Skočit na obsah

Sona Furst

• Please log in to reply
123 odpovědí na toto téma

#61 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 12:15

No, nějak sem to celý nečetl... jen nějaké podstatné části.

Co bych k tomu řekl já:

1. Sona vykonala trest podle me v mezich. Tohle sou podle me ty pripady, kvuli kterym jako jedinym bych rezani hlav nechal.

2. Byt to na me, dam dotycnym, kteri nadavali a kteri se tu tak pekne vyjadrou ban aspon tak na tyden az mesic.

Ke Galiovi, jestli Drakon je nebo neni teplous, ti muze byt uplne jedno, ale jestli se snazis urazet snaz se to delat inteligentne, jinak urazis jen sam sebe.

Dale bych byl ja osobne moc rad, aby vyhruzky jakkekoliv strany, se resili pres pm, nebavi me to cist.
  • 0

#62 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 12:32

Sprostej?..hehe..no dobře,sice jsem inkriminované slovo nedopsal,ale budiž.OMLOUVAM SE.Dále mi z reakcí vyplynulo,že za ooc nadavání je říznutí v pohodě.Beru to na vědomí a díky za posouzení. :clover:
  • 0

#63 Host_Ammazonca_*

Host_Ammazonca_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 12:37

...pravděpodobně by ti to udělalo víc lidí za to, cos napsal, holt to chce slušnější slovník:)

Zobrazit příspěvek

Už jsem pochopila, proč někteří hráči nechtěji do party Mrakomora - Disina, asi ten jeho slovník bude tradicí, mě a další spoluhráčku už taky stačil oblažit svým vyjadřováním a nazval nás v partě "krávama" :clover: Bohužel to není první, ani poslední hráč, který se vyjadřuje jak kanál... :biggrin:
  • 0

#64 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 12:43

Bezte radsi kalit nekam na zahradku. :oP
  • 0

#65 Chuanetta

Chuanetta

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2072 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 12:50

Zobrazit příspěvek

Tyhle by akorat zajimalo, jestli tam je wifina k jejich notebooku a ta slecna v tom cervenem tricku a kratkou sukni by jim byka sumafuk. :clover:
  • 0

#66 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 12:51

Divil by ses, ale se Sonou se da zahrat RP uplne vpohode. Staci vedet jak na to.

Zobrazit příspěvek

Přesně tak.

Je to celkem jednoduché.

musíš napsat:

*uprdnul si*; *podrbal se na zadku*; *grkl si*

těmhle slovům ten hráč rozumí.

vidím že i DMka shledávají že když je důvod, i když je to OOC tak proč řezání netrestat, ok, až mě dojde nějaký tell, co se mi zdá že mě uráží tak vemu spravedlnost do ruky a vykonám trest za DMka:-)

at zije stejny metr pro všechny
  • 0

#67 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 12:56

vidím že i DMka shledávají

Zobrazit příspěvek

Myslím že s tím souhlasím zatím jen já? Beebow se k tomu tak nevyjádřil, nebo ano?
  • 0

#68 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 12:59

Myslím že s tím souhlasím zatím jen já? Beebow se k tomu tak nevyjádřil, nebo ano?

Zobrazit příspěvek

jeden za všechny všichni za jednoho...
  • 0

#69 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 13:00

jeden za všechny všichni za jednoho...

Zobrazit příspěvek

Ale no tak, už i ty?
  • 0

#70 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 13:06

Ale no tak, už i ty?

Zobrazit příspěvek

Tak sorry, četl jsem to narychlo, a připadlo mě že má stejný názor víc DM. Ale to se vztahuje na všechny, ne jen na DMka. Budto se svévolné řezání hlavy bez podstatného RP důvodu vyplívajícího ze hry bude trestat nebo ne. I to udělal dá se říct oprávněně tak nemá právo na to aby někomu fikal hlavu. Měl to napsat do prohřešků. Jednou to projde a pak už se těžko bude hledat hranice mezi tím jestli na to člověk měl právo nebo ne.
  • 0

#71 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 30.03.2007 13:07

Zobrazit příspěvek

Já jdu, první grilovačka tútauznd and seven. Ale to počasí nic moc.
  • 0

#72 Drakon Ash'han

Drakon Ash'han

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1331 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 13:08

Mraku kolik ti je ? :clover:
  • 0

#73 Gobbo

Gobbo

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1341 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 13:14

