systém smrti
Odesláno 28.05.2007 23:20
ono je pravda že očistec je drsnej, však do něj skoro nikdo nechodi a všichni pišou klerikum což je zase moc jednoduchy (proste prijde a resne bez jakekoli penalizace, takze smrt ztraci smysl)
ano, bylo by lepsi kdyby smrt neco znamenala, ale ne v modulu jako je ten nas,protoze tady je desne jednoduchy umrit
rozhodne pro lamu jako jsem ja ano a musite brat v potaz ze polovina lidi co tu hraje jsou na tom stejne jako ja
pokud vetsi postihy za smrt tak zabranit castemu umirani
to co psal glor-smrt=ban na tri dny(protoze to sice neni technicky ban ale nemoznost hrat za postavu tri dny, vetsinou za postavu za kterou hrajete radi a casto docela ban dohani) je zajimava vec ale je to az moc drsny, myslim ze misto dni by stacily hodiny-5-10lvl jedna hodina, 11-20 dve hodiny a 21-30 tri hodiny, to by bylo optimalni +snizit postihy za ocistec s myslenkou ze ocistec ozivi za danou hodinu(dve,tri) s postihem, klerik za stejny cas, bez postihu
Odesláno 29.05.2007 01:09
ježišmarja! ještě že podle navrhu se nikdy nic neuděla...jinak by mě děsily některý věci co tu píšete
ono je pravda že očistec je drsnej, však do něj skoro nikdo nechodi a všichni pišou klerikum což je zase moc jednoduchy (proste prijde a resne bez jakekoli penalizace, takze smrt ztraci smysl)
ano, bylo by lepsi kdyby smrt neco znamenala, ale ne v modulu jako je ten nas,protoze tady je desne jednoduchy umrit
rozhodne pro lamu jako jsem ja ano a musite brat v potaz ze polovina lidi co tu hraje jsou na tom stejne jako ja
pokud vetsi postihy za smrt tak zabranit castemu umirani
to co psal glor-smrt=ban na tri dny(protoze to sice neni technicky ban ale nemoznost hrat za postavu tri dny, vetsinou za postavu za kterou hrajete radi a casto docela ban dohani) je zajimava vec ale je to az moc drsny, myslim ze misto dni by stacily hodiny-5-10lvl jedna hodina, 11-20 dve hodiny a 21-30 tri hodiny, to by bylo optimalni +snizit postihy za ocistec s myslenkou ze ocistec ozivi za danou hodinu(dve,tri) s postihem, klerik za stejny cas, bez postihu
*Vargana dle slunce odhaduje jestli uz je cas jit jako kazdy den touto dobou resnout Voka*

Odesláno 29.05.2007 05:25
Odesláno 29.05.2007 07:30
Odesláno 29.05.2007 07:49
Pokud Vam vadi ress. Dal bych ty kouzla pouze do domeny heal a ostatnim zrusil. Popripade je jeste premistil do 8 a 9 knihy.
Zajimava je i myslenka jakehosi Banu. Rekneme ze dneska postava (neklerik/pal) ztrati na 30lvlu cca 4k xp pri ceste ocistcem pri maximalni sve vire. Coz je postava schopna naexpit rekneme za 45-60 minut. Pak by byla varianta, ze by ta postava stala v ocistci (musela by byt ve hre) a pomalicku by ji klesali XP o ktere prijde a rekneme ze ta stejna postava by se dostala na nulu za 3 hodiny. Takze ma clovek moznost si vybrat. Bud hodinku expi a nebo trci v ocistci. (je me jasne ze by se tam stalo AFK, ale i tak. Nemuzete hrat se svou postavou)
#71 Host_Ariadna_*
Odesláno 29.05.2007 08:07

Tak tu mame uzasny navrh od Dalamara , Scourgeho a Wulfgara, na kterem tvrde pracovali na ICQ . Proc se jeste nerealizoval, na co se ceka ?

Zajimave, jak tu vsichni predestirate sve vize, jakoze smrt nic neznamena, klerici jsou moc dostupni, nikdo se smrti neboji....
Tak proc nejdete ostatnim prikladem? Vsadim se, ze VY si jiste nevolate kdyz umrete nejake 9lvl "pricmrndavace" , ze vy jiste nepouzivate tell.

Co se tyce smrti, tak muj navrh je 50xp/lvl a 10% zlata pri pruchodu ocistcem. Kdo bude chtit, bude si moci na zacatku nastavit postih 10x vyssi : tedy 500xp/lvl a 100% ztrata zlata, aby se citil vic erpe a hratelnejsi.

Odesláno 29.05.2007 08:11
Odesláno 29.05.2007 08:14

Odesláno 29.05.2007 08:14

Odesláno 29.05.2007 08:20
rofl
Tak tu mame uzasny navrh od Dalamara , Scourgeho a Wulfgara, na kterem tvrde pracovali na ICQ . Proc se jeste nerealizoval, na co se ceka ?![]()
Zajimave, jak tu vsichni predestirate sve vize, jakoze smrt nic neznamena, klerici jsou moc dostupni, nikdo se smrti neboji....
Tak proc nejdete ostatnim prikladem? Vsadim se, ze VY si jiste nevolate kdyz umrete nejake 9lvl "pricmrndavace" , ze vy jiste nepouzivate tell.![]()
Co se tyce smrti, tak muj navrh je 50xp/lvl a 10% zlata pri pruchodu ocistcem. Kdo bude chtit, bude si moci na zacatku nastavit postih 10x vyssi : tedy 500xp/lvl a 100% ztrata zlata, aby se citil vic erpe a hratelnejsi.
Ano samozrejme
#77 Host_Gelina_*
Odesláno 29.05.2007 10:39
ress jen v doméně heal..
NPC minikvestíky pro lidi v očistci- typu máš 12 demona hodin na to a to. Splníš s ivolný,nesplníš ztráty XP znáte to :)
proč to píšu..taky chci být chytrá jako ostatní v tomhle topicu

Odesláno 29.05.2007 13:57
no jak už řekl Chu, před wipem to bylo drsný a hodně se asi hulákalo..... na druhou stranu, když sem přišel na Démonu (bude tomu cca rok), tak sem měl pořád v hlavě ty starý tabulky a na respawn sem neklik za žádnou cenu... prostě sem radši čekal na ress, ze strachu. Jenže pak jednou sem čekla nějak dlouho a zrovna sem si blbě nastavil lvl, tak sem teda šel do očistce, že bude relevel a že to nějak přežiju... no a ono ouha, i s pitomou vírou 10 mi to ubralo tak málo xp, že sem zůstal civět ka vyvoraná myš, načež sem se dobrovolně musel respawnout ještě 2x, abych ten relevel měl.. pro mě sou dnešní postihy ubohý, zvlášt při existenci víry na maximu 80%...(který bych dal tak na 20%) a často se nerespawnu kvůli času, jak dlouho mi trvá dojít zase tam, kde sem byl (pokud mám chuť pokračovat..)...ono je pravda že očistec je drsnej...
prostě je to z extrému do extrému, ty lvlový postihy ve spojení s rebelama a řezáním hlav byly až moc, dneska zas se neni moc čeho bát, každej má haldu postav v připadě smrti družiny reloguje...
-cose týče klerika, tak pořád zastávam názor, že řada domény by se měla zrušit, vyprat pár kouzel a tematicky je přidat k použitelnejm doménám (jak říká Gelina, k heal přidat ressy, obnovy a třeba protijedy a odstraňování chorob...) a klerik by měl jenom kouzla svejch domén(absolutní minimum arkanickejch) + míň slotů + pokud AB a dmg boosty, tak jenom na cizí postavy (ať aspoň chodí po dvou

Odesláno 29.05.2007 14:07
Zrušit víru. Já na ni stejně s žádnou postavičkou nemám peníze.
#80 Host_Ariadna_*
Odesláno 29.05.2007 14:12
Odesláno 29.05.2007 14:12
#83 Host_Ariadna_*
Odesláno 29.05.2007 16:16
Ano, pridam moj oblubeny navrh. Permanentna smrt a moznost mat len jednu postavicku na ucte.
Tak permanentní smrt v některých lokacích jsem navrhla už včera v 18.30

A tak to zrekapituluji znovu - systém smrti bych nechala na Démoně jak je jen v několika málo lokacích bych zavedla permanentní smrt s možností následného výše uvedeného dědictví.
Nemusíte se stydět s vyjadřováním podpory této skvělé inovaci

#87 Host_Ariadna_*
Odesláno 29.05.2007 16:18
Tak permanentní smrt v některých lokacích jsem navrhla už včera v 18.30
![]()
A tak to zrekapituluji znovu - systém smrti bych nechala na Démoně jak je jen v několika málo lokacích bych zavedla permanentní smrt s možností následného výše uvedeného dědictví.
Nemusíte se stydět s vyjadřováním podpory této skvělé inovaci
navrhuji, aby tou lokaci s permanentni smrti bylo trziste .

Odesláno 29.05.2007 16:30
Děkuji za podporu * Dělá si malou čárku do deníčku*
Odesláno 29.05.2007 16:32
Když tedy žádáš o to : )Nemusíte se stydět s vyjadřováním podpory této skvělé inovaci
Nechám si zabít 10 postaviček. Má další bude tedy Karel X. S ním budu normálně hrát a až mě omrzí, tak si udělám postavičku novou, Karla XI., a ten dostane 10 předmětů od mé postavičky původní - tedy komplet výbavu : )
Když už support svých nových postaviček, tak zlaťáky v poměru 1:10. Dáš do banky milion a ta ti pak vyplatí 100 tisíc. To by byl, panečku, odliv peněz z modulu. Ať žije zdravá ekonomika!
Odesláno 29.05.2007 16:50
Prosím další pochybnosti? Ráda vysvětlím
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních