoje buildy pisem , ake a kde maju problemy predsa nie je nic zle. Presne ako pises za a proti. Moj prvy prispevok bol, ze to ma slabe AC co je jednoducho tak, a v encouteroch kde je AC treba a nedokaze to kompenzovat spasou a inym pohltenim bude mat problemy.
To ty mas problem jednoducho priznat , ze ten buid je urceny na to na co je a snazis sa vymyslat krkolomne sposoby ako prezije povedzme PvP na ktore sa nehodi a pritom predpokladas ze za supera budes mat nejake drevo.
V mojom svete maju buildy svoje urcenie a svoje plusy s minusmi, v tvojom vysnenom zvladaju vsetko a kazdu situaciu.
To ty mas problem jednoducho priznat , ze ten buid je urceny na to na co je a snazis sa vymyslat krkolomne sposoby ako prezije povedzme PvP na ktore sa nehodi a pritom predpokladas ze za supera budes mat nejake drevo.
V mojom svete maju buildy svoje urcenie a svoje plusy s minusmi, v tvojom vysnenom zvladaju vsetko a kazdu situaciu.
Odesláno 07.09.2007 17:14
Risen má DR 15/+3 , to se stackuje se spásou, a nic mu nebrání sehnat si něco lepšího.
A pokud na démoně pobíhají npc, co dávají 50 dmg na zásah, není problém udělat si dd risena s 33/- na bludgeoning, 66/- na zbytek.
Ten snad ustojí i zabijáka s kladivem
A k problémům co tu píšeš:
1/4 se dá snadno eliminovat
1/4 je založena na tom, že postavy si nosí set všech svitků, aby byly připraveny.
1/4 jsou nesmysly.
1/4 má nějaké opodstatnění, stejně jsi ještě nenapsal největší slabinu risena
Krkolomné způsoby - to s tím hide a ms jsem nevymyslel já, to je celkem běžné na jiných serverech, a zrovna na servru kde platí "TS, nebo nevidíš" to bude slavit úspěch. Druidovy buffy dávají +24hide +4 ms, takže by risen mohl mít i větší hide než zloděj.
A pomocí Animal empathy může zkusit najít něco, na co nestačí aní postavu "se sonickym kladivom, nastavenym power attackom a "takmer nevyuzivanou" divine favor
A pokud na démoně pobíhají npc, co dávají 50 dmg na zásah, není problém udělat si dd risena s 33/- na bludgeoning, 66/- na zbytek.
Ten snad ustojí i zabijáka s kladivem

A k problémům co tu píšeš:
1/4 se dá snadno eliminovat
1/4 je založena na tom, že postavy si nosí set všech svitků, aby byly připraveny.
1/4 jsou nesmysly.
1/4 má nějaké opodstatnění, stejně jsi ještě nenapsal největší slabinu risena

Krkolomné způsoby - to s tím hide a ms jsem nevymyslel já, to je celkem běžné na jiných serverech, a zrovna na servru kde platí "TS, nebo nevidíš" to bude slavit úspěch. Druidovy buffy dávají +24hide +4 ms, takže by risen mohl mít i větší hide než zloděj.

A pomocí Animal empathy může zkusit najít něco, na co nestačí aní postavu "se sonickym kladivom, nastavenym power attackom a "takmer nevyuzivanou" divine favor

0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních