Mas recht, vyhovuje a vyhovovalo mi to i v dobach kdy jsme hrali spolu :) Holt jsem uz starsi kus a trinactilete dite me muze jen skutecne tezko nejak rozhodit. Pokud me oznaci za nooba, je to jeho vec ne moje, ja si jeho nazory na okoli nekupuju ani mu svoje neprodavam :)ano, dokonce tak dobre, ze nekteri hraci se po demone chvili toulaji sami, znechuceni 13. letyma deckama kteri jim nadavaji do noobu protoze se snazili rpovat a pak znechucene server opousteji...podle me je cesta do riti cesta kterou demona jde uz delsi cas-cesta ktera otevira zabavu metagamingu a powergamingu a vsechno ostatni se snazi v zarodku udusit...ale deekinovi to asi vyhovuje, protoze tu vsichni maji svoji volnost
A navic, za tu dobu co tu hraju jsem videl spoustu hracu kteri zacinali jako ty deti co popisujes a po case se z nich stali lidi co je s nima radost hrat. Pravdepodobne proto ze potkali nekoho kdo jim ukazal typ zabavy kterej se jim libil vic a zacali tak hrat. Nekdo z tech kteri se netoulali sami a po chvili neodesli znechuceni :)