Skočit na obsah

Fotka

Agnes

• Please log in to reply
657 odpovědí na toto téma

#61 Ananandra

Ananandra

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 82 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:00

Takze ci je postava Marwin nebo co to je napsany na ty verd helme ?

Zobrazit příspěvek

zbran nie helma
  • 0

#62 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:00

zbran nie helma

Zobrazit příspěvek

Heeeej voda do ohne nepatri .... :clover:
  • 0

#63 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:01

Jo ? a jak my vysvetlis ze nekdo prodaval do ST vyrobky pod cenou ? Nic se mu nestalo - prohlidlo se to.
Aron byl taky za stare ceny,ale naco dodrzovat neco co se porusuje ? Odkud mnel fikus verd zbrane za smesnou cenu ? hm ? udelej si par tipu a dojdes na to ze to musel byt nekdo z vaseho kartelu. a co se stalo ? NIC !

Zobrazit příspěvek

No a ? Proč to tu řešíš ? Neni to trochu mimo ? Nebo už te nebolí to bebí jak sem te hrozne zakerne zabil ve spanku ?
  • 0

#64 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Tohle si vyprošuju . My jsme s tím nezačali . My jsme jednali ve všech pvp fér .. je hodne svedku co to jiste radi potvrdi . Rezani hlavy jak uz se psalo v mnoha topicich je moznost hry ( ja byl pro jeji zruseni ) a nevim jak jinak trestat prasarny v pvp / hracskych situacich

Zobrazit příspěvek

Halde já ti to neberu, ale buďte té moudrosti a vybodněte se na ně, tak ať tady řvou a peskujou, ale už to neřešte, dobře nenávidíte je, dobrý, ale nechte je být ať si jdou skočit pod rozjetou slepici, přece si tu nebudete (obrazne) měřit péra kdo ho má většího, nebo který tým:) Já nevím, kdo z vás začal, ale tady se budete hádat o to, kdo to ukončí, a ukončit to chcete oba dva(týmy), avšak když to takhle půjde dál, ukončí to za vás někdo úplně jiný. Nejde tu jen o vás
  • 0

#65 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Takze ci je postava Marwin nebo co to je napsany na ty verd helme ?

Zobrazit příspěvek

Hele nemichej se do toho kdyz nejsi v obraze. to byla otazka pro haldeta. a mluvi se o zbranich, ne zbrojich
  • 0

#66 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:03

shrňme si to:
začaly sme u tuhýho Arona, pokračovaly tím jakej je Agnes padouch jen proto abysme zkončily tím že začneme vytahovat na světlo všechno co by mohlo aspon minimálně diskreditovat druhou stranu. krása...
  • 0

#67 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:03

Hele nemichej se do toho kdyz nejsi v obraze. to byla otazka pro haldeta. a mluvi se o zbranich, ne zbrojich

Zobrazit příspěvek

No ja nevim ale tys nam nejak utekl od tematu jak te nekdo zakerne, necestne a proti pravidlum zabil ve spanku. :clover:
  • 0

#68 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:04

No a ? Proč to tu řešíš ? Neni to trochu mimo ? Nebo už te nebolí to bebí jak sem te hrozne zakerne zabil ve spanku ?

Zobrazit příspěvek

Protoze poukazuju na to ze proc to zacalo. Proste kdyz zacne prodavat kamos za smesne ceny tak se to prehlidne a kdyz nekdo koho neznam tak zacina "spinava valka" (vyrazeni zbrani,utoceni bez odporu,utoky na odpocivadlech atd)
Ver tomu ze mne tech 3k expu tak nemrzi jak ten styl teto valky
  • 0

#69 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:05

Halde já ti to neberu, ale buďte té moudrosti a vybodněte se na ně, tak ať tady řvou a peskujou, ale už to neřešte, dobře nenávidíte je, dobrý, ale nechte je být ať si jdou skočit pod rozjetou slepici, přece si tu nebudete (obrazne) měřit péra kdo ho má většího, nebo který tým:) Já nevím, kdo z vás začal, ale tady se budete hádat o to, kdo to ukončí, a ukončit to chcete oba dva(týmy), avšak když to takhle půjde dál, ukončí to za vás někdo úplně jiný. Nejde tu jen o vás

Zobrazit příspěvek

1) My jsme nezacali
-nicit ekonomiku
- delat prasarny v pvp(krast zbrane,utocit zbabele-presila apod,svolavat pres partu,odlogy,uteky do nopvp)
- zalovat na foru
- Nadavat ,svolavat atd pres party kanal
- Krast zbraně

Jak se mame jinak branit ? Nemuzeme se branit proti nove obchodnicine na foru ,ale ve hre tu moznost mame.
Neříkam ze nekoho nenavidim jen se nestacim divit ,ale predpokladam ze the mighty se zacnou chovat normalne a vse se to bude dat resit jinak .. Do te doby nez ...
  • 0

#70 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:06

1) My jsme nezacali
  -nicit ekonomiku
  - delat prasarny v pvp(krast zbrane,utocit zbabele-presila apod,svolavat pres partu,odlogy,uteky do nopvp)
  - zalovat na foru
  - Krast zbraně

Jak se mame jinak branit ? Nemuzeme se branit proti nove obchodnicine na foru ,ale ve hre tu moznost mame.
Neříkam ze nekoho nenavidim jen se nestacim divit ,ale predpokladam ze the mighty se zacnou chovat normalne a vse se to bude dat resit jinak .. Do te doby nez ...

Zobrazit příspěvek

Buď dostanou rozum, nebo trest.

Krásný popisek:)
  • 0

#71 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:06

no evidente moje schopnosti nestačí na to aby jste se uklidnily, čily přeju všem dobrou ráno a uvědmote si že hrajete Démonu proto abyste se pobavily ne proto aby ste si zničily nervy... :clover:
  • 0

#72 merin

merin

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:07

1) My jsme nezacali
  -nicit ekonomiku
  - zalovat na foru
  - Krast zbraně

Zobrazit příspěvek

Vies kto zacal nicit ekonomiku??Fikus. Kto zacal rezat prvy hlavy?VY!!
  • 0

#73 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:07

No ja nevim ale tys nam nejak utekl od tematu jak te nekdo zakerne, necestne a proti pravidlum zabil ve spanku.  :clover:

Zobrazit příspěvek

Zalezi asi od uhle pohledu.Mne se to zdalo vrcholne nefer, haldetovi se to zdalo fer...
Dobre, ale porad je to utok na spici postavu. Je na DM aby to nejak vyhodnotili.Problem je ze tam nebyl zadnej svedek kterej by mohl mit jakesi posledni slovo.
  • 0

#74 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:08

Zobrazit příspěvek

Fikus nic nicit nezacal. Je to obchodnik .. dobrý obchodník .
Ale vy jste porusili kovarske dohody + x dalsich veci tak laskave nesvadej vinu na nekoho jineho .
  • 0

#75 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:08

1) My jsme nezacali
  -nicit ekonomiku

Zobrazit příspěvek

Tohle si nemyslel vazne ze ne ? Jak muzes nicit neco co nikdy neexistovalo ? A pokud povazujes byvaly system obchodnika za spravny ... Je to tvuj nazor, ale bohuzel neni spravny ... Nic vic s tim delat nelze.
  • 0

#76 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 25.03.2007 00:10

Zobrazit příspěvek

TAK ALE SAKRA!!! ujasnete si co je proshresek a co neni rezan hlavou a vyrazeni je soucast hry a kdyz sem proste kur*a tak to delat budu a ty mi muzes..... chapes? takze se sklidni s nakym rezanim hlav a nepsal uz si nahodou dobrou?
  • 0

#77 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Zobrazit příspěvek

A nebo muzem cely proces obratit a ty narusujes ekonomiku, kterou vytvoril fikus. Vis jak vetsinou dopadnou monopolni firmy ?
  • 0

#78 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

predpokladam ze the mighty se zacnou chovat normalne a vse se to bude dat resit jinak

Zobrazit příspěvek

Rezanim hlav to nezmenite i kdyz se rozkrajite. To by ste museli Arona tak vysekat aby neudrzel kovarske kladivko a nemel cim kout.
Ja byl pro dohodu, ale pro dohodu kterou budou respektovat vsichni. a ne ze par vyvolenych si bude delat co chce. Bud se kazdej prispusobi, nebo nech si kazdej kove na dohodu.Jinak to nevidim
  • 0

#79 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Tohle si nemyslel vazne ze ne ? Jak muzes nicit neco co nikdy neexistovalo ? A pokud povazujes byvaly system obchodnika za spravny ... Je to tvuj nazor, ale bohuzel neni spravny ... Nic vic s tim delat nelze.

Zobrazit příspěvek

Spatne jsi si to vylozil ,nejspis proto ze jsem to napsal tak strucne .

Ano ekonomika tu nebyla nikdy moc silna a lehce se dala menit ,myslel jsem soucasny lehce staly stav
Nic takoveho jako ze jsem byvaly system obchodnika povazoval za spravny jsem nerekl
  • 0

#80 merin

merin

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 167 Příspěvků:

TAK ALE SAKRA!!! ujasnete si co je proshresek a co neni rezan  hlavou a vyrazeni je soucast hry a kdyz sem proste kur*a tak to delat budu a ty mi muzes..... chapes? takze se sklidni s nakym rezanim hlav a nepsal uz si nahodou dobrou?

Zobrazit příspěvek

pisal ale neda mi to spat ked henten.............. pise take hluposti
  • 0

#81 Krugnur z Dračích hor

Krugnur z Dračích hor

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 41 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:11

Toz dobri lude,vokazme si na Aronovi prispevky a zasmejme se.Take pleteni pateho pres devate som za celych 350 let nevidel.*Hlasite se rozchechta*
  • 0

#82 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:13

Spatne jsi si to vylozil ,nejspis proto ze jsem to napsal tak strucne .

Ano ekonomika tu nebyla nikdy moc silna a lehce se dala menit ,myslel jsem soucasny lehce staly stav
Nic takoveho jako ze jsem byvaly system obchodnika povazoval za spravny jsem nerekl

Zobrazit příspěvek

V pohode, ja jen ridim diskuzi . Ale zacina se nejak delit na dve vetve a zacinam v tom mit malinko zmatek, kdo o cem vlastne mluvi a co mu vadi. :clover:
  • 0

#83 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:13

Jo chtěl bych poznamenat, že ano, vyrážení zbraní je součástí hry a může se, ale vyrazit zbraň (drahou) a pak jí třeba hodit do koše bych přirovnal ne k uříznutí hlavy, ale k několika hlavám stejné postavy, těch pár XP má člověk hned, ale některé zbraně jsou hodně drahé a hodně dlouho se na to šetří. Viděl bych to jako vrchol nemorálnosti a nenávisti hráče k tomu druhému. Pochopím vyražení, odcizení a pak třeba za nějaký prachy vrátit nebo tak něco, ale zničit ne.
  • 0

#84 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:14

Toz dobri lude,vokazme si na Aronovi prispevky a zasmejme se.Take pleteni pateho pres devate som za celych 350 let nevidel.*Hlasite se rozchechta*

Zobrazit příspěvek

Aron se smeje nad tim jak krugnurovy vypadla sekera kdyz zbadal tu velkou zenskou
  • 0

#85 Ertai

Ertai

Mistr

• Vedoucí CS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1393 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:14

tak tohle rozhodně 4 strany mít nebude...
...
  • 0

#86 Host_Galio_*

Host_Galio_*
  • Host

Odesláno 25.03.2007 00:15

nic ja to tu balim a koukejte se dorana vzpamatovat !!!! :clover:
  • 0

#87 Krugnur z Dračích hor

Krugnur z Dračích hor

Nováček

• Hráč
  • Pip
  • 41 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:17

Doufam ze tohle do rana vydrzi,at mam co cist ke kaficku :).
  • 0

#88 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:17

...a hodně dlouho se na to šetří..

Zobrazit příspěvek

Jo ? hraci typu haldet a krugnur nemaji problem si zaplatit licence myslim. Uvnitr sveho kartelu si urcite neprodavaji mithril za 500k.
  • 0

#89 Haldeth

Haldeth

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 469 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:18

Jo ? hraci typu haldet a krugnur nemaji problem si zaplatit licence myslim. Uvnitr sveho kartelu si urcite neprodavaji mithril za 500k.

Zobrazit příspěvek

No a ? Co mas za problem ? Mohli jste mit stejny kartel -kdyby jste nezacali valku ..
  • 0

#90 aster3

aster3

Tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPip
  • 467 Příspěvků:

Odesláno 25.03.2007 00:22

No a ? Co mas za problem ? Mohli jste mit stejny kartel -kdyby jste nezacali valku ..

Zobrazit příspěvek

Nemam problem, jen rikam ze na dalsi mithril nemusi setrit nejak extra dlouho kdyz to ma za licence. Uprimne mi je jedno za kolik si prodavate.
Ale fakt sme odbocili od temy
  • 0

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních