Skočit na obsah

Fotka

Alicie pode palbou

• Please log in to reply
128 odpovědí na toto téma

#61 Jerry

Jerry

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1518 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 18:04

Hergot, teď si uhodil na hlavičku, mno, ale já už na základce končim  (:tongue: / :blushing:) . Naštěstí se chovám oproti svejm vrstevníkům trochu odměřeněji a rozvážněji  :laugh: (teda aspoň doufám)

Zobrazit příspěvek

takže seš nudnej ? :blushing: to si pořád myslím , že je lepší si tu základku užít než zrovna na ní se chovat přesně podle školního řádu :cool:
  • 0

#62 Host_Shini_*

Host_Shini_*
  • Host

Odesláno 30.05.2007 18:14

No, tak prosim, podekujte shinimu, wipe bude.

Zobrazit příspěvek

Dekovat nemusite, staci mi radost z uzitecnosti kdyz jsem dokazal nejaky duvod pro wipe najit.
  • 0

#63 Paldy

Paldy

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 472 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 18:39

takže seš nudnej ? :blushing:  to si pořád myslím , že je lepší si tu základku užít než zrovna na ní se chovat přesně podle školního řádu :blushing:

Zobrazit příspěvek

Nooo, já sem si ve škole dost dovoloval, a po promluvě s učitelským sborem ve sborovně - budou to tak tři tejdny - (naštěstí jen 4 učitelky :laugh: ), jsem se nad svým chováním opravdu zamyslel a tu svou rozvahu přenesl i do školy, to víte po příjímačkách na to člověk už prdí, ale přesto by se měl chovat v normách a nechci dopadnout jako mí kamarádi, jež měsíc (na naší škole jen tři tejdny) před koncem školy vyfasovali dvojky z chování a další na ní mají naběhnuto.
Jinak, trochu jsem vylítnul z topicu :cool:
  • 0

#64 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 30.05.2007 23:59

Wipe bude, čekalo se na pořadnej důvod a ten už máme...Gozer vyhral Elysii...už se jenom čeká až gobbo dojede global quest :blushing:
  • 0

#65 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2007 05:31

Wipe bude, čekalo se na pořadnej důvod a ten už máme...Gozer vyhral Elysii...už se jenom čeká až gobbo dojede global quest  :blushing:

Zobrazit příspěvek

Nemuzes radsi cekat az ty dostanes rozum ?
  • 0

#66 Neon

Neon

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1027 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2007 05:47

Néééé wipe nééé. :cool: :blushing: :blushing:
  • 0

#67 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2007 06:42

Nemuzes radsi cekat az ty dostanes rozum ?

Zobrazit příspěvek

hehe pročpak si zase naSuppenej? že sem si z těch pár vyklepaných jedinců udělal dobrej den, že wipe bude z tak absurdního důvodu? :cool: No ještě že sem nenapsal, že wipe bude kvuli tomu že pepině došli dýně, to bys asi nerozdejchal :blushing:

prober se kámo :blushing:
  • 0

#68 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2007 06:47

prober se kámo  :blushing:

Zobrazit příspěvek

to zbožné přání mám taky, pro tebe. :blushing:
  • 0

#69 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 31.05.2007 07:24

No ještě že sem nenapsal, že wipe bude kvuli tomu že pepině došli dýně, to bys asi nerozdejchal

Zobrazit příspěvek

Kdyz uz jsme u te Pepiny, vcera nemela pul dne zadny proviant :tongue: A to se vymyslela ta paradni vec spani na tri provianty od urciteho lvl, aby si pry hranicari "vydelali" :blushing: Bud tu zadni nejsou a je to pravidlo na dve veci, jenom jsme kvuli tomu nekteri permanentne proviantem pretizeni nebo jsou lini jak selatka a nevari :cool:
  • 0

#70 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2007 07:58

Wipe bude protože se už nedá ve Stromořadu koupit pořádné spodní prádlo a obarvit ho na růžovo....a pak se možná probereme opravdu všichni:)
  • 0

#71 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2007 08:27

hehe pročpak si zase naSuppenej?

Zobrazit příspěvek

Prilis si fandis. Nejak porad netusim z ceho usuzujes ze tvoje prispevky musi nekdo rozdejchavat :)
  • 0

#72 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2007 08:30

Kdyz uz jsme u te Pepiny, vcera nemela pul dne zadny proviant  :cool: A to se vymyslela ta paradni vec spani na tri provianty od urciteho lvl, aby si pry hranicari "vydelali"  :blushing: Bud tu zadni nejsou a je to pravidlo na dve veci, jenom jsme kvuli tomu nekteri permanentne proviantem pretizeni nebo jsou lini jak selatka a nevari  :blushing:

Zobrazit příspěvek

jo já sem línej vařit,ale masa mám dost ,tak si mě najdi a můžeš si navařit sama :)
  • 0

#73 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2007 08:33

Neboj nebudete. WIPE se v nejbližších dnech nechystá, protože k němu není důvod. Opravdu důvodem není, že DM rozběhnou globálnější quest.

Zobrazit příspěvek

co sou to nejbližší dny? :)(to pro mě znamená do neděle ) ..jinak co to napsat spíš takto.

WIPE bude až seshitá chátra postaví stadion :blushing:
  • 0

#74 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 31.05.2007 08:50

To je tak holoto nenažraná chudáček Wries vaří dvě hodiny udělá 250 porcí chutného panu a VY to sežerete za 10 minut a Pepina se těch 10 minut točí jak hadr na holi. :blushing: Dnes večer se loví a vaří tak jest ..... papu bude. Wries

Edit.: Bude chtít nějaká duše krejčovská či platnéřská nějaký kůže, ať zbytečně nevybíjím nějaký druh bez důvodu.
  • 0

#75 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 31.05.2007 09:26

To je tak holoto nenažraná chudáček Wries vaří dvě hodiny udělá 250 porcí chutného panu a VY to sežerete za 10 minut a Pepina se těch 10 minut točí jak hadr na holi.  :blushing:  Dnes večer se loví a vaří tak jest ..... papu bude. Wries

Edit.: Bude chtít nějaká duše krejčovská či platnéřská nějaký kůže, ať zbytečně nevybíjím nějaký druh bez důvodu.

Zobrazit příspěvek

Penelope vezme dietni papu se slevou :blushing:
  • 0

#76 Host_Galain_*

Host_Galain_*
  • Host

Odesláno 31.05.2007 09:56

Penelope vezme dietni papu se slevou  :blushing:

Zobrazit příspěvek

Dobře beru na vědomí .... Penelopka .... pečený bůček, kysané zelí, knedlík. :blushing: ať děvče drobný trochu prožene
  • 0

#77 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2007 15:00

Prilis si fandis. Nejak porad netusim z ceho usuzujes ze tvoje prispevky musi nekdo rozdejchavat :)

Zobrazit příspěvek

Ocividne se ho to dotklo, tak usuzuju z toho ze kdyz me se neco dotkne, tak to rozdejchavam :blushing:
  • 0

#78 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2007 15:03

to zbožné přání mám taky, pro tebe. :blushing:

Zobrazit příspěvek

napodobně. :blushing:

Zobrazit příspěvek

-||-
  • 0

#79 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2007 15:11

blbost, nechci ,aby to tu vypadalo jako v USA :blushing:
edit:co se týče důvodů k wajpu, tak nevidim žádný, řek bych, že pár úprav by se hodilo a dokud nebudou v procesu ,tak neni důvod... spíš bych se zabýval nad prevencí celkýho počtu postav a rychlo expení- zavést něco jako postupové questy a opravdu by to chtělo průběžně po lvlech... dál je tu vidět i nárůst pubertálního hráčstva, protože Demona je pro ně jenom akční server. Možná to chce jinej přistup, obohacovat za RP a potírat OOC... nenapadá mě nic moc účinnýho, jak odradit akční hráče se sklony k PK...wipe nepomůže, lidi týhle věkový kategorie hrajou často, na ZŠ má člověk šíleně moc času, pokud neni úplně tupej ...

Zobrazit příspěvek

jo a chtěl bych se omluvit, že se na Demonu vzdáleně díky mě dostal i Estefal a Galio... jeden ze škodlivejch jevů zakčnělýho serveru.. :blushing:
  • 0

#80 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 31.05.2007 15:26

jo a chtěl bych se omluvit, že se na Demonu vzdáleně díky mě dostal i Estefal a Galio... jeden ze škodlivejch jevů zakčnělýho serveru.. :blushing:

Zobrazit příspěvek

:konnica:
  • 0

#81 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 31.05.2007 15:32

:konnica:

Zobrazit příspěvek

o tobě se moc lepší věci říct nedaj :blushing:
  • 0

#82 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 31.05.2007 17:45

Zobrazit příspěvek

No teda nahodou, Estfealovo IC jsem si s chuti precetl. :konnica:
  • 0

#83 Ali

Ali

Starší mistr

• Rebel
  • 1709 Příspěvků:
  • Interests:.p

Odesláno 31.05.2007 18:55

No teda nahodou, Estfealovo IC jsem si s chuti precetl. :konnica:

Zobrazit příspěvek

ja cetl IC jen od Muhdyho :)
  • 0

#84 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2007 00:05

Ocividne se ho to dotklo, tak usuzuju z toho ze kdyz me se neco dotkne, tak to rozdejchavam  :konnica:

Zobrazit příspěvek

Vidis a me se to zdalo jako poznamka, pronesena s nadhledem a minimalne stejne vtipna jako tvuj predchozi post. Nejak tam tu ocividnost nemuzu najit :)

Jen tak mimochodem, prisuzovani emoci ostatnim a jejich nasledny hodnoceni je hodne lacina a take hodne hloupa diskusni technika, bohuzel na internetu dost rozsirena.
  • 0

#85 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2007 00:55

Vidis a me se to zdalo jako poznamka, pronesena s nadhledem a minimalne stejne vtipna jako tvuj predchozi post. Nejak tam tu ocividnost nemuzu najit :)

Jen tak mimochodem, prisuzovani emoci ostatnim a jejich nasledny hodnoceni je hodne lacina a take hodne hloupa diskusni technika, bohuzel na internetu dost rozsirena.

Zobrazit příspěvek

Promin nemam iq jak ty, promin nemam diderota z teleshopingu, promin nejsem vsevedouci, omlouvam se ze nemam takovej rozhled, snad jednou budu jak ty...ted vazne, proc nejsi v politice? vis vse, na vsechno znas odpoved, mas zenu, dite je ti pres tricet a stejne se snazis poucovat nactilety, mnohdy bych rek ze se v tom i vyzivas, ted opravdu jenom ze zvedavosti proc?
  • 0

#86 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2007 07:10

no predsa ako pisala onehda ariadna "aby jste nezili ve lzi" ...
  • 0

#87 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2007 07:46

A je to tu zas, mudrcové spojme se, pišme duchaplné inteligentní věty a ukažme všem ostatním, že jen my umíme ta nejlepší slovní spojení, která kdy lidská mysl stvořila. Nevinnými náznaky a inteligentní mluvou pojďme posílat oststní do řitě, libozvučným slovním spojením mnoha a mnoha slov ze sebe udělejme hyperintelektuála na vysoké úrovni, který nemusí to a nemusí tamto a všechno myslel jinak,což ten druhý kdo by to řekl, samosebou nepochopil...atp.:) protože my to umíme.

Já se divím, že vás to baví:)
  • 0

#88 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2007 08:33

Tak proč ty se o to taky "snažíš"? :konnica:
  • 0

#89 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2007 08:34

Tak proč ty se o to taky "snažíš"? :konnica:

Zobrazit příspěvek

se nesnaží jemu to jde samo :D
  • 0

#90 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 01.06.2007 08:38

Já se divím, že vás to baví:)

nicou divnuo na tom nevidim, ved teba to evidentne tiez bavi :blushing:
asi by to chcelo viac toho oneho povestneho nadhladu. nikde som totiz nevidela napisane, ze by niekto niekoho niekam posielal. vidim iba polemiku na temu, ako sa tu diskutuje a preco. co je podla mna velmi zaujimavy metapohlad na forum.
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních