Vlkodlaci z osady
Odesláno 19.02.2007 14:13
Errm... no... neni mu dano, pane rediteli.
No tak mu dejte!
Odesláno 19.02.2007 14:14
Staci nevhodny lag. Kdyz tam Highlvl potka lowlvl, nic mu nebrani si poklad od nej vybrat, staci na nej houknout. Tak fakt nevim co resite.
#63 Host_Ariadna_*
Odesláno 20.02.2007 10:28
ne , neni to jeden z dalsich pokladu. To by mela byt odmena pro ty, kdo se k nemu v parte probojuji. Je jedno, jestli to bude 17 nebo 30 lvl. Ale dulezite v tom je to, ze ho proste postava nevybere SAMA v invisce.Me zas prijde jako blbost hazet klacky pod nohy. Proste je to jeden z dalsich pokladu.
tim myslis 4th lvl expici vlky pred osadou, kam leze expit vetsina newbiku ?Je dost daleko od cesty.
uplne stejne chcipne u skretu ci v kostnici ci nekde jinde, kdyz mu padne inviska ...Lowlvl tam klidne muze chcipnout. Staci nevhodny lag.
heh :D Ukaz mi jednoho lowlvla, ktery by ten poklad vydal. Rekne jako klasicky "hrdina neznajici strach" : polib si. A pokud by ho postava zabila a okradla, napise na forum, jak si nekdo leci komplexy.Kdyz tam Highlvl potka lowlvl, nic mu nebrani si poklad od nej vybrat, staci na nej houknout.

Sama muzu popsat pekny pripad "nebojacnosti" lowlvl demonu, kteri prede mnou jako paladinkou hrdinsky vypravuji o tom, jak zabiji a pojidaji lidi. pak tam pribehne dalsi postava a zabije je za ty jejich reci a oni pak vynadaji po tellu ME, jakoze ja muzu za to, ze je nekdo jiny zabil ! Proste parada.
Odesláno 20.02.2007 10:45
jedno řešení je taky udělat u truhli "minibosse" kterj bude mít klíč na jedno použítí, respawnovat se bude v nějaký šikovný míře, problém je, jak vyřešit situacetakže problém je v invisce ne...zrušit
high lvl zabije bosse-low lvl šlohne v invisu klíč
high lvl zabije bosse- kámoš low lvl vezme klíč a dostane víc peněž než high, pak se šábnou
high lvl zabije bosse kámoš low lvl vezme klíč a dostane víc peněž než high- high ho zabije a okrádá
... prostě s pokladama bude vždicky problém, mannor systém v NWN nepude, dělal by děsný lagy...
Odesláno 20.02.2007 10:48
ne , neni to jeden z dalsich pokladu. To by mela byt odmena pro ty, kdo se k nemu v parte probojuji.
promin ale proc Aron nepouzije taky invisku?
v tomdle souhlasim s Chuan...nevidim jedinej problem proc to nevybrat i na nizssim lvlu kdyz tu ta moznost je....paklize se to upravi pak fajn uz tam hold lolvly chodit nebudou ale ted at si tam klidne chodej...obsah toho pokladu je stejne tak akorat pro ty lolvly a ne pro highlvly....
Odesláno 20.02.2007 10:53
jedno řešení je taky udělat u truhli "minibosse" kterj bude mít klíč na jedno použítí, respawnovat se bude v nějaký šikovný míře, problém je, jak vyřešit situace
high lvl zabije bosse-low lvl šlohne v invisu klíč
high lvl zabije bosse- kámoš low lvl vezme klíč a dostane víc peněž než high, pak se šábnou
high lvl zabije bosse kámoš low lvl vezme klíč a dostane víc peněž než high- high ho zabije a okrádá
... prostě s pokladama bude vždicky problém, mannor systém v NWN nepude, dělal by děsný lagy...
nooo podle me se ten obsah negeneruje v zavyslosti na lvlu postavy...a obzvlast u tohodle pokladu by to byla blbost zejo......
Odesláno 20.02.2007 11:04
no já ještě žiju v těch situacíchnooo podle me se ten obsah negeneruje v zavyslosti na lvlu postavy...a obzvlast u tohodle pokladu by to byla blbost zejo......
_u orků_
"//dobře, dko je nejnižší lvl"
"//tady já"
"//dobře, tak se odpoj z party a vyber truhlu"
- tohle nás učili jako malý špuntky

Odesláno 20.02.2007 11:10
no já ještě žiju v těch situacích
_u orků_
"//dobře, dko je nejnižší lvl"
"//tady já"
"//dobře, tak se odpoj z party a vyber truhlu"
- tohle nás učili jako malý špuntky
jo to se delalo v dobach, kdy se dalo vybirat poklad s nekym, kdo byl uz vyssi lvl a zrusil by obsah pokladu...
driv to bylo delany tak, ze se stacilo odpojit z party a ten, kterymu to jeste neco dalo to odemk a vybral.
nicmene ted je to delany jinak a muze ti bejt fuk kdo to vybere, pac kdyz je tam vetsi lvl nez poklad toleruje tak stejnak nic nenajdes a kdyz je to neomezeny lvlem tak se to generuje nahodne
Odesláno 20.02.2007 11:15
no my byli třeba 7, 7, 6, tak 6 šla otevřít.. to víš, mýtusjo to se delalo v dobach, kdy se dalo vybirat poklad s nekym, kdo byl uz vyssi lvl a zrusil by obsah pokladu...
driv to bylo delany tak, ze se stacilo odpojit z party a ten, kterymu to jeste neco dalo to odemk a vybral.
nicmene ted je to delany jinak a muze ti bejt fuk kdo to vybere, pac kdyz je tam vetsi lvl nez poklad toleruje tak stejnak nic nenajdes a kdyz je to neomezeny lvlem tak se to generuje nahodne

Odesláno 20.02.2007 12:29
Odesláno 20.02.2007 12:41
to je ted důvod, proč si myslim, že z pokaldů by si měl běžnej dobrodruh vydělat na výbavu bez potřeby kraftu- vem si že dobrodruh šel do světa, rptožeje lenoch a chce něco zažít, nechce sedět ve měst a šít boty etc. JE to vlastně šílenej oximóron, že většina dobrodruhů spíš dřepí ve městě a dělaj řemeslníky- to je ale důvod, proš šli do světa, aby nemuseli dělatkdyz by jste si vazili craftu,tak ani poklady resit nemusite :).

jestli chceš kraftit, tak si hraj co já vim nějaký tycoony, řemeslo je fajn, ale nemělo by bejt nezbytný pro získání peněz, navíc se pak přehltí trh, klesnou ceny..

PS: ne každej může 12 hodin denně tupě klikat na klávesu 1, ať kvůli čas, tak kvůli nesmyslnosti a nudnosti

Odesláno 20.02.2007 12:44
jenze i na ten craft musis nekde vzit ;o))
za mejch mladejch let se stacilo za par zlatek dostat na zelezo (staci zlato z lootu,nekdy se az na zelezo skillovalo s hodnym hornikem,kterej kopal za naradi/vyrobky),jak sem dokazal vykovat zelezo,tak sem skilloval dal jen z toho co jsem utrzil prodejem mejch vyrobku,zadne poklady jsem nepotreboval.Bohuzel....to ted nejde kuli kovarum co delaj KAZDEMU za temer licence.
Odesláno 20.02.2007 12:46
já si koupil verdicitku za 200kza mejch mladejch let se stacilo za par zlatek dostat na zelezo (staci zlato z lootu,nekdy se az na zelezo skillovalo s hodnym hornikem,kterej kopal za naradi/vyrobky),jak sem dokazal vykovat zelezo,tak sem skilloval dal jen z toho co jsem utrzil prodejem mejch vyrobku,zadne poklady jsem nepotreboval.Bohuzel....to ted nejde kuli kovarum co delaj KAZDEMU za temer licence.

Odesláno 20.02.2007 12:48
to je ted důvod, proč si myslim, že z pokaldů by si měl běžnej dobrodruh vydělat na výbavu bez potřeby kraftu- vem si že dobrodruh šel do světa, rptožeje lenoch a chce něco zažít, nechce sedět ve měst a šít boty etc. JE to vlastně šílenej oqimóron, že většina dobrodruhů spíš dřepí ve městě a dělaj řemeslníky- to je ale důvod, proš šli do světa, aby nemuseli dělat
![]()
jestli chceš kraftit, tak si hraj co já vim nějaký tycoony, řemeslo je fajn, ale nemělo by bejt nezbytný pro získání peněz, navíc se pak přehltí trh, klesnou ceny..
PS: ne každej může 12 hodin denně tupě klikat na klávesu 1, ať kvůli čas, tak kvůli nesmyslnosti a nudnosti
Milej Wulfgare,crafteni nejni jenom o klikani na jednicku.Drive to bylo treba taky posedavani na trhu,kecani s lidma,vyrvavani nabidek.Vim ze se to ted s nastupem Bazaru zmenilo.Je skoda ze to kouzlo prodavani a smlouvani vymizelo.Protoze kdo by to delal zejo?Je prece vyhodnejsi dat na bazar 10 vyrobku za minimalni cenu a mezitim co se to proda si behat po dungeonech....mno jo,jenze asi nechapete ze na demone hraje hrstka lidi a s takovejma cenama jde vsechno do kopru.
Odesláno 20.02.2007 12:56

Odesláno 20.02.2007 13:00
Taokan nejako mi nie je jasne ako by si vydelal na crafte , keby niekto iny tie prachy nevytiahol z pokladu , lootu ci obchodniciny. Craft razica minci na Demone este myslim nemame
no to mas pravdu,ale ja rikam neco jineho->Pokladu je dost,penez je dost a kazdej nemusi mit po mesici hrani verd veci.
Odesláno 20.02.2007 13:03
Peknej projev. Napadlo te nekdy, treba takhle v nedeli po obede, ze vsichni na svete nejsou jako ty? A uz vubec nechapu z jakyho titulu tu doporucujes ostatnim hrat, co ty vis, nejaky tycoony.to je ted důvod, proč si myslim, že z pokaldů by si měl běžnej dobrodruh vydělat na výbavu bez potřeby kraftu- vem si že dobrodruh šel do světa, rptožeje lenoch a chce něco zažít, nechce sedět ve měst a šít boty etc. JE to vlastně šílenej oqimóron, že většina dobrodruhů spíš dřepí ve městě a dělaj řemeslníky- to je ale důvod, proš šli do světa, aby nemuseli dělat
![]()
Odesláno 20.02.2007 13:06
jasně, já to nepropaguju, bazar je holoupej v tom, že funguje jako odkladiště pro věci, který bys normálně vyhodil (stříbro, měď, někdy i železo, prsteny +1 a pod), mě spíš de o to, že principem hry na hrdiny je právš to ěhání po dungech + nějaký RP, kraft bych bral jako takovou doplńkovou činnost, jenže on je vlastě hlavním zdrojem příjmů. Funguje ale dost "tupě" -takovej velkej žrout času... takže mladej nebo přestárlej (Milej Wulfgare,crafteni nejni jenom o klikani na jednicku.Drive to bylo treba taky posedavani na trhu,kecani s lidma,vyrvavani nabidek.Vim ze se to ted s nastupem Bazaru zmenilo.Je skoda ze to kouzlo prodavani a smlouvani vymizelo.Protoze kdo by to delal zejo?Je prece vyhodnejsi dat na bazar 10 vyrobku za minimalni cenu a mezitim co se to proda si behat po dungeonech....mno jo,jenze asi nechapete ze na demone hraje hrstka lidi a s takovejma cenama jde vsechno do kopru.

řešení bych měl, ale je poněkud radikální a vzhledem k tomu, že je tu jenom jedno městlo i takový diktátorský...
smlouvání a všechno okolo beru, může bejt fajn, pokud ale z kraftu uděláš hlavní zrdoj příjmů, tak se pak nemůžeš divit, že se časem přehltí trh, protože bude mít Aliciie tolik řemeslníků, že by jí mohl celej svět závidět...
Odesláno 20.02.2007 13:09
ani nevíš, jak často mě napadá otázka, jestli vůbec existuje někdo jako já (tak šílenej a nenormální)Peknej projev. Napadlo te nekdy, treba takhle v nedeli po obede, ze vsichni na svete nejsou jako ty? A uz vubec nechapu z jakyho titulu tu doporucujes ostatnim hrat, co ty vis, nejaky tycoony.
nechytejtě mě za slovo, kraft může být zábava, ale je to zase jenom založený na čase promrhanym u kompu, neřikam, že nekraftim... snažim sem se říct, že pokud sou lidi pylný(závislý

Odesláno 20.02.2007 13:18
Prima, ja mel pocit ze sklouzavas k tomu radit lidem kde, jak a co maji hrat.ani nevíš, jak často mě napadá otázka, jestli vůbec existuje někdo jako já (tak šílenej a nenormální)
nechytejtě mě za slovo, kraft může být zábava, ale je to zase jenom založený na čase promrhanym u kompu, neřikam, že nekraftim... snažim sem se říct, že pokud sou lidi pylný(závislý) tak kraft udělaj a trh se časem prostě přehltí, pokd hu nějak uměle "vláda" nebude koordinovat..
Odesláno 20.02.2007 13:40
Hodnacek bude o nej mit strach a pro jistotu ho dovede az pomalu do banky, aby nedosel k ujme.
Neutralek mu da na vybranou. A vysvetli mu, pokud to da dobrovolne, ze priste uz to tak snadne nebude.
Zloun si na nej doslapne a pekne ho kuchne, pokud se mu nejak lowlevel nezalibi a nevyuzije ho nejak jinak.
Pak muze max nastat situace, ze se lowlevel odlogne, coz je prohresek. -> screen DMku s rozhovorem. DMrozhodne o trestu, ale ja jako hrac sve postavy bych se dozadoval penez z kapsy toho druheho.
Odesláno 20.02.2007 14:26
to je ted důvod, proč si myslim, že z pokaldů by si měl běžnej dobrodruh vydělat na výbavu bez potřeby kraftu- vem si že dobrodruh šel do světa, rptožeje lenoch a chce něco zažít, nechce sedět ve měst a šít boty etc. JE to vlastně šílenej oqimóron, že většina dobrodruhů spíš dřepí ve městě a dělaj řemeslníky- to je ale důvod, proš šli do světa, aby nemuseli dělat
![]()

Odesláno 20.02.2007 14:32
Odesláno 20.02.2007 14:34

#90 Host_Hanahh_*
Odesláno 20.02.2007 14:40
spis bych ke kazdemu pokladu strcila jednoho hlidace s haste a TSkem a byl by klid....
Mě se tu líbil něčí nápad (tušim že ho někde obšlehnul alien). U každý bedýnky by stál nějákej lepšejší borec než jeho banda poskoků, co by u sebe měl klíč, který by zmizel po otevření truhly nebo opuštění lokace. Každej by si musel klíč vymlátit a zmizelo by vybírání pokladů v invis, stejně tak by se i vyselektili levelově.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních