zbran nie helmaTakze ci je postava Marwin nebo co to je napsany na ty verd helme ?

Agnes
Odesláno 25.03.2007 00:00
Odesláno 25.03.2007 00:01
Jo ? a jak my vysvetlis ze nekdo prodaval do ST vyrobky pod cenou ? Nic se mu nestalo - prohlidlo se to.
Aron byl taky za stare ceny,ale naco dodrzovat neco co se porusuje ? Odkud mnel fikus verd zbrane za smesnou cenu ? hm ? udelej si par tipu a dojdes na to ze to musel byt nekdo z vaseho kartelu. a co se stalo ? NIC !
No a ? Proč to tu řešíš ? Neni to trochu mimo ? Nebo už te nebolí to bebí jak sem te hrozne zakerne zabil ve spanku ?
Odesláno 25.03.2007 00:01
Tohle si vyprošuju . My jsme s tím nezačali . My jsme jednali ve všech pvp fér .. je hodne svedku co to jiste radi potvrdi . Rezani hlavy jak uz se psalo v mnoha topicich je moznost hry ( ja byl pro jeji zruseni ) a nevim jak jinak trestat prasarny v pvp / hracskych situacich
Halde já ti to neberu, ale buďte té moudrosti a vybodněte se na ně, tak ať tady řvou a peskujou, ale už to neřešte, dobře nenávidíte je, dobrý, ale nechte je být ať si jdou skočit pod rozjetou slepici, přece si tu nebudete (obrazne) měřit péra kdo ho má většího, nebo který tým:) Já nevím, kdo z vás začal, ale tady se budete hádat o to, kdo to ukončí, a ukončit to chcete oba dva(týmy), avšak když to takhle půjde dál, ukončí to za vás někdo úplně jiný. Nejde tu jen o vás
Odesláno 25.03.2007 00:03
začaly sme u tuhýho Arona, pokračovaly tím jakej je Agnes padouch jen proto abysme zkončily tím že začneme vytahovat na světlo všechno co by mohlo aspon minimálně diskreditovat druhou stranu. krása...
Odesláno 25.03.2007 00:04
Protoze poukazuju na to ze proc to zacalo. Proste kdyz zacne prodavat kamos za smesne ceny tak se to prehlidne a kdyz nekdo koho neznam tak zacina "spinava valka" (vyrazeni zbrani,utoceni bez odporu,utoky na odpocivadlech atd)No a ? Proč to tu řešíš ? Neni to trochu mimo ? Nebo už te nebolí to bebí jak sem te hrozne zakerne zabil ve spanku ?
Ver tomu ze mne tech 3k expu tak nemrzi jak ten styl teto valky
Odesláno 25.03.2007 00:05
Halde já ti to neberu, ale buďte té moudrosti a vybodněte se na ně, tak ať tady řvou a peskujou, ale už to neřešte, dobře nenávidíte je, dobrý, ale nechte je být ať si jdou skočit pod rozjetou slepici, přece si tu nebudete (obrazne) měřit péra kdo ho má většího, nebo který tým:) Já nevím, kdo z vás začal, ale tady se budete hádat o to, kdo to ukončí, a ukončit to chcete oba dva(týmy), avšak když to takhle půjde dál, ukončí to za vás někdo úplně jiný. Nejde tu jen o vás
1) My jsme nezacali
-nicit ekonomiku
- delat prasarny v pvp(krast zbrane,utocit zbabele-presila apod,svolavat pres partu,odlogy,uteky do nopvp)
- zalovat na foru
- Nadavat ,svolavat atd pres party kanal
- Krast zbraně
Jak se mame jinak branit ? Nemuzeme se branit proti nove obchodnicine na foru ,ale ve hre tu moznost mame.
Neříkam ze nekoho nenavidim jen se nestacim divit ,ale predpokladam ze the mighty se zacnou chovat normalne a vse se to bude dat resit jinak .. Do te doby nez ...
Odesláno 25.03.2007 00:06
1) My jsme nezacali
-nicit ekonomiku
- delat prasarny v pvp(krast zbrane,utocit zbabele-presila apod,svolavat pres partu,odlogy,uteky do nopvp)
- zalovat na foru
- Krast zbraně
Jak se mame jinak branit ? Nemuzeme se branit proti nove obchodnicine na foru ,ale ve hre tu moznost mame.
Neříkam ze nekoho nenavidim jen se nestacim divit ,ale predpokladam ze the mighty se zacnou chovat normalne a vse se to bude dat resit jinak .. Do te doby nez ...
Buď dostanou rozum, nebo trest.
Krásný popisek:)
Odesláno 25.03.2007 00:06

Odesláno 25.03.2007 00:07
Vies kto zacal nicit ekonomiku??Fikus. Kto zacal rezat prvy hlavy?VY!!1) My jsme nezacali
-nicit ekonomiku
- zalovat na foru
- Krast zbraně
Odesláno 25.03.2007 00:07
No ja nevim ale tys nam nejak utekl od tematu jak te nekdo zakerne, necestne a proti pravidlum zabil ve spanku.
Zalezi asi od uhle pohledu.Mne se to zdalo vrcholne nefer, haldetovi se to zdalo fer...
Dobre, ale porad je to utok na spici postavu. Je na DM aby to nejak vyhodnotili.Problem je ze tam nebyl zadnej svedek kterej by mohl mit jakesi posledni slovo.
#76 Host_Galio_*
Odesláno 25.03.2007 00:10
TAK ALE SAKRA!!! ujasnete si co je proshresek a co neni rezan hlavou a vyrazeni je soucast hry a kdyz sem proste kur*a tak to delat budu a ty mi muzes..... chapes? takze se sklidni s nakym rezanim hlav a nepsal uz si nahodou dobrou?Vies kto zacal nicit ekonomiku??Fikus. Kto zacal rezat prvy hlavy?VY!!
predpokladam ze the mighty se zacnou chovat normalne a vse se to bude dat resit jinak
Rezanim hlav to nezmenite i kdyz se rozkrajite. To by ste museli Arona tak vysekat aby neudrzel kovarske kladivko a nemel cim kout.
Ja byl pro dohodu, ale pro dohodu kterou budou respektovat vsichni. a ne ze par vyvolenych si bude delat co chce. Bud se kazdej prispusobi, nebo nech si kazdej kove na dohodu.Jinak to nevidim
Spatne jsi si to vylozil ,nejspis proto ze jsem to napsal tak strucne .Tohle si nemyslel vazne ze ne ? Jak muzes nicit neco co nikdy neexistovalo ? A pokud povazujes byvaly system obchodnika za spravny ... Je to tvuj nazor, ale bohuzel neni spravny ... Nic vic s tim delat nelze.
Ano ekonomika tu nebyla nikdy moc silna a lehce se dala menit ,myslel jsem soucasny lehce staly stav
Nic takoveho jako ze jsem byvaly system obchodnika povazoval za spravny jsem nerekl
pisal ale neda mi to spat ked henten.............. pise take hlupostiTAK ALE SAKRA!!! ujasnete si co je proshresek a co neni rezan hlavou a vyrazeni je soucast hry a kdyz sem proste kur*a tak to delat budu a ty mi muzes..... chapes? takze se sklidni s nakym rezanim hlav a nepsal uz si nahodou dobrou?
Odesláno 25.03.2007 00:11
Odesláno 25.03.2007 00:13
V pohode, ja jen ridim diskuzi . Ale zacina se nejak delit na dve vetve a zacinam v tom mit malinko zmatek, kdo o cem vlastne mluvi a co mu vadi.Spatne jsi si to vylozil ,nejspis proto ze jsem to napsal tak strucne .
Ano ekonomika tu nebyla nikdy moc silna a lehce se dala menit ,myslel jsem soucasny lehce staly stav
Nic takoveho jako ze jsem byvaly system obchodnika povazoval za spravny jsem nerekl

Odesláno 25.03.2007 00:13
Odesláno 25.03.2007 00:14
...
#86 Host_Galio_*
Odesláno 25.03.2007 00:15

Odesláno 25.03.2007 00:17
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních