Skočit na obsah

Temný Kult Drowů

• Please log in to reply
153 odpovědí na toto téma

#61 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 12:02

ano, dokonce tak dobre, ze nekteri hraci se po demone chvili toulaji sami, znechuceni 13. letyma deckama kteri jim nadavaji do noobu protoze se snazili rpovat a pak znechucene server opousteji...podle me je cesta do riti cesta kterou demona jde uz delsi cas-cesta ktera otevira zabavu metagamingu a powergamingu a vsechno ostatni se snazi v zarodku udusit...ale deekinovi to asi vyhovuje, protoze tu vsichni maji svoji volnost

Zobrazit příspěvek

Mas recht, vyhovuje a vyhovovalo mi to i v dobach kdy jsme hrali spolu :) Holt jsem uz starsi kus a trinactilete dite me muze jen skutecne tezko nejak rozhodit. Pokud me oznaci za nooba, je to jeho vec ne moje, ja si jeho nazory na okoli nekupuju ani mu svoje neprodavam :)
A navic, za tu dobu co tu hraju jsem videl spoustu hracu kteri zacinali jako ty deti co popisujes a po case se z nich stali lidi co je s nima radost hrat. Pravdepodobne proto ze potkali nekoho kdo jim ukazal typ zabavy kterej se jim libil vic a zacali tak hrat. Nekdo z tech kteri se netoulali sami a po chvili neodesli znechuceni :)
  • 0

#62 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 12:04

Amen. A počkejte až tohle omezování osobní svobody a vnucování vašeho stylu hry zblikne Ariadna  :grin: , už se těším na odpoledne popřípadě zítřejší dopoledne v práci. Doporučuji na takovéto témata rezignovat, vůbec nikam to nevede, já rezignoval pravda brzo, ale za to se zdravím rozumem. Práci zdar.

Edit : sakra než jsem to doťukal už je tu

Zobrazit příspěvek

fajn. dokazes me teda treba ty vysvetlit, v cem ti vadi hrac, ktery ti treba jednou napise tell, ty ho odignorujes a uz ho pak v podstate nepotkas a nevyhledavas ho ?
porad jen reci, jak to tu neni dost erpe , a ze to kvantum hracu co tu je je vlastne nanic a neda se s nim erpovat.
Proc nejste videt na equilibrii ? To je podle me nejkvalitneji udelany NWN svet a urcite vam tam nikdo nezkazi erpovani a urcite vam to tam nebude lagovat . :grin:
  • 0

#63 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 12:05

Pravdepodobne proto ze potkali nekoho kdo jim ukazal typ zabavy kterej se jim libil vic a zacali tak hrat.

Zobrazit příspěvek

mozna ale to nebyly decka co by meli lvl 30 a zajimali se jen o equip, hrac ktery z decka vyroste v toho "se kterym je radost hrat" nema postavu na 30 protoze prokoukne vetsinou mnohem driv
  • 0

#64 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 12:07

fajn. dokazes me teda treba ty vysvetlit, v cem ti vadi hrac, ktery ti treba jednou napise tell, ty ho odignorujes a uz ho pak v podstate nepotkas a nevyhledavas ho ?

protoze tu neexistuje ignore list a kdyz me nedavno estfeal spamoval, nadaval a rikal jak me on a jeho kamaradi sejmou mel jsem chut tu s tim taky seknout

porad jen reci, jak to tu neni dost erpe , a ze to kvantum hracu co tu je je vlastne nanic a neda se s nim erpovat.
Proc nejste videt na equilibrii ? To je podle me nejkvalitneji udelany NWN svet a urcite vam tam nikdo nezkazi erpovani a urcite vam to tam nebude lagovat . :grin:

Zobrazit příspěvek

protoze equilibr je posahanej technicky
  • 0

#65 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 12:22

Zobrazit příspěvek

Na úvod, nemám v úmyslu se s tebou dohadovat. A abych ODPOVĚDĚL na dotaz (nerad bych byl za hulváta co neodpoví), v první části se ptáš na to s tellem - vůbec nijak, horší je to že se to neustále opakuje - při každém nalogování hry ..... lvl?, klerik?, kovář?, nezajdem na exp? ......a mnoho jiných. Aniž bych chtěl NĚKOMU DIKTOVAT SVŮJ STYL HRY mám raději když se to řeší při potkání alespoň trochu přijatelnou formou, vždyť přece toho hrdinu ani neznám a on mi píše, že? :grin: Pravda, že na telly reaguji je jen moje blbost a následky si pak nesu sám, ignorace je mnohem lepší řešení. Proč jsme na Demoně? Nelehká otázka, asi proto, že je to nejprofláknutější modul NWN u nás, je na ni snadný přístup, byla první na co jsme narazili a tom zástupu hráču se dá najít několik lidí kteří mi vyhovují pro odpočinek a zábavu po dni v práci.
  • 0

#66 Host_Kakashi_*

Host_Kakashi_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 12:42

kua... ehm teda tolik prispevku sem necekal
  • 0

#67 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 12:46

Jinak to že je Démona populární aj s jedním městem...noo možná ano, ale ona už těží z historické popularity a hlavně z toho že je na gameparku.

Zobrazit příspěvek

Hehe uz to tu je zas :) Kandelabrie na GP neni a je v navstevnosti modulu jasne a dlouhodobe hned druha. Zvlastni je, ze Demona je na GP zaroven s GT, DH, byla tu Validie ale porad z toho GP tezi jenom ta zatracena Demona :) Clovek by rek ze se to casem srovna, bylo tu obdobi lagu, spousta hracu odeslo, lagy Lopajz nakonec zvladnul a ejhle, navstevnost se zase zvedla :) Jestli on ten duvod nakonec nebude nekde jinde nez v GP .)

1.) argumentujes tim ze na demone je porad narvano - myslis ze tu je narvano protoze tu je dost lidi neustale nebo proto ze je demona vybornej svet?
2.) Nutit lidi? Tak snad kdyz jdu hrat na nejaky svet tak se podivam jaky ma pravidla a dodrzuju je.
3.) ad interakce - to je dozajista vyborne reseni. Ale myslim ze by snad bylo lepsi kdyby se dalo interakcit se vsema a ne jen s par kamosema se kterejma vis ze se da hrat. O co by bylo lepsi hrat se vsema nez jen s partou kamosu?

Zobrazit příspěvek

1. Narvano je proto, aspon dle meho nazoru, ze tu lidi proste bavi hrat :)
2. Ano nutit lidi. Sam to pises ze nutit. Proste koncept a zamer modulu je takovej jakej je uz od Jindry. A podle bodu jedna se to zda jako celkem uspesnej smer. Toz mi neni jasne, proc zgruntu predelavat koncepci modulu ktera zjevne funguje, navic s prihlednutim k faktu, ze - na GP (!) jsou dva dalsi moduly co maji pouzitelnych mest jak malych psu a lidi tam zjevne hrat tolik nebavi. Jenom kvuli tomu ze tvrdis, na zaklade sve domenky, ze by to jako bylo lepsi?
3. Jo bylo by to lepsi. Taky by bylo lepsi kdybych nemusel pracovat a dostaval pravidelne rentu :) To by bylo rozhodne lepsi. Pruser je, ze svet neni takovej jakej ho chceme mit .)
  • 0

#68 Host_Kakashi_*

Host_Kakashi_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 12:48

a ztou alicii bych to jeste domyslel ch¨tel bych to rozjed po prazdinach a to ze okradam ldi na trhu pri kvestu potvrzuje ze hrat za drowa mi pujde :)
  • 0

#69 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 12:51

a ztou alicii bych to jeste domyslel ch¨tel bych to rozjed po prazdinach a to ze okradam ldi na trhu pri kvestu potvrzuje ze hrat za drowa mi pujde :)

Zobrazit příspěvek

Gobbo
Při kvestu, většího nebo menšího, se (alepson pod moji taktovkou) bude orkadat jedine herne, tedy Rp stylem. Kdokoliv, kdo bude "lootit" mrtvoly hracu na to dojede dost skarede. At uz tim ze mu seberu nejaky itemy nebo par levliku.

doufám že ot bylo RP :)
  • 0

#70 Host_Kakashi_*

Host_Kakashi_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 12:51

a ktomu jednoho pekne zlyho drowa uz mam nechtejte abych seznamil :ú)
  • 0

#71 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 12:53

Zobrazit příspěvek

Heh to ty co má ode mě slíbeno býti nakopán do tamburýny. Že se nestydíš holomku jeden, do šatlavy či na pranýř s tebou.

Edit.: P.S. a velmistru Tanurovi koukej vrátit všechno co si napíše nebo se týden budeš vozit na jeho poníkovi ..................v kufru
  • 0

#72 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 13:03

a to ze okradam ldi na trhu pri kvestu potvrzuje ze hrat za drowa mi pujde :)

Zobrazit příspěvek

:grin: Podle me to potvrzuje neco krapet jinyho. ..
  • 0

#73 Host_Kakashi_*

Host_Kakashi_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 13:04

Heh to ty co má ode mě slíbeno býti nakopán do tamburýny. Že se nestydíš holomku jeden, do šatlavy či na pranýř s tebou.

Edit.: P.S. a velmistru Tanurovi koukej vrátit všechno co si napíše nebo se týden budeš vozit na jeho poníkovi ..................v kufru

Zobrazit příspěvek

co sem vzal tobe ?
  • 0

#74 Host_Kakashi_*

Host_Kakashi_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 13:06

a ktomu mi odebrali lvl za to ze sem nelhahl ze sem to slohnul a dalsi lvl za to ze mne trestalo naky DM :) takze sem dostal trest az az
  • 0

#75 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 13:06

To je jedno co jsi mu vzal. Okradani pri kvestu na trhu je neco jako drowi maturita. Bez toho nemuze bejt zadnej drow tim spravnym drowem. Ted se zbejva jenom tesit na oznamkovani od DMs :)

edit: aha tak uz probehlo :)

Jo a mimochodem, kazdej spravnej drow ma v adresari nwn smazanej soubor nwnmain.exe ale to vis ne?

Příspěvek upravil Deekin: 12.06.2007 13:11

• 0

#76 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 13:07

co sem vzal tobe ?

Zobrazit příspěvek

mě nic já to ustál .... jen jsem koukal a nevěřícně :grin:
  • 0

#77 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 13:09

Zobrazit příspěvek

a ktomu jednoho pekne zlyho drowa uz mam nechtejte abych seznamil :ú)

Zobrazit příspěvek

:grin:

drow ≠ PK
  • 0

#78 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 13:10

Koncepce modulu jako takovýho je výborná. Démona má kouzlo, kvůli kterýmu se sem lidi rádi vracejí i po dlouhý době. Mluvím o Démoně jako modulu. Jedno město, poměrně malý počet lokací, kde pravidelně někoho potkáte. To je to, co dělá Démonu Démonou. Máte dojem, že tenhle modul žije. Problém Démony je v jejím pojetí jako serveru, kde si každej může hrát jak chce. To by bylo rozhodně dobrý, kdyby to ovšem neznamenalo omezování hráčů, kteří chtějí zažít při hraní něco víc než jen "expení" a kraft. V momentě, kdy je jedna skupina lidí omezována druhou, ztrácí pro ně Démona kouzlo a chtějí to změnit. A je to pochopitelný.

Jediným řešením je složit se na server, kde by paralelně běžela Démona jako RP svět. Věřím tomu, že by si svý hráče, DMs i WBs našla.
  • 0

#79 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 13:11

To je jedno co jsi mu vzal. Okradani pri kvestu na trhu je neco jako drowi maturita. Bez toho nemuze bejt zadnej drow tim spravnym drowem. Ted se zbejva jenom tesit na oznamkovani od DMs :)

Zobrazit příspěvek

Jojo dostal 2- ...teda -2 :grin:
  • 0

#80 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 13:15

Koncepce modulu jako takovýho je výborná. Démona má kouzlo, kvůli kterýmu se sem lidi rádi vracejí i po dlouhý době. Mluvím o Démoně jako modulu. Jedno město, poměrně malý počet lokací, kde pravidelně někoho potkáte. To je to, co dělá Démonu Démonou. Máte dojem, že tenhle modul žije. Problém Démony je v jejím pojetí jako serveru, kde si každej může hrát jak chce. To by bylo rozhodně dobrý, kdyby to ovšem neznamenalo omezování hráčů, kteří chtějí zažít při hraní něco víc než jen "expení" a kraft. V momentě, kdy je jedna skupina lidí omezována druhou, ztrácí pro ně Démona kouzlo a chtějí to změnit. A je to pochopitelný.

Jediným řešením je složit se na server, kde by paralelně běžela Démona jako RP svět. Věřím tomu, že by si svý hráče, DMs i WBs našla.

Zobrazit příspěvek

Beeboowe a existuje nějaký reálný odhad ceny nového servru pro Demonu 2 s krycím označením RP. To aby jsme mi tlučhubové věděli co by ten špás stál.
  • 0

#81 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 13:26

Jo a mimochodem, kazdej spravnej drow ma v adresari nwn smazanej soubor nwnmain.exe ale to vis ne?

Zobrazit příspěvek

:grin: :grin:
  • 0

#82 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 13:36

Já se v tomhle nevyznám. Nevím, co je potřeba a kolik by to mohlo stát. Myslím ale, že to nebude nějak závratná částka, na kterou by se pár lidí, kteří si chtějí takovou Démonu zahrát nesložilo. :grin:

Prvotně by bylo třeba získat souhlas odpovědnejch lidí s využitím modulu Démony pro druhej server.

Otázky ohledně toho, co je dost RP a co už není RP jsou nasnadě, ale představa je taky celkem jasná. Nikdo nemá potřebu z Démony dělat HC RP server. Od toho tu je Equilibrie. Absolutní zákaz ooc by taky nebyl potřeba, protože by tam hráli jen lidi, kteří rádi hrajou RP a právě v tom spatřujou kouzlo týhle hry. Ariadna tady v jiným topicu nastínila i cestu, jakou by se měla taková Démona ubírat. Zcela jasná podpora RP. Ať už co se XP týče nebo různejch custom itemů apod. Podle mě je to způsob jak ocenit hráče a ocenění by mělo odpovídat tomu, jakým způsobem příspívaj k atmosférě modulu.
  • 0

#83 Host_Kakashi_*

Host_Kakashi_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 16:47

Zobrazit příspěvek

jojo jo jasne too si muzu odstranit celi nwn ne :grin:
  • 0

#84 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 17:39

jojo jo jasne too si muzu odstranit celi nwn ne  :grin:

Zobrazit příspěvek

Jasne ze muzes :)
  • 0

#85 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 12.06.2007 17:54

jo tenhle dalamaruv argument me taky zarazil...ale on kdyz je rozcilenej tak se mu trochu pletou slova, chtel tim rict to ze kvantita ne vzdy znamena kvalitu

Zobrazit příspěvek

to se pletes ucení velkého bratra stanovilo kvantitu za novou kvalitu
  • 0

#86 Host_Kakashi_*

Host_Kakashi_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 19:35

nevim spolecenstvo mne taky napadlo ale nak se mi nechce kopirovat film
  • 0

#87 Host_Kakashi_*

Host_Kakashi_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 19:38

a 5 drowu jako temnej kult by byl dobrej nemuselo by to byt proti alicii a proste potom udelat nakou velkou bitvu a tak
  • 0

#88 Ararat

Ararat

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 470 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 20:13

Teda, začínám si pomalu myslet, že tenhle topic nebyl myšlen jako vtip :grin:
  • 0

#89 Host_Kakashi_*

Host_Kakashi_*
  • Host

Odesláno 12.06.2007 20:52

Zobrazit příspěvek

Sis myslel ze je :D
  • 0

#90 Dalamar

Dalamar

Starš

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1997 Příspěvků:

Odesláno 12.06.2007 20:58

Zobrazit příspěvek

on tu hlavne jeden clovek furt nechape vo co jde ;)
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních