tajemstvi za 20 esenciNeznám, osvětli

Odesláno 13.03.2007 08:26
Odesláno 13.03.2007 08:29
No podle me je Dama spatnej napad a nejlepci by bylo ji zrusit a nobl veci soupnout do stromoradu za hafo penez. Prijde mi ten system xpu dost nespravedlivej a podporujici pgckovani.
To ze by byly takovy veci ve ST za dlouhy penize, by aj castecne vyresilo problem zazobanejch highlvl, co nevedi co s penezma.
Odesláno 13.03.2007 08:30
Odesláno 13.03.2007 08:50
Takže, do mojí maminky se vůbec neser:D
A potom,Démona neni zas tak strašlivě těžká, jen nebejt lama.
A nakonec, mi fakt moc nesedí tvoje přirovnání expení s reálnym životem:D
Odesláno 13.03.2007 09:10
Nevim co te k tem katastrofickejm vizim vede. Demona je ted vyrazne lehci nez byvala, nez se plosne snizila narocnost a ze bych videl ve srovnani s predchozim stavem nejakej extra dopad na kvalitu hry, to skutecne nevidim, vyjma toho ze tu o neco lip obstoji postavy ktery nejsou az tak promakany co do buildu.Demona není těžká,zatím,jen do doby než se dopřeje sluchu takovejm jako seš ty a vše co z ní dělá hru zmizí.Pak by se totiž nebezpečně realu přiblížila.Tolik k mému srovnání s realem.
Odesláno 13.03.2007 09:12
Do tvoji maminky se neseru,je mi totálně ukradená...:D.Demona není těžká,zatím,jen do doby než se dopřeje sluchu takovejm jako seš ty a vše co z ní dělá hru zmizí.Pak by se totiž nebezpečně realu přiblížila.Tolik k mému srovnání s realem.
Jinak to v mém přízpěvku bylo myšleno úplně jinak.Bylo to řečeno,jako nápad aby ses nenudil,když ti Demona připadá se spásou lehká.Chápeš jak to myslím?...hehe.A nás kteří si tady opravdu hrajeme,nebude děsit maník jako ty se stupidníma napadama podobného tipu...
Odesláno 13.03.2007 09:26
No podle me je Dama spatnej napad a nejlepci by bylo ji zrusit a nobl veci soupnout do stromoradu za hafo penez. Prijde mi ten system xpu dost nespravedlivej a podporujici pgckovani.
To ze by byly takovy veci ve ST za dlouhy penize, by aj castecne vyresilo problem zazobanejch highlvl, co nevedi co s penezma.
Odesláno 13.03.2007 09:31
Odesláno 13.03.2007 11:12
Odesláno 13.03.2007 11:32
Mírni se ve výrazech. Nemyslím si, že by byla spása na nic, jestli ti to připadá klidně ti ji můžu odebrat. Proč tahat v báglu něco, co ti jen zabírá místo.hele ty chytraku,zkus si nekdy vystrcit nos z DO a zlataku a podivat se treba na prizrak,poust,planinu pak ...uvidis ze spasa je tam naprosto k hovnu.
Odesláno 13.03.2007 11:46
Mírni se ve výrazech. Nemyslím si, že by byla spása na nic, jestli ti to připadá klidně ti ji můžu odebrat. Proč tahat v báglu něco, co ti jen zabírá místo.
![]()
Já bych dal spásu do pokladu, ale tím myslím jedinej poklad na Démoně a to je zlatej důl.
Odesláno 13.03.2007 11:55
Tady se zeptam obecne:ja bych vubec do pokladu davala spise veci a ne penize.
Odesláno 13.03.2007 12:23
Tady se zeptam obecne:
Kolik dobrych veci bylo nalezeno v pokladech? (Nepocitame soketove sutry)
Ja bych radeji preferoval prave ty penize a ty soket kameny, protoze za ty "super" helmy a hulky si toho clovek moc nekoupi.
Odesláno 13.03.2007 12:26
Odesláno 13.03.2007 12:29
tady nejde o "silu" veci v pokladech, ale o tu radost z objeveni nejake nove veci. Jestlize jdem s par lidma do K4 na duchy jen tak si zamlatit a cestou si rekneme, ze se mrkneme k pokladu a ono se nam to nahodou podari a pak nalezneme v truhlach 30k, rozdelime to mezi sest lidi a deme pryc s pocitem, ze kdybysme misto toho s 9tkou vylootili skrety, vydelali bysme si vic...
Odesláno 13.03.2007 12:49
Odesláno 13.03.2007 13:49
Odesláno 13.03.2007 14:12
Seš mimo, a nemylsim si že mim stylem hry kazim vaší hru na Démoně....eh:D
Než se dopřeje sluchu takovejm jako jsme já?Eh už si připadám jako Viconie po tom co o mě píšeš:D
Stupidní nápady?...nemyslim si hele.![]()
Zamysli se:D
Odesláno 13.03.2007 14:27
Nevim co te k tem katastrofickejm vizim vede. Demona je ted vyrazne lehci nez byvala, nez se plosne snizila narocnost a ze bych videl ve srovnani s predchozim stavem nejakej extra dopad na kvalitu hry, to skutecne nevidim, vyjma toho ze tu o neco lip obstoji postavy ktery nejsou az tak promakany co do buildu.
Odesláno 13.03.2007 14:42
Tady se zeptam obecne:
Kolik dobrych veci bylo nalezeno v pokladech? (Nepocitame soketove sutry)
Ja bych radeji preferoval prave ty penize a ty soket kameny, protoze za ty "super" helmy a hulky si toho clovek moc nekoupi.
Odesláno 13.03.2007 14:56
Jen v rychlovce.Co mě k těm vizím vede?Třeba přečtení si pár přízpěvků na foru.Napřkl.vize jednoho hráče jak by zkvalitnil hru na demoně v odkazu s nazvem..*co vy na to?*.Pro nezasvěcené by zrušil poklady.Další odstavec *Hnusná spása* a v ní reakce jednoho z dalších supermega designeru(snad jsem to napsal dobře) her Studana..*zrušil by spásu*.Mám pokračovat?...
![]()
P.S.Jsou to jen vize,tzn.že demona je zatím taková jak jí popisuješ Deekine.Dej bůh a nespolehlivé,všeho schopné současné vedení,at taková zůstane dál a neposlouchají podobné žblekty.Diky.
Odesláno 13.03.2007 15:01
protože je to za otrocký expení ,tyhle věci by měli bejt za dlouhodobý RP, dlouhodobej přinos, něco jako Řád Alicie za ....Takove veci bych za penize nedaval,hlavne kuli supportu od jinejch postav....kdyz ta postava hraje,sbira poctive zkusenosti,tak proc by si nezaslouzila trosku vic?XP je neco co bude mit porad stejnou hodnotu.
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních