Skočit na obsah

Fotka

Hercules

• Please log in to reply
279 odpovědí na toto téma

Anketa: Kto je za to aby mu zrusily banan?? (93 členů volilo)

Kto je za to aby mu zrusily banan??

1. Ano nech mu ho zrusia (14 hlasů [0.21%])

Procento volících: 0.21%

2. Nie bol to blazon neruste mu ho (6662 hlasů [99.69%])

Procento volících: 99.69%

3. Neviem kto to je a je mi to jedno (7 hlasů [0.10%])

Procento volících: 0.10%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

#61 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 11:07

Ono ja som to myslel inak ,ze ja som sa zmenil od roku 2005 niesom taka lama,atd nenadavam jedine co osm robil ze som zabijal..No ale ked sa mam menit ja tak ja vy nie?ved ked som tu hral tiez ste neboli najlepši voci mne :)

Zobrazit příspěvek

na tohle opravdu nemám co říct :wow:
  • 0

#62 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 11:08

Ano, je to len hra a chceme s v nej bavit. Tvoje posobenie na demone do hry moc vela zabavy neprinieslo.
Tak kricim hlasno NIE aj napriek ked si ma nezabil...

Zobrazit příspěvek

zaujimave ze pri kazdej postave ci to bol buurk alebo Lord Balu alebo hercules sa pri tom "q" ako ste ma chytalo tak sa zabaval celi server.Naprklad ked ste ma isli zavret do vezenia herculesa tak na Hb bol celi server a to sa nikomu z Dm nepodarilo uputat celi server .
  • 0

#63 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 11:08

zaujimave ze pri kazdej psotave ci to bol buurk alebo Lord Balu alebo hercules sa pri tom "q" ako ste ma chytalo tak sa zabaval celi server.Naprklad ked ste ma isli zavret do vezenia herculesa tak na Hb bol celi server a to sa nikomu z Dm nepodarilo uputat celi server .

Zobrazit příspěvek

ty si hochu hodne fandis :wow:
  • 0

#64 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 11:10

:D Tak tohle navrhuju jako vtip roku - hadam, ze uz nebude prekonan, prestoze je teprve kveten
  • 0

#65 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 11:12

ty si hochu hodne fandis  :wow:

Zobrazit příspěvek

Pametam si to doteraz.na hb a za HB(aj ekd sa da povedat ze behom 5 sec tam uz boli len mrtvoli ale ale...) uz nevim ako sa ta lokacia volala bolo na jednej strane asi 25 ludi Morina,Pindrusa ci jako sa vola atd a za lokaciou stal Cs Tomi a nejaky trpaslici ktory mi dal potom palarizu z hulky a potom co ma zavreli do basi ale ja som im aj tak zo Sonou Utiekol.
  • 0

#66 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

žádám důrazně aby mu prozatím nebyl dán ban na forum..myslím že do konce pracovní doby se budu výborně bavit :)

jinak je to kluk šikovný..a co všechno pro demonu udělal...a i pochválit se musí sám :))
  • 0

#67 Mytko

Mytko

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1112 Příspěvků:

zaujimave ze pri kazdej postave ci to bol buurk alebo Lord Balu alebo hercules sa pri tom "q" ako ste ma chytalo tak sa zabaval celi server.Naprklad ked ste ma isli zavret do vezenia herculesa tak na Hb bol celi server a to sa nikomu z Dm nepodarilo uputat celi server .

Zobrazit příspěvek

Trochu poupravim moje tvrdenie: "Tvoje posobenie na demone prinieslo viac zlci, nenavisti a zloby ako zabavy."
  • 0

#68 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

ty si hochu hodne fandis  :wow:

Zobrazit příspěvek

Inak zdravim Ex [sedmikráska] :P
  • 0

#69 bratrXana

bratrXana

Velmistr

• Rebel
  • 3142 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 11:13

hele zkus napsat proč by tě měli odbanovat..třeba to pomůže .-)
  • 0

#70 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 11:14

Inak zdravim Ex [sedmikráska] :P

Zobrazit příspěvek

nahodou, bys videl, kolik lidi se o tento titul servalo. :wow:
  • 0

#71 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 11:14

žádám důrazně aby mu prozatím nebyl dán ban na forum..myslím že do konce pracovní doby se budu výborně bavit :)

jinak je to kluk šikovný..a co všechno pro demonu udělal...a i pochválit se musí sám :))

Zobrazit příspěvek

ale prosimta Ban pre mna nic neznamena...uz aj klasa ako Sepha si nevedel pomoct aby mi zabranil na forum tak napisal do upozornenia.
A taky imlozia Master Myridin Clen my vtom určiten nezabrani :D
  • 0

#72 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 11:18

nahodou, bys videl, kolik lidi se o tento titul servalo.  :wow:

Zobrazit příspěvek

Ale beebow neni ani to [sedmikráska] na servery :D
  • 0

#73 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 11:19

hele zkus napsat proč by tě měli odbanovat..třeba to pomůže .-)

Zobrazit příspěvek

Preto ,ze nemas co robit v robote tak cakas nech to napisem aby si sa mohol smiat pri monitere nemylim sa?
  • 0

#74 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Spatna mluva - proc ne...ale ta se prece nevyjadruje hrubkama a chybama v pouzivani shody atp., ne? ;o)

Zobrazit příspěvek

Neříkám, že mi občas taky něco neujede, ale to, co kolikrát pozoruju ve hře nebo na fóru, to je opravdu dobrá soda. Možná to někomu příjde jako malichernost, ale mě to dokáže docela i otrávit třeba pěkný RP, když mám vést rozhovor s někým takovým, kdo dokáže napsat hrubku i ve svým jméně :wow:
  • 0

#75 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

:laugh: :laugh: ...presunte to prosim do "co vas na netu pobavilo" ...nechapu jak muze byt nekdo tak zaslepenej vlastni egem :wow:
  • 0

#76 Wikinka

Wikinka

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 652 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 11:23

Neříkám, že mi občas taky něco neujede, ale to, co kolikrát pozoruju ve hře nebo na fóru, to je opravdu dobrá soda. Možná to někomu příjde jako malichernost, ale mě to dokáže docela i otrávit třeba pěkný RP, když mám vést rozhovor s někým takovým, kdo dokáže napsat hrubku i ve svým jméně  :wow:

Zobrazit příspěvek

Ja jsem teda pomerne hakliva, ale vetsinou to az tolik neresim. Co ale fakt nesnasim, je pseudoargumentace, jak to prece nevadi, "sak je prece dulezyti obsacha zesi rozumyme ne?" :)
  • 0

#77 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 11:25

ale prosimta Ban pre mna nic neznamena...uz aj klasa ako Sepha si nevedel pomoct aby mi zabranil na forum tak napisal do upozornenia.

Zobrazit příspěvek

Hochu ty si vazne komik, tohle povazuji za vtip roku, ktery prekonal tvuj vtip predesly. :wow:
  • 0

#78 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 11:27

Ja jsem teda pomerne hakliva, ale vetsinou to az tolik neresim. Co ale fakt nesnasim je pseudoargumentace, jak to prece nevadi, "sak je prece dulezyti obsacha zesi rozumyme ne?" :)

Zobrazit příspěvek

Hihi, lázka a přatelstvý jsou přece nejdúležitější! :wow:
  • 0

#79 Sepha

Sepha

Cechmistr

• Kronikář
  • 2438 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 11:31

Zobrazit příspěvek

kdyz pro tebe nic neznamena, tak proc tu porad skemras o navrat? ;)
  • 0

#80 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 11:35

kdyz pro tebe nic neznamena, tak proc tu porad skemras o navrat? ;)

Zobrazit příspěvek

No samozrejme hra a forum neni to iste.A ja neskemram vcera sa Merin pytal lopyka ci ma neodbanuje a ten ho poslal za Myrinom a dneska rano tu vidim tento topic.
  • 0

#81 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 11.05.2007 11:40

...niesom taka lama,atd nenadavam jedine co osm robil ze som zabijal...

Lmao, to je spravnej pristup.

:laugh: :wow: :laugh: :laugh: :laugh:
  • 0

#82 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 11:43

Pametam si to doteraz.na hb a za HB(aj ekd sa da povedat ze behom 5 sec tam uz boli len mrtvoli ale ale...) uz nevim ako sa ta lokacia volala bolo na jednej strane asi 25 ludi Morina,Pindrusa ci jako sa vola atd a za lokaciou stal Cs Tomi a nejaky trpaslici ktory mi dal potom palarizu z hulky a potom co ma zavreli do basi ale ja som im aj tak zo Sonou Utiekol.

Zobrazit příspěvek

to kecáš :wow: , jediný, kdo ten masakr přežil, jsem byl já, dlouho jsem tě ukecával zatímco se Lopyk chechtal tomu masakru u sebe doma:D pak jsem se zapomněl a zabil jsi mě:) Holt igms mi vzali víc než 10 HP:)
  • 0

#83 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 11:45

to kecáš :wow: , jediný, kdo ten masakr přežil, jsem byl já, dlouho jsem tě ukecával zatímco se Lopyk chechtal tomu masakru u sebe doma:D pak jsem se zapomněl a zabil jsi mě:) Holt igms mi vzali víc než 10 HP:)

Zobrazit příspěvek

Tak ale to bol Lord balu ale ja hovorim o Herculovy
  • 0

#84 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 11:47

Ja jsem pro odstraneni banu.
Nahodou Vici je schopnej i hrace pobavit a prinest nektere nove prvky do skostnatele Demony.
Ja jsem s nim problemy nemel a kdyz potreboval umravnit tak jsem to s herni postavou udelal.
  • 0

#85 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 11:47

Tak ale to bol Lord balu ale ja hovorim o Herculovy

Zobrazit příspěvek

jo na Hercula si pamatuju i na to se Sonou myslim:) jsme to tak nějak vyřešili a když jsem k tobě přišel do vězení (s vědomím, že tě asi 10 nabušených třicítek hodlá zabít/zabijet jakmile budeš venku), nestačil jsem ani jako strážník něco říct a už tam byla Sona, šup odemknout a pryč:D Byl jsem v šoku z té rychlosti, že jsem ani nezareagoval :wow:
  • 0

#86 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 11:49

jo na Hercula si pamatuju i na to se Sonou myslim:) jsme to tak nějak vyřešili a když jsem k tobě přišel do vězení (s vědomím, že tě asi 10 nabušených třicítek hodlá zabít/zabijet jakmile budeš venku), nestačil jsem ani jako strážník něco říct a už tam byla Sona, šup odemknout a pryč:D Byl jsem v šoku z té rychlosti, že jsem ani nezareagoval :wow:

Zobrazit příspěvek

Jj a potom sme sa skovali do hospody nedaleko slatu.:).Ach to boli zabavne casi..teda aspon ja som sa zabaval.
  • 0

#87 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 11:50

Hercule pust si tohle http://www.lama-tym.unas.cz/
  • 0

#88 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 11.05.2007 11:51

Jinak Vici (hercules) hrát jako umí, dá se s nim hrát:) jen se to nesmí zvrhnout a nesmí se dostat "na veřejnost" zpráva typu "Vici je zase tady" a zanedlouho poté fáma typu "Vici zabijí, jdem na něj" a nesmí se odebrat ta nejbanda tam, kde by měl být v úmyslem hájit ať už cokoliv:)
  • 0

#89 Scourge

Scourge

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 441 Příspěvků:
  • Interests:Freelancer (Freelancers Universe, Hamburk City, BSG)<br />Neverwinter Nights (Demona server)<br />Morrowind

Odesláno 11.05.2007 11:52

Kdyz nad tim tak porad premyslim, muj hlas se meni na ANO.
Schvalne nech je prča.

..i kdyz uz tady nejspise davno hraje, ze ? ted by chtel pouze verejne.
  • 0

#90 Host_Goblin lll_*

Host_Goblin lll_*
  • Host

Odesláno 11.05.2007 11:53

Jinak Vici (hercules) hrát jako umí, dá se s nim hrát:) jen se to nesmí zvrhnout a nesmí se dostat "na veřejnost" zpráva typu "Vici je zase tady" a zanedlouho poté fáma typu "Vici zabijí, jdem na něj" a nesmí se odebrat ta nejbanda tam, kde by měl být v úmyslem hájit ať už cokoliv:)

Zobrazit příspěvek

Holt to bola moja chyba vzdy. vzdy ked som hral na čierno tak som to volakomu vykecal a on to prezradil a potom to uz islo...vrazdenie.zabijanie,-> ban
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních