Teda vidno ze uz tu dlho nebol poriadny flame okolo PK, ked sa chytate tohoto
Musite pockat, mam zatial len level 6

Odesláno 23.01.2007 17:03
Podle mne se to neda nazvat vypocitavosti, IMO jde o to ho upozornit, ze se nechova spravne, ze mu to tady prochazet nebude, a ze pristi trest by mohl byt uz definitivni. A pokud by o tom trestu nevedel, dost by se minul ucinkem
Odesláno 23.01.2007 17:15
heh, rozhodnem sa dat hracovi ban na tyzden za nevhodne spravanie.
Potom zistim, ze ten tyzden nebude pri PC, tak ho predlzim na 2 tyzdne. Nech sa snazim sebeviac stale mi neprichadza na um ine slovo ako to na V.
Odesláno 23.01.2007 17:46
Odesláno 23.01.2007 19:35
Taky myslím, tím příkladem si sám vysvětlil, proč má Twisterko pravduMyslim ze k Ascimu neni co dodavat.
Odesláno 23.01.2007 21:49
Podla teba je urcite lepsie aby dostal banana tak, ze o tom ani nebude vediet a vlastne ziaden trest nedostane a pekne bude skodit dalej. Hlavne, ze sme neboli "vychcani", nech uz je to cokolvek. Tot nasa hodnota nadovsetko. Po znacnej hyperbolizacii sa to da prirovnat k prepusteniu vraha na slobodu kvoli procesnym chybam. Predstav si, ze by ta vychcanost mohla toho kriminalnika posadit za mreze. Co je spravnejsie, nechat ho ist a byt v sulade so zakonom a moralny vitaz, alebo sa trocha zaspinit a dat mu co si zasluzi? Ja volim tu druhu moznost. Mne sa do ksichtu smiat nikto nebude.
Odesláno 23.01.2007 23:13
Odesláno 24.01.2007 01:47
Odesláno 24.01.2007 02:44
Souhlasil :) Co jsem sledoval postavy Daweho ve hre tak myslim, ze pravidla serveru zvlast a slusneho chovani obecne potrebuje pripomenout jako koza drbani.
Obchazeni systemu mu zjevne neni cizi a z jeho vystupovani jako hrace, ze mam dojem (necht me Peewit opravi pokud se mylim), ze by v pripade navratu z vyletu a zjisteni ze mu po tu dobu uplynul ban ziskal dojem, ze se mu opetne podarilo system odrbat.
Odesláno 24.01.2007 09:00
Neopravím, nemýlíš se. Na svou vypečenou akci s odlogem byl náležitě hrdý (momentální nepostižitelnost jeho postavy za její čin od okradené) . Lyžařský výcvik se školou by bral jako další vypečený "real odlog" (momentální nepostižitelnost hráče za jeho čin).Obchazeni systemu mu zjevne neni cizi a z jeho vystupovani jako hrace, ze mam dojem (necht me Peewit opravi pokud se mylim), ze by v pripade navratu z vyletu a zjisteni ze mu po tu dobu uplynul ban ziskal dojem, ze se mu opetne podarilo system odrbat.
Odesláno 24.01.2007 09:27
Odesláno 24.01.2007 10:41
Hmm, ne ze by neco ... ale myslim, ze to nemusis opakovat porad dokola kazdy druhy prispevek. Zacinas Tomiovatet ...ja k tomu mam jen toto...
je to jeden z trotlu, kvuli kterym by se melo zavyst to moje vezeni pro prohreskare
p.s. tim nechci delat memu genialnimu napadu reklamu, to je proste fakt
Odesláno 24.01.2007 13:54
Podla teba je urcite lepsie aby dostal banana tak, ze o tom ani nebude vediet a vlastne ziaden trest nedostane a pekne bude skodit dalej. Hlavne, ze sme neboli "vychcani", nech uz je to cokolvek. Tot nasa hodnota nadovsetko. Po znacnej hyperbolizacii sa to da prirovnat k prepusteniu vraha na slobodu kvoli procesnym chybam. Predstav si, ze by ta vychcanost mohla toho kriminalnika posadit za mreze. Co je spravnejsie, nechat ho ist a byt v sulade so zakonom a moralny vitaz, alebo sa trocha zaspinit a dat mu co si zasluzi? Ja volim tu druhu moznost. Mne sa do ksichtu smiat nikto nebude.
Zkusím ti to nastínit - bez nároku na úplnost a dost zjednodušeně, daly by se o tom popsat (a jsou popsány) stovky stran.Huh, mozete mi to niekto vysvetlit? Naozaj by som uvital nieco uchopitelnejsie ako 3-slovne prispevky. Myslim tym Deekina, Garreta a hlavne Ararata.
Odesláno 24.01.2007 14:24
Odesláno 24.01.2007 14:30
Odesláno 24.01.2007 14:30
Odesláno 24.01.2007 14:55
Jistě, já hlavně vyvracel Asciho zcestné názoryJá s tím Araratovým souhlasím. Ale nedalo by se v tomto případě počítat s něčím jako novými skutečnostmi? Novým svědectvím (Pindruše) a tím pádem by došlo ke znovuotevření případu?
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních