No ono jde asi hodně i o tu formu, jak se to podá. Ty odsoudíš čin, Tomi napíše něco o švábech a výkalech.
Opravdu se nemohu zbavit dojmu, že na sebe chce upozornit za každou cenu. Tak soudím i z frekvence jeho příspěvků na libovolné téma na foru. Nemyslím si, že by byl až tak hloupý a nevěděl, jakou reakci tahle slova mohou vyvolat. Spíš bych řekl, že se v pobuřených reakcích ostatních vyžívá. Utvrzuje se tak ve své "vyjímečnosti". Ano, do určité míry je vyjímečný ale to o sobě může říci i nekrofilní sadista (to by se Tomimu mohlo líbit) nebo seriový vrah. Jde jen o to, jestli okolí o takto z šedi davu vyčnívající jedince stojí a jestli k nim vzhlíží s obdivem. I když Tomi asi prochází obdobím, kdy jakákoli reklama jeho osoby je dobrá a vzhledem k věku myslím, že to překoná a na jeho líčku se po letech při vzpomínce na názory svého mládí objeví rumněnec studu
. Matně si vzpomínám na sebe, jaký jsem byl před řekněme 20ti lety a možná bych neměl tím kamenem moc házet.....
jakmile ti teď odpovídám, vlastně ti hraju do noty a potvrzuji to,co tys napsal, že jo:)
Nedá se říct, že bych na sebe chtěl upozornit a ukázat, jak moc jsem vyjímečný, to zas né, ale jsou témata, které ve mě vyvolají extrémní reakce....a to hlavně proto, že vidím, jak ostatní to berou jakoby nic(pardon,ale tak to vidím já)...např. eutanázie, interupce (a zákaz), sebevražda, tresty za zločiny atd.
Stud asi ne,ale zavzpomínám si:)
Definuj mi nekrofilního sadistu...podle mě z toho nic nemá, vždyť oběť neřve:)