kazdopadne, zatim je to fake.. btw nejdriv vyjde rip, pak dyvko ;). sic nevim proc to tak delaj.. ale budiz jim cyberprostor lehkej. zatim vysla akorat hra ktera je na mrte druhu konzoli, doporucuju netahat. pripadne sledovat nejakej ten w a r e z blog, nforce.nl ci tak podobne kde sou ukazane novinky co vysly.právě proto bych se na to rád podíval nejdřív doma, protože zatím se mi z filmů opravdu líbíla trojka, Cuaron u toho měl zůstat (pro dobro věci), čtyřka se mi nelíbila vůbec...

Filmy na pozrenie
#61 Host_Jeff Brawo_*
Odesláno 27.06.2007 20:25
Odesláno 27.06.2007 21:14
právě proto bych se na to rád podíval nejdřív doma, protože zatím se mi z filmů opravdu líbíla trojka, Cuaron u toho měl zůstat (pro dobro věci), čtyřka se mi nelíbila vůbec...
presne tak... protoze jedinej Cuaron z nich je reziser, kterej tomu umi dodat stavu.. proste si spravne vybral svoje remeslo

#63 Host_Ammazonca_*
Odesláno 28.06.2007 08:01
Mně osobně se líbily všechny díly, některý víc, některý míň... ale že by vyloženě byl nějaký úplně špatný, to si nemyslím. Všechny měly atmosféru a natáhly mě do děje. Už se moc těším na další díl a těch 150,- za kino rozhodně obětuju. (Pokud nebude jen dabovanejprávě proto bych se na to rád podíval nejdřív doma, protože zatím se mi z filmů opravdu líbíla trojka, Cuaron u toho měl zůstat (pro dobro věci), čtyřka se mi nelíbila vůbec...

Co se týče hry HP, tak já ji přestala hrát v momentě, kdy přešla do 3D.. TO ovládání je na mrtvici, raději jsem to odinastalovala, než bych zuřivostí roztřískala PC.

Odesláno 28.06.2007 08:31
www.bsg.cz
edit:
pak taky adaptace (a knižní originály taky) sfi-fi autora P.K Dicka, z těch lepších bych vyjmenoval Blade Runnera, Minority Report, Výplatu a Temný obraz(Scanner Darkly)
#65 Host_Ammazonca_*
Odesláno 03.07.2007 10:31

Ano, vážení přátelé, dle novinek na www.palacecinemas.cz se bude nový díl Harryho Pottera uvádět v kinech v českém dabingu. Gratulujeme.

Přeji všem stejně nadšeným rychlé a bezproblémové připojení.
Odesláno 03.07.2007 11:40
#67 Host_Ammazonca_*
Odesláno 03.07.2007 11:50
Prej mazlíkuNesmutni mazliku, to je ze začátku, zkus jiná kina, tak do týdne dalšího to ale bude i bez dabingu:)

Odesláno 03.07.2007 12:07
Vzdycky davaji verzi s titulky, zvlast ve Slovanskym dome.Prej mazlíku
No já soudím ze zkušeností se Shrekem... Premiéra byla jak dabing, tak originál a v dalším týdnu už to zkrouhli jen na dabing.. No uvidíme, třeba mě ještě příjemně překvapí.
Oni to tam ted jeste nepisou, ale bude i verze s titulkama, protoze by je jinak lidi ukamenovali. :o)
Ver mi mam to vyzkouseny.

Odesláno 03.07.2007 12:11
hm, a co Kino Sněžník? U nás nevim no, asi si to užiju u svýho domácího pohodlí s poněkud obstarožní kvalitouVzdycky davaji verzi s titulky, zvlast ve Slovanskym dome.
Oni to tam ted jeste nepisou, ale bude i verze s titulkama, protoze by je jinak lidi ukamenovali. :o)
Ver mi mam to vyzkouseny.

Odesláno 03.07.2007 13:01
Odesláno 03.07.2007 13:32
Ten HP veru zle nevypada, osobne se tesim na kouzelnickou bitku, takze vasnostove... kdy razime? :)
Já se těším na tu zlou čarodějku:) ale už nevím, jak se jmenuje:) hraje jí super hérečka a hodně se tam hodí

premiéra je 19.7., což je pátek, ale tuším, že je to jako dycky přelom o půlnoci z čtvrtka na pátek, takže odvážlivci by se mnou mohli jít než se pojede na sraz, nebo se domluvíme na srazu no:)
Jinak já sbírám ještě lidi na Transformers:)
Odesláno 03.07.2007 13:44
jeméno neni podstatný,pro mě je to tlustá zelená ropucha, hlavně se těšim na trénování a setkání v takový tý místnustce, hodně mi to připomínalo prostě tajnou guildu, a pak když všichni krutě natrénovaný se budou bitkovat ...Já se těším na tu zlou čarodějku:) ale už nevím, jak se jmenuje:) hraje jí super hérečka a hodně se tam hodí
![]()
premiéra je 19.7., což je pátek, ale tuším, že je to jako dycky přelom o půlnoci z čtvrtka na pátek, takže odvážlivci by se mnou mohli jít než se pojede na sraz, nebo se domluvíme na srazu no:)
Jinak já sbírám ještě lidi na Transformers:)

Odesláno 03.07.2007 13:48
Odesláno 03.07.2007 14:07
#76 Host_Nitetis_*
Odesláno 03.07.2007 14:10
... takže kdy že je ta titulkovaná verze a kdo že na ní půjde?
Odesláno 03.07.2007 14:10
Tuším myslíte Beatrix? Sestru Siriuse Blacka? :)
jo myslím že jo:)
máslo: je to v tomto díle, čtyrka byla ohnivý pohár;)
nicméně já se těším i na fight Brumbála s Voldemortem a taktéž i jak si pro Brumbála přijdou do té jeho místnosti šéfovské že ho jako odvedou pryč násilím nebo co

#80 Host_Ammazonca_*
Odesláno 07.07.2007 20:41
ja vzdycky radsi koukam doma u kompu,neusinam tolik u toho,lednicku a preso za rohem,kdyz chci na zachod,tak pauznu atdhm, a co Kino Sněžník? U nás nevim no, asi si to užiju u svýho domácího pohodlí s poněkud obstarožní kvalitou

..a pak prijdou likvidacni Magnatovi jednotky technomagu a BOS a bude po vsemjeméno neni podstatný,pro mě je to tlustá zelená ropucha, hlavně se těšim na trénování a setkání v takový tý místnustce, hodně mi to připomínalo prostě tajnou guildu, a pak když všichni krutě natrénovaný se budou bitkovat ...

Odesláno 08.07.2007 09:21
pff a pak příjde Zifnab a jeho drak z toho nadělá sekanou, nebo spíš drak a jeho Zifnabja vzdycky radsi koukam doma u kompu,neusinam tolik u toho,lednicku a preso za rohem,kdyz chci na zachod,tak pauznu atd
![]()
..a pak prijdou likvidacni Magnatovi jednotky technomagu a BOS a bude po vsemna technomagy Harryho grupa nema

Odesláno 23.08.2007 08:03
Odesláno 25.08.2007 08:59
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních