takže bud 30lvl s výbavou , nebo hned od 1lvl , ale clerika , nebo prskavku ? tak to jo :)No jo, ale tys měl pgčkovskou prskavku. Udělej rebela bojovníka a dostaneš na kokos mnohem častěji
![]()
(Jinak s tebou samozřejmě souhlasím, s trochou snahy a trpělivosti se to určitě dá hrát už od 1. levelu)

Frakce
Odesláno 03.05.2007 18:52
Odesláno 03.05.2007 18:56
PGčkovská prskavka je z ní až na 27 lvlu, předtím to je obyčejná prskavka.No jo, ale tys měl pgčkovskou prskavku. Udělej rebela bojovníka a dostaneš na kokos mnohem častěji
![]()
(Jinak s tebou samozřejmě souhlasím, s trochou snahy a trpělivosti se to určitě dá hrát už od 1. levelu)

To Jerry: Omyl. Můžeš hrát za cokoliv. Moje volba prskavky byla zcela záměrná. Chtěl sem hrát postavu, která by se mohla postavit komukoliv a tam moc na výběr není, navíc hrát za prskoleta je sranda.

Tery má taky pěknou mrchu, bojovnici na obouruční sekyru tak by mohla říct, jaký zkušenosti má.
Odesláno 03.05.2007 19:19
Nabízí se otázka, jestli by při hře za rebely byly postavy pro ostatní už od prvního levelu nepřátelské (ve smyslu červeného jména), nebo by to byli modří rebelové. Nevím, jak to bylo kdysi, ale za dobu svého hraní nepamatuju nikoho kromě tebe, kdo by zkoušel hrát s odporem na všechny nebo rovnou se statusem rebela už od nízkého levelu. Tery sice má mrchu, ale když je pro všechny standartně modrá, tak těžko může mít zkušenosti s "hraním rebela od prvního levelu"...PGčkovská prskavka je z ní až na 27 lvlu, předtím to je obyčejná prskavka.
Asi máš pravdu, že to v tom hrálo svou roli a za jiný povolání bych lehnul víckrát, ale hretelný to rozhodně je.
To Jerry: Omyl. Můžeš hrát za cokoliv. Moje volba prskavky byla zcela záměrná. Chtěl sem hrát postavu, která by se mohla postavit komukoliv a tam moc na výběr není, navíc hrát za prskoleta je sranda.![]()
Tery má taky pěknou mrchu, bojovnici na obouruční sekyru tak by mohla říct, jaký zkušenosti má.

Odesláno 03.05.2007 19:27

Je problém, že dislike je stále vnímán jako znamení nepřátelství a mnozí si myslí, že je hned při potkání napadneš. Mně přijde naopak logický mít nastavený dislike vůči každýmu, koho neznám a až dotyčnýho poznám, nastavit like.
Odesláno 03.05.2007 19:37
No jo, ale mluvíme tady o dislike proti všem Alicijským, tzn. i proti zakomplexovaným prasátkům, lidem, pro které je zkratka RP nadávka a podobným individuům. To občas znamená, že červená barva = cíl igms nebo verd šípu, jen co se dostaneš na dohledPodle mě právě střety na nižších levelch sou mnohem zábavnější. Prskavka vykouzlí prase, který naběhne na bojovníka v železe, prskavka se pak dává do běhu.
Je problém, že dislike je stále vnímán jako znamení nepřátelství a mnozí si myslí, že je hned při potkání napadneš. Mně přijde naopak logický mít nastavený dislike vůči každýmu, koho neznám.

Odesláno 03.05.2007 19:46
nepřátelstvý ke každýmu koho potkáš ? proč ? myslíš , že dřív lidi chodily normálně a hned měly každýho "nepřátelskýho" ? jinak prskavka je silná už na 18lvl = štíty + proměnaPodle mě právě střety na nižších levelch sou mnohem zábavnější. Prskavka vykouzlí prase, který naběhne na bojovníka v železe, prskavka se pak dává do běhu.
Je problém, že dislike je stále vnímán jako znamení nepřátelství a mnozí si myslí, že je hned při potkání napadneš. Mně přijde naopak logický mít nastavený dislike vůči každýmu, koho neznám a až dotyčnýho poznám, nastavit like.
Odesláno 03.05.2007 19:52
Mně to při jde normální, já v reálu mám taky u všech dislike, dokud dotyčnýho líp nepoznám.

Sakra Dědku, vyjádři se k těm změnám! Zase někde mění barvy písmenek v příspěvcích a důležitej topic, jako tenhle mu zcela unikne.

Odesláno 03.05.2007 19:58
hehe jak ty se seznamuješ třebas s holkama ?:) když u každýho máš disslike :DNo jo zase se dostanem k tomu, že alfou omegou všeho snažení jsou lidi.
Mně to při jde normální, já v reálu mám taky u všech dislike, dokud dotyčnýho líp nepoznám.![]()
Sakra Dědku, vyjádři se k těm změnám! Zase někde mění barvy písmenek v příspěvcích a důležitej topic, jako tenhle mu zcela unikne.
Odesláno 03.05.2007 19:59
hehe jak ty se seznamuješ třebas s holkama ?:) když u každýho máš disslike :D
To je prave ten problem ve vnimani, co se tu snazi Beeb vysvetlit ;) Dislike neznamena, ze ji na potkani natahnes nebo ses na ni protivnej ;o)
Edit: NWN ma ovsem tu nevyhodu, ze pri nastavenem dislike se to stat i muze...samo
Odesláno 03.05.2007 20:05
dislike - nemít rádTo je prave ten problem ve vnimani, co se tu snazi Beeb vysvetlit ;) Dislike neznamena, ze ji na potkani natahnes nebo ses na ni protivnej ;o)
Edit: NWN ma ovsem tu nevyhodu, ze pri nastavenem dislike se to stat i muze...samo
dislike - odpor
dislike - nechuť
dislike - nelibost
dislike - antipatie
dislike - nerad
dislike - nelíbit se
dislike - nemít v lásce
dislike - mít odpor k (čemu)
dislike - nemít v oblibě
dislike - nerad vidět
dislike for - odpor k
disliked - neměl rád (4. p.)
podle slovníku :) takže akorát jí nemá rád , má k ní odpor , nechut , nelibost , antipatie , nerad , nelibi , nema v lasce , nema v oblibe , nerad vidi :D
Odesláno 03.05.2007 20:11
No zkusenosti ... Tiffany neni az takova "rebelka", spis ... no spis zlodejka s proriznutou pusou a podivnym zebrickem autorit.Tery má taky pěknou mrchu, bojovnici na obouruční sekyru tak by mohla říct, jaký zkušenosti má.
Zacinal jsem uz na hrbitove, kdy jsem cas od casu misto do zombie zacilil sipkou na splasene poletujici jine dobrodruhy se slovy: "Vidis ty nemehlo, patri ti to! Se tam motas jak pako a lezes mi do musky." Tusim, ze tohle tenkrat skoncilo tak, ze si tam pro me nekdo dobehl a s hlaskou: "To mas za ni!", me poslal k zemi, aspon ze jsem se stabilizoval a vzal nohy na ramena.
Sem tam jsme s Elvalii na nekoho vybafli s zadosti o financni injekci, ale co si tak pamatuji, tak to vetsinou nejakym zpusobem skoncilo nejakou smrti. Pamatuji si, ze jsme pomerne nadavali, ze proste si pro to kazdy jde, jako neohrozeny hrdina neznajici ustupku. Takze to jsme zkusili jen parkrat. Preslo to na kradeni vseho co neni prisroubovane k zemi, predevsim naditych mescu neohrozenych hrdinu v lezici poloze, ingotu nebo sipu

Jednou se i primichala k Tarsemovi na rec, ale ke spleni ukolu uz nikdy nedoslo, protoze kdyz jsem tu byl ja, tak jsem nemohl sehnat ve hre Geralda a pak jsem zas nejakou dobu nehral ja. A tak mi zustala uniforma Oliosova radu dodnes v inventari a byla s ni uz celkem sranda. Chvilku me honila armada, ale vsechno vzdy vysumelo. Lidi o to nemeli dal zajem a po chvilce maskovani se ve meste uz ani Tiffany nevzbuzovala zajem.
A posledni dobou uz ani moc "konflikty" naslepo nevyhledavam, sem tam si na nekoho neco zahraju. Sem tam se Tiffany s nekym porafa a nekonci to ruzove.
Takze kdyz to shrnu - delal jsem neplechu od zacatku, od expeni na hrbitove az do dneska, nicmene asi v dost odmerenem mnozstvi, ze jsem nikdy nebyl "loven", nikdy mi nebyla riznuta hlava a nikdy nebyl vyhosten z mesta. Takze primo rebelstvi neposoudim ...
Odesláno 03.05.2007 20:25
....
odpovim ti podobne opacnym heslem (mazu jine vyznamy):
like - mít rád, like - líbit se, like - mám rád, like - milovat, like - rád
...ty mas automaticky rad vsechny cizi lidi, co kde potkas? Dnesni svet neni ruzove misto a podobna naivita se moc nevyplaci. Spis se vyplaci byt ve strehu dokud toho cloveka dobre nepoznas. Nemam pravdu?
Odesláno 03.05.2007 20:28
takhle to vyjde podstatě nastejno , nejlepší je neutrál :) některý lidi ti jsou sympatický jiný ne prostě :)odpovim ti podobne opacnym heslem (mazu jine vyznamy):
like - mít rád, like - líbit se, like - mám rád, like - milovat, like - rád
...ty mas automaticky rad vsechny cizi lidi, co kde potkas? Dnesni svet neni ruzove misto a podobna naivita se moc nevyplaci. Spis se vyplaci byt ve strehu dokud toho cloveka dobre nepoznas. Nemam pravdu?
Odesláno 03.05.2007 20:36
super predstava
Odesláno 03.05.2007 20:38
Však ti nikdo neříká, že máš bejt rebel.zajst do alisijskej bane , zabit pri vchode straze a ist si nakopat med alebo bronz , ist zo striebornej alebo syenitovej bane , nadavat ako je to daleko do pevnosti, dufajuc ze nas popri Alicii nestretnu hliadky straznikov , ktore sa tam prechadzaju
super predstava

To Sepha:

Ps.: Navíc v blízkosti rebelský pevnosti se nacházej kovy až po stříbro.
Odesláno 03.05.2007 20:40
Však ti nikdo neříká, že máš bejt rebel.
![]()
Nj, ale pochop to, kdyby byly licence zadara, tak by prece musel

Odesláno 03.05.2007 21:56
PGčkovská prskavka je z ní až na 27 lvlu, předtím to je obyčejná prskavka.
Asi máš pravdu, že to v tom hrálo svou roli a za jiný povolání bych lehnul víckrát, ale hretelný to rozhodně je.
To Jerry: Omyl. Můžeš hrát za cokoliv. Moje volba prskavky byla zcela záměrná. Chtěl sem hrát postavu, která by se mohla postavit komukoliv a tam moc na výběr není, navíc hrát za prskoleta je sranda.![]()
Prrr, prrrr Beeboow

Citim tu zavan jemneho zavadzania. Rozdiel medzi Tiffany a tvojim Tarsemom je v tom, ze ty si bol vylozeny agresor.
Sam otvorene priznavas, ze si si kuzelnika vybral zamerne. Skus sa realne pozriet na to, ako by dopadla vacsina situacii, keby si mal cisty melee charakter. To znamena, ze v priemere o 10 nizsi armor class, nemal by si imky uplne na vsetko, vysoke savy.
Esteteraz si spominam na ten topic, v ktorom sa Gerald dusoval, ze ta prakticky nebolo mozne zabit. Pretoze si uz aj v uplne patovej situacii, stale mohol pouzit Stone of Alicia.
Takze poprosim, aby sme viedli diskusiu na urovni a neskusali obecenstvo zavadzat tvrdeniami, ktore su postavene na velmi pofidernych zakladoch.
Dakujem
Odesláno 04.05.2007 07:41
A tím si chtěl vyvrátit jaký mý tvrzení?...

Četl si celej topic nebo sis přečetl jeden můj příspěvek a na základě toho reagoval? Protože nerozumím tomu, co si chtěl říct. To už naznačil Ararat, že kdybych nehrál "PG" postavu tak bych umřel víckrát a já s tím souhlasil.
Právě proto, že vím jak by to dopadlo tak sem si vybral zaklínače. Hlavně by mi vadilo, kdybych se nemohl postavit jiný prskavce. Kort v situaci, když byl prakticky osamocenej rebel.

Odesláno 04.05.2007 09:04
hrát za zlo jen jako kvest dopadne vždy stejně..brzy to skončí
Odesláno 04.05.2007 15:49
když budou mít rebelové či zlá frakce zázemí nevidím v tom problém..od 1 .lvl...dobro x zlo..ale důležité je to zázemí aby nemusela být pořád podpora DM
hrát za zlo jen jako kvest dopadne vždy stejně..brzy to skončí
Podle me by i podpora byla, ale nikdo zatim neprisel s poradnym konceptem...ja bych rekl ze to dopadne skoro vzdy stejne - sklouzne to k PKzmu...v prvnim pripade musi jit o zabavu obou zucastnenych stran (dobro x zlo) proto je podle me udelat zlou frakci tezsi, jelikoz ty zly ciny se musej vykoumat tak aby predevsim pobavili a ne znechutili...samozrejme ze kdyby tu byl kazdej RP hrac (kterym povetsinou nejde o to honit xpy, vybavu atd, ale o zabavu) bylo by to hned o necem jinym a nebojim se rict, ze by tu bylo plno frakci at uz dobrych nebo zlych. tot muj nazor

Odesláno 04.05.2007 16:02
Odesláno 04.05.2007 16:09
A oni rebelove musi byt zli?
To sem nerekl, i kdyz je pravda ze ja vzdycky potkal jenom ty zly (pokud teda byli i nejaky jiny)
A oni jsou vsichni alicijsti z podstaty dobraciska?
To sem taky nerekl...jinak rozhodne vsichni ne
A oni se musi navzajem vrazdit?
To uz tuplem ne, mluvil sem o "zlych cinech"...jinak mas pravdu ze vetsina zlych frakci tady vrazdila - to je ten pkzmus o kterym sem mluvil

Odesláno 05.05.2007 10:08
Odesláno 05.05.2007 11:25
No ja travim obcas cas na EQ. Hraju padoucha a z reakci vsech hracu jsem dost znechuceny. A to si rikaji HCRP server. Takze asi tak.Podle me by i podpora byla, ale nikdo zatim neprisel s poradnym konceptem...ja bych rekl ze to dopadne skoro vzdy stejne - sklouzne to k PKzmu...v prvnim pripade musi jit o zabavu obou zucastnenych stran (dobro x zlo) proto je podle me udelat zlou frakci tezsi, jelikoz ty zly ciny se musej vykoumat tak aby predevsim pobavili a ne znechutili...samozrejme ze kdyby tu byl kazdej RP hrac (kterym povetsinou nejde o to honit xpy, vybavu atd, ale o zabavu) bylo by to hned o necem jinym a nebojim se rict, ze by tu bylo plno frakci at uz dobrych nebo zlych. tot muj nazor
Prave ze na Demone kde jsou postihy mensi te zas nejaka smrt nemuze rozhodit. Kor ted, kdyz nejdou rezat hlavy.
Odesláno 05.05.2007 11:47
No ja travim obcas cas na EQ. Hraju padoucha a z reakci vsech hracu jsem dost znechuceny. A to si rikaji HCRP server. Takze asi tak.
Prave ze na Demone kde jsou postihy mensi te zas nejaka smrt nemuze rozhodit. Kor ted, kdyz nejdou rezat hlavy.
Prave...jenze stejne se tu najde plno hracu ktery to nerozdejchaj kdyz jim nekdo zabije tu jejich uber postavu, proste nechapou ze to je jenom hra a kdyby se treba domluvili predem...
#90 Host_Ariadna_*
Odesláno 05.05.2007 12:14
No ja travim obcas cas na EQ. Hraju padoucha a z reakci vsech hracu jsem dost znechuceny. A to si rikaji HCRP server. Takze asi tak.

zabiti asi hracum az tak nevadi, jako to,ze pak budou bez penez a jeste budou mit pravdepodobne trosku procisnuty inventar ....Prave...jenze stejne se tu najde plno hracu ktery to nerozdejchaj kdyz jim nekdo zabije tu jejich uber postavu, proste nechapou ze to je jenom hra a kdyby se treba domluvili predem...
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních