Skočit na obsah

Fotka

Hnusná spása

• Please log in to reply
175 odpovědí na toto téma

#61 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
  • Interests:Tanur z klanu Hromová kovadlina
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 13.03.2007 07:34

Neznám, osvětli

Zobrazit příspěvek

tajemstvi za 20 esenci :tongue:
  • 0

#62 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 08:11

tajemstvi za 20 esenci  :tongue:

Zobrazit příspěvek

Tos moc neosvětlil:D to je náká novinka? heh neslyšel jsme o nich
  • 0

#63 Dědek

Dědek

Velmistr

• Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4870 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 08:26

No podle me je Dama spatnej napad a nejlepci by bylo ji zrusit a nobl veci soupnout do stromoradu za hafo penez. Prijde mi ten system xpu dost nespravedlivej a podporujici pgckovani.
:tongue:

To ze by byly takovy veci ve ST za dlouhy penize, by aj castecne vyresilo problem zazobanejch highlvl, co nevedi co s penezma.
  • 0

#64 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 08:29

No podle me je Dama spatnej napad a nejlepci by bylo ji zrusit a nobl veci soupnout do stromoradu za hafo penez. Prijde mi ten system xpu dost nespravedlivej a podporujici pgckovani.

To ze by byly takovy veci ve ST za dlouhy penize, by aj castecne vyresilo problem zazobanejch highlvl, co nevedi co s penezma.

Zobrazit příspěvek

Heh a vydělal by na tom zas Fíkus:D :tongue:
  • 0

#65 Ascayavion

Ascayavion

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1120 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 08:30

Co je to tajomstvo za 20 esencii, nejaka dalsia 'perla'?
  • 0

#66 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 13.03.2007 08:50

Takže, do mojí maminky se vůbec neser:D
A potom,Démona neni zas tak strašlivě těžká, jen nebejt lama.
A nakonec, mi fakt moc nesedí tvoje přirovnání expení s reálnym životem:D

Zobrazit příspěvek

Do tvoji maminky se neseru,je mi totálně ukradená...:D.Demona není těžká,zatím,jen do doby než se dopřeje sluchu takovejm jako seš ty a vše co z ní dělá hru zmizí.Pak by se totiž nebezpečně realu přiblížila.Tolik k mému srovnání s realem.
Jinak to v mém přízpěvku bylo myšleno úplně jinak.Bylo to řečeno,jako nápad aby ses nenudil,když ti Demona připadá se spásou lehká.Chápeš jak to myslím?...hehe.A nás kteří si tady opravdu hrajeme,nebude děsit maník jako ty se stupidníma napadama podobného tipu... :tongue:
  • 0

#67 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 09:10

Demona není těžká,zatím,jen do doby než se dopřeje sluchu takovejm jako seš ty a vše co z ní dělá hru zmizí.Pak by se totiž nebezpečně realu přiblížila.Tolik k mému srovnání s realem.

Zobrazit příspěvek

Nevim co te k tem katastrofickejm vizim vede. Demona je ted vyrazne lehci nez byvala, nez se plosne snizila narocnost a ze bych videl ve srovnani s predchozim stavem nejakej extra dopad na kvalitu hry, to skutecne nevidim, vyjma toho ze tu o neco lip obstoji postavy ktery nejsou az tak promakany co do buildu.
  • 0

#68 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 09:12

Do tvoji maminky se neseru,je mi totálně ukradená...:D.Demona není těžká,zatím,jen do doby než se dopřeje sluchu takovejm jako seš ty a vše co z ní dělá hru zmizí.Pak by se totiž nebezpečně realu přiblížila.Tolik k mému srovnání s realem.
Jinak to v mém přízpěvku bylo myšleno úplně jinak.Bylo to řečeno,jako nápad aby ses nenudil,když ti Demona připadá se spásou lehká.Chápeš jak to myslím?...hehe.A nás kteří si tady opravdu hrajeme,nebude děsit maník jako ty se stupidníma napadama podobného tipu...  :tongue:

Zobrazit příspěvek

Seš mimo, a nemylsim si že mim stylem hry kazim vaší hru na Démoně....eh:D
Než se dopřeje sluchu takovejm jako jsme já?Eh už si připadám jako Viconie po tom co o mě píšeš:D
Stupidní nápady?...nemyslim si hele. :tongue:
Zamysli se:D
  • 0

#69 Mantor

Mantor

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1109 Příspěvků:
  • Interests:RPG hry, film, bojove umenia, scifi a fantasy literatura

Odesláno 13.03.2007 09:26

Zobrazit příspěvek

tak toto sa mi zda este horsie riesenie, namiesto podpory pg tu bude support prachmi alebo , pri momentalnom systeme, viac zakopanych lvl9 vyberacov :tongue:
  • 0

#70 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 09:31

Tak to urobte tak, aby bolo nutnô to i onô.
XP i GP.
  • 0

#71 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 09:36

Tak to urobte tak, aby bolo nutnô to i onô.
XP i GP.

Zobrazit příspěvek

Jo proč ne,ale zas ty itemy nejsou až tak silný tak proč to...jen ta pása je hnus.....prsten s regenerací je skvělej ,ale dokonalýho z tebe neudělá, tak jako imka...
  • 0

#72 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 13.03.2007 11:12

Takove veci bych za penize nedaval,hlavne kuli supportu od jinejch postav....kdyz ta postava hraje,sbira poctive zkusenosti,tak proc by si nezaslouzila trosku vic?XP je neco co bude mit porad stejnou hodnotu.
  • 0

#73 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 13.03.2007 11:15

Demona připadá se spásou lehká

Zobrazit příspěvek

hele ty chytraku,zkus si nekdy vystrcit nos z DO a zlataku a podivat se treba na prizrak,poust,planinu pak ...uvidis ze spasa je tam naprosto k hovnu.
  • 0

#74 beeboow

beeboow

Mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1307 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 11:32

hele ty chytraku,zkus si nekdy vystrcit nos z DO a zlataku a podivat se treba na prizrak,poust,planinu pak ...uvidis ze spasa je tam naprosto k hovnu.

Zobrazit příspěvek

Mírni se ve výrazech. Nemyslím si, že by byla spása na nic, jestli ti to připadá klidně ti ji můžu odebrat. Proč tahat v báglu něco, co ti jen zabírá místo. :tongue:

Já bych dal spásu do pokladu, ale tím myslím jedinej poklad na Démoně a to je zlatej důl. :tongue:
  • 0

#75 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 13.03.2007 11:45

Já bych dal spásu do pokladu, ale tím myslím jedinej poklad na Démoně a to je zlatej důl.  :tongue:

Zobrazit příspěvek

ja bych vubec do pokladu davala spise veci a ne penize.
  • 0

#76 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 13.03.2007 11:46

Mírni se ve výrazech. Nemyslím si, že by byla spása na nic, jestli ti to připadá klidně ti ji můžu odebrat. Proč tahat v báglu něco, co ti jen zabírá místo. :tongue:

Já bych dal spásu do pokladu, ale tím myslím jedinej poklad na Démoně a to je zlatej důl.  :tongue:

Zobrazit příspěvek

Promin,nechal sem se unest .).Jinac kdyz se sejde dobra parta,tak ten zlatak taky nejni moc problem .).
  • 0

#77 Brudrafon

Brudrafon

Starší mistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1979 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 11:55

ja bych vubec do pokladu davala spise veci a ne penize.

Zobrazit příspěvek

Tady se zeptam obecne:

Kolik dobrych veci bylo nalezeno v pokladech? (Nepocitame soketove sutry)

Ja bych radeji preferoval prave ty penize a ty soket kameny, protoze za ty "super" helmy a hulky si toho clovek moc nekoupi. :tongue:
  • 0

#78 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 13.03.2007 12:23

Tady se zeptam obecne:

Ja bych radeji preferoval prave ty penize a ty soket kameny, protoze za ty "super" helmy a hulky si toho clovek moc nekoupi.  :tongue:

Zobrazit příspěvek

tady nejde o "silu" veci v pokladech, ale o tu radost z objeveni nejake nove veci. Jestlize jdem s par lidma do K4 na duchy jen tak si zamlatit a cestou si rekneme, ze se mrkneme k pokladu a ono se nam to nahodou podari a pak nalezneme v truhlach 30k, rozdelime to mezi sest lidi a deme pryc s pocitem, ze kdybysme misto toho s 9tkou vylootili skrety, vydelali bysme si vic...
  • 0

#79 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 12:26

Zobrazit příspěvek

Ale to ja bych nechal, pekne veci od damy za expy, co ma delat chudak 30ka, kdyz se na ten levl dostane? Zase takovy problem to neni napoprve se tam dosplhat, kdyz clovek nema zadne malusy.

Jo a spasu uz nechejte byt, zbyva mi jen par esenci,tak.... ;)
  • 0

#80 Altharian

Altharian

Mistr

• WB
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1494 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 12:29

tady nejde o "silu" veci v pokladech, ale o tu radost z objeveni nejake nove veci. Jestlize jdem s par lidma do K4 na duchy jen tak si zamlatit a cestou si rekneme, ze se mrkneme k pokladu a ono se nam to nahodou podari a pak nalezneme v truhlach 30k, rozdelime to mezi sest lidi a deme pryc s pocitem, ze kdybysme misto toho s 9tkou vylootili skrety, vydelali bysme si vic...

Zobrazit příspěvek

Hele tema pokladu a obzvlaste boss pokladu je tezky. Jsou boss poklady ktere se daji vybrat velmi lehce a nektere velmi tezce. Jooo, ze je v takovychto bossech stejna sance na tu samou odmenu je proste otazka nahoru nad rady hracu, aby s tim neco udelali.
  • 0

#81 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 12:49

Nepoužívej bazar a Dámu, budeš víc RP :tongue:
  • 0

#82 Freppi Nerisen

Freppi Nerisen

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 708 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 12:53

Zobrazit příspěvek

Spásu by měli posílit, aby to bylo dost dobrý i pro TaoKana :tongue:
  • 0

#83 TaoKan

TaoKan

Starší tovaryš

• DM
  • PipPipPipPipPip
  • 917 Příspěvků:
    Krugnur z Dračích hor
    Balran Nebojsa
    Hrog Lomcovák
    Wuming Nur -pohrben
    Orckon Nur -pohrben
    TaoKan Nur -pohrben

Odesláno 13.03.2007 13:49

Me ta spasa pripada primerena.Tam kde spasu vyuzijes,tak usetris nake to leceni...ale nejni to takovej item, kterej ti zachrani zadek od kazde situace...
Je to spis dobra volba pro horniky,nemusi menit feat nebo si delat na kazdej dul specialni soket pavezu.
  • 0

#84 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 13.03.2007 14:12

Seš mimo, a nemylsim si že mim stylem hry kazim vaší hru na Démoně....eh:D
Než se dopřeje sluchu takovejm jako jsme já?Eh už si připadám jako Viconie po tom co o mě píšeš:D
Stupidní nápady?...nemyslim si hele. :tongue:
Zamysli se:D

Zobrazit příspěvek

O čem to zase mluví?..Kdo hodnotil tvoji hru?..Panebože doufám že tohohle fakt neposlechnete...:D :tongue:
  • 0

#85 Host_Ariadna_*

Host_Ariadna_*
  • Host

Odesláno 13.03.2007 14:14

O čem to zase mluví?..Kdo hodnotil tvoji hru?..Panebože doufám že tohohle fakt neposlechnete...:D  :tongue:

Zobrazit příspěvek

na tom, co o tobe rika, bude urcite neco pravdy, ne ? :tongue:
  • 0

#86 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 13.03.2007 14:27

Nevim co te k tem katastrofickejm vizim vede. Demona je ted vyrazne lehci nez byvala, nez se plosne snizila narocnost a ze bych videl ve srovnani s predchozim stavem nejakej extra dopad na kvalitu hry, to skutecne nevidim, vyjma toho ze tu o neco lip obstoji postavy ktery nejsou az tak promakany co do buildu.

Zobrazit příspěvek

Jen v rychlovce.Co mě k těm vizím vede?Třeba přečtení si pár přízpěvků na foru.Napřkl.vize jednoho hráče jak by zkvalitnil hru na demoně v odkazu s nazvem..*co vy na to?*.Pro nezasvěcené by zrušil poklady.Další odstavec *Hnusná spása* a v ní reakce jednoho z dalších supermega designeru(snad jsem to napsal dobře) her Studana..*zrušil by spásu*.Mám pokračovat?... :tongue:
P.S.Jsou to jen vize,tzn.že demona je zatím taková jak jí popisuješ Deekine.Dej bůh a nespolehlivé,všeho schopné současné vedení,at taková zůstane dál a neposlouchají podobné žblekty.Diky.
  • 0

#87 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 13.03.2007 14:36

na tom, co o tobe rika, bude urcite neco pravdy, ne ? :tongue:

Zobrazit příspěvek

Nejdřív si přečti co jsem mu psal hned jako první a nereaguj uprostřed.Hlavně neposlouchej co si myslí,má to v hlavě
srovnaný jako Freddi Krüeger. :tongue:
  • 0

#88 Host_mrakomor32_*

Host_mrakomor32_*
  • Host

Odesláno 13.03.2007 14:42

Tady se zeptam obecne:

Ja bych radeji preferoval prave ty penize a ty soket kameny, protoze za ty "super" helmy a hulky si toho clovek moc nekoupi.  :tongue:

Zobrazit příspěvek

S tímhle naprosto souhlasím.Jen by bylo na zamyšlení jestli boss poklady by neměli být trošku *movitější*hehe..přece jenom ty výpravy na ně jsou velké a na co dělit pár šušní,to radši řeknu,že tam nic nebylo.. :tongue:
  • 0

#89 Studan

Studan

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 736 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 14:56

Jen v rychlovce.Co mě k těm vizím vede?Třeba přečtení si pár přízpěvků na foru.Napřkl.vize jednoho hráče jak by zkvalitnil hru na demoně v odkazu s nazvem..*co vy na to?*.Pro nezasvěcené by zrušil poklady.Další odstavec *Hnusná spása* a v ní reakce jednoho z dalších supermega designeru(snad jsem to napsal dobře) her Studana..*zrušil by spásu*.Mám pokračovat?... :tongue:
P.S.Jsou to jen vize,tzn.že demona je zatím taková jak jí popisuješ Deekine.Dej bůh a nespolehlivé,všeho schopné současné vedení,at taková zůstane dál a neposlouchají podobné žblekty.Diky.

Zobrazit příspěvek

Jéééé ty si blázen kámo:D
Promin fakt si mě rozesmál:D Ted ti tady nebduu psát žádnej rozumnej argument proč jsi úplně vymletej :tongue:
  • 0

#90 Wulfgar

Wulfgar

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2215 Příspěvků:

Odesláno 13.03.2007 15:01

Takove veci bych za penize nedaval,hlavne kuli supportu od jinejch postav....kdyz ta postava hraje,sbira poctive zkusenosti,tak proc by si nezaslouzila trosku vic?XP je neco co bude mit porad stejnou hodnotu.

Zobrazit příspěvek

protože je to za otrocký expení ,tyhle věci by měli bejt za dlouhodobý RP, dlouhodobej přinos, něco jako Řád Alicie za ....
prostě DM sledujou chování a zásluhy a pak odhlasujou určitou pěknu odměnu, ceremonie- žranice a tancovačka a podobně :tongue:
  • 0

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních