Skočit na obsah

Fotka

Národní tragédie

• Please log in to reply
118 odpovědí na toto téma

#61 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 14:56

No ono jde asi hodně i o tu formu, jak se to podá. Ty odsoudíš čin, Tomi napíše něco o švábech a výkalech.
Opravdu se nemohu zbavit dojmu, že na sebe chce upozornit za každou cenu. Tak soudím i z frekvence jeho příspěvků na libovolné téma na foru. Nemyslím si, že by byl až tak hloupý a nevěděl, jakou reakci tahle slova mohou vyvolat. Spíš bych řekl, že se v pobuřených reakcích ostatních vyžívá. Utvrzuje se tak ve své "vyjímečnosti". Ano, do určité míry je vyjímečný ale to o sobě může říci i nekrofilní sadista (to by se Tomimu mohlo líbit  :grin: ) nebo seriový vrah. Jde jen o to, jestli okolí o takto z šedi davu vyčnívající jedince stojí a jestli k nim vzhlíží s obdivem. I když Tomi asi prochází obdobím, kdy jakákoli reklama jeho osoby je dobrá a vzhledem k věku myslím, že to překoná a na jeho líčku se po letech při vzpomínce na názory svého mládí objeví rumněnec studu  :wow: . Matně si vzpomínám na sebe, jaký jsem byl před řekněme 20ti lety a možná bych neměl tím kamenem moc házet..... :grin:

Zobrazit příspěvek

jakmile ti teď odpovídám, vlastně ti hraju do noty a potvrzuji to,co tys napsal, že jo:)
Nedá se říct, že bych na sebe chtěl upozornit a ukázat, jak moc jsem vyjímečný, to zas né, ale jsou témata, které ve mě vyvolají extrémní reakce....a to hlavně proto, že vidím, jak ostatní to berou jakoby nic(pardon,ale tak to vidím já)...např. eutanázie, interupce (a zákaz), sebevražda, tresty za zločiny atd.
Stud asi ne,ale zavzpomínám si:)
Definuj mi nekrofilního sadistu...podle mě z toho nic nemá, vždyť oběť neřve:)
  • 0

#62 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 15:11

Definuj mi nekrofilního sadistu...podle mě z toho nic nemá, vždyť oběť neřve:)

Zobrazit příspěvek

tebe Pee vystihl naprosto dokonale. Já bohužel zase nemám slušnýho slova pro lidi jako jseš ty, pro mě jsi ty to [sedmikráska] a ten šváb na podrážce. Myslíš že sadista je jen ten co někomu ubližuje a ten při tom řve? Vůbec ne, jde o to že se k tomu mrtvému tělu chová hnusně, různě ho poškozuje atd. Prostě takové věci při kterých se většině lidí zvedá žaludek. Dá se to přirovnat k tomu jak se mi zvedá žaludek z tebe a z toho jak moc si nevidíš do huby, jen aby na sebe upoutal.
Já bych si nikdy nic neudělal, ale to neznamená že se nikdy nedostanu do stavu kdy třeba na něco takového budu myslet, a právě proto si netroufám tvrdit o člověku kterou ji spáchal že je [sedmikráska] a šváb. Až ty budeš ten který ani při těžké nemoci jako je třeba rakovina ten boj nevzdá a nakonec to třebas přežiješ, pak si řeknu jo ten Tomi ví o čem mluví. Do té doby prosím přestaň psát věty plné žvástů a přestaň tím iritovat většinu rozumných lidí na tomhle foru.
  • 0

#63 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 15:19

tebe Pee vystihl naprosto dokonale. Já bohužel zase nemám slušnýho slova pro lidi jako jseš ty, pro mě jsi ty to [sedmikráska] a ten šváb na podrážce. Myslíš že sadista je jen ten co někomu ubližuje a ten při tom řve? Vůbec ne, jde o to že se k tomu mrtvému tělu chová hnusně, různě ho poškozuje atd. Prostě takové věci při kterých se většině lidí zvedá žaludek. Dá se to přirovnat k tomu jak se mi zvedá žaludek z tebe a z toho jak moc si nevidíš do huby, jen aby na sebe upoutal.
Já bych si nikdy nic neudělal, ale to neznamená že se nikdy nedostanu do stavu kdy třeba na něco takového budu myslet, a právě proto si netroufám tvrdit o člověku kterou ji spáchal že je [sedmikráska] a šváb. Až ty budeš ten který ani při těžké nemoci jako je třeba rakovina ten boj nevzdá a nakonec to třebas přežiješ, pak si řeknu jo ten Tomi ví o čem mluví. Do té doby prosím přestaň psát věty plné žvástů a přestaň tím iritovat většinu rozumných lidí na tomhle foru.

Zobrazit příspěvek

nevím, jak to udělat, abych v sobě rozpoutal rakovinu a bojoval proti ní, ale až se mi to povede a vyhraju, budeš první,komu to řeknu, a to jen proto, abys mi mohl říct to,co jsi napsal:)
Rovněž miluju to, že když jsem mladý, nevím nic o životě:) Na sebevraždu myslí mnoho lidí, ale za to já je neodsuzuju, nýbrž za to, že to udělají:)
Chlape já si do pusinky vidím až moc dobře:)
Je lepší být jen sadista než nekrofilní sadista :wow:
  • 0

#64 Skald

Skald

Mladší učeň

• Hráč
  • PipPip
  • 161 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 15:24

Je lepší být jen sadista než nekrofilní sadista :wow:

Zobrazit příspěvek

to mluvíš z vlastní zkušenosti že?
  • 0

#65 Godzilla1

Godzilla1

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1013 Příspěvků:
  • Interests:Pcdlo
    Litani
    .-( skola

Odesláno 30.01.2007 15:25

pises jako bys s tim mel naky zkusenosti  :wow: bolest je mozna velka ja vim ale muj dobrej kamarad rekl: "Život je boj a ty chtěj ho žít" a je to myslim spravny, vzdy je moznost volby a napravy a v karlove pripade tuplent kdyz to byla takova velka osobnost

Zobrazit příspěvek

Prave ze zkusenosti mam a nekdy je rychly zpusob odchodu lepsim resenim
  • 0

#66 ScOuT

ScOuT

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 900 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 15:36

Koukam ze obliba Tomiho prudce klesa :wow:
  • 0

#67 voodoo

voodoo

Admin

• Kronikář
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1579 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 15:36

nevím, jak to udělat, abych v sobě rozpoutal rakovinu a bojoval proti ní, ale až se mi to povede

Zobrazit příspěvek

Tuto vetu si zapamataj a zopakuj si, ak na nu niekto z tvojich blizkych alebo ty ochories. V ten den pochopis, co si bol za cloveka, ako si sa choval a ako ta videlo okolie.
  • 0

#68 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 15:52

Tuto vetu si zapamataj a zopakuj si, ak na nu niekto z tvojich blizkych alebo ty ochories. V ten den pochopis, co si bol za cloveka, ako si sa choval a ako ta videlo okolie.

Zobrazit příspěvek

děda na ní umřel, dobrá rodinná známá to přežila....a to jen proto, že měli hodně peněz, původně měla 5% šanci na přežití a pak 85% na přežití...to je mi ale náhodička
  • 0

#69 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 15:55

Je to moj nazor na samovrazdu. Nesudil som toho cloveka, ale iba jeho cin.

Ak si odmyslime tu samovrazdu - ako by ste sudili cin, ked niekto unika pred problemami, opusta rodinu a proste sa rozhodne, ze mu uz je vsetko jedno a odchadza? A nech sa stara o to, co som tu nechal niekto iny, mne uz sa nechce/nemam sil s tym bojovat a riesit to.

Zobrazit příspěvek

Jak pravi krestane, nesudte abyste nebyli sami souzeni.
Je vysadou nemuset soudit. I cloveka ktery se timto zpusobem rozhodne utect pred problemy neni treba soudit. Staci jeho cin respektovat, jako jeho rozhodnuti, nic vic. Nemusim ten cin samozrejme schvalovat, ale z jakeho duvodu bych ho nemel respektovat?
Znam lidi kteri jsou postizeni, urazem i vrozenou vadou, lidi HIV pozitivni, kteri se perou se svym udelem velmi obdivuhodnym zpusobem. Znam, nebo spis znal jsem nekolik lidi co prosli koncentracnim taborem. A mnohokrat jsme se o podobnych vecech bavili, diskutovali zivot i smrt a vis co me na nich zaujalo? Prave ta absence podobne radikalnich nazoru. Jejich vlastni utrpeni je naucilo empatii a soucitu.
Byt si sami zivot nevzali - a ze meli duvod - nesoudili takovy cin. Neschvalovali ho, ale respektovali.
  • 0

#70 Host_jummad_*

Host_jummad_*
  • Host

Odesláno 30.01.2007 16:23

Prvy krat, som si to precital a uznal som ze mas pravdu. A doteraz si to myslim v tomto konkretnom pripade. Ja len proste neviem pochopit, ako nieco moze cloveka donutit si zobrat zivot. Ja si myslim, ze so vsetkym sa da bojovat (tvoj posledny prispevok to dokazuje) a vsetko sa da dajako vyriesit. Samovrazda mi ako riesenie nepripada.

Napriek tomu - ak niekto ublizuje ostatnym je lepsie respektovat to alebo je lepsie to sudit? Ak sa stretneme so zivotnymi situaciami, ktore su nam vylozene proti srdci je lepsie to respektovat alebo je lepsie pokusit sa o napravu? Nemozeme predsa stale hovorit "Nepaci sa mi to ale respektujem to"

Este raz pisem, nesudil som toho cloveka. Napisal som svoj nazor iba na ten jeden cin.

Ty tiez respektujes Tomiho (zlo)cin/nazor?
  • 0

#71 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 16:59

"clovek se odlisuje od zvirat tim,ze muze hodnotit,soudit a davat vecem vyznam...."
  • 0

#72 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 17:02

No, dlouho jsem si na Tomiho nemoh udělat názor, přece jen občas mi mezi tunou blábolů zablýsklo něco ... zajímavého. Ale tenhle topic mi šoupnul pomyslný slider hodně ke straně "ignorovat".

Naštěstí jsem nikdy nebyl v situaci, kdy bych musel o sebevraždě byť jen uvažovat, nedokážu si představit ten strašnej pocit zoufalství, co někoho dožene k tomu vzít si život. Určitě to nikdo nedělá z plezíru, jen tak - mám problém, pohoda, sebevražda.

Proto bych si v životě nedovolil někoho za to odsoudit, a už vůbec ne tak hnusně jako Tomi. Byť si taky myslim, že sebevražda prostě chybný rozhodnutí, určitě sobecký a tim činem poškodíš spoustu lidí kolem sebe a tebe už se to týkat nebude.

Ale myslim, že jediný právo toho člověka pak odsoudit maj pouze ty lidi, kterejch se jeho čin bezprostředně dotkne. Možná ani ty ne.

Ale určitě ne někdo kdo o jeho životě a motivech ví kulový.

P.S. Příště vám povim o Maslowově pyramidě potřeb.
  • 0

#73 Deekin

Deekin

Velmistr

• Kronikář
  • 3228 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 17:02

to Jum: Je jedna teorie ktera rika, ze pokud prijdeme o nekoho blizkeho a placeme na jeho hrobe, placeme ne nad nim, ale sami nad sebou. At je po smrti cokoliv, jemu uz je dobre, to my tu zustavame a budeme muset akceptovat svet bez nej.

Kazdy ma svobodu konat tak jak si mysli ze je spravne a ta hranice kde nechat rozhodnuti na ostatnich a kde zacit jednat je u kazdyho jina. Ona se da kazda vec nahlizet z vice stran, vyplyva to i z mnozstvi informaci ktery clovek ma. A o pricinach konkretne tehle sebevrazdy vime prd, tudiz je podle me unehlene vyslovovat konecny soudy, tak jako kterykoliv jiny, cineny na zaklade spekulaci.

Jasne ze respektuju Tomiho nazor. Tedy slibuju, ze budu respektovat, hned ten prvni co bude nejaky nazor :wow:
  • 0

#74 Geralt

Geralt

Cechmistr

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2645 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 17:05

"clovek se odlisuje od zvirat tim,ze muze hodnotit,soudit a davat vecem vyznam...."

Zobrazit příspěvek

člověk se odlišuje od většiny zvířat tím že má rozum a větší mozkovou kapacitu a tudíž jej má podle toho používat
  • 0

#75 Host_jummad_*

Host_jummad_*
  • Host

Odesláno 30.01.2007 17:14

to Jum: Je jedna teorie ktera rika, ze pokud prijdeme o nekoho blizkeho a placeme na jeho hrobe, placeme ne nad nim, ale sami nad sebou. At je po smrti cokoliv, jemu uz je dobre, to my tu zustavame a budeme muset akceptovat svet bez nej.

Zobrazit příspěvek

:grin: velmi pekna teoria. A urcite je to pravda.

Jasne ze respektuju Tomiho nazor. Tedy slibuju, ze budu respektovat, hned ten prvni co bude nejaky nazor

Zobrazit příspěvek

:wow: :grin: :grin:
  • 0

#76 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 17:49

člověk se odlišuje od většiny zvířat tím že má rozum a větší mozkovou kapacitu a tudíž jej má podle toho používat

Zobrazit příspěvek

proto je člověk ten *dělá rukama uvozovky* pán tvorstva:)
ale magnát má větší pravdu, o tom žádná.
jinak opravdu se nesnažte hodnotit mou inteligenci dle toho,jak píšu, je to směšné, ale jestli si s tím vystačíte, tak v tom pokračujte:)
  • 0

#77 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 30.01.2007 17:49

Předběhli mě :wow:

Tomi, až budeš soudit na základě vlastní zkušenosti, a tvá slova budou podložena i patřičnými činy, pak budu tvé soudy brát v potaz. Do té doby je to pro mě bezbřehá velkohubost a ty působíš dojmem..a jo...švába a výkalu.
  • 0

#78 Valdo

Valdo

Nacheatovano

• Kronikář
  • PipPipPipPipPip
  • 877 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 17:52

jinak opravdu se nesnažte hodnotit mou inteligenci dle toho,jak píšu, je to směšné, ale jestli si s tím vystačíte, tak v tom pokračujte:)

Zobrazit příspěvek

No tak podla toho co pises sa teda fakt nijaka inteligencia hodnotit neda ...
  • 0

#79 Garret

Garret

Spammistr

• Hráč
  • 2219 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 17:53

Zobrazit příspěvek

já nepotřebuju hodnotit tvou inteligenci, je naprosto jisté že existují lidé hloupější než ty. Inteligence však není všechno...
  • 0

#80 Maslostroj

Maslostroj

Cechmistr

• Hráč
  • 2381 Příspěvků:
  • Interests:Books & Pubs

Odesláno 30.01.2007 17:55

já nepotřebuju hodnotit tvou inteligenci, je naprosto jisté že existují lidé hloupější než ty. Inteligence však není všechno...

Zobrazit příspěvek

Doporučuji jeden skvělý díl Simpsonů, kde se Líza dala k Menze a ti pak udělali volební program..kupodivu nic moc : )
Musel to rozřešit až sám velký Hawking : )
  • 0

#81 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 17:58

Já věděl,že se chytnete, jdete po tom jak slepice po flusu:)
  • 0

#82 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 18:01

Já věděl,že se chytnete, jdete po tom jak slepice po flusu:)

Zobrazit příspěvek

uz ta aspon raz napadlo, ze mame pravdu my a ty si mimo?
  • 0

#83 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 18:15

uz ta aspon raz napadlo, ze mame pravdu my a ty si mimo?

Zobrazit příspěvek

nemám důvod, kecáte nesmysly, jediný,kdo se tu snaží psát něco rozumného je Deekin, ostatní se jen navážíte, možná kdyby padlo pár argumentů a vznikla něco jako "debata" někam bychom se dostali,ale takhle určitě ne:)

prosím nejmenovaného,aby si nepletl chytrost s inteligencí, ono to totiž opravdu není to samé :wow:
  • 0

#84 vafliik

vafliik

Starší tovaryš

• Hráč
  • PipPipPipPipPip
  • 919 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 18:23

nemám důvod, kecáte nesmysly, jediný,kdo se tu snaží psát něco rozumného je Deekin, ostatní se jen navážíte, možná kdyby padlo pár argumentů a vznikla něco jako "debata" někam bychom se dostali,ale takhle určitě ne:)

prosím nejmenovaného,aby si nepletl chytrost s inteligencí, ono to totiž opravdu není to samé :wow:

Zobrazit příspěvek

Promiň, ale jsi si jistej, že výkřik

Pro mě se ten chlap v tuto chvíli nerovná ani rozšláplému švábovi nebo výkalu na podrážce boty.....protože spáchal sebevraždu, pffff...a půjde proto

je ideální začátek ... jak řikáš ... "debaty"?

A že se za tohle do tebe někdo "naváží"... hmm... překvápko?
  • 0

#85 licrydis

licrydis

Starší tovaryš

• WB
  • PipPipPipPipPip
  • 980 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 18:31

nemam potrebu argumentovat, deekin to vzdy povie za mna a lepsie.
bohuzial z tvojej strany absentuju ako argumenty tak akekolvek ine rozumne vyroky. ako si sam povedal, rad prehanas, takze neviem, preco vobec uvazovat o tom, co pises a brat to na vedomie, ked ty sam to neberies ani trochu vazne a udajne to nic nevypoveda.

skus teda hodit nejaky argument, preco mame sudit cloveka, ktoreho nepozname a o jeho zivote nic neviem. a preco by sme ho mali sudit tak ako ty. v deekinovych postoch je pomerne jasne vylozene, prebo by sme to naopak robit nemali. ale v tvojich ... hm hmmm, nic.

dalej mi vysvetli a nejako obhajitelne a rozumne vyloz, preco si nemozeme nic myslit o tvojej osobe, napriek tomu, ze mame tu cest denne citat desiatky tvojich prispevkov na fore. v tych pripevkoch mas moznost pomerne dobre vystihnut svoje nazory na pomerne banalne veci, ale aj na dolezitejsie problemy. ba dokonca obcas sa naskytne moznost vidiet reakcie a rozhodnutia, ktore sa tykaju dost zasadnych veci.
tieto posty nie su nijakym sposobom obrazok tvojej osoby? ako mam tomu rozumiet? - pise to niekto iny, nejake tvoje alterego, alebo naschval pises ako niekto iny (ak ano, aky to ma zmysel)?
kde mame teda moznost poznat voju uzasnu jedinecnu osobnost, ak nie v tvojich prispevkoch? myslis, ze "nazivo" si iny? v priamom rozhovore budes snad mat iny nazor na samovrazdu?
  • 0

#86 Tomi the Nightkiller

Tomi the Nightkiller

Velmistr

• Hráč
  • 3824 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 22:01

nemam potrebu argumentovat, deekin to vzdy povie za mna a lepsie.

Zobrazit příspěvek

když ne tak ne:)
  • 0

#87 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 30.01.2007 22:49

Zobrazit příspěvek

no o kapacite to nebude,prece jen jsou zvirata s vetsi...,rozum..hm co je to rozum,dalsi problem je ten kdo na teto planete muze rict:"ano ja jsme clovek"
sakra by me ted zajimalo z jaky knizky od niceho jsme predchozi prispevek vzal,no urco to neni z moji hlavy :grin:

jinak uz tomiho nechte vite ze je to provokater a pozer(pruzer) :wow:
  • 0

#88 Host_Gelina_*

Host_Gelina_*
  • Host

Odesláno 31.01.2007 00:02

Spisovatelka Iva Hercíková se oběsila

další :wow:
  • 0

#89 wekslak

wekslak

Mistr

• DM
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1422 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2007 07:41

Svobody je rozhodně škoda, ale vzal si život sám, třeba to pro něj bylo určitý vysvobození a je mu teď někde líp.
Ale bůh ví co se mu odehrávalo v hlavě a proč a jak to vůbec bylo
  • 0

#90 Magnát

Magnát

Znalec

• Hráč
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1121 Příspěvků:

Odesláno 31.01.2007 10:29

Ale bůh ví co se mu odehrávalo v hlavě a proč a jak to vůbec bylo

Zobrazit příspěvek

No prave ani ja nic nevim