Ano, s tim souhlasim. Mel sem na mysli to, ze Sonu bych v tomto pripade netrestal. Mel to dat do prohresku a nechat to vyresit DMs, ale neudelal to. Resime to co se stalo a jak rikam, me to extra trestny neprijde, ono jde spis o to ze vetsina lidu vidi Sona Furst a ne nejaky XXX hrac. Cimz se k jejich hodnoceni dane situace nacitaji jeji predesle excesy a zakroky.
  • 0

#74 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 13:15

skoda ze u tebe se to nepodarilo, holt ztracenej pripad

Zobrazit příspěvek

no já ti nevím :biggrin: možná až začnu kývat na všecho, budu asi ten nej, ale promiň mi, že nejsem ten typ :clover:

Však Gobbo se teď trhl a za měsíc nebude DMko, on nesmí schvalovat řezání hlav :blush:
  • 0

#75 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 13:15

Budto se svévolné řezání hlavy bez podstatného RP důvodu vyplívajícího ze hry bude trestat nebo ne. I to udělal dá se říct oprávněně tak nemá právo na to aby někomu fikal hlavu. Měl to napsat do prohřešků.

Zobrazit příspěvek

Na to jsi přišel jak, že nemá právo někomu uříznout hlavu?
  • 0

#76 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 13:31

garrete fikat hlavu neni trestne, je to dokonce moznost vyrobena exkluzivne pro demonku
moznosti hry se maji vyuzivat naplno
  • 0

#77 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 30.03.2007 13:32

garrete fikat hlavu neni trestne, je to dokonce moznost vyrobena exkluzivne pro demonku

Zobrazit příspěvek

:clover: je Bug taky moznost hry? :biggrin:
  • 0

#78 Shahdee&Farroth

Shahdee&Farroth

Velmistr

• Kronikář
  • 3211 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 13:37

:clover: je Bug taky moznost hry? :biggrin:

Zobrazit příspěvek

ne bug je bug, zatimco rezani hlav je umele pridany, tudiz nema s bugem absolutne nic spolecnyho...pravda ze bugy vetsinou nikomu nevadi, jen nekomu znatelne ulehci zivot (znovu zduraznuji slo vetsinou-pro rejpaly) coz se o rezani hlav rict neda :)
  • 0

#79 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 13:38

Zobrazit příspěvek

uříznout hlavu není zajisté nic trestného. Pokud je to v rámci RP, příběhu. Ale uřezávat hlavy na základě toho že mi někdo napíše sprostej tell, to podle mě je hloupost která by se neměla nechat bez odezvy.
  • 0

#80 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 13:40

Však sem řekl, že s tím řešením nesouhlasím a že jí domluvím až ji potkám ve hře ne? A dle mého názoru to je v tomto případě adekvátní trest vzhledem k tomu za jakých okolností se tak stalo.
  • 0

#81 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 13:44

uříznout hlavu není zajisté nic trestného. Pokud je to v rámci  RP, příběhu. Ale uřezávat hlavy na základě toho že mi někdo napíše sprostej tell, to podle mě je hloupost která by se neměla nechat bez odezvy.

Zobrazit příspěvek

S tímhle souhlasím.Ale jak jsem četl dřivější elaboráty tak jsme asi jediný.Ale to mi neva,budu se řídit nazorem většiny. :clover:
  • 0

#82 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 30.03.2007 13:46

ne bug je bug, zatimco rezani hlav je umele pridany, tudiz nema s bugem absolutne nic spolecnyho...pravda ze bugy vetsinou nikomu nevadi, jen nekomu znatelne ulehci zivot (znovu zduraznuji slo vetsinou-pro rejpaly) coz se o rezani hlav rict neda :)

Zobrazit příspěvek

:clover: dobry dobry sem rejpal vzdyt uz mlcim
  • 0

#83 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 13:48

S tímhle souhlasím.Ale jak jsem četl dřivější elaboráty tak jsme asi jediný.Ale to mi neva,budu se řídit nazorem většiny. :clover:

Zobrazit příspěvek

stejně tak je hloupost který by ses měl vyvarovat někomu ty sprosté telly psát. dohromady si nemáte co vyčítat.
  • 0

#84 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 13:54

Ja vim..level dolů mám,diky očistci(12000expů)je to malo?..Ale mě jde o způsob řešení od Sony.Měl si na mě stěžovat a nebo něco napsat,třeba by jsme si to vysvětlili.Způsob Sony je  mimo pravidla?..nebo ne?..na to se hlavně ptám.Jinak to začnu taky tak dělat...za ooc hlava dolů.

Zobrazit příspěvek

Nečet sem to tu celý jen začátek a zjistil jsme že mrakomor at má klidně 15x 30 lvl postavy tak nedospěl natolika by psal na fórum:D
Heled co trocha RP? Než začneš za něco nadávat po tellu a pak žádáš trest na fóru?
Fakt si moc přeju abys ty dorazil na sraz :clover:
  • 0

#85 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 13:59

Zobrazit příspěvek

Se Sonou mam taky svý zkušenosti a když ti to udělá tak neblázni a hraj, třeba běž do města a sežen někoho kdo jí pude lovit za to, slib odměnu, vymysli trest (kdybyste jí dopadli) a hraj si ne? Od čeho je Démona?...jasně že říznutí naštve,ale co...?aspon nebudeš tellově nadávat

-když tě potkám v reálu a dám ti přez hubu, co uděláš?:D

1-přijmeš to a budeš se mi vyhýbat
2-sám nebo s kámošema na mě naběhneš:D
3-pudeš na policii
4-najdeš mě a vyřikáme si to

:biggrin:
  • 0

#86 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 14:01

Hráče je třeba si vychovat, když to má nějak vypadat, však hráči jsou vizitkou vedení

Zobrazit příspěvek

A vraj ja som tu za tatinka. :clover:
  • 0

#87 Krugnur z Dračích hor

Krugnur z Dračích hor

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 41 Příspěvků:

Odesláno 30.03.2007 14:05

Se Sonou mam taky svý zkušenosti a když ti to udělá tak neblázni a hraj, třeba běž do města a sežen někoho kdo jí pude lovit za to, slib odměnu, vymysli trest (kdybyste jí dopadli)  a hraj si ne? Od čeho je Démona?...jasně že říznutí naštve,ale co...?aspon nebudeš tellově nadávat

3-pudeš na policii
:clover:

Zobrazit příspěvek

Pozor na DMka :biggrin:
  • 0

#88 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 14:11

Nečet sem to tu celý jen začátek a zjistil jsme že mrakomor at má klidně 15x 30 lvl postavy tak nedospěl natolika by psal na fórum:D
Heled co trocha RP? Než začneš za něco nadávat po tellu a pak žádáš trest na fóru?
Fakt si moc přeju abys ty dorazil na sraz :clover:

Zobrazit příspěvek

Ne,to jsi mě špatně pochopil.Já nežádal trest,já se jen ptal jestli je v pořádku říznout za ooc hlašky.To mě zajímá.Trestat ji nemusej,prej ji domluvěj..hehe..tak jakej trest?Jen jsem chtěl vědět jak se to bude řešit,až toho budu
třeba taky využívat.To je vše.Domluvu beru...:D.
  • 0

#89 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 30.03.2007 14:14

Se Sonou mam taky svý zkušenosti a když ti to udělá tak neblázni a hraj, třeba běž do města a sežen někoho kdo jí pude lovit za to, slib odměnu, vymysli trest (kdybyste jí dopadli)  a hraj si ne? Od čeho je Démona?...jasně že říznutí naštve,ale co...?aspon nebudeš tellově nadávat

3-pudeš na policii

:clover:

Zobrazit příspěvek

:D..konečně rozumná věc s tvé hlavy,pod tohle se taky podepíšu.Jen je tu takovej problém,po říznutí a vůbec ja tam ležel kaput,by to bylo ne RP ji honit.Ja totiž podle RP nemam vědět kdo mě říznul.Tím se vracím tam kde jsem byl na začatku.Za ooc hlašky řezat nebo ne?..většina je pro.Ja se podřídím. :biggrin:
  • 0

#90 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
    Litani
    .-( skola

Odesláno 30.03.2007 14:26

:D..konečně rozumná věc s tvé hlavy,pod tohle se taky podepíšu.Jen je tu takovej problém,po říznutí a vůbec ja tam ležel kaput,by to bylo ne RP ji honit.Ja totiž podle RP nemam vědět kdo mě říznul.Tím se vracím tam kde jsem byl na začatku.Za ooc hlašky řezat nebo ne?..většina je pro.Ja se podřídím. :clover:

Zobrazit příspěvek

Co se nam to snazis podsouvat ses nejakej chytrak nebo co si snazis dokazat. Rekl si mu co si mu rekl a on ti urizl hlavu a udelal dobre tady zacnes slovickarit jako ze za OOC hlasky rezat hlavu. Nikdo to tu nepredtrasa jen ty.
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních